مشاهده نسخه کامل : اطلاعیه مهم در مورد ا?زایش و تغییرات قیمت کالاهای کامپیوتری
گاها در بازار ما ایران قیمت قطعات کامپیوتری بر خلا? بازارهای جهانی در برخی ?ازهای زمانی ا?زایش های غیر مترقبه ای را شاهد بوده، هست و خواهد بود که بنده در اینجا قصد دارم البته با کمک دوستان آگاه خودم نسبت به اطلاع رسانی دقیق و احیانا دلایل این نوع تغییرات به دوستان خوب خودم در این سایت و بالطبع در سطح جامعه اطلاع رسانی مطلوب را تا حد توان انجام داده تا بتوانیم از ضررهای مالی و مقطعی دوستان حدالممکن جلوگیری نماییم.
البته میشه در این بخش قیمت های صحیح کالاهای عرضه شده توسط شرکتهای مختل? را نیز در سطح بازار چک نمود.
شاد باشید ... :)
با سلام
يه توصیه خیلی مهم به تمامی دوستان بخصوص اونهایی که قصد دارند ظر? چند روز آینده خریدی رو انجام بدند دارم:
به دلیل پاره ای مسائل و مشکلات حاد پیش آمده در طی چند روز اخیر در گمرگ ?رودگاه تهران، تقریبا تمامی کالاهای کامپیوتری که توسط شرکتهای مختل? از این طریق به ایران وارد میشود ?علا در حالت قرنطینه قرار داشته و حق ترخیص هیچ کالایی تا اطلاع ثانوی وجود ندارد.:(
لذا توصیه میکنم حتی المقدور تا اونجایی که میتوانید از خرید کالا ظر? این ه?ته جاری و چند روز آینده جدا خودداری نمایید تا به خاطر برخی شرکتها و آدمهای ?رصت طلب که همیشه در این گونه موارد قیمت کالاها را بصورت ناعادلانه بالا برده و ا?زایش میدهند دچار ضرر نگردید.
البته این ا?زایش قیمت در حال حاضر بیشتر بر روی قطعاتی نظیر هارد، رم و سی پی یو محسوس است اما قطعا سایر قطعات را نیز شامل خواهند شد.:mad:
برای اینکه این نوشته در آینده با مشکل زمانی و احیانا اشتباه دوستان مواجه نشه، بنده تاریخ شروع این بحران رو در پایین مینویسم.
شروع بحران از دهم آبان ماه 86 و پایان آن به احتمال ?راوان با یک دید بدبینانه تا آخر آبان ماه 86 میتواند ادامه یابد.:confused:
منون از اطلاع شما آقای احمدی، من هم دیروز در بازار کرمانشاه این مورد رو به طور جدی احساس کردم و همونطور که گ?تید اکثر ?روشنده ها قیمت ها رو تا حد غیر متعار?ی بالا بردند که اصولا خرید رو مگر در حالت ضروریت غیر منطقی کرده.
امیدوارم این اوضاع هرچه زودتر تموم بشه، البته اینکه بعد از تموم شدن قضیه قیمت ها به حالت قبلی برگردند شاید یک آروز باشه. من ?کر میکنم دست های جدیدی قصد ورود به بازار سخت ا?زار رو دارند!
?علا در حالت قرنطینه قرار داشته و حق ترخیص هیچ کالایی تا اطلاع ثانوی وجود ندارد.
احتمالا این کار بخاطر حمایت از تولید داخل بوده میدونید که تولید داخل باید حمایت بشه مثل ماشین !
احتمالا این کار بخاطر حمایت از تولید داخل بوده میدونید که تولید داخل باید حمایت بشه مثل ماشین !
دوست من جدا ؟ ميشه بگيد توليد داخل چي داريم به جز موس و كيبرد
دوست من جدا ؟ ميشه بگيد توليد داخل چي داريم به جز موس و كيبرد
محمد آقا خان، غرض یه تیکه باحال و مناسب بود که جناب Dexon ?رمودند تا ... :cool:
امان از دست ?روشنده های بی انصا?
Dev_CSharp
10-11-2007, 08:03
دوست عزیز یه سئوال داشتم
آیا 8 ژانویه به بعد یعنی حدود 2 ه?ته بعدش که قطعات جدید با قیمت هایی که مثلا اینتل ارائه نموده
وارد بازر میشن، قیمت کاهشی هم داریم؟
دوست عزیز یه سئوال داشتم
آیا 8 ژانویه به بعد یعنی حدود 2 ه?ته بعدش که قطعات جدید با قیمت هایی که مثلا اینتل ارائه نموده
وارد بازر میشن، قیمت کاهشی هم داریم؟
دوست خوبم
همانطوري كه بارها و در جاهاي ديگه اي نيز ذكر كردم مجدد خاطر نشان ميكنم كه تغييرات قيمت در بازارهاي ايران با هيچ ?رمول درست و منطقي سازگاري ندارد، لذا هر گونه تغيير در بازارهاي جهاني در بازاهاي ما صادق نبوده و نخواهد بود.
Dev_CSharp
10-11-2007, 11:55
یعنی بر اساس احتمال و ات?اق سال گذشته نمیتوان چیزی را پیش بینی کرد؟
چون بنده قصد خرید سیستم دارم، و دیدم اینتل محصولات جدید و با قیمت پایینتر در 8 ژانویه میده به بازار آیا 1 تا 2ماه
دست نگهداشتن ارزش دارد؟
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.