مشاهده نسخه کامل : همه چيز در مورد NFS:ProStreet
alidadash
18-11-2007, 21:10
سلام
EA Games طبق رسم قديمي خودش امسال هم نسخه جديد از سري بازي هاي Need for Speed رو به بازار عرضه كرد.
راستشو بخاين من هنوز نصبش نكردم .
دوستان اگه اين بازي رو امتحان كردن نظرشون و همينطور نقاط ضع? و قوتش در مقايسه با شماره هاي قبل رو تو اين تاپيك بگن.
من كه هنوز عاشق Most Wanted هستم.
به نظر من بهترین نسخه تا الان همون Most Wanted بوده. از Pro Street اصلا خوشم نیومد...
galerydevil
19-11-2007, 09:10
ببخشيد ولي Ea ري...... گند زده بجاي پيش ر?ت پس ر?ت ميكنه
با سلام به همگی ر?قا.اول یک سوال؟آیا همه مراحل این بازی تا آخرش در پیست خواهد بود و وارد جاده های آزاد مانند most wanted نخواهد شد؟؟اما نظر من:به نسبت نسخه قبلی گرا?یکش تغییری نکرده و اگر تا آخر بازی محیط مسابقه همچنان در پیست باشد واقعا یاید گ?ت خیلی پس ر?ت کرده این بازی......:mad:
با سلام به همگی ر?قا.اول یک سوال؟آیا همه مراحل این بازی تا آخرش در پیست خواهد بود و وارد جاده های آزاد مانند most wanted نخواهد شد؟؟اما نظر من:به نسبت نسخه قبلی گرا?یکش تغییری نکرده و اگر تا آخر بازی محیط مسابقه همچنان در پیست باشد واقعا یاید گ?ت خیلی پس ر?ت کرده این بازی......:mad:
نه وارد جاده و ... هم میشه ...
Alireza123
25-11-2007, 22:36
نه وارد جاده و ... هم میشه ...
وارد جاده میشه ولی برایه مسابقه یک جاد ه صا? رو باید به سرعت بری همین
ماشیناش خیلی بد دور میزنند نمیشه کنترل کرد
گرا?یکش بد نیست
رانندگی ازاد یا ?یری روم نداره
و در کل به قول دوستمون ری...
AMD>INTEL
25-11-2007, 23:12
در کل این نسخه حر?ی برای گ?تن نداره
toot_farangi
25-11-2007, 23:58
من بعد چند دقیقه بازی کردن آنلیستالش کردم
murizaki_2000
26-11-2007, 10:35
من يه تيكه هاييش رو تو game one ديدم .... به نظرم خيلي جالب بود . حالا نميدونم اوني كه ديدم نسخه pc بود يا ps3 يا xbox ولي گرا?يك خيلي توپي داشت . البته تا بازي نكني نشون نميده چند مرده حلاجه !!
من این بازی رو اولین روز گر?تم .به نظر من نکات مثبت زیادی هم داره بخصوص muscles
ولی نکته من?ی اینکه ?قط careerهست و آزاد نداره.
یه نکته مثبت دیگه اضا?ه کردن درگ بوده
من این بازی رو اولین روز گر?تم .به نظر من نکات مثبت زیادی هم داره بخصوص muscles
ولی نکته من?ی اینکه ?قط careerهست و آزاد نداره.
یه نکته مثبت دیگه اضا?ه کردن درگ بوده
با سلام
من هم بازي رو نصب كردم و يه چند روزي هست كه هر وقتي يه چند دقيقه اي بيكار ميشم يه تستش ميكنم.
هم ميشه گ?ت بد نيست هم بعضي جاهاش ديگه خيلي گنده...
ولي من يكي كه با پيجاش مشكلي ندارم ات?اقا خيلي خوب هم ميپيچم
شايد چون رانندگي خودم هم همينجوريه براي همين راحتم....:cool:
در مقايسه با Most Wanted خوب آره چيزي براي گ?تن نداره ولي خوب باز تو نوع خودش بد نيست.
آهنگاش و بعضي نوع آوريهاش هم جالبه.
حالا شايد تا چند روزه ديگه نظرم عوض بشه .....:rolleyes:
Alireza123
26-11-2007, 19:50
با سلام
من هم بازي رو نصب كردم و يه چند روزي هست كه هر وقتي يه چند دقيقه اي بيكار ميشم يه تستش ميكنم.
هم ميشه گ?ت بد نيست هم بعضي جاهاش ديگه خيلي گنده...
ولي من يكي كه با پيجاش مشكلي ندارم ات?اقا خيلي خوب هم ميپيچم
شايد چون رانندگي خودم هم همينجوريه براي همين راحتم....:cool:
در مقايسه با Most Wanted خوب آره چيزي براي گ?تن نداره ولي خوب باز تو نوع خودش بد نيست.
آهنگاش و بعضي نوع آوريهاش هم جالبه.
حالا شايد تا چند روزه ديگه نظرم عوض بشه .....:rolleyes:
من باید بگم ماشین BMW رو تو یه خیابون 2بانده در جا درو زدم ولی توی این بازی با این که ماشیناش برای مسابقات هستش سر پیچاش باید با 20تا سرعت دور بزنی دستیش خیلی بده ماشین الکی ســ?ر میخره
با ماشینهای سرعت بالا با 200 تا سرعت ماشینش اگه به کوچیک ترین دست اندازی برخورد کنی ماشین چپ میکنه
به نظر من تمام لذت این بازی اینه که بتونی سر پیچا با سرعت بالا دور بزنی
من به جایی رسیدم که ماشین ها تو درگ تک چرخ میزنند خودم باchevy Ss@890hp اونجا 400متر رو کامل رو هوام
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.