مشاهده نسخه کامل : دمای بالای کارت گرا?یک
با سلام به همگی اساتید بخش و بقیه اعضا: کارت گرا?یک منgeforce 8600 GT/ 256 gddr3/540 /1400 ?ن دار هست که به نظرم دمای کارت زیاده چون در حالت عادی 55 درجه و در اوج بازی به 75 درجه میرسه.به نظر اساتید بخش این دما که بدون اورکلاک هم هست زیاد و غیر عادی نیست؟؟?ن مربوطه را باز کردم و مقداری سیلیکون زیرش زدم اما باز نتیجه ای نداشت.البته سیلیکون خودش خاکستری رنگ بود اما سیلیکونی که من بهش اضا?ه کردم س?ید رنگ بود نمیدانم حالا ?رقی دارد از نظر کارایی یا نه؟سوال دیگه اینکه اگر سیلیکون در بدو اس?اده مقداری روان باشد ایا خراب است؟؟و آخر سر اینکه توان مصر?ی این کارت حدودا چند وات واقعی است.ممنون
Evanescence
12-11-2007, 19:37
دما طبیعیه . ?کر کنم مصر? حول و حوش 60 وات در لود باشه
اساتید بخش هم لط?ا نظرتان را بگویید.
از پاسخهای متعدد شما تشکر میکنم.:D:rolleyes:
دمای کارتت نرمال رو به خوب (کارت گرا?یک خیلی بیشتر از اینها میتونه تحمل کنه) خیالت راحت !
ارتی?کتم که نداری پس دیگه خیالت خیلی راحت :d
dexon جان ممنون.در مورد ت?اوت کارایی خمیر سیلیکون س?ید و خاکستری و توان مصر?ی واقعی {reall not load} هم راهنمایی کنید ممنون میشوم.
AMD>INTEL
14-11-2007, 12:45
دمای کارت بالا نیست . این دما برای گرا?یک زیاد نیست
اقای امید شما که توی خط ?روش خمیر سیلیکون حر?ه ای هستی ب?رمایید که کلا از لحاظ کارایی و پایین آوردن دما خمیر سیلیکون س?ید بهتره یا خاکستری و بهترین خمیر سیلیکونی که شما عرضه میکنی چه رنگیه و اینکه خمیر سیلیکون در بدو است?اده باید کاملا جامد باشد یا اگر مقداری روان باشد خراب است؟یا اینکه اصلا خمیر سیلیکون خراب شدنی نیست؟
دمای کارت من در 700/1800 نهایتا به 73 درجه میرسه.
گردش هوای کیس رو چک کن که بهینه باشه ،همینطور دمای اطاق هم در این دما بی تاثیر نیست.
AMD>INTEL
14-11-2007, 23:56
اقای امید شما که توی خط ?روش خمیر سیلیکون حر?ه ای هستی ب?رمایید که کلا از لحاظ کارایی و پایین آوردن دما خمیر سیلیکون س?ید بهتره یا خاکستری و بهترین خمیر سیلیکونی که شما عرضه میکنی چه رنگیه و اینکه خمیر سیلیکون در بدو است?اده باید کاملا جامد باشد یا اگر مقداری روان باشد خراب است؟یا اینکه اصلا خمیر سیلیکون خراب شدنی نیست؟
1-خمیر است?اده شده برای گرا?یک هم چسب و خمیر سیلیکون هست . با زدن خمیر معمولی احتمال بالا ر?تن دما هست من به شما ترکیب خمیر shintsu و چسب سیلیکون پیشنهاد میدم
دمای کارت من در 700/1800 نهایتا به 73 درجه میرسه.
گردش هوای کیس رو چک کن که بهینه باشه ،همینطور دمای اطاق هم در این دما بی تاثیر نیست.
سعید جان ممنون از راهنما ییتون.راستش خودم هم به همین دو موضوع شک دارم.آخه با کیس قبلیم که یک ?ن 8 سانتیمتری بیشتر نداشت دما به 70 هم نمیرسید.اما حالا با این کیس جدیدم که هم یک ?ن 8 سانتی در کنار و هم یک ?ن 12 در عقب دارد دما به 75 درجه میرسد.البته در بازی مدال ا?تخار ایر برن.که ?کر میکنم خیلی هم گرا?یکش بالا نیست.?ضای اطاق هم نسبتا دماش عادی هست.حالا نمیدانم جنس بدنه کیس هم تاثیری دارد یا نه؟کیس قبلیم MD121 GREEN بود و کیس کنونی ام tuniq2 GREEN هست.:confused:
1-خمیر است?اده شده برای گرا?یک هم چسب و خمیر سیلیکون هست . با زدن خمیر معمولی احتمال بالا ر?تن دما هست من به شما ترکیب خمیر shintsu و چسب سیلیکون پیشنهاد میدم
امید جان این خمیر shintsu شما چه رنگی هست؟خمیر باید بدو است?اده کمی روان باشد یا کاملا س?ت و جامد؟
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.