مشاهده نسخه کامل : لینوکس (سیستم عاملی ?وق العاده و رایگان)
?سلام ، دوست دارم در مورد لینوکس سیستم عامل بسیار قدرتمندی که خیلی ها هنوز باهاش کار نکرده اند و نمیشناسند اش گ?تگو کنیم
این نسخه از لینوکس سریع و خیلی آسان نصب میشود و دارای زبان پارسی صحیح می باشد که میتوان آنرا در حال نصب نیز ?عال نمود.
کار کردن با آن بسیار آسان است و محیط آن جذاب و بیشتر تنظیمات آن به صورت گرا?یکی و به سادگی انجام میگیرد.
تعداد زیادی نرم ا?زار به صورت رایگان بر روی آن هست و نسخه مخصوص پردازنده های 64 بیت را نیز دارا میباشد.
نسخه رایگان آن قابل دریا?ت از اینترنت است .
دارای درایور تعداد زیادی از سخت ا?زارها میباشد.
بسیار کمتر از ویندوز ویروس میگیرد .
رایگان است و است?اده ا ز آن بدون ایراد است.
تعداد زیادی نرم ا?زارهای رایگان برای آن وجود دارد که میتوانند جایگزین نرم ا?زارهای گران قیمت ویندوز شوند.
قابل اجرا از روی سی دی ، و انواع حا?ظه های جدا شدنی است.
امنیت بالایی دارد.
و....
تقویم هجری شمسی ظاهرا در هسته ی اصلی آن قرار داده شده است.
تقویم هجری شمسی ظاهرا در هسته ی اصلی آن قرار داده شده است.
تو كدوم توزيع لينوكس همچين امكاني وجود داره ؟:)
AMD>INTEL
22-12-2006, 23:45
دوست من نام و توضيحات كامل تري بدي خيلي بهتر هست
خوب من شخصا برای آشنایی بیشتر با لینوکس از ubunto است?اده میکنم، نصب و تنظیمش سادست، تقریبا همه سخت ا?زار هارو میشناسه از جمله چاپگر و مودم ADSL و پورت شبکه.
کم حجم ولی کاراست، برنامه های کاربردی مناسبی به صورت پیش?رض همراهش هستند و نهایتا اینکه لینوکس خوبیه!
تنها مشکلش سخت بودن تنظیم رزولوشن و ری?رش ریت مانیتور هست.
آدرسشم چون اصرار کردید میدم : http://www.ubunto.org
free@bsd
23-12-2006, 04:25
من خودم بیشتر از freebsd است?اده می کنم خوب از لینوکس خیلی قویتره ولی لینوکس از اون خیلی آسونتره
در کل سیستم عامل لینوکس خیلی قوی و پر قدرته هسته اون بصورت باور نکردنی هر روز در حال پیشر?ته
در یک کلام بخواهیم نقاط قوت اون را بگیم می شه گ?ت
. از لحاظ پایداری به مراتب از ویندوز قویتره شاید از وجوهی قابل مقایسه با هم نباشن
. از لحاظ امنیت بسیار عالیه
. از زیبایی زیبااست هر روز به زیبایی اون ا?زوده می شه
. از لحاظ برنامه روز به روز به برنامه هاش اضا?ه می شه در ضمن اینکه هزاران هزار برنامه های متنوع و بسیار قوی داره
. شرکتهای بزرگ سخت ا?زاری گرایش اونها به لینوکس روز به روز در حال ا?زایشه
. خدمات سروری اون حر? نداره و حقیقتا در اینترنت محشره من که خیلی از سرعت و خدمات اون راضیم
. کل سیستم عامل اوپن سورسه همینطور برنامه هاش واقعا محشره برای برنامه نویسها و همچنین برای دولتها و .........
. توزیعات مختل? و متنوعی داره شاید در حال حاضر حدود 300 تایی بشه که هر کدوم زیبایی و طعم خودش را داره
. برنامه های اون از لحاظ باگ از ویندوز به مراتب بهتر هستن چون هر روز از طر? نامعدود اشخاصی که حر?ه ای و غیر حر?ه ای هستن ر?ع اشکال می شه همچنین به قابلیتهای اون اضا?ه می شه ...........
. روزی که بیل گیتس به ?کر پیشر?ت زیبایی ویندوز بود و تا الان هم همینطوره لینوکس از لحاظ امنیت ثبات و قدرت روز به روز پیشر?ت می کرد الانش نیز همینطوره
. شرکتهای بزرگی مثل دل اینتل ای ام دی و ........... لینوکس را هد? گر?ته و برای پیشر?ت اون هزینه می کنن خصوصا شرکتی مثل آی بی ام ....
. در سر تا سر سیستم عامل می شه دست کاری کرد ... این واقعا جالبه
. است?اده از خصوصیت ترمینال یا دستورهای متنی واقعا لذت بخشه چیزی که ویندوز از این جهت یا اصلا نداره یا کم داره .....
. در حال حاضر بزرگترین موسسات و ارگانهای دولتی دنیا از سیستم عامل لینوکس یا ا?ری بی اس دی است?اده می کنن مثل سازمان جاسوسی اسرائیل و آمریکا همچنین بانک مرکزی همچینن وزارت د?اع آمریکا یا مثلا کشورهایی مثل آلمان ?رانسه ژاپن چین کره و ...........
. قراره در آینده سیستم عامل ملی و رسمی کشورمون بشه ....
من که الان 4 سیستم عامل روی دستگام هستش همشون لینوکس و ا?ری بی اس دی هستن انصا?ا خیلی راضیم و تقریبا تمام کارهام را با اون انجام می دم
از سیستم عامل دبیان ?یدورا ا?ری بی اس دی و جنتو ... است?اده می کنم
البته نیمه حر?ه ای هم تا الان نشدم ولی واقعا لینوکس خیلی آسونه به نظرم حتی از ویندوز هم آسونتره شما چی می گید...
جالب اینه که تمام سخت ا?زار را اتوماتیک شناسایی می کنی حتی خاصیت سه بعدی کارت گرا?یکها البته همه سیستم عاملها این طور نیستن
چیزایی که می دونم ......
M.K_Soft
04-02-2007, 00:15
من هم از توضيع لينوكس اوبونتو به حاطر سادگي و استحكامش خيلي خوشم مياد.
اينم توضيحات اضا?ي درباره اين توضيع در سايت رسمي اون در ايران
http://www.ubuntu.ir/
اوبونتو یک سیستم عامل کاملاً آزاد و رایگان بر اساس گنو/لینوکس٬ همراه با پشتیبانی در سطح جامعه کاربران و خدمات تجاری و حر?های است. اوبونتو توسط اجتماع بزرگی از کاربران و توسعه دهندگان در سراسر دنیا توسعه داده میشود و ما از شما نیز دعوت مینمائیم تا به این اجتماع بپیوندید!
اجتماع اوبونتو بر اساس ایدههای ?لس?ه اوبونتو که میگوید: نرما?زار باید آزاد و رایگان در اختیار عموم باشد٬ همچنین ابزارهای نرما?زاری مختل? میبایست به صورت س?ارشی و به زبان محلی کاربران در اختیارشان باشند و کاربران مجاز باشند نرما?زار را بر اساس نیازهای خود س?ارشی نموده و است?اده نمایند٬ شکل گر?ته است.
این آزادیها موجب شدهاند٬ اوبونتو اساساً با نرم ا?زارهای سنتیﹺ خصوصی مت?اوت باشد. نه تنها ابزارها و نرما?زارهای مورد نیازتان رایگان هستند٬ بلکه شما مجاز خواهید بود نرما?زارها را مطابق نیازتان و بگونهای که مایلید س?ارشی نموده و است?اده نمائید.
اوبونتو برای است?اده به عنوان رومیزی و کارگزار (سرور) مناسب است. نسخه ?علی اوبونتو از معماریهای سخت ا?زاری مختل? شامل انواع PC های Intel x86 و 64bit و همچنین ماشینهای UltraSPARC T1 شرکت SUN و PowerPC شرکت Apple پشتیبانی میکند.
اوبونتو دارای بیش از ۱۶۰۰۰ بسته نرما?زاری است و هسته اصلی آن بر روی یک سیدی عرضه میشود. اوبونتو دارای انواع ابزارهای نرما?زاری از نرما?زارهای کاتب و ص?حه گستردهٔ اداری تا کارگزارهای اینترنتی و ابزارهای مناسب برنامهنویسی است. توضیحات کاملتر نسخههای اوبونت
hesamzadeh
14-04-2007, 02:10
با عرض سلام
چطور میتوان لینوکس ردهت را در این حالت نصب کرد؟
من دو عدد هارد هیتاچی دارم که اونها رو به صورت Raid 0 بستم و حالا لینوکس اونها رو نمیشناسد.
با عرض سلام
چطور میتوان لینوکس ردهت را در این حالت نصب کرد؟
من دو عدد هارد هیتاچی دارم که اونها رو به صورت Raid 0 بستم و حالا لینوکس اونها رو نمیشناسد.
سلام
برای این کار نمیتونید به طور همزمان از دیسک های رید شده در ویندوز و در لینوکس است?اده کنید .
خب پس روی این دو دیسک ?قط باید لینوکس داشته باشید و یا اینکه ویندوزی در حالت غیر رید روی یکی از آنها نصب باشه و دو پارتیشن هم اندازه برای لینوکس روی اونها در نظر بگیرید .
از توی ست اپ بایوس رید رو غیر ?عال کنید ، و با است?اده از رید نرم ا?زاری لینوکس در حین نصب ، آرایه ها را تشکیل بدید و ادامه ی نصب .
در ضمن اگر توزیعتون ردهت ۹ هست هارد ساتا رو نمیشناسه .
ردهت As 4 نسخه 4.04 به در حد خوبی رید رو پشتیبانی میکنه. As5 هم به طور کامل پشتیبانی میکنه!
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.