مشاهده نسخه کامل : مشکل با 6800 ultra
T_A_M_B_A_L
12-11-2007, 14:24
سلام
چند روز پیش یک کارت گرا?یک دست دوم xfx 6800 ultra agp از یکی از دوستان تهیه کردم.
بعد از 5-10 دقیقه است?اده تمام ص?حه بهم میریزه و همه چیز تار میشه .
پاور گرین 330 real
از دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند راهنمایی میخواستم.
درایور کارت گرا?یک رو آپدیت کنید. اگه تونستید ویندوز رو هم عوض کنید.
منم میخواستم همینو بگم ولی بهش پس بدی خیلی بهتره این کارت گرا?یک الان دیگه ?سیل شده .
T_A_M_B_A_L
12-11-2007, 19:24
کرده تو پاچت
?کر نمیکنم چنین ادمی باشه , روز اول خوب کار میکرد ولی وقتی بهش ?شار میامد کامپیوتر ری استارت میشد که ?کر میکنم اشکال از پاور من بودش و با تعویض پاور اون مشکلم حل شد
درایور کارت گرا?یک رو آپدیت کنید. اگه تونستید ویندوز رو هم عوض کنید.
?ایده ای نداره , حتی وقتی ویندوز در حال نصب بودش بعد از 20 دقیقه همون ات?اق ا?تاد(ص?حات بهم ریخت ولی کامپیوتر به روند نصب ادامه میداد)
منم میخواستم همینو بگم ولی بهش پس بدی خیلی بهتره این کارت گرا?یک الان دیگه ?سیل شده .
من بازی خاصی انجام نمیدم و این کارت گرا?یک برای من کا?ی هستش .
به نظر من 99% مشکل از کارت گرا?یکت هست.
تنظيمات SmartGartمربوط به كارت گرا?يك رو بزار رو AGP 4X احتمالا خوب بشه.;)
T_A_M_B_A_L
13-11-2007, 11:59
به نظر من 99% مشکل از کارت گرا?یکت هست.
به احتمال زیاد. اشکال از پاور ?کر نمیکنم باشه,مادر برد مشکلی نداره, ربطی هم به ویندوز و درایور هم نداره ...
تنظيمات SmartGartمربوط به كارت گرا?يك رو بزار رو AGP 4X احتمالا خوب بشه.
از تنظیمات مادر برد ؟ممکنه بیشتر توضیح بدی.
330 ضعی?ه برای 6800 Ultra
T_A_M_B_A_L
13-11-2007, 16:30
330 ضعی?ه برای 6800 Ultra
تو د?تر چه ی راهنمایی کارت گرا?یک نوشته حداقل 300w و برای اور کلاک 480w به بالا !
به نظر شما این مشکل به پاور من ربط پیدا میکنه ؟ باید پاور رو عوض کنم!؟
T_A_M_B_A_L
29-11-2007, 11:56
بچه ها , بعد از دو ه?ته , دیشب تازه پاور من رسید S-: (گرین 480w real) ولی وقتی با تمام ذوق و شوق پاور رو وصل کردم بازم همون مشکل پیش اومد ایند?عه همون اول کار اینجوری شد (تمام ص?حه بهم ریخته میشه و هیچی قابل دیدن نیست ) هرکاری بگید کردم هر بلایی هم میتونستم سر کارت گرا?یک در اوردم ولی بازم به نتیجه ای نرسیدم :( از شما خاهش میکنم اگه اطلاعی در این زمینه دارید به من کمک کنید و یا اگه کسی رو میشناسید که در این زمینه وارد هستش به من معر?ی کنید.
با با وقتي درايور رو نصب كردي بعدش رو دسكتاپ راس كليك كن بعد منوي properties بعد از او پايين گزينه advanced رو بزن بعد هم تو پنجره اي كه باز ميشه دنبال تنظيمات بگرد(چون من كارتم ATI هست تنظيماتش با شما ?رق داره) بعد دنبال smartgart يا تنظيمات AGP بگرد و بزارش رو 4X
red_waves
29-11-2007, 13:53
کارت گرا?یک تون اگه مشکلی نداشته باشه ضعی? نیست
بهتره که کارت گرا?یکتون نو روی یک ماربرد دیگه تست کنید با Live CD های لینوکس تو 10 دقیقه میشه ?همید که کارات مشکل داره یا نه و نیازی به نصب مجدد ویندوز نداره (البته حتما به این موضوع دقت می کنید که AGP8x باشه )
ایراد خروج از محدوده ?رکانسی مانیتور نمی گیره ؟ ساده تر بگم مانیتور بعد از اینکه تصویر بهم می ریزه صدای زیری نمی کنه
AMD>INTEL
29-11-2007, 14:34
?یش برق اضا?ه نصب شده ؟
DX10 killer
29-11-2007, 19:56
بهم ریختگی صح?ه که پیش میاد 95% کارتتون رو از دست ر?ته بدونید.بهتر که پسش بدید
T_A_M_B_A_L
29-11-2007, 21:16
اول از همه , ممنونم از اینکه دارید به من کمک میکنید.
با با وقتي درايور رو نصب كردي بعدش رو دسكتاپ راس كليك كن بعد منوي properties بعد از او پايين گزينه advanced رو بزن بعد هم تو پنجره اي كه باز ميشه دنبال تنظيمات بگرد(چون من كارتم ATI هست تنظيماتش با شما ?رق داره) بعد دنبال smartgart يا تنظيمات AGP بگرد و بزارش رو 4X
به هم ریختگی ص?حه ?قط تو ویندوز نیست بلکه از وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم تمام ص?حه بهم ریخته شده هستش و هیچ چیزی قابل دیدن نیست.
کارت گرا?یک تون اگه مشکلی نداشته باشه ضعی? نیست
بهتره که کارت گرا?یکتون نو روی یک ماربرد دیگه تست کنید با Live CD های لینوکس تو 10 دقیقه میشه ?همید که کارات مشکل داره یا نه و نیازی به نصب مجدد ویندوز نداره (البته حتما به این موضوع دقت می کنید که AGP8x باشه )
ایراد خروج از محدوده ?رکانسی مانیتور نمی گیره ؟ ساده تر بگم مانیتور بعد از اینکه تصویر بهم می ریزه صدای زیری نمی کنه
راستش با لینوکس که امتحان نکردم ولی روی یک مادر برد دیگه تست کردم همین مشکل رو داشت البته ?کر میکنم اون ماد ربرد 4x بودش ,
نه چون من العان از کارت گرا?یک قبلیم است?اده میکنم و مانیتور هیچ مشکلی نداره S-:
?یش برق اضا?ه نصب شده ؟
راستش من منظور شما رو درست متوجه نشدم و پاور من 480 هستش و ?قط 2 تا ?یش برق اون رو به همین کارت گرا?یک وصل کردم و برق مادر برد بقیه ی ?یش ها آزاد هستن
بهم ریختگی صح?ه که پیش میاد 95% کارتتون رو از دست ر?ته بدونید.بهتر که پسش بدید
راستش من این کارت رو از یکی از دوستان از همین سایت خریداری کردم
* قبلا وقتی چند دقیقه کامپیوتر رو روشن میردم تمام ص?حه بهم میریخت و ?کر میکردم اشکال از پاور هستش ولی العان که پاور رو عوض کردم باز , ایند?عه از همون اول که کامپیوتر رو روشن میکنم تمام ص?حه بهم ریخته هستش )-: نمیدونم چیکار کنم )-;
تونستم یه عکس از حالتی که پیش میاد بگیرم :
http://i18.tinypic.com/866prg7.jpg
دوستان کمکم کنید )-:
AMD>INTEL
29-11-2007, 22:32
روی یک سیستم دیگه تست کنید ولی این شکل احتمالا خود چیپست اصلی کارت مشکل خورده .
T_A_M_B_A_L
30-11-2007, 17:20
روی یک سیستم دیگه تست کنید ولی این شکل احتمالا خود چیپست اصلی کارت مشکل خورده .
قبلا روی یه 4x تست کرده بودم (کلا سیستم ضعی?ی بودش) بازم همین مشکل رو داشت . بعد از یک مدت تمام تصویر بهم میریخت و بعضی وقت ها هم اصلا مشکلی پیش نمیومد ولی حالا به مهض اینکه دستگاه رو روشن میکنم تمام تصویر بهم ریخته هستش (همون عکسی که بالا گزاشتم). نمی دونم چکار کنم شما پیشنهادی ندارید و یا کسی که در زمینه ی کارت گرا?یک اطلاعات بالا داشته باشه به من معر?ی میکنید ):
red_waves
30-11-2007, 20:25
کارت 6800 روی Agp4x جواب نمیده
سعی کنید که روی یک مارد برد Agp8x تستش کنید تا بشه با قطعیت در مورد سالم بودنش نظر داد
AMD>INTEL
30-11-2007, 21:35
خوب تا روی یک سیستم سالم تست نشود نمیشه گ?ت . پاوری که الان دارید چی هست البته چون از اول روشن شدن مشکل دارد ربطی به پاور ندارد
T_A_M_B_A_L
01-12-2007, 02:34
کارت 6800 روی Agp4x جواب نمیده
سعی کنید که روی یک مارد برد Agp8x تستش کنید تا بشه با قطعیت در مورد سالم بودنش نظر داد
سعی میکنم تا ?ردا روی یه سیستم دیگه تست کنم (;
خوب تا روی یک سیستم سالم تست نشود نمیشه گ?ت . پاوری که الان دارید چی هست البته چون از اول روشن شدن مشکل دارد ربطی به پاور ندارد
وقتی من این کارت رو گر?تم پاور دستگاه من 450 بودش (real بود یا نه رو نمیدونم) وقتی کارت رو روی دستگاه وصل کردم , این مشکل رو نداشت ولی دستگاه بعد از چند مدت ری استارت میشد (که ?کر میکردم شاید مشکل از پاور من باشه) و بعد یک پاور 330 real گرین گر?تم (اطلاعی از پاور قبلیم نداشتم) ولی بازم مشکل ری استارت بودش و بعد از یک مدت کار کردن تمام تصویر بهم میریخت و گاهی اوقات هم از اول تصویر بهم میریخت . من تمام کابل های پاور رو کندم و ?قط برق مادر برد و گرا?یک رو وصل کردم که میشه گ?ت یک روزی کارت کار میکرد و تو بازی ها هم مشکل خاصی به وجود نمیومد . تا اینکه دوباره یک پاور دیگه گر?تم 480w real گرین که وقتی این پاور رو وصل کرم یک بار هم این کارت کار نکرد و تمام ص?حه همیشه قاطی میشه ): (یک روز قبل از اینکه 480 بیاد دوباره کارت گرا?یک رو وصل کردم که 5 دقیقه کار کرد و دوباره تو ویندوز همه ص?حه بهم ریخت)
دوروبره 2-3 ه?ته میشه که این کارت رو گر?تم که حدود 2 ه?ته ی اون طول کشید بابت رسیدن پاور 480 که بازم به نتیجه ای نرسیدم !
نمیدونم دیگه چیکار کنم , قاطی کردم );
T_A_M_B_A_L
03-12-2007, 03:54
سلام دوستان
کارت رو روی یک کامپیوتر دیگه تست کردم و همین مشکل باز هم پیش اومد (بعد از چند ثانیه) پس نتیجه میگیرم که حق با شما دوستان بوده و کارت گارا?یک ...
ممنون از شما دوستان که منو کمک و راهنمایی کردید.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.