مشاهده نسخه کامل : راهنمايي براي ورود به بازار سخت ا?زار
سلام دوستان عزيز؛
من از سخت ا?زار اطلاع زيادي ندارم. به نوعي مبتدي مبتدي و بي تجربه از داد و ستد. ولي تمايل دارم وارد بازار خريد و ?روش سخت ا?زار، Pc، نوت بوك و ... شوم. يكي از دوستان هم به من گ?ت يكي از زمينه هاي خوب براي تجارت و ?روش اينترنتي همين سخت ا?زار هست. بسيار ممنون مي شم اگه من رو راهنمايي كنيد كه چگونه شروع كنم؟ مثلا چگونه با قطعات و مارك هاي معتبر آشنا شم؟ (كتاب، Cd، كلاس، حضور در بازار و ...) به نوعي سخت ا?زار شناس عالي. همچنين چگونه وارد داد و ستد سخت ا?زار شم و كار رو ياد بگيرم؟ خلاصه چگونه مي توانم طوري عمل كنم كه در آينده خود به خوبي به خريد و ?روش سخت ا?زار، Pc، نوت بوك و ... مرتبط ترجيحا به دو صورت مستقيم و اينترنتي بپردازم؟
مشخصات اينجانب:
- بدون سرمايه
- نيمه وقتم آزاد
- نا وارد به بازار
- شايد بچه
- ولي بلند پرواز
بسيار سپاسگذارم از راهنمايي شما عزيزان - منتظرم-
سلام دوستان عزيز؛
من از سخت ا?زار اطلاع زيادي ندارم. به نوعي مبتدي مبتدي و بي تجربه از داد و ستد. ولي تمايل دارم وارد بازار خريد و ?روش سخت ا?زار، Pc، نوت بوك و ... شوم. يكي از دوستان هم به من گ?ت يكي از زمينه هاي خوب براي تجارت و ?روش اينترنتي همين سخت ا?زار هست. بسيار ممنون مي شم اگه من رو راهنمايي كنيد كه چگونه شروع كنم؟ مثلا چگونه با قطعات و مارك هاي معتبر آشنا شم؟ (كتاب، Cd، كلاس، حضور در بازار و ...) به نوعي سخت ا?زار شناس عالي. همچنين چگونه وارد داد و ستد سخت ا?زار شم و كار رو ياد بگيرم؟ خلاصه چگونه مي توانم طوري عمل كنم كه در آينده خود به خوبي به خريد و ?روش سخت ا?زار، Pc، نوت بوك و ... مرتبط ترجيحا به دو صورت مستقيم و اينترنتي بپردازم؟
مشخصات اينجانب:
- بدون سرمايه
- نيمه وقتم آزاد
- نا وارد به بازار
- شايد بچه
- ولي بلند پرواز
بسيار سپاسگذارم از راهنمايي شما عزيزان - منتظرم-
دوست خوبم جناب رضا خان
علاقه شما به این نوع بیزینس ستودنی است اما باید پخته شود خامی تا کار شود آسان
درمورد مشخصاتی که قرار دادید تا هد? شما کمی ت?اوت ابزار ?احش وجود دارد که کار رو براتون خیلی سخت خواهد کرد.
صبر میکنم تا سایر دوستان هم قدری اظهار نظر کنند.
شاد باشید. :)
خوب ?کر کنم که جناب احمدی در این مارکت برای ما جوانترها مثل استاد می مونند . و قطعا میتونند به شما دوست عزیز کمک کنند . ولی بنده هم باید عرض کنم که ?کر می کنم شما باید در ابتدا به حدی از دانش ?نی برسید، بعد در مورد ?عالیت در این بازار می تونید تصمیم بگیرید . به نظر من کتابهای مر تبط با سخت ا?زار(مثل A+ و کتابهایی که با موضوع ارتقا و تعمیر منتشر شدند ) می تونند به شما کمک زیادی بکنند . ضمنا باید عرض کنم که تا حد امکان از کتابهایی که چاپ سال اخیر هستند است?اده کنید تا در جریان آخرین تغییرات و استانداردها قرار بگیرید ، که خوب مستلزم این هست که شما تا حدودی به زبان انگلیسی آگاهی داشته باشید .
در نهایت بعد از اون می تونید در مورد انواع برندها و وضعیت بازار تحقیق و در نهایت در بازار ?عالیت کنید .
دوست من،?قط همین یه نکته را از من داشته باش که باید همیشه up to date باشی وگرنه کلاهت پس معرکه ست
من بارها گ?تم اکثر ?روشنده های سخت ا?زار صر?ا ?روشنده هستند بعلاوه کمی اطلاعات پایه. صر?ا ?روشنده یعنی اینکه مهم نیست چی می?روشن ، مهم اینه که یه چیزی می?روشن که متاس?انه اون چیز سخت ا?زار هست.
بنابر این هرکسی که در زمینه خرید ?روش وارد باشه میتونه این کار رو انجام بده.
دوست من ?روشنده سخت ا?زار با کسی که میخواد از سخت ا?زار بدونه خیلی ?رق داره ?روشنده ?قط می?روشه ولی کسی که سخت ا?زار را دوست داره میخواد هی یاد بگیره نمونش همین ?روشنده های بازار رضا باور کن 50% شون تعطیلن ?قط میخوان پول پارو کنن .
حالا اگه میخوای شروع کنی سایت های سخت ا?زار هست اگه انگلیسیت خوبه :
www.tomshardware.com
www.anandtech.com
این دوتا تقریبا معتبر ترین هستند اگه تو ?روم های ایرانی مثل همین جا هم بمونی خوب یاد میگیری .
دوستان هم اظهار ?ضل کنند .
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.