PDA

مشاهده نسخه کامل : آخرين ارسال ها به صورت تيتر وار در بالا يا پايين انجمن

internet
30-12-2006, 15:06
با سلام
عرض ادب و احترام
?کر کنم يکي از مهم ترين مواردي که اين انجمن در حال حاضر بهش نياز داره همين امکان هست يعني تيتر آخرين ارسال ها در بالا و يا پايين انجمن که در انجمن هاي وي بالتين باب هست که در بالاي انجمن به صورت متحرک قرار داده مي شه و در اين انجمن که سخت ا?زار هست و بحث ها تخصصي کاربر که مراجعه مي کنه اگه تيتر ها رو هم ببينه خيلي زود مي تونه اون تيتري که مورد نظر و توجهش هست رو انتخاب کنه و وارد بحث هاي انجمن بشه
يکي از دلايلي که اين سيستم باعث جلب نظر کاربران مي شه اين هست که کاربر که وارد انجمن مي شه حالا يا از طريق موتورهاي جستجو يا از هر طريق ديگه اي وقتي با انجمن سخت ا?زار روبرو بشه شايد تيترها رو که ببينه که در مورد مثلا کارت گرا?يک يا کيس يا رم سيستم بحث شده بهتر جلب انجمن بشه تا اينکه يه بحث هايي رو ببينه يا تيترهايي رو ببينه که شايد زياد هم به مزاقش خوش نياد
البته طبق روال قبل نظر همه کاربران و مديران و ادمين محترم هم رهنمون اين تاپيک و اين پيشنهاد خواهد بود.
با تشکر و سپاس ?راوان
شاد باشيد

ARH
30-12-2006, 15:25
با سلام
عرض ادب و احترام
?کر کنم يکي از مهم ترين مواردي که اين انجمن در حال حاضر بهش نياز داره همين امکان هست يعني تيتر آخرين ارسال ها در بالا و يا پايين انجمن که در انجمن هاي وي بالتين باب هست که در بالاي انجمن به صورت متحرک قرار داده مي شه و در اين انجمن که سخت ا?زار هست و بحث ها تخصصي کاربر که مراجعه مي کنه اگه تيتر ها رو هم ببينه خيلي زود مي تونه اون تيتري که مورد نظر و توجهش هست رو انتخاب کنه و وارد بحث هاي انجمن بشه
يکي از دلايلي که اين سيستم باعث جلب نظر کاربران مي شه اين هست که کاربر که وارد انجمن مي شه حالا يا از طريق موتورهاي جستجو يا از هر طريق ديگه اي وقتي با انجمن سخت ا?زار روبرو بشه شايد تيترها رو که ببينه که در مورد مثلا کارت گرا?يک يا کيس يا رم سيستم بحث شده بهتر جلب انجمن بشه تا اينکه يه بحث هايي رو ببينه يا تيترهايي رو ببينه که شايد زياد هم به مزاقش خوش نياد
البته طبق روال قبل نظر همه کاربران و مديران و ادمين محترم هم رهنمون اين تاپيک و اين پيشنهاد خواهد بود.
با تشکر و سپاس ?راوان
شاد باشيد
پيشنهاد جالبي هست و من هم استقبال ميكنم !
اما اينقدر ما پيشنهاد عقب ا?تاده به ادمين‌هاي ?روم داديم كه ?كر كنم بهتر باشه اول به اونها بپردازند بعد بيان سراغ اين

internet
03-01-2007, 20:46
مثل اين که ساير مديران و ادمين نظري ندارن!؟

ARH
03-01-2007, 22:21
مثل اين که ساير مديران و ادمين نظري ندارن!؟

من به نمايندگي از ديگران نظرم رو گ?تم ديگه :) بقيه هم لط? دارند و رو حر? من حر? نزدند :D
ما الان بايد به محتواي سايت و ?روم بيشتر بپردازيم تا مسائل جانبيش ، بعني حداقل وقتي كه داريم رو بايد در اين كار صر? كنيم

Parham
19-01-2007, 23:11
اینها در مراحل بعدی کار اهمیت داره و ?علا برنامه ای برای اضا?ه کردن این بخش نداریم

Saeed
19-01-2007, 23:29
خوب شکر خدا تنکس هم درست شد اولین تشکر هم از پرهام شد!

ایشاله تو این ه?ته تمام مشکات سایت و ?وروم رو حل میکنیم.