مشاهده نسخه کامل : بهترین و پایدارترین و به روزترین ویندوز Xp کدومه
free@bsd
25-11-2007, 07:04
سلام به همگی
بهترین و پایدارترین و به روزترین ویندوز XP کدومه
چند نسخه که در بازار بود امتحان کردم خیلی ثبات نداشتن یعنی کم و پیش یه مشکلاتی پیش می اومد یه نسخه درست حسابی لط?ا معر?ی کنید که تو بازار موجود و قابل دسترسی باشه
ممنون شما مو?ق باشید.
murizaki_2000
25-11-2007, 08:35
من سری اکتبر 2007 کینگ رو گر?تم . ویندوز عالی , جدید و بدون دردسری ارائه کرده است که به شما پیشنهاد میکنم .
ویندوز پارادایس را پیش نهاد میکنم با 270 مگابایت آپدیت www.pcorpsoft.net
بهترین همان ویندوز ارجینال و دستکاری نشده مایکروسا?ت است که همراه با آخرین آپدیت ها تا آخر ماه اکتبر در اینترنت برای دانلود موجود است. اگر لینک دانلود را پیدا نکردید ب?رمایید تا من لینک را برای شما پیدا کنم.
نظر من هم Windows XP SP2 بدون هیچ اضا?ه ای است. ( البته همراه با آخرین آپدیت های Microsoft )
سلام به همگی
چند نسخه که در بازار بود امتحان کردم خیلی ثبات نداشتن یعنی کم و پیش یه مشکلاتی پیش می اومد یه نسخه درست حسابی لط?ا معر?ی کنید که تو بازار موجود و قابل دسترسی باشه
ممنون شما مو?ق باشید.
من یه دونه دارم از شرکت رایانه غرب گر?تم
البته من پارسال گر?تم روش الکی زده بوده SP3
ولی من حدود 18 ماه ازش است?اده کردم
اونم منی که اگه ویندوزم آخ بگه سه سوت عوضش میکنم
red_waves
25-11-2007, 19:02
سلام به همگی
ممنون شما مو?ق باشید.
من تا حالا ویندوز اکس پی کاملا پایدار ندیدم اگه ویندوز XP اساسا مشکل داره
Alireza123
25-11-2007, 23:37
من سری اکتبر 2007 کینگ رو گر?تم . ویندوز عالی , جدید و بدون دردسری ارائه کرده است که به شما پیشنهاد میکنم .
منم قبول دارم. من همیشه این ویندوز رو نسب میکنم چون کمترین دستکاری توش ر?ته
AMD>INTEL
25-11-2007, 23:56
wndows xp black edition ویندوز سریعی هست .
نظر منم با همین بلک هست چون رنگ عشقه اگه می خوای سیستمت قدرت خودشو تو هر چیزی نشون بده تنها انتخابت باید این باشه.
اگه خواستی لینک دانلودشو بذارم.
Alireza123
01-12-2007, 12:24
من خودم یک سی دی اصل از میکروسا?ت دارم.
ولی از بد شانسی من کتابچه راهنماش رو با لیسانسش رو و سی دی کیش رو گم کردم
و متاس?انه به هیچ وجه قابل کرک شدن نیست و هیچ شماره سریالی به غیر از سریال خودش رو قبول نمیکنه
کسی میدونه چطور میتونم کرکش کنم البطه موقع نصب باید سریال بدم که ندارم هر سریالی رو میدم قبول نمیکنه
میشه بگی می شه ازکجا گیر اورد؟
اگه داری ادرس بده بیام بگیرم یا اسم کامل ویندز رو بگو ویا بگو کدوم شرکت پخش می کنه
من از دست XP عصابم خورده والعان ویستا ریختم که خوب جواب میده ولی من XP میخوام
AMD>INTEL
02-12-2007, 00:53
ویندوزهای کینگ پرند هم واقعا عالی هستند. ie7 و media 11 رو بصورت دی?الت دارند
salar2007
20-12-2007, 15:55
اگه در کل بخواید باید بگم بهترین و پایدار ترین ویندوز Xp ارائه شده از سوی میکروسا?ت نسخه مدیا سنتر هست اما نمیدونم مناسب ترین ویندوز مدیا سنتر موجود در ایران رو چه شرکتی عرضه کرده ضمنا از ویندوز های شرکت سرزمین خیلی تعری? شنیدم
ویندوزی که خودم الان رو سیستمم دارم ویندوز Xp پرو?شنال شرکت ندا هست که من اینو دو سه ساله دارمش و مشکلی باهاش نداشتم و ?وق العاده پایدار هست و براحتی هم اپدیت میشه.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.