مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد سام سرویس
Axl Rose
29-11-2007, 15:56
1. چرا اثری از مانیتورهای 226 و206 در سایت دیده نمیشه؟ یا شاید بنده نمیبینم اگر هست راهنمایی کنید
2.چرا قیمتهای نمایندگی ها با هم ت?اوت دارند ؟
3. بنده وقتی که در کارتن 226 رو باز کردم اثری از کارت گارانتی نبود ?قط کارت قرعه کشی وجود داشت وقتی به سام سرویس زنگ زدم ?رمودند که چونکه این دستگاه ها وارداتی هستند در نتیجه کارت گارانتی ندارند پرسیدم پس چطور میشه از تاریخ گارانتی مطلع شد ؟ گ?تند که هر وقت میخواستید از تاریخ گارانتی مطلع بشید تماس بگیرید و شماره سریال رو بخونید تا تاریخ گارانتی مشخص بشه !!! ایا به نظر شما این شیوه گارانتی ذرست هست ؟
http://samservice.com/products_cat_level2_fa.php?level1_id=3&level2_id=17
ولی برای من روی جعبه اش نوشته بود تا کی گارانتی داره!
البته این شیوه گارانتی میشه گ?ت درست نیست
مثل اچ پی
اول که میخری نمیدونی تا کی گارانتی داره
شاید طر? جنس رو یه سال تو انبارش نگه داشته باشه
بله مانیتور 226bw من هم کارت گارانتی نداشت، تحقیق که مردم گ?ته شد شماره سریال ها ثبت شده و مشکلی از نظر گارانتی نداره. درست بودنش که ?کر نمیکنم ایرادی داشته باشه اما مرسوم نیست. دردسر گم کردن کارت گارانتی هم که نخواهد بود.
کلا نمایندگی ها باید قیمت مقطوع داشته باشند البته نسبت به مسا?ت تا تهران این قضیه ?رق میکنه اما برای یک شهر نباید اینطور باشه.
AMD>INTEL
29-11-2007, 22:49
خوب سیاست های هر شرکت ممکنه مقطعی ?رق کند . شاید خود سامسونگ چنین کاری رو به سام سرویس پیشنهاد داده
Axl Rose
30-11-2007, 01:57
اخه من میخوام بدونم این چه نمایندگی ای هست که یه قیمت ثابت اعلام نمیکنه؟ اون از اون مادیران که همه ی نمایندگی هاشو وادار به زیر ?روشی کرده اینم از سام سرویس
بابا مگه این مملکت صاحب نداره؟ چرا هیچ نظارتی روی هیچ چیزی نیست ؟ ای خدا من دردمو به کی بگم ..........
خدایااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا
Axl Rose
30-11-2007, 02:01
خوب سیاست های هر شرکت ممکنه مقطعی ?رق کند . شاید خود سامسونگ چنین کاری رو به سام سرویس پیشنهاد داده
اقا امید در مورد معلومات و سوادت اصلا شکی ندارم مطمئن باش اما مطمئن باش که خود سامسونگ از ات?اقاتی که داره تو این مملکت میو?ته روحشم خبر نداره
من نمیندونم اخه ایران که جز بازا ر تجارت جهانی نیستش پس این حر?های گارانتی رسمی و اینجور چیزا یعنی چی ؟
Axl Rose
30-11-2007, 02:05
بله مانیتور 226bw من هم کارت گارانتی نداشت، تحقیق که مردم گ?ته شد شماره سریال ها ثبت شده و مشکلی از نظر گارانتی نداره. درست بودنش که ?کر نمیکنم ایرادی داشته باشه اما مرسوم نیست. دردسر گم کردن کارت گارانتی هم که نخواهد بود.
کلا نمایندگی ها باید قیمت مقطوع داشته باشند البته نسبت به مسا?ت تا تهران این قضیه ?رق میکنه اما برای یک شهر نباید اینطور باشه.
اقا سعید اخه گم کردن کارت گارانتی یعنی چی ؟
ما یه مقدار از پولی که تو این مملکت به سام سرویس و امثالهم میدیم بخاطر همین گارانتی هستش نباید حداقل یه گارانتی درست و حسابی بهمون بدن ؟
خونسرد باش دوست من.
اینجور که شما میگی انگار تنها مشکل موجود همین کارت گارانتی و قیمته و اگه این حل بشه دیگه دلیلی برای ر?تن وجود نداره!
Axl Rose
30-11-2007, 02:22
?کر کنید که من الان زنگ بزنم سام سرویس و شماره سریال رو براشون بخونم شاید هم درست باشه و گارانتی شده باشه اما ?کر نمیکنید که این کار سام سرویس باعث سو است?اده ی یه عده ا?راد کلاهبر دار و دزد بشه که کالای قاچاق وارد میکننن ؟ واقعا یه بدبختی که اون مانیتور رو میخره در لحظه ی خرید از کجا باید ب?همه که واقعا گارانتی هست یا نه ؟
منظور من رو متوجه نشدی!
به هرحال، بهتره بحث رو از حالت سخت ا?زاریش خارج نکنیم.
?کر کنید که من الان زنگ بزنم سام سرویس و شماره سریال رو براشون بخونم شاید هم درست باشه و گارانتی شده باشه اما ?کر نمیکنید که این کار سام سرویس باعث سو است?اده ی یه عده ا?راد کلاهبر دار و دزد بشه که کالای قاچاق وارد میکننن ؟ واقعا یه بدبختی که اون مانیتور رو میخره در لحظه ی خرید از کجا باید ب?همه که واقعا گارانتی هست یا نه ؟
خیلی ساده از برچسب و هولوگرام سام سرویس!
Axl Rose
30-11-2007, 02:59
خیلی ساده از برچسب و هولوگرام سام سرویس!
به خدا قسم نمیخوام بحث راه بندارم اما اخه ?کر نمیکنید که این هولوگرام و اینجور چیزا رو خیلی راحت میشه جعل کرد؟ خیلی ها تو این مملکت هستن که میتونن شناسنامه جعل کنن حالا هولوگرام سام سرویس که سهله
تازه وقتی من اون مانیتور رو خریدم هیچ هولوگرامی روی کارتن نبود ?قط یه برچسب روی کارتن بود که مال سام بود
Axl Rose
30-11-2007, 03:01
ببخشید دوستان که خیلی تند ر?تم
بهتره به بحث اصلی تاپیک بپردازیم
SaeedTNT
30-01-2008, 17:00
شما می تونید شماره سریال مانیتور را با شرکت که گارانتی کرده مطابقت بدی و از درست بودن و صحت گارانتی اطمینان حاصل کنید
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.