مشاهده نسخه کامل : مشکل پیکسل پیکسل شدن
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان گرامی
بنده به تازگی یک LCD ال جی مدل wt204 خریده ام اما در هنگام نمایش ?یلم و در بعضی بازیها مشکل پیکسل پیکسل شدن در رنگ سیاه و کلا رنگهای تیره وجود داره
میخواستم ببینم ایا این مشکل از مانیتوره یا همه ی مانیتور ها ی LCD این مشکل رو دارند؟
کارت گرا?یک سیستم خانگی من هم 7300 gs هستش که تا رزولوشن 1680 در 1050 رو ساپورت میکنه و درایورش رو هم update کردم
مشکل از کجاست؟ پیشاپیش ممنون
سلام دوست عزیز
راست بگو این مدل رو از کجا گیر آوردی؟
هر چی تو سایتها میگردم نیست که راهنماییت کنم
من خودم ال سی دی سامسونگ دارم و همچین مشکلی ندارم
این مشکل احتمالا برمیگرده به ?رکانس
اگه ?رکانس مانیتورتون با ?رکانس گرا?یکتون تطبیق نشن شاید اینجوری بشه
البته یه سوال هم دارم
ورودی این مانیتور به صورت دیجیتاله؟
یعنی Dvi داره؟
سلام دوست عزیز
راست بگو این مدل رو از کجا گیر آوردی؟
هر چی تو سایتها میگردم نیست که راهنماییت کنم
من خودم ال سی دی سامسونگ دارم و همچین مشکلی ندارم
این مشکل احتمالا برمیگرده به ?رکانس
اگه ?رکانس مانیتورتون با ?رکانس گرا?یکتون تطبیق نشن شاید اینجوری بشه
البته یه سوال هم دارم
ورودی این مانیتور به صورت دیجیتاله؟
یعنی Dvi داره؟
ببخشید دوست عزیز بنده که مشکل ندارم که بیام دروغ بگم
این لینک خود ال جی :
http://www.lge.com/products/model/detail/l204wt.jhtml
اینم لینک مادیران :
http://maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=103
بله Dvi هم داره
اگه شما ندیدی دلیل نمیشه که بنده دروغ بگم
AMD>INTEL
20-11-2007, 16:02
با Dvi وصل کنید .رزولیشن رو پائین تر بیارید
ببخشید دوست عزیز بنده که مشکل ندارم که بیام دروغ بگم
این لینک خود ال جی :
http://www.lge.com/products/model/detail/l204wt.jhtml
اینم لینک مادیران :
http://maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=103
بله Dvi هم داره
اگه شما ندیدی دلیل نمیشه که بنده دروغ بگم
من کی گ?تم شما دروغ میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من گ?تم این مدل رو هر چی گشتم پیدا نکردم.
?قط همین
منظورم این بود که مانیتور شما خیلی کم یابه
چرا شما برداشت بد میکنی؟؟؟؟؟
Axl Rose
25-11-2007, 18:32
?کر کنم اکثر ال سی دی ها این مشکل رو دارن
AMD>INTEL
25-11-2007, 21:54
یعنی همه مونیتورها پییکسل پیکسل میشوند !!! ؟
مدرکی هم برای اثبات حر?تون دارید ؟
Axl Rose
25-11-2007, 22:29
دوست خوبم بنده عرض کردم ?کر میکنم . نگ?تم مطمئنم در ضمن گ?تم اکثرا نگ?تم همه ی مانیتور ها
نخیر بنده مدرکی ندارم دلیلش هم واضحه چونکه همه ی مانیتور های دنیا رو تست نکردم ?قط نظر خودمو گ?تم
دلیل این حر?م هم اینه که خیلی از مانیتورها به خاطر است?اده از منبع نور در پشت ص?حه رنگ سیاه رو نمیتونن خوب نمایش بدن و همین موضوع باعث عدم عمق در رنگ مشکی میشه
مثه تلویزیون ال سی دی خود من که رنگ سیاه رو پیکسل پیکسل نشون میده
در ضمن دوست خوب من اگه از نظر بنده ایراد میگیرید بنده هم میتونم از پیشنهاد شما ایراد بگیرم : پایین اوردن رزولوشن نه تنها باعث تراکم پیکسلها نمیشه بلکه نتیجه معکوس میده و ضمنا تغییر رزولوشن به هیچ عنوان در کی?یت نمایش ?یلمها تاثیری نداره
اما پیشنهاد من به شما دوست عزیزم اینه که بجای ایجاد بحث و جدال با همدیگه به ?کر حل مشکل پیش امده باشیم
بنده شاگرد همه ی دوستان در این ?روم و کوچیک شما هستم.
AMD>INTEL
25-11-2007, 22:35
خوب این مشکل تو اکثر lcd ها وجود ندارد . منظورم من ایراد گر?تن نبود . من به عنوان مدیر انجمن وظی?ه دارم جلوی اشتباهات رو بگیرم . همین حر? ممکنه چند ن?ر رو به اشتبا بندازه
Axl Rose
25-11-2007, 22:40
بابا ر?یق دمت گرم مثه اینکه سرعت نور داری ها:d
بله منظور شما رو درک میکنم ممکنه این اظهار نظر من باعث اشتباه بشه اما بنده ?قط طبق تجربیات خودم عرض کردم امیدوارم که باعث برداشت غلط نشه چونکه نیت بنده خیر بود
?کر کنم اکثر ال سی دی ها این مشکل رو دارن
واقعا که
شما ?ناوری کریستال مایع رو بردی زیر سوال
دوست خوبم بنده عرض کردم ?کر میکنم . نگ?تم مطمئنم در ضمن گ?تم اکثرا نگ?تم همه ی مانیتور ها
نخیر بنده مدرکی ندارم دلیلش هم واضحه چونکه همه ی مانیتور های دنیا رو تست نکردم ?قط نظر خودمو گ?تم
دلیل این حر?م هم اینه که خیلی از مانیتورها به خاطر است?اده از منبع نور در پشت ص?حه رنگ سیاه رو نمیتونن خوب نمایش بدن و همین موضوع باعث عدم عمق در رنگ مشکی میشه
مثه تلویزیون ال سی دی خود من که رنگ سیاه رو پیکسل پیکسل نشون میده
در ضمن دوست خوب من اگه از نظر بنده ایراد میگیرید بنده هم میتونم از پیشنهاد شما ایراد بگیرم : پایین اوردن رزولوشن نه تنها باعث تراکم پیکسلها نمیشه بلکه نتیجه معکوس میده و ضمنا تغییر رزولوشن به هیچ عنوان در کی?یت نمایش ?یلمها تاثیری نداره
اما پیشنهاد من به شما دوست عزیزم اینه که بجای ایجاد بحث و جدال با همدیگه به ?کر حل مشکل پیش امده باشیم
بنده شاگرد همه ی دوستان در این ?روم و کوچیک شما هستم.
جدیدا مانیتور های سامسونگ(خودم یکیشو دارم) سیستم داینامیک کنتراست دارن
وقتی که سیاهی تصویر زاید بشه به صورت اتوماتیک نور رو کم میکنه
این هم از راه حل این مشکل که سامسونگ برطر? کرده
Axl Rose
26-11-2007, 15:00
جناب mhaf خان اون بحث تموم شد داداش
اما مجبورم جوابتو بدم : اولا که ?ناوری کریستال مایع چیز انچنان دندونگیری نیست برید از خیلی از گرا?یست های حر?ه ای بپرسید هنوز هم مانیتورهای لامپی رو به خاطر کی?یت رنگشون بیشتر ترجیح میدن. همینطور تلویزیون های ال سی دی رو با پلاسما مقایسه کنید می?همید که کدومشون بهترن
دوما این سیستم داینامیک کنتراست که شما می?رمایی یه نقص بزرگ و غیر قابل چشم پوشی داره اونم اینه که با کم کردن نور ص?حه کل تصویر تیره تر میشه و در نتیجه نسبت کنتراست کل تصویر هم به همون میزان میاد پایین . اینااومدن بیشترین حد روشنایی رو در حالت کنتراست سخت ا?زاری و شدیدترین رنگ تیره رو در حالت داینامیک با هم مقایسه کردن و به عددهای بالایی مثه 2000و3000 و ... رسیدن
سوما این ?ناوری داینامیک کنتراست رو سامسونگ شما ابداع نکرده قبل از سامسونگ هم کمپانی های دیگه ای بودن که اینکار رو انجام دادن
و در اخر اینکه این Dynamic Contrast یا DFC یا اسمهایی شبیه اینها چیزی بیشتر از شعار تبلیغاتی و اصطلاحات دهن پر کن نیستن
بحث با شما هیچ ?ایده ای نداره
میدونی چرا؟
چون برگشتی میگی سامسونگ شما
من چیکاره ای شرکت ها هستم؟
خوب همه دنیا بگن ال سی دی شما بگو سی آر تی
به هیچ کس بر نمیخوره
هر کسی رو تو گور خودش میزارن
Axl Rose
26-11-2007, 16:02
خوشحالم که به این نتیجه رسیدی چونکه بنده هم اصلا دوست نداشتم با شما بحث کنم و دوست داشتم پستی بزنم که شما دست از سر بنده برداری
تو چند تا پست قبلی هم خدمت دوست خوبم عرض کردم که بهتره بحث و جدل نکنیم و عرض کردم که بنده ?قط نظرات شخصی خودمو عرض میکنم که همشون لزوما درست نیستند اما شما این بحث رو کش دادی
دوستان عزیز
عاجزانه تقاضا دارم که به ?کر حل مشکل بنده باشید
مثل اینکه در این تاپیک همه مشغول جر و بحث و دعوا هستند
ببخشید یک سوال:
من چطور میتونم عکسهایی رو که ازdesktop خودم گر?تم اینجا بذارم؟
?کر میکنم به این طریق شما دوستان بیشتر متوجه منظورم بشید
javadshahvand
26-11-2007, 17:44
ببخشید یک سوال:
من چطور میتونم عکسهایی رو که ازdesktop خودم گر?تم اینجا بذارم؟
?کر میکنم به این طریق شما دوستان بیشتر متوجه منظورم بشید
میتونی تو 4shared آپ کنی
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین:p
javadshahvand
26-11-2007, 18:10
برو تو این سایت http://www.4shared.com/ ثبت نام کن بعد میتونی تو قسمت upload میتونی عکس رو import کنی و لینک عکس رو اینجا بزاری
یا میتونی تو پرشین گیگ آپلود کنی
اگه دعوت نامه خواستی PM بده
Axl Rose
28-11-2007, 16:44
دوست خوبم mhaf جان
یه مقدار تند صحبت کردم همینجا از شما معذرت خواهی میکنم امیدوارم که بنده رو ببخشید:o
دوست خوبم mhaf جان
یه مقدار تند صحبت کردم همینجا از شما معذرت خواهی میکنم امیدوارم که بنده رو ببخشید:o
عزیزم
AXl Rose جان
من هم بد صحبت کردم
شرمنده ام
امیدوارم شما هم منو ببخشی
Axl Rose
28-11-2007, 22:42
عزیزم
AXl Rose جان
من هم بد صحبت کردم
شرمنده ام
امیدوارم شما هم منو ببخشی
ما چاکرتیم ر?یق ;)
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.