PDA

مشاهده نسخه کامل : Disk Defragmenter کردن زياد هارد باعث صدمه به هارد مي شه يا براي هارد م?يده

internet
19-12-2006, 20:41
با سلام

من بنا به دلايلي ناچارم هارد رو دي?راگ کنم چون روزانه 20 گيگابايت اطلاعات رو روي هارد يا پاک مي کنم يا انتقال مي دم به همين دليل ه?ته اي چند بار هارد رو دي?راگ مي کنم آيا اين کار باعث صدمه و لطمه به هارد ديسک مي شه يا اين که برعکس براي هارد م?يد هست و عمر اون رو بالا مي بره
البته به خاطر اين که حجم زيادي اطلاعات روي هارد مي ياد ?قط سه تا درايو ايجاد کردم که يه وقت درايور پر نشه :

درايو c: که 15 گيگابايت هست
درايور d: که 49 گيگابايت هست
درايور e: که 91 گيگابايت هست

و هارد هم 160 وسترن ساتا هست

با تشکر

AMD>INTEL
19-12-2006, 21:57
اگر برنامه زيان باري بود. مايكرو سا?ت تو داخل ويندوز قرارش نميداد.

Saeed
19-12-2006, 22:11
deferag کردن هم چیزی جز خوندن و نوشتن نیست و با کپی کردن و انتقال اطلاعات ?رقی نداره. بنابر این نه طول عمر هارد رو زیاد میکنه نه اینکه از عمرش کم میکنه.

اصلا نیازی نیست که هر روز این کار انجام بشه، ه?ته ای یک بار برای هر درایو کا?یه.

internet
19-12-2006, 22:26
با تشکر و سپاس

Motaro
27-09-2007, 20:53
در جایی خواندم اگر دیسک دی?رگمنت در حالت Safe Mode انجام شود بهتر است ;)

چون ?ایلهادر گیری زیادی با سیستم در این مود ندارند وآزادترند (?ایلها لرزش کمتری دارند)

AMD>INTEL
27-09-2007, 21:19
بيشتر طول ميكشه جانم . هارد تو هنگام safe mode تو حالت pio كار ميكنند. نه تو حالت dma

Giga
27-09-2007, 21:43
بيشتر طول ميكشه جانم . هارد تو هنگام safe mode تو حالت pio كار ميكنند. نه تو حالت dma
در مورد این دو حالت توضیح میدی امید جان؟
?ارسی باشه اگه زحمتی نیست

AMD>INTEL
27-09-2007, 22:13
سرعت به حداقل ميرسه جون درايورهاي لود نميشه . يعني كنترلر درايو شما شناخته شده نيست . مثلا تو safemode با hd tune بنچمارك بگيريد چقدر امتيازها پائين ميشه . اين يعني درايو تو حالت pio كار ميكنه
http://en.wikipedia.org/wiki/Programmed_input/output