مشاهده نسخه کامل : ?وری کمک
farzad68
13-11-2007, 07:33
من یه هارد 80مکستوردارم که یه صدای جیک جیک میده کابل تبدیل برق ساتا روهم عوض کردم هروقت که کابلهای که به اون وصله درمیارم دیگه صدانمیده وقتی کامپیوترروشن میکنم روی اون ص?حه ای که اطلاعات و..مادربرد هست مدتی می ماند وبعد میره وپیغام نشناختن هاردمیده علت چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب مشخص وقتی شما کابل ها رو برمیدارید هارد روشن نمیشه و شناخته نمیشه.
متاس?انه من ?کر میکنم هارد شما هم مثل سایر هاردهای مکستور امروزی دچار مشکل شده و باید قبل از از دست دادن اطلاعات به ?کر جایگزینی اون با یک هارد بهتر Samsung و یا WD باشید.
javadshahvand
13-11-2007, 13:25
من یه هارد 80مکستوردارم که یه صدای جیک جیک میده کابل تبدیل برق ساتا روهم عوض کردم هروقت که کابلهای که به اون وصله درمیارم دیگه صدانمیده وقتی کامپیوترروشن میکنم روی اون ص?حه ای که اطلاعات و..مادربرد هست مدتی می ماند وبعد میره وپیغام نشناختن هاردمیده علت چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاور رو عوض کن اگه نشد باید برد هارد عوض بشه
farzad68
14-11-2007, 07:53
من میگ برای مطمن شدن کابل هارد رو درآوردم
red_waves
14-11-2007, 10:29
من هم هارد SATA 80 - 8Mb داشته ام دقیقا همین مشکل را داشت البته صدا جیک جیک نمی داد صدا یک تق و پس از اون یک صدا با ?رکانس بالا که ناشی از seeking هارد بود می داد بعدا از این که چند باری این اتقاق پیاپی پشت سر هم می داد ویندوز خودش ریست می کرد اگر مشکل شما هم این هستش اشکال از برق هم می تونه باشه یکی از عللی که باید بررسی بشه کابل Data هارد هستش که خیلی مهمه
احتمال داره که جایی که سر و ته کابل روی هارد و یا مادربرد ق?ل می شه مشکل دار شده باشه و کمی آزاد تر شده باشه یا اینکه وجود خاک در آن باعث به که اتصال به خوبی برقرار نشده باشه
و یا اینکه کابلتون رو در داخل کیس بد کشیدن منظورم اینکه به علت اینکه در SATA از ?رکانس بالایی برای انتقال است?اده می شده به خاطر خم شدگی زیاد کابل تداخل ?رکانسی از حد آستانه بیشتر بشه برای همین سعی کنید که با کابل SATA مثل IDE برخورد نکنید اگر لازم که خم بشه زاویه خمش اون تند نباشه
اگر در حال کار با کامپیوتر بودید و این ات?اق برای شما ا?تاد سعی کنید به آرامی کامپیوتر را خاموش کنید تا از صدامات بعدی به هارد شما نزد و قبل از راه اندازی مجدد جای کانکتور هارد رو مادربردو عوض کنید
red_waves
14-11-2007, 10:35
از لحاظ کمبود برق هم زیاد نگران نباشید چون اگر مشکل از کمبود برق باشه توی Cpu و مادربرد این مشکل زودتر حس میشه تا جریان معکوس توی پاور مشاهده نشه و معمولا یا همون ابتدای بوت رخ میده و یا زمانی که سیستم روی ?شاره نه هارد تنها
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.