مشاهده نسخه کامل : اطلاعات هارد های صدمه دیدرو چه جوری بر می گردونن؟
arash1718
15-11-2007, 10:38
اطلاعات هارد های صدمه دیدرو چه جوری بر می گردونن؟
javadshahvand
15-11-2007, 11:37
اطلاعات هارد های صدمه دیدرو چه جوری بر می گردونن؟
هارد رو یه سیستم دیگه نصب کن اطلاعات رو کپی کن
AMD>INTEL
15-11-2007, 14:03
هارد صدمه دیده ?قط توسط دستگاهاهی مخصوص اطلاعاتش قابل برگشت هست .
هارد صدمه دیده ?قط توسط دستگاهاهی مخصوص اطلاعاتش قابل برگشت هست .
خیلی برام جالب شده یعنی این شرکت هایی که 70-80 تومان پول می گیرند اطلاعات اساسی رو برمی گردونند دستگاه های مخصوص دارند ؟ یک کم بیشتر توضیح می دین
تا اونجا که من میدونم ؛ در صورتی که IC هد هارد سوخته باشه و یا موارد از این قبیل که بصورت نرم ا?زاری اطلاعات برنگرده ؛ دیسک های هارد رو تو یه دستگاه ( اسمش رو نمیدونم ) قرار میدن و از دیسک ها بصورت کامل کپی میگیرن ؛ هزینه اش هم ?کر میکنم حدود 100 تومن باشه ، که به تناسب ظر?یت هارد ?رق میکنه ؛ البته مثل اینکه مدل هارد هم تو برگشت اطلاعات تاثیرگذاره ( Maxtor - Western - ... ) ؛
arash1718
15-11-2007, 23:46
خیلی برام جالب شده یعنی این شرکت هایی که 70-80 تومان پول می گیرند اطلاعات اساسی رو برمی گردونند دستگاه های مخصوص دارند ؟ یک کم بیشتر توضیح می دین
من 30 تومن قیمت دارم البته! مشکل هاردمم سخت ا?زاری نیست.
vigor_engineer
16-11-2007, 00:43
تا اونجا که من میدونم ؛ در صورتی که IC هد هارد سوخته باشه و یا موارد از این قبیل که بصورت نرم ا?زاری اطلاعات برنگرده ؛ دیسک های هارد رو تو یه دستگاه ( اسمش رو نمیدونم ) قرار میدن و از دیسک ها بصورت کامل کپی میگیرن ؛ هزینه اش هم ?کر میکنم حدود 100 تومن باشه ، که به تناسب ظر?یت هارد ?رق میکنه ؛ البته مثل اینکه مدل هارد هم تو برگشت اطلاعات تاثیرگذاره ( Maxtor - Western - ... ) ؛
بستگي به نوع اطلاعات شما و خرابي هاردديسك داره از 30 تومن داره تا 2_3 ميليون
vigor_engineer
16-11-2007, 00:48
شما ظاهرا خيلي علاقه مند به مطالب تعميرات هاردديسك هستين .
بله بستگي به نوع خرابي ايجاد شده در هاردديسك ازدستگاهها و نرم ا?زارهاي مختل?ي است?اده ميكنن. كه ارزونترين دستگاه حدود يك ميليون تومن قيمتشه و ا?رادي كه خبره شدن كلي هزينه كردن و كلي هاردديسك تركوندن تا اين چيزا رو ياد گر?تن . ..
vigor_engineer
16-11-2007, 03:16
از همه دوستان درخواست ميكنم براي من پيغام خصوصي و شخصي ن?رستن سوالاتشون رو در تاپيك ويژه تعميرات و خرابي هاردديسك بپرسن .هم.نجا جواب ميدم كه بقيه هم بتونن است?اده كنن
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.