مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید
Dream_World
25-11-2007, 18:47
با عرض سلام ...
من قصد جمع کردن سیستمی با 1.300.000 تومان دارم . یک سیستم کامل معر?ی کنید .
مشخصات برخی قطعات انتخابی
Cpu : intel core 2 quad Q6600
Mainboard : Gigabyte – GA_p35_s3l
RAM : 2GB
Graphic : 8800 GTS
H.D.D : 200 G
Monitor :LCD 20? Samsung
Case : ?
DVD – RW : ?
Power : ?
Keyboard – Mouse -Speaker : ?
+ Capture
نام برخی قطعات به عهده دوستان عزیز ...
(کپجر در صورت مقدور بودن معر?ی کنید .)
با تشکر از همه شما
murizaki_2000
25-11-2007, 19:18
نسبت به Cpu که انتخاب کرده اید مادربورد ضعی?ی در نظر گر?تید به نظرم P35- Dq6 گزینه بهتریه ... کارت گرا?یکتون خوبه ?قط برند معرو? بگیرید مثل Evga یا Asus و یا Xfx ..... پاور 630 وات Eps گرین جواب کارتون رو میده .... مانیتور رو بیخودی بزرگ بر ندارید خرج اضا?ه است یه 17" بردارید و با بقیه پول سیستم بهتری جمع کنید ! دو گیگ رم ?علا" کا?یه و من Gskill رو پیشنهاد می کنم . هارد رو دو تا سامسونگ یا هیتاچی 320 بردارید و Raid ببندید .... کیس تونیک 3 گرین خیلی ایده آله .......... دیگه ک? کردم ........!!
ات?اقا کسی که گیمر هست و کارت خوب میخره حتماباید مانیتور با رزولوشن بالا بخره
e4300
2gb gskill800
case هر چی میخوای
power 500 acbe l or 580green
dvdrw samsung or liteon
hdd هر جور میخوای
main:abit fatality 650i
8800gt
benq 20
نسبت به Cpu که انتخاب کرده اید مادربورد ضعی?ی در نظر گر?تید به نظرم P35- Dq6 گزینه بهتریه ... کارت گرا?یکتون خوبه ?قط برند معرو? بگیرید مثل Evga یا Asus و یا Xfx ..... پاور 630 وات Eps گرین جواب کارتون رو میده .... مانیتور رو بیخودی بزرگ بر ندارید خرج اضا?ه است یه 17" بردارید و با بقیه پول سیستم بهتری جمع کنید ! دو گیگ رم ?علا" کا?یه و من Gskill رو پیشنهاد می کنم . هارد رو دو تا سامسونگ یا هیتاچی 320 بردارید و Raid ببندید .... کیس تونیک 3 گرین خیلی ایده آله .......... دیگه ک? کردم ........!!
بله موا?قم. البته کارت گرا?یک 8800GT بشه بهتره.
ات?اقا کسی که گیمر هست و کارت خوب میخره حتماباید مانیتور با رزولوشن بالا بخره
e4300
2gb gskill800
case هر چی میخوای
power 500 acbe l or 580green
dvdrw samsung or liteon
hdd هر جور میخوای
main:abit fatality 650i
8800gt
benq 20
من ?لس?ه CPU و مادربورد این سیستم رو ن?همیدم!!
murizaki_2000
25-11-2007, 22:19
البته باید بگم که رزولوشن بالا با اینچ بالا خیلی ?رق داره !
AMD>INTEL
25-11-2007, 22:23
cpu core2 e6750
main asus p5b-e
ram 2*1gb transcend bus 800
vga 8800gt sparkle
hdd 250 gb samsung
البته باید بگم که رزولوشن بالا با اینچ بالا خیلی ?رق داره !
اولا اون مانیتور 262تومن هست و رزولوشن 1680 رو ساپورت میکنه .و من ?کر میکردم شما بدونید که
با یه گرا?یک نسبتا قوی تو رزولوشن های بالا بازی میکنند . بنابراین اگر مانیتوری بگیره که رزولوشن پایینی
ساپورت کنه بیخودی گرا?یک قوی گر?ته.(مانیتور های 17 اینچ با حد اکثر رزولوشن 1280 هست و اگر بالاتر هم باشه
نمیصر?ه برای قیمتش)
.................................
سی پی یو بخاطر اینکه تو رزولوشم های بالا ت?اوت دو سی پی یو ?رض کنید e4300و e6850حداکثر از 5 % بالاتر نمیره پس چه بهتر که پول رو صر? خرید گرا?یک کنیم .
در مورد مادربورد نیز همینجوری گ?تم چون انتخاب خیلی بدی نیست و انتخاب بعدی و شاید بهتر p35باشه
murizaki_2000
26-11-2007, 17:24
260 هزار تومن براي مانيتور 20 اينچ رقمي نيست !!!! يه سر به رايان صبا بزنيد و قيمتهاتون رو به روز كنيد ( البته تقريبا" ) ...... تا اونجايي كه من ديدم 360 تا 380 تومن بود !!! 260 قيمت 17 اينچه !!!
Dream_World
26-11-2007, 17:39
با سلام
دست همه شما درد نکنه . ولی بهتر نیست سر یک چیز به ت?اهم برسید ...
آیا میشه با 1.300.000 یک کپچر برداشت ؟
تشکر و پوزش از ?وضولی:)
murizaki_2000
26-11-2007, 17:49
انتخاب با شماست .... ولي در كل خودم هم با hemi موا?قم ....به خاطر 100 تومن اختلا? قيمت خريدن مانيتور 20 اينچ به صر?ه تره !!!!
Dream_World
27-11-2007, 16:48
سلام
نظر بدید ... چه تغییری در لیست بدم که 1.300.000 درست بشه ؟
کیبورد و موس هنوز حساب نشده !!!
27-11-2007, 19:47
سلام
یه سوال : گیمر هستید ؟
اگه جوابتون مثبته باید عرض کنم که بعضی از انتخابهای شما درست نیست اگه مایل باشید بیشتر توضیح میدم
Dream_World
27-11-2007, 22:50
[QUOTE=Axl Rose;31281]سلام
یه سوال : گیمر هستید ؟
اگه جوابتون مثبته باید عرض کنم که بعضی از انتخابهای شما درست نیست اگه مایل باشید بیشتر توضیح میدم
با سلام...
در حد حر?ه ای نه .. گاهی اوقات و کم ... ولی به گرا?یک خوب نیاز دارم ... به راهنمایی هم نیاز دارم .
با تشکر:confused:
Axl Rose
28-11-2007, 00:28
خواهش میکنم
به نظرم انتخاب مانیتور 940 برای کارهای گرا?یک و گیم انتخاب درستی نیست بهترین مانیتور 19 در ایران BW931 هستش اما پیشتهاد من به شما خرید یه غول 20 اینچی به نام BW 206 هستش که کی?یت ?وق العاده ای داره : تصویر این مانیتور محکم و یکدست هستش و رنگ مشکی عمق زیادی داره رنگها ش?ا? و درخشنده هستن و کنتراست خیلی مناسبی داره مخصوصا اگر کاربر ویستا باشید بیشتر متوجه کی?یت عالی این مانیتور میشید چونکه این مانیتور برای است?اده در محیط ویستا بهینه شده . پیشنهاد میکنم که بین 19 و 20 حتما حتما 20 رو انتخاب کنید ممکنه یک اینج در ظاهر تاثیر چندانی نداشته باشه اما به جرات میتونم بگم که همون 1 اینچ میتونه ت?اوت زیادی رو ایجاد کنه شما میخواهید که کارت گرا?یک گرونی بخرید پس در نتیجه باید به ?کر رزولوشن بالاتری باشید رزولوشن 1440در900 نمیتونه انتخاب زیاد جالبی باشه البته اگه محدودیت بودجه دارید یه مدل 20 اینچ بنکیو هم تو بازاز هستش که هم قیمت با همون 940 هست و حداقل چیزی از 940 کم نداره
در مورد رم هم پیشنهاد روی مارک Gskill که ?وق العاده قدرتمند هستند و سعی کنید که رم رو با باس 1066 تهیه کنید
در مورد کارت گرا?یک باید عرض کنم که مدل خوبی انتخاب کردید اما من همین مدل رو با مارک BFG پیشنهاد میکنم . کارتهای این شرکت همگی اورکلاک شده و دارای کنترل کی?ی اروپا و امریکای شمالی هستن .
البته اگه واقعا گیمر نیستین این مدل زیاد به کار شما نمیاد و میتونید مدلهای پایینتری رو انتخاب کنید که میتونه خیلی در کم کردن هزینه موثر باشه
در باره سی پی یو هم باید عرض کنم که نمیدونم دقیقا میخواهید با سیستمتون چیکار کنید اما اگه کار حر?ه ای خیلی خیلی سنگین انجام نمیدین خریدن Quad اصلا به صر?ه نیست پیشتهادم برای سی پی یو core 2 duo E6600 هست که مطمئنا تا 2 و حتی 3 سال دیگه کاملا جواب میده و هزینه رو هم پایین میاره ,برای مادربورد هم من Asus P5N-E SLI رو پیشنهاد میدم
این نکته رو هم عرض کنم که برای خرید قطعات اصلی مثهMain Board , Cpu ,سعی کنید بهترینهارو انتخاب کنید ( حتی مانیتور ) مثلا در مورد مادربورد خیلی دقت کنید چون تعویض و ارتقا این قطعات ?وق العاده سخت و دردسر زا هست مادربوردی رو انتخاب کنید که امکان تعویض و ارتقای قطعات رو تا 2 . 3 سال دیگه داشته باشه تا در اینده مجبور نشید برای ارتقای برخی قطعه ها کل سیستم رو عوض کنید
در اخر اینکه دوست عزیزم تمام این عرایض پیشنهادات شخصی بنده هستن و نظر همه ی دوستان و همچنین انتخاب خود شما هم برای بنده کاملا محترمند باز هم سعی کنید بیشتر تحقیق کنید تا بهترین ها رو داشته باشید .
اگر هم سوالی داشتید که ?کر میکردید بنده میتونم جواب بدم خوشحال میشم که عنوان کنید امیدوارم بتونم کمکی هر چند کوچک انجام بدم
مو?ق باشید.
Dream_World
01-12-2007, 17:11
سلام ....
در مورد Benq 20 یه سوال دارم ... آیا حقیقت داره که قطعاتش تو ایران پیدا نمی شه ؟
در ضمن از AXL Rose متشکرم ....
سلام ....
در مورد Benq 20 یه سوال دارم ... آیا حقیقت داره که قطعاتش تو ایران پیدا نمی شه ؟
در ضمن از AXL Rose متشکرم ....
مگه قراره با مانیتور چی کار بکنی که احتیاج به پیداکردن قطعه بشه یا نشه
در ضمن با صحبت هایه جناب AXL Rose در مورده 940 اصلا موا?ق نیستم.
Dream_World
06-12-2007, 20:34
با سلام .
این 8800GT کجا پیدا می شه ؟ بازار ایرانیان نداشت . میگن که نیومده !....
Power روی Case نیاز مادربورد را بر طر? می کند ؟ معمولا چندوات است ؟
06-12-2007, 22:48
بهترین منیتورها از نظر همه مشخصات Pixelview و ?یلیپس هست . سامسونگ در برابر این ها حر?ی برای گ?تن ندارد. ایرانی جماعت بهترین رو قابل دسترس ترین میداند. متاس?انه تئ ئیترین ها کلیپ ها نمایش داده شده Viewsonic کی?یت خوبی ندارند.
Axl Rose
06-12-2007, 23:40
با سلام .
این 8800GT کجا پیدا می شه ؟ بازار ایرانیان نداشت . میگن که نیومده !....
Power روی Case نیاز مادربورد را بر طر? می کند ؟ معمولا چندوات است ؟
برای 8800 یه زنگ به شرکت اهتمام بزنید به احتمال زیاد ( نمیگم صد در صد ) داشته باشن( البته مارک Club رو داره ) که مارک خیلی خوبیه که متاس?انه بین ایرانیها( بدلایلی که حداقل برای من نامعلومه ) زیاد مطرح نیست اما انصا?ا محصولات خوبی رو ارائه میکنه ( اینو به خاطر اینکه خودم ازین برند است?اده میکنم نمیگم )
برای power هم پیشنهاد میکنم که جدا از کیس بگیرید .
مو?ق باشید.
Axl Rose
06-12-2007, 23:50
بهترین منیتورها از نظر همه مشخصات Pixelview و ?یلیپس هست . سامسونگ در برابر این ها حر?ی برای گ?تن ندارد. ایرانی جماعت بهترین رو قابل دسترس ترین میداند. متاس?انه تئ ئیترین ها کلیپ ها نمایش داده شده Viewsonic کی?یت خوبی ندارند.
با نظرت کاملا موا?قم امید جان اما باید تعادل بین کارایی و قیمت رو هم در نظر گر?ت مانیتورهای ?یلیپس تا اونجایی که من اطلاع دارم یه کم گرون هستند
من سامسونگ رو پیشنهاد دادم چونکه احساس کردم که مانیتوری که دوستمون میخوان بخرن تو رنج قیمت حدودی
250 تا 300 هستش که با این بودجه مانیتوری بهتر از 931 یا 20benq پیدا نکردم (البته 206 کمی گرونتره )
Dream_World
07-12-2007, 10:38
برای 8800 یه زنگ به شرکت اهتمام بزنید به احتمال زیاد ( نمیگم صد در صد ) داشته باشن( البته مارک Club رو داره ) که مارک خیلی خوبیه که متاس?انه بین ایرانیها( بدلایلی که حداقل برای من نامعلومه ) زیاد مطرح نیست اما انصا?ا محصولات خوبی رو ارائه میکنه ( اینو به خاطر اینکه خودم ازین برند است?اده میکنم نمیگم )
برای power هم پیشنهاد میکنم که جدا از کیس بگیرید .
مو?ق باشید.
.................................................. .....................
با سلام و تشکر از دوستان ...
این شرکت اهتمام شمارش چنده؟ غیر این یه مرکز خوب که آپدیت باشه سراغ دارید؟
سپاس
Axl Rose
07-12-2007, 12:40
.................................................. .....................
با سلام و تشکر از دوستان ...
این شرکت اهتمام شمارش چنده؟ غیر این یه مرکز خوب که آپدیت باشه سراغ دارید؟
سپاس
www.club-3d.com
http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/extreme/3
www.ehtemam.com
این کارت رو شرکت کلاب تولید کرده اما مطمئن نیستم که اهتمام اورده باشه
88929200
anderey190
09-12-2007, 11:05
www.club-3d.com
http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/extreme/3
www.ehtemam.com
این کارت رو شرکت کلاب تولید کرده اما مطمئن نیستم که اهتمام اورده باشه
88929200
با عرض سلام خدمت شما اقای Axl Rose وبقیه دوستا از جمله اقای امید که بنده ارادت خاصی نصبت به ایشان دارم
من یه پیشنهاد به این دوست عزیز می کنم رایان صبا این کارت گرا?یکو داره ادرس اونو برای شما مینویسم و یه نکته شاید رایان صبا قیمتش 5هزار الا 10 هزار بالاتر باشه ولی ارزش وقت و زمان گشتن در بازارهای ?روش قطعاتو داره تازه اگر بخواهیم هزینه های ر?ت و امدو غیره رو حساب بمنیم ?رقی نمی کنه ما از بازار بخریم یا از سایت و یه چیز دیگه تمام مشخصات جنس مورد نظر مان را می توانیم ببینیم
www.rayansaba.com
البته اساتید محترم جسارت بنده را می بخشید
پاور روی کیس که معمولا 300 واته شاید هم 400 ولی به اونا نمیشه اعتماد کرد من یکی از پاور های 680 وات گرین رو پیشنهاد میکنم ..................
Alexilver
22-01-2008, 22:55
با سلام خدمت دوستان
برای اینکه گفتگوی جدیدی باز نکنم همین جا می گم که فکر می کنم مربوط به سوال من هست:
یکی از دوستان از من مشاوره خواستند برای خرید سیستم با بودجه حدود 800 هزار تومان.
من قطعات زیر رو پیشنهاد دادم. اگر ممکنه با توجه به حداکثر قیمت 850 تومان (واقعا بیشتر نمیشه) قطعات بهتر جایگزینی معرفی کنید.
یک مدل اسپیکر هم با مشخصات زیر لطفا معرفی کنید. برند مهم نیست ولی کیفیت قابل قبول باشد.
در ضمن روی این که CPU اینتل باشد نظر قطعی دارم.
ممنون.
http://alexsilver.persiangig.com/PC.JPG
بسیار لطف می کنید اگر صحت قیمتها رو تایید کنید.
Alexilver
22-01-2008, 22:58
راستی یادم رفت بگم که مصرف ایشون بیشتر
نرم افزارهای مهندسی (نه چندان سنگین)، کارهای عادی، و گیم هست که البته خیلی در مورد آخری وسواس ندارند.
باز هم ممنون!
Alexilver
23-01-2008, 21:49
دوستان اگر ممکنه سریعتر راهنمایی بفرمایید.
عجله ای هست. :)
Actros 1860
23-01-2008, 23:36
با سلام خدمت دوستان
برای اینکه گفتگوی جدیدی باز نکنم همین جا می گم که فکر می کنم مربوط به سوال من هست:
یکی از دوستان از من مشاوره خواستند برای خرید سیستم با بودجه حدود 800 هزار تومان.
من قطعات زیر رو پیشنهاد دادم. اگر ممکنه با توجه به حداکثر قیمت 850 تومان (واقعا بیشتر نمیشه) قطعات بهتر جایگزینی معرفی کنید.
یک مدل اسپیکر هم با مشخصات زیر لطفا معرفی کنید. برند مهم نیست ولی کیفیت قابل قبول باشد.
در ضمن روی این که CPU اینتل باشد نظر قطعی دارم.
ممنون.
http://alexsilver.persiangig.com/PC.JPG
بسیار لطف می کنید اگر صحت قیمتها رو تایید کنید.
قیمتاش خوبه ولی چند تا تغییر بدی بد نیست
main : giga p35 ds3l قیمت 130 تومن
cpu: e2180
monitor: samsung bw 1931 _ LG 194WT
HDD: WESTERN DIGITALL
این جوری بهتر شد
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.