مشاهده نسخه کامل : من هاردم اصلا ديتكت نميشه...
arash1718
14-11-2007, 10:45
من هاردم اصلا ديتكت نميشه موقع بوت و سيستم بالا نمياد ولي توي setup مدل هاردمو ميشناسه! اطلاعاتمم لازم دارم . يه مقدار اگه ميشه راهنماييم كنيد و اگه اطلاعاتي لازم داريد بگد تا بذارم.
AMD>INTEL
14-11-2007, 13:29
به یک سیستم دیگه وصل کنید که ویندوز دارد
javadshahvand
14-11-2007, 15:58
من هاردم اصلا ديتكت نميشه موقع بوت و سيستم بالا نمياد ولي توي setup مدل هاردمو ميشناسه! اطلاعاتمم لازم دارم . يه مقدار اگه ميشه راهنماييم كنيد و اگه اطلاعاتي لازم داريد بگد تا بذارم.
اگه موقعه نصب و یندوز هارد رو نمشناسه که باید از راید که داخل سی دی مادربرد است?اده کنی
arash1718
14-11-2007, 16:11
اگه موقعه نصب و یندوز هارد رو نمشناسه که باید از راید که داخل سی دی مادربرد است?اده کنی
يعني چي دقيقاً؟
javadshahvand
14-11-2007, 16:35
يعني چي دقيقاً؟
یعنی اینکه اگه شما میخواهید ویندوز نصب کنی هاردتو نمیشناسه باید با است?اده از سی دی مادربرد بوت بشی و دیسکت راید درست کنی و موقعه نصب ویندوز کلیدf6 رو بزنی (ابتدای نصب ویندوز) تا بتونه هارد رو از طریق ?لاپی بشناسه
بله برای های ساتا باید دیسکت درایور رو که از طریق سیدی یا سایت سازنده مادربرد هست داشته باشید.
البته بعضی چیپست ها به این درایور نیاز ندارن.
arash1718
14-11-2007, 21:57
بله برای های ساتا باید دیسکت درایور رو که از طریق سیدی یا سایت سازنده مادربرد هست داشته باشید.
البته بعضی چیپست ها به این درایور نیاز ندارن.هارد من IDE است.
شما چک کن ببیم در بایاس گزینه های Raid یا Ahci و ... ?عال نباشه.
ترجیحا هارد رو روی یک Ide دیگه امتحان کن.
AMD>INTEL
15-11-2007, 00:03
ویندوز است?اده شده خیلی مهم هست .حتما سرویس پک 2 و تمام اپ دیت ها رو داشته باشد . ساتا تو بایوس تو حالت ide یا AHCI باید باشد
arash1718
15-11-2007, 10:36
?من روی هارد خودم ویندوز نصبه و هاردمو جای دیگه هم امتحان کردم و باز هم در همان اول بالا نیمد بالا پس مشکل از تنضیمات Setup نیست چون اون جایی که نصب کردم Ide نصبه ، توی Setup مدل و حجمش رو هم درست می نویسه.
هاردم سامسونگه با گارانتی Fortex شماره تل?نی هم که روش نوشته در شبکه موجود نیست!
سام سرویسم میگه ربطی به ما نداره، حالا چه کنیم؟
javadshahvand
15-11-2007, 11:11
?من روی هارد خودم ویندوز نصبه و هاردمو جای دیگه هم امتحان کردم و باز هم در همان اول بالا نیمد بالا پس مشکل از تنضیمات Setup نیست چون اون جایی که نصب کردم Ide نصبه ، توی Setup مدل و حجمش رو هم درست می نویسه.
هاردم سامسونگه با گارانتی Fortex شماره تل?نی هم که روش نوشته در شبکه موجود نیست!
سام سرویسم میگه ربطی به ما نداره، حالا چه کنیم؟
ببین میتونی با بوت داس بیایی بالا هارد رو ?رمت سطح پایین بکنی
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.