مشاهده نسخه کامل : Safe Remove نکردن Flash MEmory
Rostamiani
30-11-2007, 19:38
Safe Remove نکردن Flash Memory در حال خواندن یا نوشتن اطلاعات مشکلات نرم ا?زاری به وجود میاره یا سخت ا?زاری؟
یعنی ممکنه خود حا?ظه صدمه ببینه یا اینکه نهایتا با یک بار Format کردن درست میشه؟
red_waves
30-11-2007, 20:10
بعضی از کول دیسک های ضعی? مشکل دار میشن یا می سوزند یا مقداری از حجمشون کاهش می یابد و ر دیتکت اونها توسط سیستم عامل به کندی انجام می پذیرد میشن
من چند تایی سوخته دیدم ولی مورد کاهش حجم داشته ندیدم
AMD>INTEL
30-11-2007, 21:36
البته بستگی به کی?یت ?لش هم دارد .
خوشبختانه تا حالا من از این مشکلها نداشتم :دی
Rostamiani
01-12-2007, 07:17
البته بستگی به کی?یت ?لش هم دارد .
پس ممکنه با Format کردن هم درست نشه؟
?لش مموری من OCZ ATV هست.نرم ا?زار Format هم داره.ممکنه که این برنامه هم نتونه درستش کنه؟
Rostamiani
02-12-2007, 06:34
?کر می کنم باید بیشتر توضیح بدم!
منطور من از مشکل نرم ا?زاری اینه که مثلا ?ایلی در حال نوشته شدن هست که Flash Drive رو در میاریم.در این حالت ممکنه ?ایل ناقص نوشته بشه یا حتی جدول FAT نیمه کاره بمونه. در این حالت طبیعیه که ?ایل یا کل درایو غیر قابل است?اده بشه.ولی با یک بار ?رمت کردن درست میشه!
ولی چون من از سخت ا?زار درایو های Flash خبر ندارم نمی دونم مشکلی که ممکنه پیش بیاد ?قط مشکل نرم ا?زاریه که توضیح دادم یا از نظر سخت ا?زاری هم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟لط?ا راهنمایی کنید.
کلا وقتی یک قطعه را Safety Remove می کنید، سیستم عامل Priority های Process های اون قطعه رو در بالاترین حد ممکن قرار می ده. وقتی عبارت The Device can now be safety removed را دیدید، یعنی این Process ها تمام شده اند و اگر قطعه را جدا کنید مشکلی پیش نمی آید.
برای Flash Memroy هم همینطور است. اگر Safety Remove نکنید بزرگترین مشکلی که ممکن است داشته باشید، از بین ر?تن اطلاعات روی Flash Memory است نه خرابی خود قطعه.
?کر می کنم باید بیشتر توضیح بدم!
منطور من از مشکل نرم ا?زاری اینه که مثلا ?ایلی در حال نوشته شدن هست که Flash Drive رو در میاریم.در این حالت ممکنه ?ایل ناقص نوشته بشه یا حتی جدول FAT نیمه کاره بمونه. در این حالت طبیعیه که ?ایل یا کل درایو غیر قابل است?اده بشه.ولی با یک بار ?رمت کردن درست میشه!
ولی چون من از سخت ا?زار درایو های Flash خبر ندارم نمی دونم مشکلی که ممکنه پیش بیاد ?قط مشکل نرم ا?زاریه که توضیح دادم یا از نظر سخت ا?زاری هم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟لط?ا راهنمایی کنید.
سلام
Safe Remove کردن Removable Storage ها کاملا اختیاری هست، یعنی به صورت Default نیازی نیست که شما ?لش خودتون رو Safe Remove کنید اما اگه خیلی دوستش دارید و نمیخواید خدای نکرده برای اون یا اطلاعاتی که روش هست ات?اق نا گواری بیو?ته ، این کار رو بکنید، خیالتون راحت تره .
بنابر این از دیدگاه سخت ا?زاری Safe remove کردن هیچ نقش امنیتی نداره ، چون حتی وقتی که شما safe Remove میکنید باز هم Flash شما روشن هست و ?قط ولتاژ از روی دو خط انتقال اطلاعات درگاه USB برداشته میشه.
نوعا دیدم بعضی ها اینقدر روی این مسئله Safe remove کردن حساس هستند که اگه کامپیوتر رو هم Restart کنند و یادشون بره که Safe Remove بکنند، صبر می کنند تا ویندوز بیاد بالا و بعد اون رو safe remove میکنند :) در حالی که اصلا نیازی به این کارا نیست :rolleyes:
آقا این دوستمون پرسیده در حال نوشتن اطلاعات بکشیم.
نه این که ?قط وقتی که وصله.
شما وقتی Safe Remove کنی دیگه سیستم اجازه نوشتن روی اون قطعه نداره.
ولی اگه در حال نوشتن و خواندن هم نباشه بدون این کار میشه ارتباط رو قطع کرد.
اما
وقتی که دارین روش مینویسین اگه ارتباط قطع بشه علاوه بر مشکلات ?ایلهای ناقص مشکلات سخت ا?زاری هم ممکنه پیش بیاد
Rostamiani
02-12-2007, 23:34
بالاخره مشکل سخت ا?زاری پیش می آد یا نه؟
منبع خوبی در این مورد سراغ دارین؟
ببین عزیز
همش تجربیه
معلوم نمیشه
ممکنه پیش بیاد ممکنه نیاد
بستگی به خود ?لش هم داره
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.