مشاهده نسخه کامل : خدا حا?ظی زود هنگام ما را ببخشید!!!
J.Omrani
28-12-2006, 15:46
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
مدیریت محترم ، دوستان عزیز
با سلام
هد? اصلی من از حضور در این گ?تگو ، علی رقم تمام گر?تاریهای کاری ، ارائه اطلاعات کلی در مورد یک منبع تغذیه یا کیس استاندارد بود .
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=87&page=2
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=263
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=87&page=3
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=265
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=263&page=3
http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=263&page=2
در طی این سه روز که عضو بودم ، هیچگاه بر خرید GREEN اصراری نداشتم. ما بازار خود را داریم ، چه درست و چه غلط . هد? اصلی ما از ابتدا تا کنون ارائه یک محصول باکی?یت در کنار قیمت مناسب بوده و این شرایط بازار و انتخاب مصر? کنندگانمان بوده که سبب گرایش بیشتر ما به کی?یتهای بالاتر و استانداردهای جدید تر شده است . من حتی به برادرم هم نمی گویم GREEN بخر یا نخر . ( هد? ما آموزش ماهگیری است نه اینکه یک ماهی برای شما بگیریم )! ما در مجلات مختل? . مصاحبه های مختل? بر شرایط استاندارد یک محصول تاکید داشیم و انتخاب صحیح را به مصر? کننده و دقت ایشان در هنگام خرید سپرده ایم .
یکی از اعضای محترم همانطور که ملاحظه ?رمودید، در جملات زیبای خود ، از عبارت تو پاچه کردن پاور های GREEN است?اده کرده است . اگر قصد شما ترویج ?رهنگ و دانش سخت ا?زاری می باشد ، به این سوال من جواب دهید:
طی بحث های قبلی اشاره کردم که سازنده و طراح بسیاری از پاورهایی که اغلب ما از آنها به عنوان غول پاور نام می بریم ، کارخانه Seventeam می باشد . و شرکت GREEN مو?ق شده نمایندگی پخش در خاور میانه را از این شرکت معظم دریا?ت کند. آیا این موضوع تو پاچه کردن مصر? کننده نام دارد؟
آیا این به ن?ع مصر? کننده نیست که پاور 500 دلاری را در ایران ( با توجه به حجم بالای س?ارش GREEN ) به نص? قیمت تهیه نماید؟
آیا این موضوع که گارانتی معتبر GREEN بر روی این محصول با کی?یت باشد ، به ضرر مصر? کننده تمام می شود ؟
خود شما هم آگاهید که خیلی از نامهای بزرگ خارجی در ایران بدون حمایت تامین کننده اصلی و اصولا بدون گارانتی معتبر عرضه می شوند ، آیا این حرکت ما به ضرر مصر? کننده می باشد ؟
ما که ر?تیم . امیدوارم سایر دوستان از اطلاعات م?یدشان شما را بی بهره نگذارند. اگر ما را قابل دانستید می توانید جهت طرح سوالات ?نی خود با شماره تل?ن 88911378 داخلی 2 تماس حاصل ?رمایید.
خدانگهدار شما
با تقدیم احترام
جواد عمرانی
جناب آقاي عمراني
بنده به نمايندگي از تيم مديران سايت سختا?زار ايران ، از زحمات شما جهت ارتقاع دانش كاربران سايت سپاسگذارم . همين موضوع كه شما با تمام مش?لهها و درگيريهاي خود در واحد توسعه تحقيقات، اينقدر به اين موضوع اهميت ميدهيد كه وقت خور را صر? آن كنيد و براي ما بسيار ارزشمند ميباشد.
طي اين چند روز من به نوبع خود اطلاعات زيادي از نوشتههاي شما استخراج كردم كه برايم تازگي داشت و اين موضوع براي ساير كاربران هم صادق است،
شيوه اتخاذ شده در آگاه كردن كاربران حر?هاي از كي?يت محصولات گرين با ملاكهاي معتبر علمي، از نظر ما كاملا تاييد شده است و در اين راستا هرگونه همكاري را نه تنها باشركت GREEN بلكه با هر شركت توليد كننده و وارد كننده ديگري دريغ نخواهيم كرد.
مسلما نوع برخورد شما با كاربران حر?هاي، مت?اوت از نوع برخورد شما با ساير رقبايي كه دستي در بازار ?روش پاور و كيس دارند ميباشد. پست زده شده در مورد پاور 1000 وات PCpower&Cooling كه موجب رنجش خاطر شما بود، از سوي يكي از همان رقباي شما زده شده است كه به طبع زير سوال بردن محصولات گرين اقدامي در جهت ح?ظ منا?ع است.
internet
28-12-2006, 19:41
جناب آقاي عمراني
رويکرد بنده با شما هست در اين پست اگه امکانش هست شما حضورتون رو اينجا مستمر ادامه بديد البته من جاي ديگه هم عرض کردم شما يه لط?ي کنيد اگه هم براتون مقدور نيست همين در حد دو سه سطر ل?ب مطلب رو هم که ب?رمائيد ما است?اده مي کنيم ما نمي خواهيم شما براي هر سوال ما اين همه وقت بزاريد بلکهم با يکي دو سطر مي شه همه رو رهنمون کرد پس دوست داريم شما رو در اين جا مجدد زيارت کنيم
به اميد ديدار
AMD>INTEL
28-12-2006, 23:45
سلام خدمت مهندس عمراني عزيز :
دوست و برادر بزرگوار من . بله اون دوستمون كه حر? هائي به شما گ?ت خود وارد كننده كيس و پاور هست. شما با آمدن به اين ?روم من و ديگر مديران رو بسيار خوشحال كرديد. من به عنوان يك دوست از شما خواهش ميكنم كه در اين ?روم حصور مداوم داشته باشيد ميدانم كه خيلي گر?تار هستيد. هميشه موا?ق ها بيشتر از مخال? ها هست.
با تشكر از اطلاعات خوب شما و همچنان منتظر پستهاي علمي شما دوست عزيز هستيم .
خب مثله اینکه ما خراب کاری کردیم
ولی من همیشه تقریبا تمام review ها رو میخونم این آخرین review بود که از seventeam خوندم
بد نیست شما هم بخونید
http://www.hardwaresecrets.com/article/401/6
مخصوصا آخرش
خب مثله اینکه ما خراب کاری کردیم
ولی من همیشه تقریبا تمام review ها رو میخونم این آخرین review بود که از seventeam خوندم
بد نیست شما هم بخونید
http://www.hardwaresecrets.com/article/401/6
مخصوصا آخرش
سلام كيوان
بله متاس?انه شما بدون در نظر گر?تن حرمت ?روم "خراب كاري كرديد" ، اصلا بحث برند مطرح نيست، شما به قضيه اينجوري نگاه كن كه برخورد آن چناني با ?ردي كه حاضر شده سه روز وقتش رو براي ?روم بگذاره تا دانش كاربران ?روم را در باره پاور و كيس بالا بره صحيح هست ؟
اون هم بدون هيچ دليل مدركي و صر?ا با توهين كردن !
اگه مصر? كننده اطلاعات بيشتري در مورد پاور پيدا كند ، ملاك هاي انتخاب صحيح پاور را ب?هد و با تك تك مشخصههاي درج شده بر روي ليبل آن آشنا شود، به ضرر بازار شما است ؟
اگر هم ?رضا اين پستهاي زده شده به ضرر شما تمام خواهد شد، آيا صحيح است با ?ردي كه در طي ده ها پست خودش اينقدر براي اعضاي ?روم احترام قائل شده كه حتي در جملاتش يك بار هم به جاي "شما" ، "تو" بكار نبرده ! اين چنين با بياحترامي حر? زد ؟
من نميگم كه گرين خوبه يا TT بده، ميخوام بگم كه نحوه برخوردت درست نبود!
اي كاش از همون اول با دلايل مستدل بحث ميكردي. ?كر نميكنم الان ديگه ريويو نشان دادن كاربرد داشته باشه.
با سلام،
دوستان همونطور که میدونید من چند روزی به اینترنت دسترسی نداشتم. ممکنه زمان پاسخ برای من دیر شده باشه اما به هرحال من هم به عنوان یکی از مدیران انجمن های سایت سخت ا?زار ایران نظر خودم رو در مورد موضوعی که در این چند روز گذشته، پیش آمده با مطالعه تقریبا سریعی که از بحث ها داشتم یبان کنم.
اولا، از آقای عمرانی تشکر میکنم، نه به عنوان مسئول خدمات پس از ?روش شرکت گرین، به دلیل وقت و حوصله ای که گذاشتند و در این چند روز عضویت کوتاهشون حتی دلسوزانه تر از من مدیر، بخشی از تجربیات و آموخته های خودش رو با دقت و حوصله با اعضای سایت به اشتراک گذاشت.
دوما، از آقای عمرانی، به عنوان مسئول خدمات پس از ?روش شرکت گرین، به خاطر درک اهمیت این نوع جدید از اطلاع رسانی برخط یعنی سایت سخت ا?زار ایران که به عقیده همه ما دست اندرکاران این سایت، بسیار بیش از این امکان خودنمایی دارد و مطرح شدن آن به عنوان یک مرجع آگهی رسانی و نه تصمیم گیری، هد? و آرزوی گردانندگان است . آقای عمرانی اولین شخصی است که از طر? یک شرکت معتبر ایرانی در اولین سایت تخصصی سخت ا?زار ایران عضو شده است پس هم جای تبریک و هم جای تشکر دارد.
دوستان عزیز تالار گ?تمان سایت سخت ا?زار ایران، تنها مکانی مجازی جهت تبادل نظر است، هد? ما به هیچوجه تبلیغ محصولی خاص و یا اجبار و حتی پیشنهاد آن محصول به سایر اعضا و بینندگان سایت نیست. به عبارت بهتر وظی?ه ما صر?ا آگهی رسانی است و پس از آن وظی?ه قضاوت را به بازدید کنندگان و خوانندگان مطالب میسپاریم تا خدای نکرده متهم به طر?داری از محصول/شرکت خاصی نگردیم.
و در آخر باید بگویم که مسولیت گ?تار و صحبت اعضای سایت به هیچوجه متوجه مدیران سایت نبوده و قضاوت در مورد حقانیت موضوع یا سخنی، صر?ا با خوانندگان آن است. وظی?ه ما به عنوان مدیران تالار گ?تمان تنها جلوگیری از حرمت شکنی و یا خدای نکرده سوء است?اده اعضای دیگر از این محیط آزاد است.
مطمنا شما هم به خوبی تمام موارد گ?ته شده را درک خواهید کرد و این جمع کوچک ?علی اما بزرگ آتی را تنها نخواهید گذاشت!
با احترام،
سعید یزدانی.
J.Omrani
01-01-2007, 19:43
مدیریت محترم ، دوستان عزیز ( خصوصا جناب آقای Kakihot عزیز )
باسلام
ابتدا از حضور کلیه سروران گرام بابت قابل دانستن اینجابت، نهایت سپاس و امتنان را دارم . مطمئن باشید بدلیل هد? مثبت شما در جهت بالابردن سطح دانش و اطلاعات ?نی کاربران حر?ه ای اتان ، از هرگونه کمکی که در سطح اطلاعات محدود من باشد، دریغ نخواهم داشت. به همین جهت سعی خواهم نمود هر چند مدت ، یکبار و آنهم به صورت کلی شما را با گوشه ای از مباحث ?نی کیس و پاور ساپلای استاندارد ، آشنا نمایم. لذا خواهشمند است جهت طرح سوالات تخصصی تر خود ، از طریق تل?ن 88911378 داخلی 2 اقدام ?رمایید . چراکه بسیاری از توضیحات و اصطلاحات ?نی تر در مورد شرایط و نوع کارکرد پاور ساپلای ، اگر در این گ?تگو عنوان شود ، جز سردرگمی بیشتر برای خواننده ، چیزی در پی نخواهد داشت و قطعا ما و شما را از اهدا? مثبتمان دور نگاه می دارد.
و اما جناب Kakihot عزیز ؛
استاد گرامی ، باستحضار می رسانم ، شرکت GREEN و خصوصا این حقیر، هیچگاه به رقبای ممتاز محصولات خود با دید من?ی برخورد نکرده ایم. چرا که همواره به این مثل معرو? ( دشمن دانا به ز دوست نادان ) اعتقاد عملی داشته ایم . شما مطمئن باشید تمام نقاط مثبت و من?ی محصولات رقبای خود را مثل ک? دست می شناسیم ولی همواره به نکات مثبت آنها اشاره می کنیم . دلیل این امر هم ساختن شرایط رقابت مثبت برای تولید بهتر خود می دانیم . با تمام این شرایط به شما پیشنهاد می کنم به جای ایجاد محیط ناسالم و بد نام کردن رقیب تجاری خود ، آنهم بدون استدلال ?نی ، به ?کر رشد و ارتقای دانش کابران محترم این سایت معتبر باشید.
دوست من ، بازار سخت ا?زار ایران و مصر? کنندگان ایشان ، نیاز به تحول عظیمی در نگرش به پاور وکیس دارند . شرایط مجازی که این ?روم در اختیار ما گذارده است ، جدای از رقابت بازاری متداول می باشد که لازم است در این امر ، حرمت و شان یکدیگر را ح?ظ و شعور خوانندگان محترم را در اولویت کاری خود قرار دهیم. است?اده از ال?اظ نا مربوط و غیر اخلاقی ، تنها خواننده را رنجور می نماید و قطعا این مسئله به ن?ع هیچکدام ( ما ، شما و مسئولین محترم سایت ) نخواهد بود.
لازم می دانم در مورد مسئله کنسل کردن تست پاور از طر? ما – که شما آنرا عنوان ?رمودید - به عرض شما برسانم :
- شرکت GREEN با تمام امکانات و پرسنل ?نی خود آمادگی کامل جهت انجام تستهای ?نی در محیط آزمایشگاهی خود را دارد.
- زمان و مکان انجام این تستها در آینده نزدیک و پس از هماهنگی با مسئولین محترم شرکتهای رقیب ، اعلام خواهد شد.
- طر? حساب شرکت GREEN در مورد شرکتهای رقیب ، نمایندگان رسمی ایشان در ایران می باشد . نه اشخاصی که جداگانه و بسیار محدود در زمینه واردات و توزیع محصولات رقیب ما ?عالیت می نمایند.
- هماهنگی با مسئولین محترم آزمایشگاه مرکز تحقیقات صنایع ان?ورماتیک جهت نظارت بر نحوه و شرایط محیطی کلیه آزمایشات ، مد نظر قرار داده شود. ( جهت جلوگیری از بروز هرگونه سوء ت?اهم )
- آشنایی ابتدایی نمایندگان رقیب با موارد اصولی و روش تستهای Safety , Performance, EMC و زیر گروههای مربوطه الزامی می باشد.
- تهیه نمونه مورد آزمایش به صورت رندوم از بازار.
- شرکت GREEN این امتیاز را به کلیه رقبای تجاری خود میدهد که در صورت کسب نمره بالاتردرآزمایشات ازطر? محصولات GREEN، از اعلام آن در نشریات محترم سخت ا?زاری خود داری شود.
با توجه به موارد ?وق و هماهنگی های اولیه با نماینده محترم مجله عصر شبکه ( جناب آقای محمدرضا پناهی ) ، مقرر گردید ایشان کلیه هماهنگی های لازم در این زمینه را انجام داده و زمان آن از سوی ایشان اعلام گردد. لذا بی صبرانه منتظر زیارت روی گل شما خواهیم ماند تا بتوانیم از اطلاعات ، تجربیات و محصولات با کی?یت شما ، در جهت رشد و ارتقاء اطلاعات محدود خود است?اده نماییم.
در انتها و در جهت اینکه یک بحث ?نی مثبت هم در مطالب کسل کننده خود عنوان کرده باشم ، ذکر یک مورد تازه در پاور جدید GREEN را به حضور خوانندگان محترم تقدیم می کنم .
همانطور که قبلا هم اشاره مختصری داشتم ، کار خانه معظم Seventeam با شعار Power Leader جزو پنج کارخانه پیشرو در طراحی و تولید پاور می باشد که ما م?تخر به کسب نمایندگی پخش محصولات کم نظیر ایشان با نام و گارانتی معتبرGREEN در ایران وخاورمیانه گشته ایم. در جدید ترین هماهنگی های به عمل آمده بین این کارخانه و شرکتهای معظم ATI , nVIDIA مقرر گردیده در محصول جدید خود که توان آن 1000 وات ( به س?ارش GREEN توان آن به 1030 وات ا?زایش پیدا کرده است ) می باشد از خروجی های جدیدی برای کارتهای گرا?یکی PCI Express رده بالا با ویرایش 2007 است?اده گردد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این کانکتور در ظاهر 8 پین و شبیه به کانکتورهای EATX می باشد. این مسئله قطعا با مصر? بسیار بالای انرژی اینگونه کارتها رابطه ای مسقیم دارد . پس منتظر خبرهای جدیدی در این زمینه باشید. نمونه این کانکتور را در عکس ذیل ملاحظه می ?رمایید. ( جناب Kakihot عزیز ، این دومین امتیاز به ن?ع شما ....)
http://www.green-case.com/products/power/big/GP1030B.gif
با تقدیم احترام
جواد عمرانی
آقای عمرانی از توضیحات ممنون و اینکه منو دشمن دانا تلقی کردید به خودم میبالم و بنده آمادگی هر گونه بحث و
رقابت و تست رو از طر? خودم اعلام میکنم
?کر میکنم شما آدم منطقی ای باشید
من آماده ام
خوب، خوشحالم که بحثی که چند روز پیش شروع شد داره به مسیر واقعی خودش وارد میشه.
internet
02-01-2007, 20:58
خوب، خوشحالم که بحثی که چند روز پیش شروع شد داره به مسیر واقعی خودش وارد میشه.
با سلام
عرض ادب و احترام
اگه مديريت محترم با اجازه ساير کاربران عزيز در اين تاپيک لط? کنيد در صورتي که اين موضوع پايان يا?ته اين بخش انجمن ق?ل بشه که ديگه بحث هاي تخصصي در جاي خودش مطرح بشه و کاربران سر در گم نشن و پست هاي خوب اساتيد هم در لا به لاي اين موضوع تقريباً شخصي و خصوصي از دست نره و بحث هاي خوب دوستان در جاي خودش مطرح بشه که همه کاربران است?اده کنند
البته با اجازه م?توح کننده اين تاپيک
با تشکر و سپاس
سلام
آقای عمرانی در ابتدا از صر? وقت شما سپاس گزارم .
این گونه حضور شما میتواند نتیجه ای داشته باشد که از حالات زیر خارج نیست :
من?عت شما - من?عات مصر? کننده
من?عت شما ضرر مصر? کننده
من?عت مصر? کننده ضرر شما
و شاید ضرر شما و مصر? کننده .
بروز هر یک از حالات ?وق نتیجه ی نوع بیان - برخورد و نحوه ی ارائه ی اطلاعات تخصصی نمیه تخصصی و عامیانه در مورد محصولات و مخصوصا صداقت شما در ارايه این اطلاعات میباشد . بدیهی است که نتیجه ی مطلوب آنست که من?عت شما و مصر? کننده هر دو را شامل شود .
قصد آن داشتم که در ابتدایی که شما شروع به ارایه ی اطلاعات نمودید این مطالب را به عرض برسانم که متاس?انه به دلیل مشغله به تعویق ا?تاد . از آنجا که وقت شما و سایر دوستان ارزشمند است ، امیدوارم سخن گزا? به میان نیاورم .
۱.در ارایه ی اطلاعات ، هر گز صحیح نیست که ذهن خواننده با اطلاعاتی که میتواند رنگ و بوی مغلطه در آن باشد ، در گیر شود . نمونه ی آن : شما به عنوان مثال اشاره نمودید که شرکتهایی از رقبای شما هستند که seventeam به س?ارش آنها برایشان میسازد ولی به دلایل امنیتی شغلی نمیتوانید بگویید چه شرکت هایی .
اگر نمیتوانید بگویید ، اصلا شروع نکنید در نظر دارید که شروع بی پایان بد تر از آن است که شروعی در کار نباشد . همچنین هر کسی میتواند ادعایی اینچنین از خود ارائه کند ( قصد جسارت نیست ?قط برای روشن شدن مطلب عرض میکنم ) پس اگر در نظر بگیریم که خواننده ی مطالب ما انسانی لا اقل صاحب شعور و احتمالا دارای اطلاعات تخصصی و شم کنجکاوی است ، شایسته است که یا سخنی نگوییم یا اگر گ?تیم به تمام و کمال .
۲. در مورد شرکت seventeam شما به کرات از ص?ت معظم برای توصی? این شرکت است?اده نمودید . معظم به چه معنا ؟ معظم به آن دلیل که مشتری مدار است و ?هم و شعور او را محترم میداند ؟ یا ... ؟ آیا صحیح است که ایران خودرو را هم شرکتی بزرگ در سطح بین المللی بدانیم ؟ و برایش کلمه ی معظم به کار بریم ؟
حال از این جهت این را می گویم : لینکی که کیوان از یک review در باره ی کی از مدلهای پاور ساخت seventeam ارایه داده بود را مطالعه ?رمایید . آیا به نظر شما ادعا های این مطالب از روی تعصب بوده است ؟ یا واقعی است ؟
اگر واقعی است که به نظر میرسد این گونه باشد ، شرکت seventeam که شعور مشتری خود را در محاسبه ی توان کلی پاور آن قدر پایین میداند که اطلاعات روی برچسب با اطلاعات خود روی برچسب همخوانی ندارد ( محاسبه ی توان از ?رمولهای ?یزیک ۲ دبیرستان ) و این اطلاعات را ارائه میکند ، به نظر من نه تنها شایسته ی به کار بردن ص?ت معظم نیست بلکه باید گ?ت کلاش است و لا غیر دیگه نمیتوانیم که خودمون را هم گول بزنیم .... مگر این که صحت ادعای این مطالب را شما زیر سوال ببیرید که در آن صورت از شما خواهان ارایه ی ادله و مدارک تخصصی هستم .
از این که بگذریم اشکالاتی که در طراحی بورد ، سیم کشی و سایر موارد به آن وارد آمده است نیز هر یک میتواند جای بحث مجزایی باشد .
۳. بخش عمده ی مصر? کننده های امروزی با دیدی به آینده ، نیازمند منبع تغذیه با توان حدود ۴۰۰ وات هستند ، آیا شما در ساخت این دست محصولات هم از تکنولوژی برتر خود است?اده میکنید ؟ یا ?قط در محصولات رده ی بالا مثلا ۱۰۳۰ ؟ که سهم تبلیغاتی آن برای نام آوری مهم میباشد ؟
این موارد به نظر نیاز مند توضیح و ت?صیل بیشتر میباشد .
پیشاپیش سپاسگزارم
AMD>INTEL
02-01-2007, 22:56
آقاي عمراني به درخواست ما بابت همكاري به ?روم اومدند. ايشون هم مثل دوستان ديگر قصد معر?ي شركت خودشون رو داشتند. بذاريد چند وقت از اومدنشون بگذره بعد انتقاد كنيد.
من ?کر نمکنم این بحث ضرر خاصی برای کسی داشته باشه، بعد از این بحث، شرکت گرین به تولید و ?روش خودش ادامه خواهد داد و کیوان هم به واردات و ?روش خودش.
اما مطمنا مهمترین نکته ای که از این بحث در آخر گر?ته خواهد شد شناخت ضع? ها و تلاش برای حذ? اونهاست. برنده اصلی (اگر عنوان برنده مناسب باشه) کسی خواهد بود که پس از این نوع گ?تگو ها و به تعبیری آزمایشات به شزط صداقت، (که به گمان من این اولین قدم این راه دراز در بازار کشور است) در سدد ر?ع، بهبود و یا حتی جایگزنی بخشی از شیوه کاری و استراتژی خود باشد.
به امید مو?قیت همه دوستان.
امیدورام سایر دوستان هم که در بحث شرکت کردند بیشتر به منا?ع عامی که این گ?تگو خواهد داشت توجه کنند تا احیانا منا?ع شخصی.
m.r.panahi
03-01-2007, 16:05
سلام به تمام دوستان عزیز
آقای یزدانی بعد از یک وق?ه طولانی مدت از ا?تتاح ?روم سایت سخت ا?زار ?رصتی شد تا در این بخش عضو شوم و از مطالب این بخش بهره مند شوم ،اما ناگهان با خداحا?ظی زود هنگام آقای عمرانی روبه رو شدم که این مسئله باعث شد تا این چند را برای شما دوستان محترم بنویسم.
البته بحث دوباره در مورد یک موضوع به پایان رسیده چندان صحیح نیست اما برای آنکه این موضوع کاملا به پایان برسد بیان این مطالب را لازم دانستم.
به طور کلی مقایسه علمی قطعات سخت ا?زاری یکی از بخشهای جذاب و کاربردی دنیای سخت ا?زاراست که تا به حال به علت محدودیتهای موجود به آن توجه کمتری شده است.به همین علت زمانی که بحث مقایسه علمی پاور گرین و thermaltake به میان آمد سعی نمودم با در میان گذاشتن آن با آقای عمرانی راه این ?عالیت را باز کنم تا با این کار شرکتهای دیگر هم به این موضوع ایمان پیدا کننند که مقایسه علمی به معنای تضعیع یک مارک تجاری خاص نیست و در این میان هد? آگاهی بیشتر مردم است. پس اگر این عمل من باعث بروز مشکلاتی شده از تمام دوستان محترم به خصوص آقای عمرانی عذر خواهی میکنم. با امید به روزی که به دور از هر دلخوری بتوان مطالب علمی را بیان کرد.(البته تمام سعی خود را خواهم کرد تا ابن موضوع تست پاور در کمال صحت به انجام برسد پس به زودی منتظر یک رقابت علمی باشید)
با کمال احترام محمد رضا پناهی
به دوست عزيزمون آقاي پناهي خوش آمد ميگوييم
ايشان از ?عالين مجله عصر شبكه ميباشند و هنوز بنده ا?تخار آشنايي با ايشان رو ندارم
دورادور با ايشان آشنا هستم
Abolfazl-R
03-01-2007, 19:31
به نظرم بهتره دو تا Official Forum براي پاور هاي TT و Green درست كنيم.
من كه از هيچ كدوم خوشم نمياد.
AMD>INTEL
03-01-2007, 21:19
به نظر من اينكار باعث ميشه هرگونه شك و ابهام از بين برود .
J.Omrani
04-01-2007, 08:16
جناب آقای محمد رضا پناهی عزیز ؛
سلام
از اینکه پیشنهاد این حقیر را ، پذیر?ته و در این گ?تگو شرکت کردی، سپاسگزارم. امید وارم در اینجا نیز همانند کلیه پروژه های خود مو?ق باشی.
با تقذیم احترام
عمرانی
J.Omrani
04-01-2007, 10:24
دوست عزیزم
سلام
ابتدا از حضور شما در این گ?تگو بی نهایت سپاسگزارم . نصایح ارزشمند شما را با گوش دل شنیدم . ولی ؛
بهتر بود از ابتدای این بحث شروع و کلیه مطالب را مطالعه می ?رمودید! اگر به نوشته های این حقیر از ابتدا توجه ?رموده بودید ، متوجه این موضوع گردیده بودید که هد? ما اطلاع رسانی جامع در مورد یک محصول باکی?یت و شرایط استاندارد آن بود . نمی دانم چطور شد که دوست خوب من ( آقا کیوان ، اگر درست متوجه شده باشم ) بحث زیر سوال بردن برندGREEN را شروع کرد ( است?اده از عبارت توپاچه کردن و کلمه ریمارک ) . شما تمام مطالب قبلی مرا با دقت و بدون گرایش خاصی مطالعه ب?رمایید . کجای جملات خود برند خاصی را زیر سوال بردم ؟ در حالی که برعکس از برندهای معتبر بازار( به صورت کلی ) ، د?اع کردم . چرا که مو?قیت ایشان ، طبیعتا با مو?قیت ما همراه خواهد شد. این از جمله اهدا? چند ساله اخیر ما بوده ( تغییر نگرش بازار به سوی محصول کی?ی ). خوب ، باتمام کاستی ها ، نهایت تلاش خود را کردیم .
این را بدانید که مقایسه پاور ما با برند معتبر TT یا به عبارتی (...Coolm) برای ما ا?تخار است . مطمئن باشید ما هم به اندازه نوک سوزنی اطلاعات ?نی داریم . review هم داریم ( هم به ن?ع شما هم به ضررشما). ولی سخن من این است که
آیا این review ها دارای صلاحیت ?نی می باشند ؟
آیا قصد تخریب نام ( چه ما و چه شما ) در آنها لحاظ شده یا خیر ؟
آیا مشتری ما و شما و کلیه نامهای معتبر دیگر ، در انتخاب خوب و بد خود شک نمی کند ؟
آیا جواب مثبت بازار و میزان استقبال مصر? کننده ملاک است یا review ؟
آیا ارائه یک محصول با کی?یت با گارانتی معتبر ملاک است یا review ؟
آیا همسویی و به روز ماندن کی?یت و کمیت محصول با شرایط استاندارد ملاک است یا review ؟
آیا این review ها دارای صلاحیت می باشند یا review شرکتهای معتبری مثل Intel, Nvidia , Asus , … ؟
آیا اهدای کاپهای معتبر Intel در سالهای 2003 و 2005 و 2006 به یک شرکت اعتبار می دهد یا یک review ؟
http://www.seventeam.com.tw/front/images/com_pic2.jpg
همه می دانیم که شرایط تست و اعلام review ، مطابق با شرایط خاص خود می باشد . آیا ملاک اصلی ما آن شرایط است . زمانی که ما اقدام به تهیه تجهیزات تست نمودیم ، اثبات اکثر شرایط ویژه یک محصول کی?ی برایمان ملاک بود، نه جستجو در اینترنت و است?اده از نظرات دیگران. ( به چه اعتباری ؟)
یادم هست دوست گرامی ام در شرکت معظم ?ونیران ( نماینده رسمی و معتبر TT) ،جناب آقای مهندس مناجاتی ، مدیر ?نی ?ونیران ، تقریبا یک سال و نیم پیش در مورد پاورهای TT از ما مشاوره ای خواستند. ما هم در حد بضاعت خود هرگونه کمکی که در انتخاب مدلهای اصلح این برند معتبر داشیم ، صادقانه در اختیار ایشان قرار دادیم . ولی نکته ای که برای ایشان جالب بود ، استقبال ما از ورود یک محصول معتبر ورقیب به بازار بود . واقعا آن روز یکی از بهترین روزهای کاری ام بود . با چنان لذتی نمونه پاورهای ایشان را آنالیز کردم که شاید پاور خودمان را اینگونه تشریح نکرده بودم . تا جایی پیش ر?تیم که حتی قرار شد خدمات پس از ?روشمان به صورت واحد ارائه شود. ولی به صلاحدید مدیران ما و مدیران بسیار محترم ?ونیران ، این قضیه منت?ی گردید . اکنون هم این شرکت معتبر با قدرت به کار خود ادامه می دهد و قطعا یکی از مو?ق ترین شرکتها در این زمینه به شمار می آید. ما هم سعی می کنیم در حد بضاعت کم خود ، به راه کی?ی خود در کنار ایشان ادامه دهیم .
صادقانه عرض می کنم که هد? ما از ابتدا ، من?عت خود در کنار من?عت مصر? کننده بوده است . چراکه اگر جز این بود قادر به ادامه کار پس از ده سال حضور مستمر در بازار نبودیم. بازار و مصر? کننده همیشه با احتساب شرایط آن دوره ، بهترین تصمیم را می گیرد. ما هر چه داریم از مصر? کننده امان است . مصر? کننده به ما اعتبار می دهد. مصر? کننده ما را در بازار ح?ظ می کند . مطمئن باشید هرگونه سهل انگاری ما، با برخورد شدید مصر? کننده همراه خواهد بود . برای رقبایمان هم همینطور . شما خود چند شرکت را می شناسید که بعد از یکی دو سال از بازار حذ? شده اند ؟
- در مورد سوال اول شما : اولا یکی از دوستان سوالی در مورد طراح و تولید کننده اصلی محصولات ما داشتند ، که من به اختصار در مورد شرکت معظم Seventeam توضیح دادم . دوما وقتی من اقدام به است?اده از واژه سازندگی Seventeam برای بسیاری از کارخانه های دیگر بردم ، که آقا کیوان از کلمه ریمارک محصولات ما سخن گ?تند . هد? این بود که اگر اینچنین باشد ، پس بسیاری از نامهای معتبر دیگر هم ، ریمارک می باشند . من در حقیقت مجبور به مقابله به مثل شدم . باور کنید مجبور شدم . اگر شما هم جای من بودید ، همین کار را می کردید. مشکل اینجاست ، من تنها ?ردی در جمع شما عزیزان هستم ، که از طر? یک شرکت معتبر سخن می گویم . پس محدودیت مرا به احتساب مغلطه کاری گذاشتن ، قدری بی انصا?ی است.
http://www.seventeam.com.tw/front/images/com_pic1.jpg
- در مورد سوال دوم : اگر به معنی معظم دقت ?رمایید ، متوجه لپ کلام می شوید . ای کاش شما هم از این شرکت بازدید کرده بودید . ( ?قط تیم R&D ایشان متشکل از 435 تکنسین ، مهندس ، طراح و... می باشد ) . در ضمن من برای کلیه نامهای بزرگ دیگر هم در جملاتم از عبارات معظم ، معتبر و ... است?اده کردم . ( حضور ذهن ندارم در مورد ایران خودرو سخن خاصی گ?ته باشم ) ولی آیا این شرکت معظم ترین در ایران نیست ؟ اگر از یک شخص خارجی در مورد شرکتهای ایرانی سوال بپرسیم ، نام ایشان را جز 5 شرکت ایرانی که می شناسد ، نمی برد؟ ( در ضمن خود من اصلا از این شرکت خاطره خوبی ندارم ) .
- در مورد اشکالاتی که در آن review اشاره شده بود ، شما چقدر اطمینان دارید . مسلما محاسبه توان برخلا? نظرات محترم شما ، خارج از ?رمولهای دبیرستانی می باشد . بحث در مورد محاسبه توان نیاز به آشنایی با طراحی مدارات PWM و مشتقات ایشان دارد . انشاء ا.. در ?رصتهای آتی م?صلا و به صورتی که قابل حضم باشد ، در این مورد سخن خواهم گ?ت .
- در ضمن می بینم که متاس?انه شما استاد عزیز هم مثل دوست خوب من و عزیز شما ( آقا کیوان ) از عبارت – کلاش - در صحبتهای خود است?اده ?رمودید . خواهشمندم حرمت ?روم و خوانندگان آن را ح?ظ کنید . من بارها در صحبتهای قبلی خود بر این موضوع که تمام گ?ته هایم را با دلیل و مدرک و حضورا تقدیم خواهم کرد ، اصرار داشتم . قطعا اگر شما هم مایل بودید ، از حضور محترمتان در د?تر مرکزی ( خ سمیه بین قرنی و ویلا پ 157 ) استقبال می کنیم . اصولا جنگ زرگری در قالب نوشته و بدون دلایل ?نی ، خسته کننده و ناتوان در ادای ماهیت کلام است . پس همین شنبه منتظر شما هستم .
مدیریت دلسوز و آگاه ، دوستان عزیز و محترم ، مرا ببخشید که مجبور به اعلام جوابیه شدم. متاس?انه بعضی از دوستان مایل به ایجاد جنگ روانی ( بدون استدلال ?نی ) می باشند . این بحثهای بیهوده ما و شما را از هد? اصلی امان دورتر و دور تر می نماید. شما خود شاهد بودید که من هیچگاه بر ادامه این روند بدون نتیجه و صر?ا نوشتاری اصرار نداشتم . اگر شما خوبان موا?ق باشید بحثهای بی مورد را ادامه ندهیم و اینجانب صر?ا حضوری ?نی در حد بضاعت کم خود خواهم داشت . در مورد اینگونه بحثها هم منتظر حضور دوستان خوبمان در د?تر می مانیم .
با تشکر
عمرانی
J.Omrani
04-01-2007, 10:36
مدیریت محترم
با سلام
احتراما خواهشمند است در صورت اقدام به جمع بندی مطالب ?نی این حقیر و اعلام آن به صورت مقاله ، قبل از ارائه نهایی آن ، مشورتی کوچک جهت کاملتر کردن آن ، با این حقیر داشته باشید . امیدوارم این همکاری به صورت مستمر ادامه یابد .
با تقدیم احترام
جواد عمرانی
سلام به تمام دوستان عزیز
آقای یزدانی بعد از یک وق?ه طولانی مدت از ا?تتاح ?روم سایت سخت ا?زار ?رصتی شد تا در این بخش عضو شوم و از مطالب این بخش بهره مند شوم ،اما ناگهان با خداحا?ظی زود هنگام آقای عمرانی روبه رو شدم که این مسئله باعث شد تا این چند را برای شما دوستان محترم بنویسم.
البته بحث دوباره در مورد یک موضوع به پایان رسیده چندان صحیح نیست اما برای آنکه این موضوع کاملا به پایان برسد بیان این مطالب را لازم دانستم.
به طور کلی مقایسه علمی قطعات سخت ا?زاری یکی از بخشهای جذاب و کاربردی دنیای سخت ا?زاراست که تا به حال به علت محدودیتهای موجود به آن توجه کمتری شده است.به همین علت زمانی که بحث مقایسه علمی پاور گرین و thermaltake به میان آمد سعی نمودم با در میان گذاشتن آن با آقای عمرانی راه این ?عالیت را باز کنم تا با این کار شرکتهای دیگر هم به این موضوع ایمان پیدا کننند که مقایسه علمی به معنای تضعیع یک مارک تجاری خاص نیست و در این میان هد? آگاهی بیشتر مردم است. پس اگر این عمل من باعث بروز مشکلاتی شده از تمام دوستان محترم به خصوص آقای عمرانی عذر خواهی میکنم. با امید به روزی که به دور از هر دلخوری بتوان مطالب علمی را بیان کرد.(البته تمام سعی خود را خواهم کرد تا ابن موضوع تست پاور در کمال صحت به انجام برسد پس به زودی منتظر یک رقابت علمی باشید)
با کمال احترام محمد رضا پناهی
آقای پناهی عزیز از اینکه قابل دونستید و در تالار گ?تمان متعلق به خودتون عضو شدید خیلی ممنونم.
بله، هد? ما از تاسیس و راه اندازی اینچنین سایتی که به جرات میتونم بگم اولین و تنها سایت تخصصی سخت ا?زار به زبان ?ارسی است، چیزی جز ا?رایش اطلاعات عمومی و تخصصی مصر? کنندگان ایرانی، در حد توان و بضاعت علمی این گروه کوچک نیست.
یکی از کارهایی که انجام دادنش رو به نوعی وظی?ه این گروه میدونم، ایجاد محیطی برای گ?تگو، طرح سوال، ایراد انتقاد و پیشنهاد و حتی مقایسه، مستقیما بین مصر? کنندگان قطعات و تولید کنندگان و وارد کنندگان مختل? در چارچوب احترام متقابل هست، و خوشحالم که ما وظی?ه خودمون رو در آماده کردن این مکان انجام داده ایم، که انشاله با استقبال و پشتیبانی دوستان به این هد? نزدیک تر خواهیم شد.
شما به درستی اشاره کردید به جذابیتی که در مقایسه علمی و عملی قطعات مختل? سخت ا?زاری وجود داره، متاس?انه جو حاکم بر بازار سخت ا?زار کشور ما به این جذابیت به سختی علاقه نشان خواهد داد و به نظر من ایجاد این علاقه در شرکت های داخلی که تابحال صر?ا تولید کننده/وارد کننده محصولات بدون توجه به نیاز و سلیقه و بودجه مصر? کنندگان بوده اند و تا جای ممکن از دخالت دادن نظر مصر? کنندگان و حتی آگاهان و تحصیل کردگان این علم دوری کرده اند، به سادگی امکان پذیر نخواهد بود و حتما نیاز به همکاری و پیشگام شدن مجلات، سایت ها و شرکت ها خواهد بود.
نه به عنوان یک دوست یا همکار بلکه به عنوان یک مصر? کننده از اینکه میبینم آقای عمرانی از طر? شرکت گرین و آقای کیوان علینژاد مدیر ?روشگاه پلانر، با تمام سوء ت?اهم هایی که در ابتدای این بحث پیش آمد، حاضر به انجام یک مقایسه بین محصولات مطبوع خود شده اند بسیار خوشحال هستم. ( که در طول مدتی که من از سخت ا?زار و بازار اطلاع دارم اولین مورد هست که میبینم) و از شما به دلیل پشتیبانی از شکل گیری و انجام این عمل تشکر میکنم.
وظی?ه دیگر ما نیز آگهی رسانی در مورد تنوع محصولات و تنوع میزان بازده و کارایی محصولات مختل? به مصر? کنندگان است، باز هم به جرات میتونم بگم بیشتر از 80 درصد خرید های مصر? کنندگان تنها با پیشنهاد مستقیم و سلیقه شخصی ?روشنده های نهایی محصولات و نه از روی آگاهی و تحقیق قبلی خریدار ، انجام میشود. به نظر من این شیوه ?روش مرسوم در کشور ما هم به ضرر تولید کننده/وارد کننده و هم به ضرر مصر? کننده و حتی خود ?روشنده خواهد بود. البته ما ادعا نداریم توانایی ایجاد تحول عظیمی را در این زمینه دارا هستیم! اما وارد شدن یک خریدار با داشتن اطلاعات قبلی هرچند مختصر و آگاهی از این همه تنوع در محصولات قطعا بهتر خواهد بود. ?عالیت هایی که مجله محترم عصر شبکه نیز تابحال در این زمینه انجام داده، بسیار قابل ستایش است.
در مورد قضیه خداحا?ظی آقای عمرانی هم برداشت من اینطور هست که ایشان در ابتدا از ت?اوت بین مدیران انجمن و دوستان عضو در انجمن آگاه نبودند و از واژه هایی که دوستان دیگر در صحبتاشون بکار بردن ....به هر تقدیر سوء ت?هام کوچکی بوجود آمد که خوشبختانه ?کر کنم با توضیحاتی که داده شد مشکل حل شد.
البته ما در حال تهیه یک سری شرایط و قانون های گ?تگو در انجمن ها هستیم که انشاله با آماده شدن و قرار گر?تنش در سایت امیدواریم در آینده شاهد اینچنین مشکلاتی نباشیم.
خوب آقای عمرانی به آخرین سوالاتی که ازش شده بود جواب داد، بهتره ?علا منتظر جواب احتمالی سایر دوستان باشیم و نهایتا پرونده این تاپیک و موضوع رو مختومه اعلام کنیم! و امیدوارم جریان آزمایشات هم به خوبی و خوشی برگزار بشه.
احتراما خواهشمند است در صورت اقدام به جمع بندی مطالب ?نی این حقیر و اعلام آن به صورت مقاله ، قبل از ارائه نهایی آن ، مشورتی کوچک جهت کاملتر کردن آن ، با این حقیر داشته باشید . امیدوارم این همکاری به صورت مستمر ادامه یابد .
سلام
موضوع جمع بندي مطالب ?ني كه در ?روم مطرح كرديد پيشنهاد من بود اما هيچ پاسخي از سوي شما نديدم ?كر كردم حتمي به دلايل خاصي صلاح نميدونيد كه اين كار صورت بگيره.
قصد داريم كه مطالب ?ني مطرح شده را گرد آوري كرده و گلچيني از آنها را در سايت به عنوان يك مقاله (بدون ذكر نام برند خاصي) منتشر كنيم ، مسلما پس از جمع آوري، مراتب كار را به اطلاع شما خواهيم رساند.
سلام
آقای عمرانی ، بنده هم از صر? وقت و حوصله و بذل سعه ی صدر در پاسخگویی نهایت سپاس دارم .
در ابتدا با توجه به کاربرد جملاتی مانند « ( هم به ن?ع شما هم به ضررشما)» از شوی شما ، باید به خدمتتان عرض کنم که بنده ، اساساً از هیچ سازنده ای ذین?ع نمیباشم نه ?روشنده ( همچنین نه بازارباب نه مبلغ ) هستم نه نمایندگی برند خاصی دارم ، صر?ا شاید هنگامی به من ن?عی برسد که محصولی از یک سازنده برای مصر? شخصی ، انتخاب کنم و از عملکرد آن رضایت داشته باشم .
اکنون سوالات شما را مرور میکنیم :
« آیا این review ها دارای صلاحیت ?نی می باشند ؟» به نظر من بسیاری از آنها خیر یعنی در صد عمده . این سوالی بود که بنده از شما در مورد صحت وصلاحیت review ای که لینک آن را داده بودم ، پرسیدم .
« آیا قصد تخریب نام ( چه ما و چه شما ) در آنها لحاظ شده یا خیر ؟ » در بسیاری بله لحاظ میشود ، نان به نرخ روز خورده میشود و غرض ورزی به خوبی در بسیاری از آنها قابل مشاهده است .
« آیا مشتری ما و شما و کلیه نامهای معتبر دیگر ، در انتخاب خوب و بد خود شک نمی کند ؟ » بستگی به سطح آگاهی مشتری دارد ، در بازار ?علی ایران و با در نظر گر?تن سطح آگاهی مشتری و حتی ?روشنده ها ، تقریبا شک و یقین در مورد پاور جای بحث ندارد متاس?انه .
«آیا جواب مثبت بازار و میزان استقبال مصر? کننده ملاک است یا review ؟ » سطح استقبال مصر? کننده میزان قابل قبولی نیست . مثال : سهم ?روش ۶۵ درصدی پردازنده های سلرون در سالهای گذشته در مقابل پردازنده های AMD ، برای تاکید در سالهای گذشته * این آمار اکنون قطعا مت?اوت است و کی?یت پردازنده ها با آمدن core2 duo بستگی به سطح مورد نظر برای هزینه دارد . نمونه های بسیار دیگری شاهد بر این است که میزان استقبال ملاک مناسبی نیست که خود بر آنها واق? هستید .
« آیا ارائه یک محصول با کی?یت با گارانتی معتبر ملاک است یا review ؟ » حاجت به بیان نیست در چیزی که عیان است . همجنین در مورد « آیا همسویی و به روز ماندن کی?یت و کمیت محصول با شرایط استاندارد ملاک است یا review ؟ »
« آیا این review ها دارای صلاحیت می باشند یا review شرکتهای معتبری مثل Intel, Nvidia , Asus , … ؟ » جواب این سوال از نسبیت بهره میگیرد و قطعا نمیتوان نظری داد . چه بسا مقایسه های نادرست که اینتل در مقابل AMD و شاید به عکس ارائه کرده باشد .
«آیا اهدای کاپهای معتبر Intel در سالهای 2003 و 2005 و 2006 به یک شرکت اعتبار می دهد یا یک review ؟ »
اینتل غول دوم دنیای آی تی است . در مقابل مایکروسا?ت که اول است و با این ابعاد و عظمت سیاست های نادرستی دارد که مشتری مداری را ?دای بازار خود میکند لذا این سوال را نمیتوان به طور قطعی جواب داد . قبلاً هم گ?ته ام دنیای تجارت مانند دنیای سیاست بی پدر و مادر است . ( اگر بعدا ن?رمایید که حرمت ?روم را ح?ظ کنید :D)
در مورد پاراگرا?های بعدی شما تا رسیدن به سوالهای بنده ، ابراز خرسندی میکنم از دید خوب شما در رعایت حقوق مصر? کننده و ح?ظ منا?ع خود . از این بابت تشکر میکنم و آرزوی مو?قیت در ادامه ی راهتان را دارم در این صورت .
در مورد سوال اول بنده: ممنون از روشنگری شما . لیکن بد نیست هر مشتری بداند که محصولات کدام مارک ساخت چه شرکتی است . شاید حق مسلم او باشد که بداند . به عنوان مثال وقتی کسی بداند ?لان مارک را ?لان شکرت میسازد بنا به اعتبار ( یا عدم آن ) آن شرکت سازنده میتواند انتخاب بهتری داشته باشد و در گرداب تبلیغات و اسم و رسم برند های مختل? غرق نشود .
در مورد سوال دوم بنده : ن هشما از ایران خودرو نامی نبردید ، من به عنوان مثال عرض کردم .
ت?اوت معنی معظم در نظر بنده و نظر حضرتعالی را میتوان در این کلام خلاصه کرد که :
بزرگی به گندگی نیست .
جوانمردی به مردی نیست و ...
حر? من این بود که در صورتی که ادعاهای review ?وق الذکر صحیح باشد ( این را هنوز از شما میپرسم چون شما در این مورد ابراز نظر ن?رمودید *) این شرکت را نمیتوان شرکت بزرگی دانست اگر چه ازنظر وسعت ?یزیکی و تعداد کارمند ، بزرگ ( گنده ) باشد .
در باره ی مورد بعدی محاسبهی توان که در آن رویو نوشته شده بود و صحت ادعای آن . من به عنوان یک غیر متخصص در زمینه ی برق از یک متخصص در زمینه ی برق که شما باشید همین سوال را پرسیدم : آیا این رویو به نظر شما بدون در نظر گر?تن مصالح seventeam درست است ؟ معتبر است ؟
در ضمن در مورد محاسبه ی توان هم باز منتظر مطالب م?ید شما هستم که با توجه به اطلاعات مربوط به ولتاژ و آمپراژمتناظر با آن مندرج روی برچسب روی یکی از پاور های تولیدی گرین موجب روشن شدن مطلب و ا?زون شدن آگاهی بنده گردد .
در مورد آخر واژه ی کلاش : من نوشتم در صورتی که ادعا های این رویو درست باشد این شرکت شایسته ی کاربرد این ص?ت است . میبینید که من یک اگر در تمام حر? هایم هست و برای تبدیل شدن این اگر به واقعیت از نظر شما تقاضا ی استمداد نمودم که متاس?انه ندیدم . در صورتی که آن ادعا ها درست نباشد شرط اگر من false میشود و seventeam کلاش نیست . حرمت ?روم ح?ظ کردن را بر خود واجب میدان منتها وقتی قرار باشد معنی ص?تی رسانده شود و لغتی در خور تر پیدا نشود باید ***.... ---- گذاشت ؟ پس خواهشمندم در نظرتان در مورد ادب و حرمت ?روم از جانب من کمی تامل کنید . در ضمن این که من این ص?ت را نه به ?روم نسبت دادم و نه به شخص محترمی از خوانندگان آن که جملگی محترم و متشخص میباشند . این نوع کاربرد و گوشزد کردن خود مغلطه است از جانب شما .
« ن بارها در صحبتهای قبلی خود بر این موضوع که تمام گ?ته هایم را با دلیل و مدرک و حضورا تقدیم خواهم کرد ، اصرار داشتم . قطعا اگر شما هم مایل بودید ، از حضور محترمتان در د?تر مرکزی ( خ سمیه بین قرنی و ویلا پ 157 ) استقبال می کنیم . اصولا جنگ زرگری در قالب نوشته و بدون دلایل ?نی ، خسته کننده و ناتوان در ادای ماهیت کلام است . پس همین شنبه منتظر شما هستم . »
بسیار باعث خوشحالی است که شرکت سازنده ای در ایران داریم که عضو ارشد تیم توسعه و تحقیقات آن چنین دیدی در عمل دارد . متاس?انه بعد مسا?ت حدود ۵۰۰ کیلومتر من از تهران باعث میشود که نتوانم حضورا در خدمتتان باشم اگر چه بسیار مشتاقم . لیکن خواهان آنم که نتایج بدست آمده از جلسه ی روز شنبه از طریق همین ?روم در دسترس همگان قرار گیرد . ولی سعی میکنم تا حد ممکن کارها را پس و پیش کنم و حضورا در خدمتتان باشم .
در مورد جنگ زرگری با شما موا?ق نیستم چون من چنین نیتی نداشتم و ندارم .
«متاس?انه بعضی از دوستان مایل به ایجاد جنگ روانی ( بدون استدلال ?نی ) می باشن» امیدوارم بعضی از دوستان من نباشم . چون نه مایل به ایجاد جنگ روانی هستم نه نیتی چنین دارم . در ضمن وقت هر شخص در حد خود گرانبها و مغتنم است و شایسته ی آن نیست که بیهوده تل? گردد .
در پایان این نکته را به عرض برسانم که در حین نوشتن این مطالب هیچگونه رنجش خاطر ، عصبانیت و مثل آن نداشته ام . بدون تعصب نوشتم و خوشحالم که در پایان دوست خوبی مانند شما یا?تم .
با سپاس ?راوان
J.Omrani
06-01-2007, 11:45
دوست گل من ؛
سلام،
اگر صحبتهای من ، موجب رنجش خاطر شما گردید ، صمیمانه از شما عذر می خواهم .ما را در کنار خود پذیرا باش .
با تقدیم احترام
برادر کوچک شما
عمرانی
اينجا تاپيك خداحا?ظي بود كه با نتيجه رسيدن بحث در اون قرار بود بسته بشه، براي ح?ظ انسجام ?روم پستهاي ?ني رو در تاپيكهاي مربوطه بزنيد تا همه بتونند ازشون است?اده كنند :
دوتا پست آخر آقاي عمراني در مورد چگونگی محاسبه توان پاور ساپلای از روی لیبل و رده تولید پاور چیست؟ رو به تاپيك كلي در مورد پاور ارجاع دادم .
خوب ضمن تشکر از همه دوستان، با اجازتون من این تاپیک رو میبندم که دیگه ادامه پیدا نکنه اگر هرکدوم از دوستان اعتراض و یا مطلبی برای اضا?ه کردن داشت لط?ا با من تماس بگیره و یا پیام شخصی از طریق سایت بده.
ممنون
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.