مشاهده نسخه کامل : سرعت مودم
با سلام
من میخواستم بدونم این که میگن ویندوز به طور معممول از 20 درصد پهنای باند است?اده میکنه
باید اون عدد ص?ر کنی تا از صد درصد پهنای باند است?اده بشه
یا اینکه تو قسمت advensd AT&FXرو بنویسی یا S11=50رو و....
ای این کارا واقعا تاثیر داره یا ?قط سر گرمی؟
red_waves
18-11-2007, 20:47
خود ویندوز اگه Automatic Update خاموش باشه اصلا انتقال داده ای نداره و از پهنای باند شما مصر? نمی کنه ?قط بعضی از نرما?زارهای که در حال اجرا هستند به دلایلی مثل بروز رسانی و ولید بودن و ... در حالی که به اینترنت هستید سعی می کنند که با سایت مورد نظر خود تبادل اطلاعات داشته باشند یکی از روش هایی که میشه ?همید که چه نرم ا?زاری در حال تبادل اطلاعات هستش است?اده از دستور netstat در Command prompt هستش که با یک توضیح مختصر میشه نرم ا?زار را پیدا کرد
است?اده از مرورگر وب ضعی? یکی از دلایلی است که باعث می شود که از پهنای باند کمتری است?اده کنید بهترین مرورگرهای وب در حال حاضر Firefox و Opera هستند
من یکی سری روش ها رو خوندم که مثلا وقتی با Dial-UP کانکت می کنی به 52 یا 48 میزنه 512 با این کارا ?قط خودتونو گول میزنید
ساده بگم مودم های DIAL-UP ماکزیمم سرعتی که دارند 56Kbps هستنش یعنی به عبارتی تاماکزیمم سرعت 7KBps می توانید دانلود کنید البته سرویس دهنده های خوب سعی می کنند که این مقدار را از 5KBps کمتر نزارند بیاد
باشکر
منضور منم همینه پس هیچ ربطی نداره
هیچ راهی هم واقعا وجود نداره؟
red_waves
23-11-2007, 18:31
هیچ راهی هم واقعا وجود نداره؟
مطمئنا ؛ اساسا تکنولوژی DialUp برای این سرعت ساخته شده است و اگر میشد کاری کنند که با DialUp سرعت 512 داشته باشم که دیگه نیازی به ADSL نبود بطور کلی حتی تجهیزات سرویس دهنده ها هم در دو تکنولوژی ها کاملا مت?اوت هستند
مطالبی که Red-waves عزیز نوشت کاملا درسته
یه چیزی هم من بگم
تجهیزات مخابراتی به طور معمول(یعنی اگه سرویس اضا?ه ندن) نمیتونه بیشتر از 56Kbps رو جواب بده
بنابر این شرکت های ارائه دهنده ADSL میان یه سری سرویس ارائه میدن که میتونند از پهنای باند اضا?ه سیم مسی است?اده کنه
یعنی یه جور آویزونی
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.