مشاهده نسخه کامل : همه چيز در مورد Call of duty4: Modern warfare
alidadash
09-11-2007, 00:16
سلام
بالاخره اين بازي هم عرضه شد.
پس از Call of duty3 كه ?قط واسه Xbox360 عرضه شد و زياد هم مو?ق نبود اين طور كه در بررسي سايتهاي ?عال در زمينه بازي هاي كامپيوتري ميبينيم نسخه جديد يكي از بهترين بازي هاي امسال و دارنده عنوان گرا?يكي ترين بازي سال هست.
دوستان اگه اين بازي رو تهيه كردن نظراتشون رو اينجا بگن.
راستش من که قبل از نمایشگاه دموی این بازی رو گر?تم ، البته نمیشه روی دمو نظر داد اما کلا چیز مهمی نسبت به نسخه قبلی نداره گرا?یک رو هم من خیلی عالی ندیدم راستش. حالا اگه بازی اصلی هم قسمت شد تهیه کردم در موردش بهتر میشه نظر داد.
تجربه سایر دوستان چیه!؟
سیستم خ?ن داراش یه اسکرین شات با دیتیل بالا بزارن ببینیم!
من از هر لحاظ به اين بازي 10 ميدم
با سلام
من این بازی رو گر?تم ولی چیزی در حد حیا هوی اون نیا?تم.
در مورد این بازی جای شکایتی باقی نیست اما انتظار من لااقل یه چیزه دیگه یا اینکه خودم خیلی توقع بالایی داشتم.
?رصت شد بازم نظر خودم رو میگم ... :cool:
alidadash
09-11-2007, 09:28
سلام
مهمترين تغيير، مدرن شدن جنگها و اصلحه ها هست.
اينطوري كه در عكسها مشاهده ميشه گرا?يك اين بازي تغييرات زيادي كرده و يه جورايي ميشه گ?ت نسل 2008 هست و از خيلي از بازي هاي جديد سرتر به نظر ميرسه
بازی از نظر گرا?یک حر? نداره ولی بهتر بود کمی سخت بشه مثلا یک عالمه ادم جلوته ولی کسی نمیکشه تو رو مخصوصا تو Normal,Easy ولی تو hard,Extreme که دیگه نمیشه بازی کرد چون راه نر?تی مردی !!!
amir-hosine
10-11-2007, 14:43
بازی خوبی بود!
لذت بردیم!
همین!
ایشاالله این بازی نیز مانند بازیهای دیگر،جاودانه شود...
با تشکر
ان شاا... !!! کسی میدونه SC:Conviction کی میاد ؟؟؟
ME1-1Run
10-11-2007, 21:48
دوستان روون بازی کردن ربطی هم به ?ضای هارددیسک داره ؟
ممنون ...
بله میتونه ربط داشته باشه. البته در درجه اول نیست...
ME1-1Run
10-11-2007, 22:10
ممنون . میشه بپرسم مثلآ برای بازی های حال حاضر مثل همین cod4 چه مقدار ?ضب باید درون اون درایوری باشه که بازی رو میریزیم ؟!؟
ممنون . میشه بپرسم مثلآ برای بازی های حال حاضر مثل همین cod4 چه مقدار ?ضب باید درون اون درایوری باشه که بازی رو میریزیم ؟!؟
طبق نوشته رو پک بازی 9.8 گیگ
با سلام
من این بازی رو گر?تم ولی چیزی در حد حیا هوی اون نیا?تم.
در مورد این بازی جای شکایتی باقی نیست اما انتظار من لااقل یه چیزه دیگه یا اینکه خودم خیلی توقع بالایی داشتم.
?رصت شد بازم نظر خودم رو میگم ... :cool:
احمدي جان كم لط?ي نكنيد به اين بازي يك كم مراحل را جلو بريد واقعا گرا?يك قوي دارد
این بازی برای نصب 8 GB نیاز دارد !!!
این بازی از نظر گرا?یک عالیه و کارهایی هست که این بازی رو جذاب میکنه مثلا موقعی ه میخوای سوار هلکوپتر میشی میخوای بی?تی و مرحله دوم که تو ?لسطینه ?ک کنم که نشون میده مردم شورش کردن و سربازها دارن اونا رو میزن و خیلی چیزهای قشنگ که ?قط باید دید !!!
rockstar
11-11-2007, 20:44
گرا?یکش اصلا نسل جدید نیست این مشخصه!!!
گیم پلی عالی .
این زد و خورد هاش خیلی جالبه
من که از حرکات و گرا?یک و ایده هایی که توی این بازی است?اده شده بود جایی ندیدم !!!
از عکس های کرایسس هم زیاد خوشم نیومد !!!
از عکس های کرایسس هم زیاد خوشم نیومد !!!
از روي نسخه دمو نبايد نظر داد ولي از نظر بزرگي و تبليغات و كلا اهميت .كرايسيس با كود 4 اصلا قابل مقايسه نيست !
sc هم ?كر كنم 2008 tba هست
galerydevil
12-11-2007, 08:04
مر حله 3 بازي گرا?يك معركه اي داره
حالا خودش رو هم میبینم !!!!
حالا خودش رو هم میبینم !!!!
ميبينيم
cod4 كه از gamespot نمره 9 گر?ت از قديم ميگن طلا كه پاك چه منتش.... :D
من ?قط برا اين بازي دارم كارت ميخرم
منم وجدانن دارم واسه crysis گرا?یگ میخرم
Evanescence
12-11-2007, 19:36
منم وجدانن دارم واسه crysis گرا?یگ میخرم
me 2
:D
بازی خوبی بود ولی حی? که زود تموم شد :دی
rockstar
13-11-2007, 12:33
game play در حد مرگ حال کردم مخصوصا موقعی که می خواد با sniper از 700 800 متری یارو رو بزنه
تو مایه های ?یلم shooter :rolleyes:
من هم تموم کردم این بازی رو:(:( بازی نگو! شاهکار بود این بازی.
این بهترین بازی بود که تا حالا بازی کرده بودم. ?قط حی? این بازی که اینقدر کوتاه بود.
saeid991
16-11-2007, 09:23
یا ابوال?ضل عجب بازی بود مخصوصا اون مرحله ای که سوار هلیکوپتر بودی بعد اون بمب بزرگه من?جر شد واقعا دستشون درد نکنه مخصوصا از نظر گرا?یکی که خیلی عالی بود واقعا حس میکنی که توی خود میدان جنگ هستی
alidadash
20-11-2007, 17:28
سلام
البته اين موضوع هم ناگ?ته نبايد بمونه كه اين بازي با قصد و غرض سياسي ساخته شده
همينطور كه ديدين در مرحله اول مسلمانان رو به شكل ا?راد بسيار خشن و تروريست نشون ميدن
Evanescence
20-11-2007, 18:24
مگه نیستن ؟
alidadash
20-11-2007, 21:51
سلام
نميخام بحث رو سياسي كنم ولي بايد بگم كه به نظر من نه نيستن
galerydevil
21-11-2007, 07:21
ولي واقعيت چيز ديگه اي ميگه
بازیخوران عزیز سلام
آقایون بنده نیاز مبرم به شماره سریال این بازی حیرت آور دارم، در صورت امکان دوستان محبت کنند یا اینجا و یا بصورت PM برام ارسال کنند. البته امیدوارم که بازی با سریال مشکلش حل بشه و دیگه احتیاج به کرک نداشته باشه که اگه اینجوری باشه باز به یاری شما نیازمندم.
منتظرم زیاد نزاریدها .... :cool:
Torabi_360
22-11-2007, 00:59
سلام!
بهتر خیلی راحت بگم بهترین گیم shooter امسال بی بورو برگرد این بازی من هم 360 شو بازی کردم هم pcشو.البته هیچ ?رق گرا?یکی بین دوتاشون نبود.از نظر کنترلم چون تو 360تش وقتی ت?نگتو zoom میکنی automatic target میشه و هیچ مشکلی نداری.از کل بازی لذت بردم ولی با اون قسمت spy بازیش خیلی بیشتر حال کردم...
احتمال 100% همتون gametrailers.com ر?تین ...پس برید به این لینک و ببینید آقای احمدی نژاد در باره COD 4 چی میگه اگه میتونید هتما download کنید....
http://www.gametrailers.com/game/4735.html
M_E_H_D_I
24-11-2007, 20:52
من كه بعد از مدتها داشتم يه بازي را انجام ميدادم متحير شدم .
اصلا منو توي حس و حال بازي برده بود كه حتي نمي دونستم چطور وقت مي گذره.
?وق العاده بود . مخصوصا وقتي سوار ماشينت مي كنن و بعد مي كشتنت من كه يه لحظه ?كر كردم واقعيه !!!
همچنين موقعي كه استتار كرده و بايد از سد دشمن عبور كني و خيلي جاهاي ديگه كه همش قشنگ بود.
?وق العاده بود . مخصوصا وقتي سوار ماشينت مي كنن و بعد مي كشتنت من كه يه لحظه ?كر كردم واقعيه !!!
همچنين موقعي كه استتار كرده و بايد از سد دشمن عبور كني و خيلي جاهاي ديگه كه همش قشنگ بود.
من ?قط با نظر این آقا مهدی موا?قم!
من همون د?عه اول نشستم رو درجه سختی Hardened تمومش کردم، بعضی جاها از این جسارتم پشیمون می شدم! مثلا جایی که بعد از ترور اون یارو باید ?رار می کردیم!
کلا از یه چیز بازیهای کال خوشم نمیاد اونم تعداد وحشتناک دشمناس. یادمه یه عکس از کال 2 داشتم که حدود 100 ن?ر جسد دم در یه خونه انداخته بودم دیگه ص?حه کند شده بود!
این بازی نماد کامل قدرت ملیه اگه منم یه سیاستمدار امریکایی بودم، یه بازی اینجوری برای جوونا می ساختم تا روحیه بگیرن برن با ایرانیها بجنگن. اگه دقت کردید چند بار موقع اسکن کردن کره زمین از روی ایران رد شد و یه مکث کرد.
قسمت ان?جار اتمی هم که دیگه آخر نو آوری بود نشونه مخال?ت اونا با انرژی اتمی ما بود. نظر دوستان چیه؟
سلام
Beny جان
لط?اً اول بخون ببين طر? چي گ?ته بعد تشكر كن از شما انتظار نداشتم
پستهاي اين احمقهاي عزيز اصلاً ارزش جواب دادن هم نداره
با سلام
علي جان، من با كليات نظر دوستمون موا?قم.
ما بايد ياد بگيريم به نظر ديگران هم احترام بگذاريم. هر چند اگه ادبيات بيانش باب ميل نباشد.
واقعيات دنياي ما تلخ است حتي اگه به كام ما خوش نياد.
اونها تكنولوزي، علم و ثروت هزينه كردن رو دارند و از همه مهمتر برنامه، براي همين حتي با يك بازي هم به دنبال اهدا?ي هستند كه ما اينجا ?قط با حر? زدن و انكار يا مخال?ت به دنبال ن?ي آن هستيم.
حر? زياد است و اينجا جايش نيست ... :cool:
متوجه نشدم داداش که با کجای حر? من مشکل داشتی؟
یه د?عه دیگه پست من و خودتو بخون اونوقت بگو احمق کیه؟
خوشم می او مد یه جا بود که می شد راحت با دیگران بحث کرد و نظر داد اونوقت تو همچین حر?ی میزنی؟
مگه این واقعیت نیست؟ خب اونا پولشو دارن، ?کرشم دارن و این کارو می کنن. اون وقت آدم های ?اشیستی مثل تو سریع گارد می گیرن و چشمشونو می بندن.
لط?ا پستتو اصلاح کن و بدون که تعداد پستای کم نشونه کمبود صلاحیت ?رد نیستش.
جدال رو هم اینجا ختمش می کنم تا تاپیک از بحث اصلی خارج نشه.
ببخشید از سایر اساتید
alidadash
28-11-2007, 23:05
سلام
منظورت از برن با ايرانيها بجنگن چيه؟
یه قانون کلی میگه از هر روشی برای ضربه زدن به دشمن است?اده کن این کار اونا بر این مبنا هست بدترین کارم در مقابله با این تهاجم ناراحت شدن هست (نظر شخصی)
دوست عزیز منم یه ایرانیم و ایران رو با همه ایرانی هاش عزیز می دونم.
اینجا نظر خودمو اگه جای سیاستمدار امریکایی بوم گ?تم، منظوری نداشتم.
شاید شما راست بگی و من بد منظور خودمو رسوندم. عذر می خوام پستمو ویرایش می کنم.
شما هم لط?ا همین کارو بکن....
آقایون نمی دونم این کال رو هم میشه یه سرور تو ایران براش ساخت مثل نسخه 2؟؟
هر چند برای بازی چند ن?ره من بتل?یلد رو واقعا ترجیح می دم. جای سرور شاتل واقعا خالیه
دوستان...
کمی تامل کنید.
ع?ت کلام و ر?اقت رو هم در نظر داشته باشید. :)
Axl Rose
29-11-2007, 00:58
من هنوز این بازی رو نگر?تم مثه اینکه خیلی از دنیا عقبم :p!!!!
میخواستم بدونم این بازی رو میشه با سیستمی که من دارم براحتی اجرا کرد ؟ یا کم میاره ؟( منظورم بالاترین تنظیمات گرا?یکیه )
اگه کم میاره بگین که نرم سراغش اخه نمیخوام از زندگی ناامید بشم:(
اگه ممکنه بگین گه حداقل سیستم برای اجرای مناسب چی هست ؟
DX10 killer
29-11-2007, 02:08
من هنوز این بازی رو نگر?تم مثه اینکه خیلی از دنیا عقبم :p!!!!
میخواستم بدونم این بازی رو میشه با سیستمی که من دارم براحتی اجرا کرد ؟ یا کم میاره ؟( منظورم بالاترین تنظیمات گرا?یکیه )
اگه کم میاره بگین که نرم سراغش اخه نمیخوام از زندگی ناامید بشم:(
اگه ممکنه بگین گه حداقل سیستم برای اجرای مناسب چی هست ؟
شما براحتی میتونید این بازی رو با حداکثر تنظیمات(البته با یه رزولوشن معقول)بازی کنید
Axl Rose
29-11-2007, 02:53
شما براحتی میتونید این بازی رو با حداکثر تنظیمات(البته با یه رزولوشن معقول)بازی کنید
اقا خیلی ممنونم خیالمو راحت کردین ?ردا ا?تاب نزده میرم میگیرمش!!!!:)(اخه دوستان خیلی تعری? میکنن )
alidadash
29-11-2007, 07:13
سلام
از تمام دوستان در انجمن و مخصوصاً جناب Mohfath عذر خواهي ميكنم.
ايشون خوب منظورشون رو نرسوندن و من هم اشتباه كردم و ب ايشون توهين كردم.
اميدوارم كه منو ببخشين
alidadash
29-11-2007, 07:16
حالا بحث و عوض كنيم
با توجه به تنوع مراحل اين بازي به نظر شما زيباترين مرحله كدوم هست؟
منظورم از نظر طراحي و نمايش هر چه واقعي تر هست.
من خودم با مرحله بمب هسته اي خيلي حال كردم
از شما متشکرم علی آقا
بله بحث این بازی رو ادامه بدیم.
از نظر بحث گرا?یکی و جلوه های ویژه 3 تا مرحله شاخ داشت.
یکی همون بمب اتم
یکی مرحله اول دریاش
یکی هم موشکایی که بالا ر?تن و آسمون و زمین قرمز شد.
از نظر گیم پلی هم باید بگم دوباره مرحله کشتی و مرحله ترور و مرحله تیراندازی از هواپیما.
khosro_parviz2
01-12-2007, 19:58
تو عمرم بازی ای به این قشنگی ندیده بودم چه از لحشظ موسقی چه گیم پلی حر? نداشت. بسیار زیبا هم تمام شد. مرحله ی بمب اتم هم که شاهکار بود. مرحله ی ترور هم موسیقی و هیجان خاصی داشت که در کمتر بازی ای دیده بودم.
alidadash
01-12-2007, 23:38
سلام
نكته اي كه اكثر دوستان و همينطور خودم بهش اشاره نكرده بوديم موسيقي بسيار زيباي بازي هست.
واقعاً روي موسيقي و صدا گذاري عالي كار شده
Axl Rose
03-12-2007, 09:56
کارت من همینطور که میبینید gts 8600 هستش که قاعدتا antialiasing رو تا 8میتونه به تصویر اعمال کنه اما تو این بازی بیشتر از 4 نمیشه و یا بعضی گزینه ها رو بیشتر از حد نرمال نمیتونم بالا ببرم
میخواسنم از دوستانی که برای این بازی کارت مشابه من ( وکلا چیپ 8600 ) است?اده میکنن بپرسم که ایا این مساله طبیعیه یا این که مشکل از یه جای دیگه اس ؟
DX10 killer
03-12-2007, 15:20
کارت من همینطور که میبینید gts 8600 هستش که قاعدتا antialiasing رو تا 8میتونه به تصویر اعمال کنه اما تو این بازی بیشتر از 4 نمیشه و یا بعضی گزینه ها رو بیشتر از حد نرمال نمیتونم بالا ببرم
میخواسنم از دوستانی که برای این بازی کارت مشابه من ( وکلا چیپ 8600 ) است?اده میکنن بپرسم که ایا این مساله طبیعیه یا این که مشکل از یه جای دیگه اس ؟
نه مشکلی نیست و مربوط به خود بازی است برای من هم همینجوریه با 8800
Axl Rose
03-12-2007, 16:03
من الان تازه 1 ساعته که این بازی رو تموم کردم اما همچنان ?کم رو زمینه
همه ی مراحل عالی بودن اما به نظر من 2 تا مرحله شاخ داشت :
1.مرحله ترور
2.مرحله اخر
البته از دموی زیبای اول بازی مربوط به al asad هم نباید بگذریم
ایکاش کمی بیشتر از لحاظ گرا?یکی روش کار میشد . میتونست یه بازی کامل بشه
Abolfazl-R
10-12-2007, 00:39
منم تمومش كردم ولي 3 روزه.
واقعا بي نظير بود هتل و مركز خريد پريپايت (مرحله ترور) عين شهر پريپايت توي Stalker بود. بقيه ي موارد رو هم كه شما گ?تين. بهترين مرحله هم به نظرم همون بود.
حالا يه سوالي كي به اينا سلاح داده؟ حتما منظورشون ايران بود چون هم G3 بود هم بمب اتم. در ضمن روسيه هم در طر? ناتو بود!
Abolfazl-R
10-12-2007, 01:00
ولي خودمونيم خدا نكنه اين Ac130 ها رو آسمون ايران پرواز كنن وگرنه ?اجعه اس. اينا تو چه ارت?اعي پرواز مي كنن؟
ولي خودمونيم خدا نكنه اين Ac130 ها رو آسمون ايران پرواز كنن وگرنه ?اجعه اس. اينا تو چه ارت?اعي پرواز مي كنن؟
با سلام
سخت نگیر ابول?ضل جان این C130 تا ارت?اع نهایت 30000 پایی پرواز میکنند که خوب تا این ارت?اع رو خیالی نیست میشه ترتیبشون رو با موشکهای Rapideir داد.
معمولا این دسته از سلاحها برای پشتیبانی نزدیک است?اده میشه وبرای جاهایی که قدرت پدا?نی از طر? دشمن نباشه و تازه باید ارت?اع خودشون رو به زیر 10000 پا برسونند که در اون صورت هم که دیگه تمومه با یه توپ اولدیکن ترتیبشون دادست ...:cool:
دیگه نبود ...:rolleyes:
ولی جدا عجب بازی بود؛ من که هنوز وقت نکردم بازی کنم... :D
شاد باشید ... :)
Axl Rose
10-12-2007, 12:11
یه سری نکات جالب به شکل خیلی زیرکانه تو بازی مطرح میشه . مساله بمب و اینکه همه ی این ات?اقات در حول و حوش ایران میا?ته . این بازی نشوندهنده تمام عیار سیاستهای امریکا نسبت به خاور میانه س.در حقیقت یه بازی برای تهییج مردم امریکا در مورد اقدامات نظامی در خاورمیانه . و یا شاید هم توجیه اقدامات نظامی
بهر حال در این مقطع زمانی همه ی نگاه ها متوجه مسائل سیاسی در خاورمیانه هستش و به بهانه ی ایجاد داستان و گیم پلی جدید ( در سری بازیهای Cod ) چه جایی بهتر از خاورمیانه میشه انتخاب کرد ؟؟
Abolfazl-R
10-12-2007, 18:50
بله مي خواد بگه ايران قرار نيست خودش از بمب هسته اي است?اده كنه مي تونه بده به گروه هاي تروريستي.
ولی بازی قشنگی بود خیلی قشنگ .... اون هواپیما ها رو کدوم کشور میزنه ؟؟؟ منظورم Ac130 ....
Abolfazl-R
10-12-2007, 19:15
من نتيجه گر?تم يا امسال جنگ ميشه يا سال ديگه اي.
من كه حال مي كردم تا دهنشونو وا كنن عربي حر? بزنن تير بزنم تو سرشون با اي زبونشون.
ولی بازی قشنگی بود خیلی قشنگ .... اون هواپیما ها رو کدوم کشور میزنه ؟؟؟ منظورم Ac130 ....
با سلام
منظور از زدن، یعنی تولید کردن یا ....
اگه منظور تولید باشه که خوب کشور آمریکا سری هواپیماهای هرکولس C130 خودش رو از اواخر دهه 1960 آغاز کرد که اوج است?اده اونها در جنگ ویتنام بود، البته نیروی هوایی خودمون هم قبل از انقلاب دارای بزرگترین ناوگان این هواپیماها در منطقه و حتی آسیا بود.
این نوع خاصش که در این بازی است?اده شده در اواخر دهه 1990 وارد یگان پروازی پشتیبانی نزدیک نیروی زمینی امریکا گردید.
دیگه اگه بخوام ادامه بدم اینجا میشه ?روم مجله پرواز ... :cool:
شاد باشید . :)
جای داداش علی خالی! اینا که حر?ای من بود!
درسته که چند بار از روی منطقه ایران رد شد اما بعید می دونم با نشون دادن ژ3 پشتیبانی ایران رو از اونا نشون بدن
اما در مورد ?روختن بمب اتمی از ایران به تروریستا ?کر قشنگی کردی.
اون مرحله با هواپیما هم توی آذربایجان بود.
جالبه که ما نیروهای امنیتی س.ا.س انگلیس بودیم ولی همه جا پیدا مون می شد! قدرت نظامیمونم شاخ شاخ ولی هلی کوپترهامون اندازه یه ربع هم سوخت ندارن!
هرچند درست می گی ژ3 سلاح رسمی ارتش ایران زمان شاه بوده.
طراحی اسلحه ژ3 واقعا مسخره بود، 4 تا تیر با ژ3 باید به یه ن?ر میزدی! در حالت عادی پوکش هم کشنده است!!!:d
تنها طراحی خوب اسلحه ها همون اسنایپر برتا بود و دیگه شات گان.
کلا سبک بازی های کال آدمو یاد رمبو می اندازه یا آرنولد که اهمیتی نداره ارتش جلوشون چی باشه به هر حال اونا برندن!
می خوان ارتش 100 ن?ری داشته باشن یا 20 میلیونی.
واقعا احمقانه است.
Alireza123
10-12-2007, 21:19
game play در حد مرگ حال کردم مخصوصا موقعی که می خواد با sniper از 700 800 متری یارو رو بزنه
تو مایه های ?یلم shooter :rolleyes:
دقیقا یاد اور ?یلم شوتر
یا ابوال?ضل عجب بازی بود مخصوصا اون مرحله ای که سوار هلیکوپتر بودی بعد اون بمب بزرگه من?جر شد واقعا دستشون درد نکنه مخصوصا از نظر گرا?یکی که خیلی عالی بود واقعا حس میکنی که توی خود میدان جنگ هستی
من که ?کر کردم وقعا دارم میو?تم
ولي واقعيت چيز ديگه اي ميگه
منم با شما موا?قم (از اینکه اینجا به دنیا امدم...) امید وارم منظور منو ب?همید
داستان بازی سینمایی هستش بر این اساس ساخته شده حتی پشت جلد سی دی من این موضوع رو نوشته
در پایان خیلی اسون بود و من این بازی 5شنبه خریدم و جمعه شبش تمام کردم
CYROS THE GREAT
13-12-2007, 22:19
سلام آقا اون مرحله چرخ و ?لک رو چیکار کنم.یه همراه شل و پل و یه هوار آدم و سگ و نارنجک و هلی کوپتر و ....هر کاری می کنم میمیرم.
من تو بازی تو چرنوبیل که هلوکوپتره میاد طر?ت اینقدر یرسیدم که انگشت رو گذاشتم روی S و دنده عقب گر?تم ر?تم که اومد جلوی چشام وایستاد ........
چون من شب بازی میکنم گیم هارو همیشه و اون موقع هم ?کر نمیکردم بیاد طر?م و منتظر یه ان?جار واستاده بودم که .....
Abolfazl-R
15-12-2007, 19:43
ولي بعد از F.e.a.r. تا بحال اينقدر از بازي اي خوشم نيومده بود.
amir-hosine
17-01-2008, 17:18
من تو بازی تو چرنوبیل که هلوکوپتره میاد طرٿت اینقدر یرسیدم که انگشت رو گذاشتم روی S و دنده عقب گرٿتم رٿتم که اومد جلوی چشام وایستاد ........
چون من شب بازی میکنم گیم هارو همیشه و اون موقع هم ٿکر نمیکردم بیاد طرٿم و منتظر یه انٿجار واستاده بودم که .....
:(:(:(
گفتي چرنوبيللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل لللللللللللللللل؟
وايييييييييييييييي!ياد استالكر افتادم.يادش بخير.يه دنيايي بود!چه داستاني داشت-چه گيم پلي اي-حيف تموم شددددددددددددددددددددد.
واي داغ دلمو تازه كردي(شكلك گريه!)
Hesam_1994
26-06-2008, 18:10
همه چیز بازی عالی بود.بغیر از بد تمام شدن بازی که کمی ناراحت کننده بود.نگاه کنید شما در دو گردان بازی میکردید :
1-S.A.S = Sgt Soap Mactavish..leader : Captain Price
2-U.S.M.C=Sgt Paul Jackson..Leader : Lt Vasquez
پال جکسون که در انفجار اتمی میمیره.و اما سپ که در اخرین مرحله با:
Gaz
Captain Price
SSGG.Griggs
سوار یک ماشین هستند که بعد از انفجار پل گریگز میاد ادمو کمک کنه که خودش کشته میشه.بعد که دوربین میچرخه مینید زاخایف به همراه دو نفر از افرادش دارن میان جلو.و اونجا گز بیحال روی زمین افتاده که یک دفعه ای زاخایف مخشو میاره پایین.بعد دوباره دوربین میچرخه که کاپیتان پرایس زخمی یک اسلحه کمری میفرسته تا زاخایف و افرادش رو بزنی.بعد افراد sgt.kamarov روسی میان و سپ رو نجات میدن در حالی که دوربین دوباره می چرخه و یک نفر از افراد کامارو میاد به پرایس ماساژ قلب میده در صورتی که کار تمام شده.پس اخر بازی کل تیم پرید:
sgt.Paul Jackson(U.S.M.C)x
Gaz
Captain Price
SSgg.Griggs
و تنها Lt.Vasquez چاقالو زنده میمونه.
ولی خداییش عکس دسته جمعی اخر بازی خیلی قشنگه.
Hesam_1994
26-06-2008, 18:17
دوستان در مورد داستان بازی فکر بد نکنید.اونها هیچ منظوری نداشتن تازه م اگر میخواستن ایران رو وارد ماجرای بازی کنند محمد علوی از تیم سازندگان بازی نمیزاشت.
Modeling.Design.Scripting Team Into : Mohammad Alavi
برید سازنده های بازی رو بخونید.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.