مشاهده نسخه کامل : شما چجوری با سخت افزار آشنا شدید؟
من که تا دو سال پیش به اندازه بز نمیدونستم (در مورد سخت ا?زار)اون زمان من یه tnt2داشتم و نمیتونستم بازی کنم
بعد حدود 30 تومن گیرم اومد گ?تم بریم کارت گرا?یک بخریم .مادر بردم agp4xداشت و من میدیدم که کارتا 8xهستند
بعد ر?تم سراغ تحقیق در مورد خرید کارت و بعد مجلات مربوطه رو خریدم و تو p30world.comهم عضو شدم(بماند که
اواخر منو به خاطر پست های چرند بن کردن)خلاصه آخرسر به خاطر بی صبری ر?تم یه 5200 گر?تم
اون مهم نیست مهم اینه که بعد از اون به سخت ا?زار خیلی علاقه مند شدم
دوست عزیز سرگذشت خوبی در p30world نداشتی سعی کن اینجا بهتر باشی. البته اینجا صبر و حوصله بیشتره.
من شخصا از حدود 6 و 7 سالگی که برادرم در منزل با کامپیوتر های اون زمان مثل آمیگا و ... کار میکرد به کامپیوتر و بخصوص سخت ا?زارش علاقه مند شدم و با خراب کردن تعداد زیادی کامپیوتر و دستگاه های الکترونیکی کمی تجربه کسب کردم تا اینکه انجا در خدمت دوستان هستم.
روز هایی رو که با پدرم که کامپیوتر خراب رو به دست میگر?ت و با هم به خدمات کامپیوتری میر?تیم هرگز یادم نمیره! البته اون زمان ?قط ا?راد متخصص در شغل کامپیوتر وارد میشدن و تقریبا همه ا?راد مطمنی بودن اما متاس?انه الان اینطور نیست. سرمایه ?قط حر? میزنه.
AMD>INTEL
16-11-2007, 02:05
سخت ا?زار برای من بهترین عشق هست . من خیلی زحمت کشیدم کارهائی کردم جطور بگم برای اطلاعاتی دارم بهای سنگینی دادم. ولی کاش کمکی داشتم چون منی که 12 سال سابق کار دارم بدون حمایت دارم از دست میرم .
من همیشه به سخت ا?زار علاقه زیادی داشتم ولی هیچ وقت به طور جدی دنبالش نر?تم تا چیزی حدود 6-7 ماه پیش که اول توی p30world و بعد هم اینجا عضو شدم. توی این 6-7 ماه خیلی چیزها یاد گر?تم و خیلی چیزها هم مونده یاد بگیرم. کلا سخت ا?زار دنیای جالبی هست و تمومی نداره !
در واقع دو دلیل داشت 1-کم پولی(چون اگه پولم زیاد بود میر?تم کل سیستمم رو نو میکردم و به یارو میگ?تم بیا مثلا این 2 میلیون کامپیوترم را ارتقا بده ولی من ?قط 30 تومن داشتم)
2-گیم(چون اگه گیم نبود من اصلا نیازی به ارتقا نداشتم)
من هم تا 7 ماه پیش ?رق pci و pci-E رو نمیدونستم تا اینکه با farter آشنا شدم الان هم با هم دوست هستیم. ولی الانش هم قد خر میدونم. ولی نرم ا?زار و برنامه نویسی یه کمی سرم میشه.
منم حدودا تا 2 سال پیش انداره اسب سرم میشد ولی بعدش کم کم یه سخت ا?زار علاقه مند شدم تو این سایت و سایت های دیگه عضو شدم خیلی اطلاعات کسب کردم بخصوص از شما عزیزان .
red_waves
16-11-2007, 15:04
بی تعار? بگم همه ما ها چیزی در مورد سخت ا?زار نمی دونم و نمی تونیم یاد بگیریم آره می تونیم مقالات بخونیم یک تکنولوژی رو ارزیابی، بررسی و همچنین مقایسه کنیم من خودم ?کر کنم کلی وایت پیپرهای Intel,AMD, Nvidia, ATI رو خوندم خیلی کارها رو تجربی یاد گر?تم خیلی نقدنامه ها رو دنبال کردم حتی ساعت های شده سر ترجمه و ?همید یک مقاله سنگین وقت گذاشتم ولی در ایران از امکانات و تخصص های لازم را نداریم تحقیق در زمینه سخت ا?زار برابر با نانوتکنولوژی ولی در صورتی ما تو میکروش موندیم
ما نمی تونیم یک ترانزیستور تولید کنیم که توخواب شبمون ساخت یک پروسسور 45 نانومتری رو که لااقل ده میلیارد ترانزیستور توش داره :(
?کر نکنم از مقاومت کربنی چیزی ساده تر در الکترونیک باشه چه جوری می تونیم به ساختش ?کر کنیم در صورتی که حتی بعضی هاشون با قیمت 1 ریال حتی کمتر از چین وارد میشه
دانشگاه هامون که هیچی طر? مهندس کامپیوتر میشه وقتی ازش می پرسی که Cash L1 چیه می گن تکنولوژی خوبیه
البته در زمینه مخابرات چیزی از کشورهای دیگه کم نداریم حتی به خاطر اینکه تازگی سیستم مخابراتی خودمان رو تکمیل کرده ایم از بعضی کشورهای قوی تر هستیم این رو مدیون عقب موندگی 50 ساله خودمون هستم که باعث شده که در زمینه IT حر?ی برای گ?تن داشته باشیم
میدونید کسایی که سخت ا?زار کار میکنند کم کم اطلاعات کسب و جمع آوری می کنند و بعد از یک مدتی ?کر می کنن به که تمام سخت ا?زار رو تموم کردن و گاد?ادر کامپیوتر هستند ( مشابه دوره ماکسل در ?یزیک) ولی بعد کمی می ?همن که این چاله ای که ازش بیرون اومدن توی یک چاه بسیار عمیقه ( مشابه عصر نظریه کوانتومی و انیشتین ) یک سری م?هوم ها هستش که محققان به رویا رسیدن به آنها تلاش می کنند
معذرت می خواهیم که یک مقدار ناامیدانه صحبت کردم
alidadash
16-11-2007, 17:49
سلام
ببخشيد ها ولي اينجا كم كم داره تبديل به باغ وحش ميشه(شوخي)
galerydevil
16-11-2007, 20:03
من از زمان پنتيوم با سخت ا?زار اشنا شدم و تا حالا كيس كامپيوترم رو پيش هيشكي نبردم و تا 4 سال پيش خودم به صورت تجربي كار ميكردم تا شروع كردم به كلاس ر?تن و تمام كلاس هاي گرا?يك دو بعدي مثل ?توشاپ .free hand .corel.و..... رو گزروندم 3سال پيش به كلاس a+ ر?تم و الان دارم msce رو ميگزرونم و تو بازار هم مشغول هستم البته به صورت ازاد
من از سال 65 که یک مجله "علم الکترونیک" را بر روی پیشخوان دکه روزنامه ?روشی دیدم ,وارد دنیای الکترونیک شدم.در آنزمان خبری از کامپیوتر شخصی در ایران نبود و حداکثر چیزی که وجود داشت تی وی گیم و مدلهای اولیه آتاری بود.چند سال بعد یک کمودور 64 خریدم .?کر کنم سال 72یا73 بود.از اون ببعد خوره کامپیوتر شدم تا به امروز.
بی تعار? بگم همه ما ها چیزی در مورد سخت ا?زار نمی دونم و نمی تونیم یاد بگیریم آره می تونیم مقالات بخونیم یک تکنولوژی رو ارزیابی، بررسی و همچنین مقایسه کنیم من خودم ?کر کنم کلی وایت پیپرهای Intel,AMD, Nvidia, ATI رو خوندم خیلی کارها رو تجربی یاد گر?تم خیلی نقدنامه ها رو دنبال کردم حتی ساعت های شده سر ترجمه و ?همید یک مقاله سنگین وقت گذاشتم ولی در ایران از امکانات و تخصص های لازم را نداریم تحقیق در زمینه سخت ا?زار برابر با نانوتکنولوژی ولی در صورتی ما تو میکروش موندیم
ما نمی تونیم یک ترانزیستور تولید کنیم که توخواب شبمون ساخت یک پروسسور 45 نانومتری رو که لااقل ده میلیارد ترانزیستور توش داره :(
?کر نکنم از مقاومت کربنی چیزی ساده تر در الکترونیک باشه چه جوری می تونیم به ساختش ?کر کنیم در صورتی که حتی بعضی هاشون با قیمت 1 ریال حتی کمتر از چین وارد میشه
دانشگاه هامون که هیچی طر? مهندس کامپیوتر میشه وقتی ازش می پرسی که Cash L1 چیه می گن تکنولوژی خوبیه
البته در زمینه مخابرات چیزی از کشورهای دیگه کم نداریم حتی به خاطر اینکه تازگی سیستم مخابراتی خودمان رو تکمیل کرده ایم از بعضی کشورهای قوی تر هستیم این رو مدیون عقب موندگی 50 ساله خودمون هستم که باعث شده که در زمینه IT حر?ی برای گ?تن داشته باشیم
میدونید کسایی که سخت ا?زار کار میکنند کم کم اطلاعات کسب و جمع آوری می کنند و بعد از یک مدتی ?کر می کنن به که تمام سخت ا?زار رو تموم کردن و گاد?ادر کامپیوتر هستند ( مشابه دوره ماکسل در ?یزیک) ولی بعد کمی می ?همن که این چاله ای که ازش بیرون اومدن توی یک چاه بسیار عمیقه ( مشابه عصر نظریه کوانتومی و انیشتین ) یک سری م?هوم ها هستش که محققان به رویا رسیدن به آنها تلاش می کنند
معذرت می خواهیم که یک مقدار ناامیدانه صحبت کردم
دوست من.بله درسته که ما نمیتونم مقاومت کربنی و عدسی و خازن تخت و غیره بسازیم ولی اگه از همین الان عزم کنیم میتونیم
کی باید عزم کنه؟ همین من و شما
بله درسته امکانات کمه ولی خواستن توانسته.
ضمنا تولید المانهای الکتریکی در انحصار چندتا کشور خاص هست پس نباید غصه زیادی بخوریم چون خیلی از کشورها هم مثل ما هستند
به امید روزی که ایران نام برتر در زمینه الکترونیک و کامپیوتر شود ( و در تمام زمینه های دیگه)
ممنون از شما
ولی تجربه من خیلی جالبه
تو سن سه سالگی اولی وسیله دیجیتال اون زمان رو تو خونمون نابود کردم
یادش به خیر
یه ماشین حساب داشتیم از اون خیلی بزرگا
بعد از این که دست من ا?تاد بزرگترین تکه اش یه خازن الکترولیتش بود
از همون موقع بود که به سخت ا?زار علاقه مند شدم
M E H R D A D
12-12-2007, 13:11
من ?كر مي كنم يكي از دلايلي كه باعث شده خيلي ها و از جمله خود من به سخت ا?زار علاقمند بشيم شكل خاص بازار ماست. تا اونجا كه مي دونم تو بيشتر كشورها كامپيوتر با 1 برند معرو? ?روخته ميشه و اينجور نيست كه اگه كسي سيستم بخواد بره بازار قطعات جمع كنه. اما اينجا همين كار باعث ميشه كه مجبور بشيم قبل از خريد قطعات كلي تحقيق در موردشون بكنيم و خودبخود به سخت ا?زار علاقمند بشيم!
تازه مسئله وجود قطعات تقلبي تو بازار ما هم هست كه باعث ميشه بيشتر تحقيق كنيم و بيشتر علاقمند بشيم!
Kolubive
12-12-2007, 13:15
Google Search
برای جستجوی سایت با است?اده از گوگل از command زیر بهره ببرین
xxx site:forum.sakhtafzar.com
مو?ق و موئد باشین دوستان
salar2007
25-12-2007, 13:06
تو بچگی به دستگاه های الکترونیکی و مدارات داخلی شون علاقه داشتم و خیلی از وسایل الکترونیکی خونه رو باز کردم و روشون تحقیقات کردم!!! و البته نابود!! تو 10 تا 18 سالگی هم الکترونیک رو بصورت غیر حر?ه ای کار کردم تا اینکه برام کامپیوتر خریدن و همه زندگیم شد کامپیوتر من به سخت ا?زار کامپیوتر علاقه زیادی داشتم اما تا دو سال پیش ?قط ارزوی یادگیری داشتم اما زمانی که شبکه اموزش شروع به کار کرد یه یرنامه سخت ا?زار مبتنی بر A پلاس پخش کرد و من تمام کمال همه قسمت هاش رو دیدم و رو نوار ضبط کردم و ازش نت برداری کردم (اگه این جوری درسام رو میخوندم الان دیپلم نمی موندم اما چه کنم از درس خوندن بیزارم!) و برام خیلی م?ید بود الان ?قط کمی رو تشخیص عیب قطعات کم تجربه هستم و از بازار هم اطلاعات زیادی ندارم کمی هم اعتماد بن?سم تو این زمینه کمه که البته با مطالعه نوشته های دوستان دارم راه می?تم;)
alireza_roosta
25-12-2007, 14:04
با سلام.
من هم از کوچیکی به وسائل الکترونیکی علاقمند بودم حتی یادم هست که کیتهای مختل? رو از بازار تهیه می کردم و مثلا باهاشون رادیو می ساختم. اما اولین تجربه من در رابطه با کامپیوتر برمی گرده به سال 73 که پدرم یه کامپیوتر 286 دست دوم برام خرید .یادم میاد اون موقع یه هارد 40 مگابایت داشتم که با داس کار می کردم و کیو بیسیک بعدش هم که ویندوز 3.11.البته من چیزی از کامپیوتر نمی دونستم (همینطور که الان هم نمی دونم) بخاطر همین اولین مطالب رو از عموم که مهندس کامپیوتر بود یاد گر?تم . خوب یادم هست که چطور با عموم دست به یکی می کردیم تا پدرم حاضر بشه که من کامپیوترم رو ارتقا بدم ... 386 Sx و .... 486DX2 که اونا همشون چون پردازنده روی مادربورد بود و جدا شدنی نبود کل مادربورد رو تعویض می کردم. البته اون موقع یکی از علتهایی که من مجبور می شدم ارتقا بدم ظهور ویندوزهای جدید بود که سیستمهای قبلیم نمی تونست اجراشون کنه. تا بعدش که خرداد سال 77 تونستم یه پنتیوم 233 بگیرم که اولین تجربه من تو اسمبل بود (آخه قبلیاشو تماما عموم اسمبل می کرد) با یه مانیتور 14 اینچ lg که هنوز هم دارمش. از سال 78 یا 79 بود که کار با اینترنت رو به صورت جدی شروع کردم و بعد از آشنا شدن با شرکتهای گیگابایت و ایسوز ، بیشتر کارم این بود که مدام به سایتهاشون سر بزنم و از جدیدترین محصولاتشون با خبر بشم . شاید باورتون نشه که وقتی یه مادربورد جدید رو تو سایتاشون می دیدم تمام اطلاعاتی که در مورد اون مادربورد بود رو تا تهش می خوندم و اینو از ته دل بگم که از این کارم خیلی لذت می بردم . اما اون موقع چون هنوز دانشجو بودم توان تهیشون رو نداشتم و ?قط حسرت می خوردم. متاس?انه دیر با سایت سخت ا?زار آشنا شدم شاید اگه زودتر آشنا شده بودم کم سوادیم کمتر بود.!:(
من از بچگی به چیزای برقی علاقه ی زیادی داستم تا حدی که چند بار منو برق هم گر?ت ... http://qsmile.com/qsimages/242.gif موقعی که اولین بار 5 سال پیش یک کامپیوتر Pentium 4 گر?تم با VGA انبورد روز اول یک هرکول روش بود ولی تو دسکتاپ ShortCut نداشت به همین خاطر من هی میر?تم توی محل نصب بازی که ?ک کنم E بود میر?تم ?ایل ستاپی داشت تو محل نصب که میشه گ?ت همه بازی های قدیمی داشتند ..اونو اجرا میکردم و Enter رو میزدم که ?ک کنم Ok میشد .. http://qsmile.com/qsimages/242.gif که بعد هم بازی میومد ولی این هرکول ناقص بود و تو مرحله پروزا با اسب تموم میشد و جلوتر نیمر?ت در حالی که باید میر?ت چون من این بازی رو توی دستگاه های دیگه مثله سونی 1 بازی میکردم ...
من همیشه ?کر میکردم بازی درست نصب نشده (البته اون موقع نمیدونستم نصب چیه ؟؟؟ http://qsmile.com/qsimages/242.gif ) بعد هی از دوباره نصب میکردم هی همونجا میموندم که باز هیمن آش و همین کاسه ....
ولی به گیم علاقه یزادی داشتم از بچگی ...
یادمه یک میکرو و سگا داشتم که هر روز ساعت 5 که مغازه تعمیراتی باز میشد دم درش بودم که یا یک دسته جدید بخرم یا تعمیر کنم ... یا بازی جدید بگیرم ... http://qsmile.com/qsimages/242.gif
یادش بخیر ...
salar2007
25-12-2007, 16:09
خوندن این جور خاطرات خیلی دلنشین هست خیلی جالبه اگه یکم رو گذشته ?کر کنیم می بینیم یه جورایی علاقه به کامپیوتر تو وجودمون از بچگی بوده من برای اولین بار یه پنتیوم 233 برام خریدن ?روشندش معلم روانشناسیم بود تو پیش دانشگاهی الان ر?ته هلند یادش بخیر دورانی داشتم شاید باور نکنید تو شهرستان مون از اولین کسایی بودم که تو خونه کامپیوتر داشتم اما مشکلات زیادی بود که نذاشت من دو سال پیشر?تی داشته باشم نرم ا?زار رو باید از تهران میاوردن تا می رسید 2 ه?ته زمان می برد بعد امدیم ساکن تهران شدیم و ر?تم بازار رضا خیلی ذوق کردم اونهمه قطعه جور واجور اوهمه ر?ت و امد وقعا جای من همون جاهاست الانم میرم بازار رضا برای خرید همه من و ویلچرم رو میشناسن!
من اولین باری که ر?تم بازار رضا ?قط تا مدتها هاج و واج به ویترین مغازه ها نگاه میکردم
عین ندید بدیدا
اگه کسی میدید ?کر میکرد من تا حالا کامپیوتر ندیدم
کسی خبر نداشت 5سال قبل از اینکه بازار رضا به وجود بیاد من کامپیوتر داشتم
ولی از کجا
از Bcc
ولی میدونید چرا هاج و واج مونده بودم؟؟؟
هاج و واج بودم از اینکه علم چه قدر پیشر?ت کرده
Alexilver
25-12-2007, 21:50
من که تا دو سال پیش به اندازه بز نمیدونستم (در مورد سخت ا?زار)اون زمان من یه tnt2داشتم و نمیتونستم بازی کنم
بعد حدود 30 تومن گیرم اومد گ?تم بریم کارت گرا?یک بخریم .مادر بردم agp4xداشت و من میدیدم که کارتا 8xهستند
بعد ر?تم سراغ تحقیق در مورد خرید کارت و بعد مجلات مربوطه رو خریدم و تو p30world.comهم عضو شدم(بماند که
اواخر منو به خاطر پست های چرند بن کردن)خلاصه آخرسر به خاطر بی صبری ر?تم یه 5200 گر?تم
اون مهم نیست مهم اینه که بعد از اون به سخت ا?زار خیلی علاقه مند شدم
ای بسوزه پدر بازی!
منمTnT 2 داشتم...اون موقع ?قط وارکرا?ت و استارکرا?ت بازی می کردم والبته NFS 3!
بعد یه مدت ?همیدم یه چیزی هم تو کیس هست به نام کارت گرا?یک!
ا?تادم که یه بهتر بگیرم ولی منم بودجم محدود بود... آخرش بی خیال شدم ولی خب عوضش یکم اومدم تو باغ سخت ا?زار!
بعدش البته یه بار جور شد و یه 9200 دست دو از ر?یقم خریدم 20 تومان! به هر حال پیشر?تی بود!
یادمه تو دبیرستان با چند تا از ر?قا کم و بیش به سخت ا?زار علاقه مند شده بودیم و مثلا ?یلمای سایت تامزهاردور رو دانلود می کردیم می دیدیم! یادم نمی ره از اومدن 6800 GT انویدیا چه ذوقی کرده بودیم! گر چه خب توان خریدش اصلا نبود.
یه مدت که کنکور بود و ازین چیزا دور ا?تادیم. تا این چند وقت پیش که خواستم سیستم بگیرم و ا?تادم دنبال تحقیق!
بعدش نمایشگاه الکامپ 86 و غر?ه سایت سخت ا?زار باعث شد که برای بار دوم بیام تو باغ! البته چیزی که بلد نیستم به اون صورت ولی تو این مدت محدود کلی چیز از این جا یاد گر?تم!
به نظرم حالا هم باید برم تو نخ مانیتور! آخه تازگیا ییهو پرشهایی میزنه تصویرش!
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.