مشاهده نسخه کامل : اخبار داغ داغ داغ ... !!!
با سلام
از اسم تاپیک معلومه که نیت قرار دادن اخبار داغی هست که خواننده با اون اگه داغ نکنه لااقل یه اوه اوهی بکنه... :D
خوب ?کر کنم اکثر دوستان شرکت معظم عرصه مدیریت داده ها که اسم خودش رو AMD Iran گذاشته بود و کلی دایه تنها نماینده رسمی AMD رو به سینه میزد رو بیاد داشته باشید.
آره درسته همون شرکتی که تو این ?روم هم یکی دو ماه پیش یکی از کارمندانش رو ?رستاده بود تا با حر?های گنده و ادعای برگزاری سمیناری که در اون از مدبران سایت TomsHarware و چند ن?ر از شرکت AMD شرکت خواهند کرد درنظر داشت یه گرد و خاک تبلیغاتی بن?ع خودش راه بندازه که حالا بماند بحثش بکجا کشیده شد.
البته اونایی که حضور ذهن ندارند م?تونند تو این 2 تا آدرس در جریان امر قرار بگیرند:
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=1902
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=1960
خوب تا اینجا اصل ماجرا رو هنوز نگ?تم.
آقا این شرکت ( مدیریت عرصه داده ها - AMD Iran ) منحل شد ................................. :eek:
حالا چرا، کی، چی شد رو ولش کنید ولی بدونید که ?علا اخبار حکایت از آن دارد که این شرکت پر مدعا که واقعا بعضی موقعها شورش رو در آورده بود ?علا ?عالیت خودش رو در بحث تجارت کامپیوتر متوق? کرده و ات?اقا کارمندانش رو هم مرخص کرده است .
جالب انکه برخی از ه?ته نامه های کامپیوتری آنچنان از این شرکت د?اع میکردند که نگو و نپرس ( مثل عصر ... ) :rolleyes:
حالا اینکه بحث خدمات و پشتیبانی و گارانتی محصولاتش چه سرنوشتی خواهد داشت دیگه زیاد عجیب نیست مثل شرکتهای گذشته : MST, Fortex که خدمت حضورتون برنامشون بیاد هست ...
ولی از این رهگذر خیلی چیزها به دست میاد و برای چندمین بار باز من تاکیید میکنم گول تبلیغات و حر?های قلمبه سلمبه آدمها و شرکتها رو نخورید، اول تحقیق کنید بعد کمی تعقل و سپس نتیجه گیری کنید که حر? راست با عمل راست چه جوری میشه که کنار هم قرار بگیره...:cool:
شاد باشید ... :)
ببخشید پست اشتباهی زدم !!! http://qsmile.com/qsimages/252.gif
( مثل عصر ... )
منظور "عصر جمعه با شما"ست.
خوب اینکه عده ای بیکار شدن خبر خوبی نیست ولی بله اینجوریاست دیگه.
حالا اگه سمینار با حضور بچه های سایت سخت ا?زار برگزار میشد باز بهتر بود.
شتید منظورش عصر ارتباط بود
خبر خوبی نبود. امیدوارم این بلا سر شرکتهای دیگه نیاد...
منظور احمدی جان ?کر کنم اینه که شرکت هایی که کارشون رو درست انجام نمیدن عاقبتشون اینه من هم پستم رو تغییر میدم ببخشید !!! من هم خوشم نمیاد کسی ورشکسته بشه چون سره خودمون هم ....
خبر ناراحت كننده بود به هر حال هر طوري كه بودن داشتن به صنعت ict كشور به نوعي خدمت ميكردن
alidadash
13-11-2007, 00:11
سلام
البته ?روش پردازنده هاي غير Retail رو نميشه خدمت به جامعه و صنعت ?ناوري اطلاعات ناميد.
همچنين دورغگويي و سوء است?اده از بيسوادي مصر? كننده نهايي
شرکتی که به حقوق مشتریاش احترام نمیذاره همون بهتر که ................
این همون شرکته که نمایندگی viewsonic هم داره آره؟
Dev_CSharp
13-11-2007, 23:08
نمایندگی اصلی که نیستش. خودشو نمایندگی معر?ی کرده.:cool:
نمایندگی اصلیش یه شرکتیه که اسمشو یادم نیست الان:confused:
خوب باز هم سلام
بعد از اون خبر داغ حالا نوبت یه خبر داغ دیگه میرسه.
نوبتی هم که باشه نوبت قیل و قال وضعیت گمرگ هزار سوی ماست.
ماجرا همونطوری که جاهای دیگه گ?تم . ?کر کنم بچه ها دیگه از اون خبر داشته باشند تقریبا از ه?ته اول آبان شروع گشت که ر?ته ر?ته تاثیرات محسوس خودش رو در بازه قیمتی بعضی کالاها نشون داد.
این گیر دادن گمرگ تقریبا ه?ته پیش قدری شل شده بود که ناگهان باز نمیدونم کی کجا یه سوتی دیگه داده بود که این بار و خیلی اساسی تر گیرها س?تر شدند و دیگه باقی قضایا.
تا اونجایی که امروز هارد 320 مگی با قیمت 105000 هزار تومان ?روش ر?ت.
همچنین قیمت لپ تاپ هم که دیگه یه 10 - 15 درصدی رشد داشته.
باقی قطعات هم که تحت شعاع خواهند بود.
حالا تا کی این قضیه کش داره دیگه ............. :cool:
خوب باز هم سلام
ماجرا همونطوری که جاهای دیگه گ?تم . ?کر کنم بچه ها دیگه از اون خبر داشته باشند تقریبا از ه?ته اول آبان شروع گشت که ر?ته ر?ته تاثیرات محسوس خودش رو در بازه قیمتی بعضی کالاها نشون داد.
این گیر دادن گمرگ تقریبا ه?ته پیش قدری شل شده بود که ناگهان باز نمیدونم کی کجا یه سوتی دیگه داده بود که این بار و خیلی اساسی تر گیرها س?تر شدند و دیگه باقی قضایا.
تا بوده همین بوده است
تا هست همین باشد
خوب باز هم سلام
خیزیدو روید از پی تابوت وک?ن وای وطن وای وطن
(ابر مرد موسیقی و آزادگی داریوش)
AMD>INTEL
22-11-2007, 22:55
http://qsmile.com/qsimages/175.gif
بابا
دروباره قطعات قاتی پاتی شد
اول موبایل بود این د?عه کامپیوتر
بابا
دروباره قطعات قاتی پاتی شد
اول موبایل بود این د?عه کامپیوتر
دولت رو هر چیز دست میزاره ........
منظورم اینه که تا حالا دولت رو هر چیز مثل مسکن، بیکاری، بازار کامپیوتر، بازار موبایل و انرژی هسته ای
خلاصه همشون نوبتی بوده
این د?عه هم نوبت کامپیوتر
AMD>INTEL
24-11-2007, 17:20
خوب متاس?انه ?کر نکنم بشه کاری کرد .چون خود دولت مسئول وزارت هست .
toot_farangi
24-11-2007, 22:10
این همون شرکته که نمایندگی viewsonic هم داره آره؟
جدا ؟؟
اگه اینطوریه بگین؟؟
ولی ?کر کنم شرکت وارد کننده این محصول چیز دیگه ای هم باشه !!
M E H R D A D
25-11-2007, 10:03
شركت آوا و خوشه وارد كننده و گارانتي كننده اصلي viewsonic است.
از ماست که بر ماست. وقتی ما ملت خودمون به خودمون رحم نمیکنیم و این همه جنسای آشغال را وارد میکنیم و میندازیم به هموطنای خودمون همون بهتر که این کارا هم سرمون بیاد.
از ماست که بر ماست. وقتی ما ملت خودمون به خودمون رحم نمیکنیم و این همه جنسای آشغال را وارد میکنیم و میندازیم به هموطنای خودمون همون بهتر که این کارا هم سرمون بیاد.
اون وارد کننده باید یه کم دلش به حال مردم بسوزه
نه مایی که تو واردات هیچ نقشی نداریم
AMD>INTEL
25-11-2007, 21:59
viewsonic واقعا عالی هست
toot_farangi
25-11-2007, 22:15
می تونین شماره تل?ن یا آدرسی از این شرکت ها بدهید؟
Axl Rose
28-11-2007, 19:15
حالا که بحث گارانتی و شرکتهای وارد کننده شد یه سوال داشتم:
همینطور که میدونید محصولات شرکت معتبر و معظم Bfg دارای گارانتی مادام العمر هستن
چند روز پیش بنده برای خرید یه کارت گرا?یک Bfg به یه مغازه تو بازار رضا زنگ زدم طر? گ?ت که این کارتها توسط شرکت ... وارد میشن و گارانتی مادام العمر دارن
حالا سوالی که اینجا پیش میاد ایا واقعا یه شرکت در ایران میتونه گارانتی مادام العمر بده ؟با توجه به این نکته که بعضی از این شرکتها ?عالیت موقت دارن و معلوم نیست در اینده وضعشون چجوری باشه
یا اینکه اون ?روشنده اشتباه کرده؟
حالا که بحث گارانتی و شرکتهای وارد کننده شد یه سوال داشتم:
همینطور که میدونید محصولات شرکت معتبر و معظم Bfg دارای گارانتی مادام العمر هستن
چند روز پیش بنده برای خرید یه کارت گرا?یک Bfg به یه مغازه تو بازار رضا زنگ زدم طر? گ?ت که این کارتها توسط شرکت ... وارد میشن و گارانتی مادام العمر دارن
حالا سوالی که اینجا پیش میاد ایا واقعا یه شرکت در ایران میتونه گارانتی مادام العمر بده ؟با توجه به این نکته که بعضی از این شرکتها ?عالیت موقت دارن و معلوم نیست در اینده وضعشون چجوری باشه
یا اینکه اون ?روشنده اشتباه کرده؟
بعضی از شرکت ها گارانتی مادام العمر می دهند ولی تا وقتی که شرکتشون وجود داره !
گارانتی مادام العمر که زیاده
یه کارتش رو میخوای؟؟؟
از شوخی گذشته
من تو علاالدین راه میر?تم یه بابای کلاهبرداری به هر مغازه میرسید میگ?ت کارت گارانتی نمیخوای
این یعنی ایران
Axl Rose
28-11-2007, 22:40
گارانتی مادام العمر که زیاده
یه کارتش رو میخوای؟؟؟
از شوخی گذشته
من تو علاالدین راه میر?تم یه بابای کلاهبرداری به هر مغازه میرسید میگ?ت کارت گارانتی نمیخوای
این یعنی ایران
ر?یق دست رو دلم نذار که دلم خونه از این بازار اش?ته ی کامپیوتر تو این مملکت
حالا کاش ?قط کامپیوتر بود :(
AMD>INTEL
28-11-2007, 22:58
http://qsmile.com/qsimages/178.gif
http://qsmile.com/qsimages/178.gif
امید داری آهنگ غم انگیز میزنی؟؟؟؟
ر?یق دست رو دلم نذار که دلم خونه از این بازار اش?ته ی کامپیوتر تو این مملکت
حالا کاش ?قط کامپیوتر بود :(
مگه چه بلایی سرت اومده که این قدر دلت خونه؟
به نظر من گارانتی مادام العمر معنی نداره ،برای اینکه سرعت تولید تکنولوژی و بالطعب کارت گرا?یکی آنقدر سریع می باشد که هر 18ماه نسل جدید وارد بازار می شود وبعد از گذشت حدود 36 ماه دو نسل جدیدتر از نسل ?علی
با تکنولوژی برتر متولد می شود و عملا کارت گرا?یکی که سه سال پیش خریدیم کارایی خود را از دست میدهد و مجبور به تعویض کارت گرا?یکی می باشیم.به نظر من سه سال ،زمان معقولی برای گارانتی کارت گرا?یکی می باشد.چون بعد از این مدت و با ورود نسلهای جدید این کارتی که داریم از خط تولید خارج شده و هیچ پشتیبانی نمیشود واین مادام العمر بودن برای این کالا یک حقه تبلیغاتی بیش نیست.در ایران چون اکثر مردم پولی که دارند با زحمت ?راوان به دست می اورند وبرای خرید یک کارت گرا?یکی مبلغ هنگ?تی پرداخته میشود خریدار دنباله اینه
که یک گارانتی خوب و محکم پشت کالا باشه ولی در عمل هیچ کاربردی نداره?
Axl Rose
29-11-2007, 18:44
مگه چه بلایی سرت اومده که این قدر دلت خونه؟
والا بلا که زیاد سرم اومده. کدومشو بگم ؟ برای کامپیوتر ضرر زیادی دادم تا الان.. کار من هم( البته شغل دومم ) جوریه که دائما با کامپیوتر سروکار دارم
خیلی مسائل تو بازار کامپیوتر هستش که خودت بهتر میدونی و اگه یه ذره غ?لت کنی سرت کلاه ر?ته ...
البته ?قط بازار کامپیوتر نیستش تو خیلی مشاغل این جور چیزا دیده میشه که میتونه دلایل زیادی مثه ?قر مالی . طمع بیش از حد و.... داشته باشه
صد البته هستند انسانهایی که واقعا درستکار و با صداقتند ( مثه خیلی از دوستانی که عضو این انجمن هستن )
اما متاس?انه صدای ?ریاد حق طلبی شون به جایی نمیرسه
بهر حال این رشته سر طولانی دارد خیلی از مسائل باید بررسی بشه تا به نتیجه برسیم که چرا این وضعیت بر این مملکت حاکمه که خب میدونم که بحث تاپیک رو منحر? میکنه بهتره در موردش توی یه تاپیک دیگه صحبت بشه.
به نظر من گارانتی مادام العمر معنی نداره ،برای اینکه سرعت تولید تکنولوژی و بالطعب کارت گرا?یکی آنقدر سریع می باشد که هر 18ماه نسل جدید وارد بازار می شود وبعد از گذشت حدود 36 ماه دو نسل جدیدتر از نسل ?علی
با تکنولوژی برتر متولد می شود و عملا کارت گرا?یکی که سه سال پیش خریدیم کارایی خود را از دست میدهد و مجبور به تعویض کارت گرا?یکی می باشیم.به نظر من سه سال ،زمان معقولی برای گارانتی کارت گرا?یکی می باشد.چون بعد از این مدت و با ورود نسلهای جدید این کارتی که داریم از خط تولید خارج شده و هیچ پشتیبانی نمیشود واین مادام العمر بودن برای این کالا یک حقه تبلیغاتی بیش نیست.در ایران چون اکثر مردم پولی که دارند با زحمت ?راوان به دست می اورند وبرای خرید یک کارت گرا?یکی مبلغ هنگ?تی پرداخته میشود خریدار دنباله اینه
که یک گارانتی خوب و محکم پشت کالا باشه ولی در عمل هیچ کاربردی نداره?
ممکن هست در ایران کسانی باشند که کلاهبرداری کنند ولی همه شرکت ها رو نمیشه کلاهبردار نامید!!
من یک سوال دارم چرا باید شرکتی مثل BFG 'گارانتی مادام العمر بده؟
برای تبلیغ؟
چرا شرکتی مثل Inno3d ?قط 1 سال گارانتی میده؟
نه دوست عزیز ، شما اشتباه می کنی.
اگر قرار بود خود شما به عنوان تولید کننده یک محصولی گارانتی کنی در چه صورت 1سال گارانتی می کردی؟
در چه صورت گارانتی مادام العمر می کرد؟
ممکن هست در ایران کسانی باشند که کلاهبرداری کنند ولی همه شرکت ها رو نمیشه کلاهبردار نامید!!
من یک سوال دارم چرا باید شرکتی مثل BFG 'گارانتی مادام العمر بده؟
برای تبلیغ؟
چرا شرکتی مثل Inno3d ?قط 1 سال گارانتی میده؟
نه دوست عزیز ، شما اشتباه می کنی.
اگر قرار بود خود شما به عنوان تولید کننده یک محصولی گارانتی کنی در چه صورت 1سال گارانتی می کردی؟
در چه صورت گارانتی مادام العمر می کرد؟
من اگه بخوام چیزی رو گاراتنی کنم به کارایی اون چیز ?کر میکنم
به این نگاه میکنم که اون چیز مثلا چند ماه کار میده
برای مثال رم رو مادامالعمر گارانتی میکنم به شرط عدم Overclock
گرا?یک رو 3 سال چون به قول دوستمون بعد از سه سال باید گرا?یک عوض بشه
مادر برد هم 1 سال بیشتر گارانتی نمیکنم اون هم به شرط است?اده از پاور استاندارد
یعنی اگه خرابی مادربرد به علت نوسان برق تشخیص داده بشه از گارانتی خارجه
دیگه چیو بگم؟
AMD>INTEL
30-11-2007, 12:51
واقع بینانه گارانتی مادامالعمر یعنی 5 سال
Dev_CSharp
30-11-2007, 12:59
آقا کسی خبر نداره، گمرک چه کار میکنه؟
چقدر دیگه طول میکشه؟
Axl Rose
30-11-2007, 14:47
ببینید بحث بر سر شرکت Bfg نیست من از سیاستهای اونا خبر ندارم شاید گارانتی مادام العمر یه شعار تبلیغاتی باشه شاید هم دلیل این کار اونا اینکه ا?رادی رو در نظر میگیرن که قصد تعویض زود به زود قطعات رو نداشته باشند اما بهر حال این کار باعث بالا بردن اطمینان خریدار نسبت به کی?یت قطعات اون شرکت میشه
اما مساله ی اصلی بعضی شرکتهای ایرانی هستن که از این شرایط سو است?اده میکنن ...
من اگه بخوام چیزی رو گاراتنی کنم به کارایی اون چیز ?کر میکنم
به این نگاه میکنم که اون چیز مثلا چند ماه کار میده
برای مثال رم رو مادامالعمر گارانتی میکنم به شرط عدم Overclock
گرا?یک رو 3 سال چون به قول دوستمون بعد از سه سال باید گرا?یک عوض بشه
مادر برد هم 1 سال بیشتر گارانتی نمیکنم اون هم به شرط است?اده از پاور استاندارد
یعنی اگه خرابی مادربرد به علت نوسان برق تشخیص داده بشه از گارانتی خارجه
دیگه چیو بگم؟
با گ?ته شما رم هم نباید بیش از سه سال گارانتی کرد چون هر3 سال نسل جدیدی از رم معر?ی می شود.
شما متوجه نشدی دوست عزیز!!!!
گارانتی مادام العمر در شرایطی می دن که از کی?یت یک کالا مطمئن باشند.
هر گارانتی کی?یت یک کالا را نشان می دهد.
شما اگر دقت کنی بیشتر رم ها گارانتی مادام العمر دارند چون همه شرکت ها رم ها رو تست می کنند واز کی?یت آن مطمئن می شوند.
اگر به سایت ?روشنده های رم سری بزنی اکثرا ادعا می کنند که رم ها رو تست کردند.
با گ?ته شما رم هم نباید بیش از سه سال گارانتی کرد چون هر3 سال نسل جدیدی از رم معر?ی می شود.
شما اگر دقت کنی بیشتر رم ها گارانتی مادام العمر دارند چون همه شرکت ها رم ها رو تست می کنند واز کی?یت آن مطمئن می شوند.
حر? شما درسته. ولی اصلا بحث ما این نیست.
بحث اینه که توی ایران خیلی از محصولات، مثل 3 سال گارانتی میشن ( نمی گم مادام العمر تا دوباره بحث منحر? نشه! ) و مثلا بعد از یک سال، اون شرکت که محصولات رو گارانتی کرده منحل میشه و ... . حالا تکلی? ما که یک محصول با گارانتی اون شرکت رو داریم چیه ؟ اون شرکت وظی?ه داشته تا سه سال به ما سرویس بده. ما هزینه این سرویس دهی رو موقع خرید جنس پرداخت کردیم.
اگه نگاه کنی میبینی نوشتم به کارایی اون چیز نگاه میکنم
خوب هر چیز کی?یتش بیشتر باشه کاراییش هم بیشتره
AMD>INTEL
30-11-2007, 21:44
اگر بخواهیم منص? باشیم . اکثر دوستان یک قطعه رو بیشتر از 2 سال نگه نمیدارن چون دیگه کاربردی نیست مخصوص برای کسی که دستی به سخت ا?زار دارد
اگر بخواهیم منص? باشیم . اکثر دوستان یک قطعه رو بیشتر از 2 سال نگه نمیدارن چون دیگه کاربردی نیست مخصوص برای کسی که دستی به سخت ا?زار دارد
آقا امید
خوب بچه های سخت ا?زار رو شناختی ها
دمت گرم
ولی نه واقعا اینطور نیست
من خودم از کسایی هستم که ماهی یه بار به بهانه تمیز کردن به سخت ا?زارام ور میرم
یه به بهانه های مختل? تست های عجیب و غریب میگیرم
یا مثلا وحشتناک اور کلاک میکنم
ولی یه قطعه اگه مودم نباشه ه?ت هشت سال زیر دستم دووم میاره
اما مودم بیشتر از یه سال زیر دستم نمی مونه
حالا چرا بماند
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.