مشاهده نسخه کامل : اورکلاک Ram ( خواهشا کمک )
سلام دوستان خوب هیچ جای دنیا کسانی مثل شما رو ندیدم که انقدر از سخت ا?زار سر در بیارن پس یه سوال دارم .
من میخوام رم هایم رو اورکلاک کنم که باسش از 800 بشه 1066 باید از چه برنامه ای است?اده کنم ؟
راستی سخته یا اسونه ؟؟؟
ممنون
رم رو نمیشه با برنامه آورکلاک کرد. برای اینکار وارد بایاس و یخش تنظیمات آورکلاک مادربردت بشو و گزینه نسبت fsb به رم رو که ممکنه ram divider هم باشه پیدا کن و اون رو در حالتی قرار بده که رم رو از 800 بیشتر کنه.
در ضمن این کار ولتاژ رم رو باید تا 2.1 ولت و یا بیشتر بالا ببری.
اگه سیستم دچار مشکل شد، ولتاژ رو بیشتر کن و همینطور تایمینگ ها رو شل تر کن مثلا از 15 5 5 5 اون رو به 18 6 6 6 تبدیل کن.
البته به ریسک خودت!
AMD>INTEL
28-11-2007, 22:34
?رمول اورکلاک رم باید از بایوس است?اده کرده و همراه کمی ولتاژ برای پایداری البته رم Value رو نمیشه اور کرد
مادربورد شما ?قط synchronous است یعنی ?قط تغییرات FSB میتونه رم رو اورکلاک کنه.
راستی سی پی یو چی این هم باید از بایوس اورکلاک کرد یا برنامه داره ؟؟؟ (تو پرو?ایلم هست cpu م )
ممنون از جوابهاتون
AMD>INTEL
29-11-2007, 15:13
Cpu شما پنتیوم D هست با ?ن استوک اصلا انتظار اور نداشته باش . کلا به خاطر معماری Netburst زیاد اورکلاک تاثیری ندارد
دستت درد نکنه
اقایون کسی میتونه لینک دانلود جدیدترین درایور cpu من رو اینجا بذاره . خیلی ممنون میشم
اخه مال خودم 2004 هست درایورش
اقایون حالا بگید چیکار کنم عکس زیر رو ببینید .
http://i10.tinypic.com/6jaonlx.jpg
اگه عکس کوچیکه اول کپی کنید با زوم بخونید
بابا جواب پست بالایی من رو بدید لط?ا
AMD>INTEL
02-12-2007, 23:36
دستت درد نکنه
اقایون کسی میتونه لینک دانلود جدیدترین درایور cpu من رو اینجا بذاره . خیلی ممنون میشم
اخه مال خودم 2004 هست درایورش
به سایت اینتل سر بزنید
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.