مشاهده نسخه کامل : پریدن یکباره درایوهای هارد در اثر هارد به هارد کردن
iman20000
29-12-2006, 11:45
سلام به تمامی دوستان ... خسته نباشید.
ایا کسی میدونه چرا در بعد از هارد به هارد کردن .... هاردی که جابجا شده بعد از کار و بر گرداندن گاهی کل درایوها
unlocate میشن و سیستم ?قط کل دیسک به عنوان یک دیسک خام شناسایی میکنه که باید پارتیشن بندی بشه.
در حالی که هارد پارتیشن داره اما شناسایی نمیشن؟
تو ه?ته گذشته تا حالا 2 بار من با این مشکل برخورد کردم.... مجبور شدم ?ایلهای حیاتی رو با برنامه های جانبی
مثل easy recovery برگردونم.و دوباره هارد پارتیشن بندی کنم .
واقعا نمی دونم پرا اینطور میشه؟
اگر کسی میدونه ... خیلی ممنون میشم راهنماییم کنه.
با تشکر.
ایمان.
AMD>INTEL
29-12-2006, 11:50
خوب كلا هارد به هارد خيلي مسئله براي هارد ايجاد ميكنه . و اصلا توصيه نميشه
اگه بعد از هارد به هارد سيستم راحت Shut down كني ، مشكلات كمتري پيش ميآد برات
AMD>INTEL
29-12-2006, 11:57
ولي كلا جابجائي براي هارد يكي از عوامل خرابيش هست. چون اكثر دوستان تو حمل ونقل هارد دقت كا?ي رو به عمل نميارن.
Mamaj Lalaz
29-12-2006, 16:24
سلام
به نظر من احتمال داره شما در هنگام هارد به هارد پارتیشن اکتیو هارد دوم را ?ورمت کرده و بعد اکتیو (Active) نمی کنید . این مورد در بعضی از موارد موجب ایجاد چنین اشکالی می شه . برای اینکه ب?همید پارتیشن اول هارد دوم اکتیو هست روی My Computer کلیک چپ کنید و در قسمت Manage قسمت Disk Management را انتخاب کنید باید پریمیسی پارتیشن هارد دوم اکتیو باشه تا مطمئن باشیم بعد از انتقال مشکلی پیش نمی آید .
اگه اکتیو نیست خودتون اکتیوش کنید .
iman20000
30-12-2006, 17:50
از تمامی دوستانی که جواب دادن ممنونم .
اما جابجایی به اون معنی که مسا?تی طی بشه در کار نبوده.دو تا کیس بغل هم بودن با احتیاط هم هارد دوم را با در
اوردن جامپرها slave کردم , و در کنار هارد اول روی کیس اول گذاشتم.با ویندوز هارد اول هم سیستم اولی بالا
اومده جابجایی اطلاعات انجام شده و بعد هم هارد دوم رو جدا کردم.
در باره active :
اصلا ?رمتی در کار نبوده که active یادمون بره.از قسمت manage هم هارد دوم رو به صورت ناحیه
76.38 unallocated میشناسه ... اصلا پارتیشنی نیست که بخوام active کنم.
اما یه چیز برام مسلم شده که یا مادربورد یا پاور کیس اول ایراد داره که وقتی هاردی کناره هاردش میذارم
هارد دوم عالی بالا میاد ... جابجایی اطلاعات انجام میشه ... سیستم اول خاموش میشه ....اما بعد هارد دوم میپره.
خودمم موندم.
به نظرتون چه مشکل نرم ا?زاری هارد پیدا میکنه ... اخه سخت ا?زاری هارد سالمه ?قط کا?ی پارتیشن بندی
بشه بعد مثل ماه کار میکنه.
بازم تشکر .
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.