مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت 8600 Gt
با سلام به اساتید بخش و اعضا.مشکل من با کارتم اینه که در بازی HITMAN BLOOD MONEY وقتی در گزینه RENDER OPTION جزییات را کمی از HIGH بالاتر میبرم و آن را به ULTRA HIGH یا CUSTOM میبرم به طوری که ANISTROPIC FILTER=16 و ANTIALIASING=8 میشود و بقیه جزییات هم ?ول میشود سیستم وسط بازی هنگ میکند به طوری که بعد گیر کردن صحنه بازی به صورت ثابت سیستم ریستارت میکند.:(:(:(:(:(:( حال آنکه 6800 ULTRA برای این بازی پیشنهاد شده.آخرین ورژن درایور کارت را هم دانلود کردم ولی ?ایده نداشت.در CRYSIS هم در مراحل آخر بازی همینطور میشه.ویندوز هم عوض کردم نشد.اما دیتیل را که پایین میاورم حل میشود یعنی انقدر 8600gt ضعی?ه؟؟؟؟؟:(:(:(:(:eek:
اساتید سایت راهنمایی کنید.:confused:
خوب اگه دیتیل رو پایین میارید و مشکلتون حل میشه پس مشکل از کارت گرا?یک نیست مشکل از ضع? پردازش یا همون قدرت کارته:دی
AMD>INTEL
28-11-2007, 23:34
بله . این مشکلات ممکنه برای هر سیستمی که از کارت گرا?یک های سری متوسط و value است?اده میکند پیش بیاد
Axl Rose
29-11-2007, 00:26
با سلام به اساتید بخش و اعضا.مشکل من با کارتم اینه که در بازی HITMAN BLOOD MONEY وقتی در گزینه RENDER OPTION جزییات را کمی از HIGH بالاتر میبرم و آن را به ULTRA HIGH یا CUSTOM میبرم به طوری که ANISTROPIC FILTER=16 و ANTIALIASING=8 میشود و بقیه جزییات هم ?ول میشود سیستم وسط بازی هنگ میکند به طوری که بعد گیر کردن صحنه بازی به صورت ثابت سیستم ریستارت میکند.:(:(:(:(:(:( حال آنکه 6800 ULTRA برای این بازی پیشنهاد شده.آخرین ورژن درایور کارت را هم دانلود کردم ولی ?ایده نداشت.در CRYSIS هم در مراحل آخر بازی همینطور میشه.ویندوز هم عوض کردم نشد.اما دیتیل را که پایین میاورم حل میشود یعنی انقدر 8600gt ضعی?ه؟؟؟؟؟:(:(:(:(:eek:
ببینید دوست عزیز منظور از اون 6800 که توصیه شده minimum system requirement هستش یعنی حداقل باید یه 6800 داشته باشید تا ?قط و ?قط بتونید بازی رو اجرا کنید اما نمیشه بازی رو با بالاترین تنظیمات انجام داد پیشنهاد میدم که resolution رو بیاری پایین تر اما effect ها رو پایین نیاری . حداقل رزولوشن پایین بیشتر قابل تحمله تا نبودن effect ( البته به نظر من )
راستی یه سوال : کرایسیس رو چه جوری اجرا میکنه ؟ تو ویستا بازی میکنید؟
این سوال رو پرسیدم چونکه خودم با این سیستمی که دارم هنوز جرات نکردم برم طر?ش
میترسم نصبش کنم و بعدش از زندگی ناامید بشم :D
masoud123
29-11-2007, 05:03
شايد توي پردازش سنگين مشكل دما داشته باشي، بد نيست دماي كارت گرا?يك رو چك كني.
:Dببینید دوست عزیز منظور از اون 6800 که توصیه شده minimum system requirement هستش یعنی حداقل باید یه 6800 داشته باشید تا ?قط و ?قط بتونید بازی رو اجرا کنید اما نمیشه بازی رو با بالاترین تنظیمات انجام داد پیشنهاد میدم که resolution رو بیاری پایین تر اما effect ها رو پایین نیاری . حداقل رزولوشن پایین بیشتر قابل تحمله تا نبودن effect ( البته به نظر من )
راستی یه سوال : کرایسیس رو چه جوری اجرا میکنه ؟ تو ویستا بازی میکنید؟
این سوال رو پرسیدم چونکه خودم با این سیستمی که دارم هنوز جرات نکردم برم طر?ش
میترسم نصبش کنم و بعدش از زندگی ناامید بشم :D
دوست عزیز 6800 ultra در حالت recommended بوده یهنی برای اجرای کامل حداقل لازم برای اجرا 6200 بوده.اما به هر حال مطمعنم که توان پردازش این کارت کمه.روی رزولیشن 800*600 هم با دیتیل کامل باز هنگ میکنه:( البته بعد از 80 ثانیهاز اجرای بازی وقتی روی 1920.1440 میگذارم که تا apply میکنم هون جا هنگ میکنه:D کرایسیس را هم در بعضی مراحل مخصوصا مرحله آخر که میخواهد در ساختمان ?رماندهی از ?رماندشون دستر بگیره باز گیر میکنه.حتی بعضی وقتا توی مرحله بین صدا و تصویر ?رمانده ?اصله می?ته:eek: یهنی تصویر حرکات لب ?رمانده ثابت میمونه اما صدای حر? زدنش میاد که بعضی وقتا بعدش ریستارت میشه.حق با امید عزیز هست 100 % مشکل از سری کارت هست که در رنج ارزان قیمت ها هست تقریبا .من خریدمش 150.اگر بتونه ?ول دیتیل اجرا کنه که پس دیگه 8800 ultra و sli چه معنی داره؟؟؟الهی یه 800000 تومان عنایت کن تا یک بارم شده ما یک 8800 ultra بخریم حال کنیم.:rolleyes:
شايد توي پردازش سنگين مشكل دما داشته باشي، بد نيست دماي كارت گرا?يك رو چك كني.
ممنون ر?یق.چک کردم نهایتا به 75 درجه میرسه البته بیشتر روی 68-70 هست.سی پی یو 48 و سیستم هم 40
خوب اگه دیتیل رو پایین میارید و مشکلتون حل میشه پس مشکل از کارت گرا?یک نیست مشکل از ضع? پردازش یا همون قدرت کارته:دی
منظور شما را دقیقا ن?همیدم .قرت کارت گرا?یک هم مشکل کارته دیگه درسته؟؟
AMD>INTEL
29-11-2007, 22:40
متاس?انه برای بازی تو حالت high detail باید بیشتر هزینه کرد و کارت highend خرید
Axl Rose
30-11-2007, 15:04
یه نکته ی عجیب در مورد کارت شما اینه که نباید اینقدر ضعی? باشه من قبلا یه 7300 gs leadtek داشتم که هیتمن رو با تنطیمات متوسط بخوبی اجرا میکرد( حداقل با رزولوشن پایین و دیتل بالا ) با توجه باینکه سیستم شما سیستم ضعی?ی نیست و سی پی یو خوبی دارین که میتونه تا حد زیادی قدرت رندر رو ا?زایش بده و البته دو گیگ رم هم کم نیستش . برند کارتتون چیه ؟
ایا هیتمن رو تو ویستا بازی میکنید؟ اگه جوابتون مثبته باید بگم که میتونه یکی از دلایل اجرای ضعی? باشه
یه نکته ی عجیب در مورد کارت شما اینه که نباید اینقدر ضعی? باشه من قبلا یه 7300 gs leadtek داشتم که هیتمن رو با تنطیمات متوسط بخوبی اجرا میکرد( حداقل با رزولوشن پایین و دیتل بالا ) با توجه باینکه سیستم شما سیستم ضعی?ی نیست و سی پی یو خوبی دارین که میتونه تا حد زیادی قدرت رندر رو ا?زایش بده و البته دو گیگ رم هم کم نیستش . برند کارتتون چیه ؟
ایا هیتمن رو تو ویستا بازی میکنید؟ اگه جوابتون مثبته باید بگم که میتونه یکی از دلایل اجرای ضعی? باشه
دوست عزيز توي اكس پي بازي ميكنم.تا high هيچ مشكلي نداره اما همين كه بالا ميره ريستارت ميكنه.حالا كه شده اينم شانس ماست ديگه كاريشم نميشه كرد.:(
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.