aliemad
21-11-2007, 16:41
سلام. اگر یادتان باشد برای خرید یک دستگاه راهنمایی خواسته بودم که دوستان کمک کردند. دیروز قطعات آن را با این شرح خریدم:
cpu: AMD athlon x2 4400+ 64 از آلبالو
mb: asus m2n plus vista از آلبالو
vga: asus en geforce 8600 gt 25 silent از آلبالو
power: green 530AB
Ram: 2 x crucial 512mb گارانتی دیجیتال
Case: green md121
HDD: Maxtor 160gb SATAII گارانتی دیجیتال
Monitor: Samsung 1793
بقیه هم که مهم نیست. خودم اسمبلش کردم. الان هم که وقتی کابل پاور وصل میشه، چراغ روی مین روشن میشه. کلید پاور رو هم که میزنم، تصویر ندارم (یعنی اصلاً انگار نه انگار که روشن شده، البته پیام No signal هم نیمیزنه) و چراغ مونیتور سبز چشمکزنه. مین هم هیچ بوقی هم نمیزنه.
اما به نظر میرسه برق به همه جا رسیده چون هم ?ن cpu روشن میشه هم درایو سی دی کار میکنه و هم ?ن خود کیس روشن میشه.
کارت گرا?یک رو روی یه دستگاه دیگه امتحان کردم بالا اومد . رم رو نتوستم امتحان کنم، چون DDRII است.
یک بار هم همه چیز را قطع کردم و ?قط مین بود و یه دونه رم و گرا?یک و cpu، ولی ?رقی نکرد.
کسی میتونه کمک کنه.
ببخشید که یه کم طولانی شد
cpu: AMD athlon x2 4400+ 64 از آلبالو
mb: asus m2n plus vista از آلبالو
vga: asus en geforce 8600 gt 25 silent از آلبالو
power: green 530AB
Ram: 2 x crucial 512mb گارانتی دیجیتال
Case: green md121
HDD: Maxtor 160gb SATAII گارانتی دیجیتال
Monitor: Samsung 1793
بقیه هم که مهم نیست. خودم اسمبلش کردم. الان هم که وقتی کابل پاور وصل میشه، چراغ روی مین روشن میشه. کلید پاور رو هم که میزنم، تصویر ندارم (یعنی اصلاً انگار نه انگار که روشن شده، البته پیام No signal هم نیمیزنه) و چراغ مونیتور سبز چشمکزنه. مین هم هیچ بوقی هم نمیزنه.
اما به نظر میرسه برق به همه جا رسیده چون هم ?ن cpu روشن میشه هم درایو سی دی کار میکنه و هم ?ن خود کیس روشن میشه.
کارت گرا?یک رو روی یه دستگاه دیگه امتحان کردم بالا اومد . رم رو نتوستم امتحان کنم، چون DDRII است.
یک بار هم همه چیز را قطع کردم و ?قط مین بود و یه دونه رم و گرا?یک و cpu، ولی ?رقی نکرد.
کسی میتونه کمک کنه.
ببخشید که یه کم طولانی شد