مشاهده نسخه کامل : DVD رایتر Asus 1612BL
این رایتر رو اخیرا Asus معر?ی کرده و یکی از سریع ترین ها به شمار میره :
http://www.digitimes.com/NewsShow/20060912PR204_files/1_r.jpg
DVD رو 16 ایکس میزنه ، DVD دو لایه رو 8 ایکس میزنه و از همه مهم تر DVD-RAM رو 12 ایسکس میزنه
اصلی ترین ویژگی این رایتر LightScribe direct disc labeling technology هست ، یک چیزی تو مایه های تکنولوژی Labeling درایوهای Yamaha F1 با این ت?اوت که با این تکنولوژی به سادگی میتونید نوشته های Lable دیسک رو روی خود DVD بنویسیم نه زیرش .
در واقع با LightScribe میشه به جای نوشتن روی CD با ماژیک ، CD یا DVD رو پس از رایت ، در بیاریم و برعکس داخل درایو قرار بدیمش ، بعد طرحی که میخوایم رو طراحی کنیم تا روش با همون لیزر بدون لطمه خوردن به اطلاعات رایت شده ، حک کنه .
F1 یاماها این کار رو در ?ضای خالی انتهای CD همون طر?ی که اطلاعات رو می نوشت انجام میداد
LightScribe was developed to solve the problem of unprofessional, incomplete and
inferior-quality labeling methods. Customers can burn the data side on a disc as
normal, then flip the disc over and burn a precise, iridescent label with their desired
text and graphics using the same laser that burns the data – no printer, permanent
marker or adhesive labeling is required.
AMD>INTEL
13-09-2006, 00:34
علي جان ?كر كنم بايد يه مدت صبر كرد هنوز Review كاملي از اين درايو نوشته نشده .
آره حق با شما هست آقا امید ، این ?قط در حد یک خبر هست ، ولی LightScribe منو بد جوری هیجان زده کرده
AMD>INTEL
13-09-2006, 11:25
علي جان من يه مقدار سايتها رو گشتم ?هميدم كه اين درايو از چيپ nec و تقريبا مثل مدلهاي مشابه nec هست
یعنی میخوای بگی که همه nec ها LightScribe دارند ؟ :)
با این تکنولوژی در مصر? ماژیک CD صر?ه جویی میشه
یعنی میخوای بگی که همه nec ها LightScribe دارند ؟ :)
با این تکنولوژی در مصر? ماژیک CD صر?ه جویی میشه
من نظر امید مخال?م..این درایو اصلا خصویات NEC نداره..سیستم دوران کاملا مت?اوتی داره..دلیل اینکه Chip NEC داره اینکه پایونیر و ایسوس از گروه سام چیپ نمیخرن..( گرچه خود ال جی هم که جزو گروه سام هستش از NEC خرید میکنه..)
کاملا س?ارشی سازی شده این چیپ ها..هیچ ارتباطی به NEC نداره..
در ضمن درایوهای NEC همشون label Flash هستند و گروه لایتون ?قط لایت اسکرایب میزد که خوب یکی بهشون اضا?ه شد اونم ایسوس پایونیره..
دیسک های این جور درایوها انقدر بالا هست که همه بدن با پرینتر براشون چاپ بزنن نه درایو..
free@bsd
13-09-2006, 13:04
من نظر امید مخال?م..این درایو اصلا خصویات NEC نداره..سیستم دوران کاملا مت?اوتی داره..دلیل اینکه Chip NEC داره اینکه پایونیر و ایسوس از گروه سام چیپ نمیخرن..( گرچه خود ال جی هم که جزو گروه سام هستش از NEC خرید میکنه..)
در ضمن درایوهای NEC همشون label Flash هستند و گروه لایتون ?قط لایت اسکرایب میزد که خوب یکی بهشون اضا?ه شد اونم ایسوس پایونیره..
دیسک های این جور درایوها انقدر بالا هست که همه بدن با پرینتر براشون چاپ بزنن نه درایو..
خوب آخرش خواستیم بخریم ارزشش را داره یا نه منظورم مدل خوبی هستش یا خیر ؟
لایت آن هم LightScribe مزنه ؟
دیسک های مخصوصی میخواد این تکنولژی یا رو هر دیسکی میشه ، اونجا چیزی در مورد اختصاصی بودن Media هاش ننوشته بود
خوب آخرش خواستیم بخریم ارزشش را داره یا نه منظورم مدل خوبی هستش یا خیر ؟
هنوز برای نتیجه گیری خیلی زوده چون همونطور که امید عزیز گ?ت ، هیچ Review ی از این درایور تازه وارد هنوز منتشر نشده .
رو هوا که نمی شه در موردش قضاوت کرد
لایت آن هم LightScribe مزنه ؟
دیسک های مخصوصی میخواد این تکنولژی یا رو هر دیسکی میشه ، اونجا چیزی در مورد اختصاصی بودن Media هاش ننوشته بود
لایت ان و تابعه..مثه اونایی که OEM میخرن (HP) و یا بنکیو که هم از توبره میخوره و هم از اغل و شریک بنکیو که ?لیپسه ..
از هر چه بگذریم ظاهر معقول تری نسبت به بردارش یعنی پایونیر داره.
اینا چه جور برادرانی هستند که با هم خداد تومان اختلا? قیمت دارند ؟
AMD>INTEL
13-09-2006, 23:46
علي جان برادراني هستند كه از پدر و مادر سوا هستند(اين هم شوخي ) . در مورد اين asus هم حتما review ازش پيدا ميكنم .
free@bsd
13-09-2006, 23:48
اینا چه جور برادرانی هستند که با هم خداد تومان اختلا? قیمت دارند ؟
قیمتش چنده
AMD>INTEL
13-09-2006, 23:56
http://www.letsgodigital.org/en/8577/asus_lightscribe_nero7_computex_2006/
AMD>INTEL
13-09-2006, 23:57
asus حدود 46 تومنه پايونير حدود 70 تومن
free@bsd
14-09-2006, 00:12
asus حدود 46 تومنه پايونير حدود 70 تومن
همین مدل مورد بحث
این مدل مورد بحث تازه معر?ی شده و هنوز تو بازارهای بین المللی هم به قیمت نرسیده
یک نمونه از کارهای LightScribe روی یک مدیای معمولی :
http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/161/asus_lightscribe_dvdrw_nero_burn_software.jpg
یک نمونه از کارهای LightScribe روی یک مدیای معمولی :
http://www.letsgodigital.org/images/artikelen/161/asus_lightscribe_dvdrw_nero_burn_software.jpg
رو مدیای لایت اسکرایب منظورته دیگه..مدیای معمولی چیه؟
گ?تم که ، چیزی در مورد اختصاصی بودن مدیا ننوشته بود !
بر این باورم که روی هر مدیایی میشه ازش است?اده کرد ، نظر شما چی چیه ؟
Amiri Fard
14-09-2006, 11:28
یه سووالی ، چرا پایونیر گرونتره ؟ :confused:
گ?تم که ، چیزی در مورد اختصاصی بودن مدیا ننوشته بود !
بر این باورم که روی هر مدیایی میشه ازش است?اده کرد ، نظر شما چی چیه ؟
من بر این باور نیستم..مقالشو 2-3 تا مجله داخلی هم ترجمه کردند..مال اناند بود یا تامس..پیدا کنم میزارم..;)
جالب عمل میکنه، علیرضا میخواستم بدونم قیمت این Dvd Rw اعلام شده یا نه ؟!
اگه اشتباه نکنم حدود 50 هزار باید باشه
AMD>INTEL
14-09-2006, 22:49
اين درايو هنوز به توليد انبوه نرسيده بايد صبر كرد قيمتش هم اگر با درايو هاي nec كه از تكنولوژي مشابه است?اده ميكنند مقايسه كنيم بايد حدود 60 تومن باشه .
جالب عمل میکنه، علیرضا میخواستم بدونم قیمت این Dvd Rw اعلام شده یا نه ؟!
دوستان بجای من جواب دادند :D
با سلام
لط?ا اگه كسي اطلاعاتي در مورد Dvd Writer Pioneer مدل Dvr-a111 داره در مورد كي?يت وامكانات اون وگارانتي وقيمت ونظرتون راجب اين مدل چيه ؟ با تشكر
با سلام
لط?ا اگه كسي اطلاعاتي در مورد Dvd Writer Pioneer مدل Dvr-a111 داره در مورد كي?يت وامكانات اون وگارانتي وقيمت ونظرتون راجب اين مدل چيه ؟ با تشكر
سلام
DVD رايتر خوبي هست و به قيمتش هم ميارزه اما بهترين انتخاب نيست ، ?كر ميكنم حدود 50 تومان باشه ، من خودم قصد خريدش رو داشتم كه متاس?انه اقبال نشد .
AMD>INTEL
21-12-2006, 01:31
بررسي اين درايو توسط سايت vr-zone :
http://sg.vr-zone.com/print.php?i=4373
http://resources.vr-zone.com/elladan/ASUSlightscribe/graphs/write_speed.gif
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.