مشاهده نسخه کامل : پشتيباني شركت خدمات آواژنگ
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزيز
همانطور كه همه شما دوستان در جريان هستيد، اين تاپيك مختص به گروه شركتهاي آواژنگ است. اين گروه در حال حاضر شامل 4 شركت به نامهاي شركت آواژنگ، آواژنگ سيستم، خدمات آواژنگ و سخت ا?زار آواژنگ (شمس) ميشود. با توجه به هماهنگي انجام گر?ته با مديريت شركت قرار بر اين شده كه از اين تاريخ به بعد اينجانب سامي لويان، كارشناس بخش ?ني اين شركت در خدمت شما دوستان عزيز باشم. در صورت هر گونه مشكل در زمينه خدمات و يا مشكلات ?ني محصولات تحت گارانتي شركت خدمات آواژنگ ميتوانيد با اين Id مكاتبه كنيد.
خوشحال خواهم شد پاسخگوي مشكلات شما باشم.
با تشكر
سلام و خوش آمد گویی به شما دوست گرامی آقای لویان.
از اینکه که بالاخره تصمیم گر?تید وقتی رو به انجمن سایت سخت ا?زار تخصیص بدید خوشحالم. آقای لویان از بدو تاسیس سایت با همکاری در بخش مقالات سایت و انتشار چندین مقاله خواندنی، محبت و لط? زیادی رو نسبت به این مجموعه داشتند.
با آرزوی مو?قیت برای شما و همکارانتون.
farzad68
20-11-2007, 08:13
باسلام به سایت سخت ا?زار خوش امدیدشماباحضورخودتون درسایت کمک بزرگی میتونید به هموطنان خودتون بکنید
farzad68
20-11-2007, 08:15
من یک مودم گیگابایت دارم وقتی به اینترنت وصل میشم بعد از چنددقیقه دیسکانکت میشم علت چیست؟
شمانمایندگی شهرستان دز?ول شما تتعمیرات راخودشون انجام میدن؟
سلام
اول بخاطر تاخير در پاسخ از شما عذرخواهي ميكنم. من ديروز بدليل مسا?رتي كاري نتوانستم پاسخ شما را بدهم.
نماينده دز?ول شركت خدمات آواژنگ اجازه تعمير مستقيم محصولات را ندارد بنابراين بايد قطعات را به شيراز براي تعمير ارسال كند.
در مورد مشكل مودم ، لط?اً يك آدرس E-Mail به من بديد تا جديدترين درايور را براي شما ارسال كنم. در صورتيكه با جديدترين درايور مشكلتان حل نشد Slot PCI مودم را عوض كنيد.
سوال ؟
آيا شما با مودم هاي ديگر سيستم خود را تست كردهايد؟ آيا با مودمهاي ديگر هم مشكل داريد؟
اين مودم را ميتوانيد روي يك كامپيوتر ديگر هم تست كنيد؟
با احترام،
----------------------------------------
سامي لويان
كارشناس پشتيباني ?ني
واحد ?ني
شركت خدمات آواژنگ
گروه شركت هاي آواژنگ
تل?ن: ا8790 8888 21 98+ - داخلي: 420
نمابر: 8790 8888 21 98+ - داخلي: 403
ایمیل: sami.levian@avajang.com
وب سایت: www.avajang.com
----------------------------------------
M E H R D A D
21-11-2007, 13:23
چرا به پرسشهاي ?ني كه توسط كاربران شما در سايت آواژنگ مطرح مي شود به موقع پاسخ نمي دهيد؟ آخرين بروزآوري تان 12/8/86 بوده است يعني 18 روز پيش!
سلام
ما در وب سايت آواژنگ (WWW.Avajang.com) دو بخش براي پاسخگوي به سولات ?ني داريم :
1- پرسش و پاسخهاي متداول ?ني
سوالات متداول ?ني كه بطور روزمره از كارشناسان اين شركت در زمينه محصولات تحت گارانتي پرسيده ميشود و يا راه حل برطر? كردن يك مشكل رايج در مورد يك محصول خاص در اين بخش قرار ميگيرد. اين بخش بطور معمول هر ه?ته الي هر دو ه?ته يكبار به روز رساني ميشود. در صورتيكه مشكلي با هر يك از محصولات تحت گارانتي آواژنگ داشتيد توصيه ميكنم حتماً اول به اين بخش مراجعه كنيد. (تاريخ آخرين به روز رساني همانطور كه شما ذكر كرديد مربوط به 18 روز پيش است)
2- طرح سوال ?ني
شما از طريق اين بخش ميتوانيد سوالات ?ني خود را از كارشناسان ?ني شركت خدمات آواژنگ بپرسيد و مطمئن باشيد سوالات شما حداكثر تا 24 ساعت پاسخ داده ميشود.
با تشكر .......
farzad68
23-11-2007, 18:24
سلام اگرمیشه ایمیلتون روچک کنید.باتشکر
Kernel-F
24-11-2007, 06:58
سلام آقای لویان
می خواستم بدونم امکان تعویض مادربرد مدل قدیمی با مدل جدید تر در نمایندگی های آواژنگ هست؟(p35 به X38)
با تشکر
سلام
در صورتيكه مادربرد شما سالم باشد شركت به هيچ عنوان قطعات سالم را با مدلهاي بالاتر تعويض نميكند.
اما در صورتيكه قطعه شما صدمه ديده باشد :
اگر از نظر ظاهري هيچ مشكلي نداشته باشد و شامل شرايط گارانتي تعويض نيز شود تا حد امكان سعي ميشود تا با همان مدل تعويض شود. در صورتيكه در شركت آن قطعه موجود نباشد با يك مدل ديگر كه بصورت توا?قي بين شما و شركت انجام ميگيرد تعويض ميشود.
با تشكر ....
farzad68
24-11-2007, 13:40
جواب منو ندادین
AMD>INTEL
24-11-2007, 17:15
سوالتون رو همینجا مطرح کنید بهتر هست .
farzad68
25-11-2007, 07:57
یک مودم گیگابایت دارم وقتی به اینترنت وصل میشم بعد از چنددقیقه دیسکانکت میشم علت چیست؟
شمانمایندگی شهرستان دز?ول شما تتعمیرات راخودشون انجام میدن؟درشهرستان اندیمشک نماینده دارین
سلام
اول از اينكه كمي با تاخير جواب نامه شما را دادم عذرخواهي ميكنم. در اين چند روز مريض بودم و متاس?انه به شركت نر?ته بودم تا درايور را براي شما ارسال كنم. در حال حاضر درايورها به آدرس E-Mail شما ارسال شده ......
- نمايندگي شركت خدمات آواژنگ در دز?ول :
* انصاري كامپيوتر : خيابان دكتر شريعتي، پاساژ وليعصر، طبقه ?وقاني، واحد 222
* ايليا پردازشگر : پاساژ وليعصر، طبقه زير همك?
farzad68
25-11-2007, 12:02
سلام ممنون ازکمکی که به من کردین خیلی ممنون .
درشهرستان اندیمشک چطورنمایندگی دارین
farzad68
26-11-2007, 10:45
سلام ممنون ازکمکی که به من کردین خیلی ممنون .
درشهرستان اندیمشک چطورنمایندگی دارین
نمیشه هرروز از ساعت 11:20 زودتربیاین مثلا 10:20 که ما چشمون به جمال شماروشن بشه.باتشکر
سلام
?ايل پيوست اسامي و آدرس دقيق تمامي نمايندگان شركت خدمات آواژنگ در شهرستانها است.
با تشكر .....
farzad68
30-11-2007, 19:13
سلام مودم با دانلود هم درست نشد چه کارکنم نمایندگاتن دز?ول میتونن درست یا نو بدن
AMD>INTEL
30-11-2007, 21:48
روی اسلات دیگه امتحان کردید ؟ مشکل از خط شما نیست ممکنه نویز بیش از حد باعث dc شود .
باعرض سلام خدمت شما آقای لویان.
من یک مادربورد گیگا (K8VT800 Rev 1.0) که بوت نمی شد برای گارانتی بردم به شرکت ا?را کامپیوتر در اص?هان و در اونجا تعمیر شد و گ?تند اشکال از Bios بوده و ویروس از اینترنت اون رو خراب کرده و قابل ذکر است که مادربورد من شرایط تعویض رو داشت و هیچ مشکلی نداشت و لی پس از تعمیر با درآوردن bios مادربورد توسط نمایندگی پشت مادربورد من در اثر ناشی بودن تعمیر کار دچار تیرگی رنگ و شرایط ابطال گارانتی شد و بعد از دو ه?ته هم مادربورد دیگر بوت کامل نمی شد و پیغام Scanning Bios Image On Hard Drive می داد که مبتنی بر لود نشدن ?ایل Bios از روس آی سی می شد و البته این حالت به صورت راندوم می شد و با کمی ?شار روی آی سی سیستم بوت می شد که همین عیب به خاطر خوب نصب نشدن آی سی بود و دوباره که برای گارانتی نزد همان نمایندگی بردم دوباره بعد از سه رو خراب شد و به این صورت عنوان می کنند که مادربورد شما تغییر رنگ داده که همین عیب به خاطر تعمیر خودشان بوده و جالب اینجاست که اگر همان بار اول با دقت bios آپدیت می شد این مشکل برای من بوجود نمی آمد و هنوز مادربورد گارانتی داره و این شرکت مادربورد رو بریا گارانتی قبول نمی کنه . می خواستم بدونم مشکل من به چه صورت حل میشه .
خواهشمندم جواب را برای ارسال کنید .
nasiban@yahoo.com
mail@persianwow.com
باعرض سلام خدمت شما آقای لویان.
که همین عیب به خاطر خوب نصب نشدن آی سی بود و دوباره که برای گارانتی نزد همان نمایندگی بردم دوباره بعد از سه رو خراب شد و به این صورت عنوان می کنند که مادربورد شما تغییر رنگ داده که همین عیب به خاطر تعمیر خودشان بوده و جالب اینجاست که اگر همان بار اول با دقت bios آپدیت می شد این مشکل برای من بوجود نمی آمد و هنوز مادربورد گارانتی داره و این شرکت مادربورد رو بریا گارانتی قبول نمی کنه . می خواستم بدونم مشکل من به چه صورت حل میشه .
خواهشمندم جواب را برای ارسال کنید .
]
سلام
من در مورد مشكل شما با مسئولان شركت صحبت كردم. اگر امكان داره شماره سريال مادربرد خود را براي من ارسال كنيد تا پيگيرهاي لازم انجام گيرد ....
با تشكر ....
سلام
من در مورد مشكل شما با مسئولان شركت صحبت كردم. اگر امكان داره شماره سريال مادربرد خود را براي من ارسال كنيد تا پيگيرهاي لازم انجام گيرد ....
با تشكر ....
با تشکر از شما به خاطر پیگیری این موضوع.
مشخصات مادربورد به صورت زیر است
مدل : Ga-k8vt800
شماره سریال : Sn0450030086
اعتبار تا تاریخ : 10feb , 2008
با تشکر از شما به خاطر پیگیری این موضوع.
مشخصات مادربورد به صورت زیر است
مدل : Ga-k8vt800
شماره سریال : Sn0450030086
اعتبار تا تاریخ : 10feb , 2008
سلام
لط?اً براي بررسي مشكل مادربرد خود را به ا?را اص?هان ببريد. ما با آنها براي بررسي مشكل شما صحبت كرديم.
با تشكر ....
Alireza123
13-12-2007, 20:48
سلام من در مورد I-ram گیگابایت میخواستم بپرسم که ایا این محصول در ایران موجود هست یا خیر؟
و اگر هست قیمت این محصول در چه حدودی هست!؟!؟
و اگر نیست میتونیم امیدوار باشیم که بزودی این محصول در ایران خواهد بود یا خیر؟
و ایا کسی میدونه این محصول در کشورهای دیگه در چه قیمتی هست؟
سلام من در مورد I-ram گیگابایت میخواستم بپرسم که ایا این محصول در ایران موجود هست یا خیر؟
سلام
I-RAM شركت گيگابايت متاس?انه در تعداد محدودي توليد شده و شركت آواژنگ اين محصول را وارد بازار ايران نكرده و در آينده هم بعيد بنظر ميرسه كه وارد بازار كند.
با احترام ....
Dev_CSharp
15-12-2007, 11:04
عزيز
بايد از دبي س?ارش بدي يا از هر كشور ديگه.
منم اولش ميخواستم بخرم اما ديدم همچين آش دهن سوزي نيست كلا 4 گيگ رم بيشتر ساپورت نميكنه
و بخواي كارت + 4 تا رم مناسب بخري تازه يه اسلت PCI هم پر ميشه حدود 250 دلار پات در مياد.
اما اگه بخواهي يه Solid State Disks بخري مثلا Transcend TS8GIFD18 1.8" 8GB IDE Internal Solid state disk
كه تازه 8 گيگ هم است و كي?يت و بازده كاري بالايي داره بسته به اين داره كه مثلا تو اروپا بخواهي داخل بازار سياه
يا نه مغازه ها و شركت ها تهيه كني بين 130 يورو تا 180 يورو پات در مياد.
به نظر من i-RAM با كاهش قيمت اين دسته از Solid State Disk ها به شكست منجر ميشه مگه اينكه ارتقايي درش
رخ بدهد.
farzad68
17-12-2007, 07:48
جناب لویان من هر کسی برام آ? میزاره یا ایمیل میده ص?حه من متن رونشون نمیده ص?حه س?ید ممنون اگه راهنمایی ?رماین
Mr_Peyman5623
17-12-2007, 09:30
من دیوانه ی این گارانتی هستم! دیــــــــــــــوانه!
تا حالا 4-5 باری ر?تم و همیشه راضی بودم، پری روز من رو شکه کرد
کارت گرا?یکی که تا 20 دسامبر (یعنی 3 روز دیگه) گارانتی داشت رو بخاطر سرعت پایین ?ن برام با یدونه نوش عوض کردند!!!! با کارتن و تمامی متعلقات! بهم تا سپتامبر 2008 هم گارانتی دادند!!!!!!!!!!!!!
(البته من ?قط همین 4-5 باری که ر?تم اونجا باهاشون آشنا شدم و هیچگونه پارتی بازی در کار نبود!)
به این میگن جذب مشتری، اونم توی ایران، هر گارانتی دیگه ای بود میگ?ت آقا ?ن جزو گارانتی نیست!
خســــــــــــــته نبــــاشیــــــــــــد به همه آواژنگی های عزیــــــــــــــــز
farzad68
17-12-2007, 11:42
من مودم ?رستادم گارانتی گ?تندمودم مشکلی نداره سالمه جلوی خودم هم تست شد جریان مودم گیگابایت است خودتون درجریان هستین که جناب لویان
ولی همون طوری هست روی سیستم خودم جواب نمیده
farzad68
23-12-2007, 10:26
من هرکسی برام آ? یا ایمیل میزاره ص?حه س?ید نشون داده میشه
منهم خدمت شما سلام دارم .
آیا محصولاتی که در سایت http://www.gigabyte.co.ir معر?ی میشه شما هم ارزه میکنید.
این رو به خاطر رابطه ی آواژنگ با GIGABYTE گ?تم.
منهم خدمت شما سلام دارم .
آیا محصولاتی که در سایت http://www.gigabyte.co.ir معر?ی میشه شما هم ارزه میکنید.
این رو به خاطر رابطه ی آواژنگ با GIGABYTE گ?تم.
سلام
آدرس وب سايت اصلي شركت گيگابايت " www.gigabyte.com.tw " است. با توجه به هماهنگيهاي انجام گر?ته قرار شده كه وب سايت گيگابايت به زبان ?ارسي نيز ترجمه شود. وب سايت ?ارسي اكنون بطور كامل تكميل نشده.
شركت آواژنگ بطور معمول اكثريت مادربردها و كارتهاي گرا?يكي موجود در وب سايت شركت گيگابايت را وارد بازار ايران ميكند.
با تشكر ...
vahid_usb
26-05-2008, 00:29
سلام میخواستم ببینم جناب لویان هنوزم به این تاپیک سر میزنن یا نه ؟ اگه تشریف دازید ما سوالاتمونو مطرح کنیم;)
سلام میخواستم ببینم جناب لویان هنوزم به این تاپیک سر میزنن یا نه ؟ اگه تشریف دازید ما سوالاتمونو مطرح کنیم;)
سلام
در صورتيكه هر گونه سوالي داشتيد مطرح كنيد، من در خدمت شما هستم ...
سامي لويان
دوست عزيز سلام و خسته نباشيد بنده مادر برد گيگا بايت با گارانتي شركت شما خريدم كه من رو بسيار كلافه كرده مشكلش طوري هست كه نميتونم بيارم شركت يك موقع هاي كه روشن ميشه بوق رم ميزنه يكي دو روز اينطوري هست بعد اتفاقي مياد بالا رم رو هم چك كردم رو چند تا مادر برد تست كردم سالم بود
آيا ميتونم اين رو بيارم شركت عوض ميكنند ؟
این چه گارانتی؟ مادر برد میفرستیم میگید پایه سی پی یو کجه؟! مشکل از اونجا نبود! اصلا شرایط گارانتی چیه؟ دیگه چطور باید ناقص بشه که بتونید تعمیر کنید.البته میدونم که نمیتونید!!!
حالا خسارت رو کی میده؟:mad::mad: مشکل فقط لن بود که ماشاالله سوکت سی پی رو .....
ترجیح میدم مادربرد بعدی اسوس باشه!
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.