مشاهده نسخه کامل : خریدن Surge Protection
Rostamiani
01-12-2007, 12:55
سلام
من یک Surge Protection خوب برای کامپیوترم می خوام.تا 30 هزار تومن هم می تونم هزینه کنم.
مارک APC مارک خیلی خوبیه ولی نمایندگیش می گ?ت ما ?قط UPS های APC رو میاریم.
حالا می خوام بدونم توی بازار چه مارک هایی و با چه قیمت هایی هستند؟
Rostamiani
03-12-2007, 06:37
واقعا کسی هیچ اطلاعی نداره؟
هیچ کسی نیست که Surge Protection داشته باشه؟
شما میتونید از مارک های ایرانی هم است?اده کنید بدون مشکل..
البته همه رگلاتور ها بعد از چند سال خاصیت خودشون رو از دست میدن.
Rostamiani
03-12-2007, 19:25
شما میتونید از مارک های ایرانی هم است?اده کنید بدون مشکل..
البته همه رگلاتور ها بعد از چند سال خاصیت خودشون رو از دست میدن.
مثلا چه مارک هایی خوب هستن؟
یعنی چی؟
بعد از چند سال خراب میشن؟چرا؟!!!
همه مارک ها اینجورین؟
دوست عزیز کلمه Surge Protection شما رو به اشتباه ننداره، این همون ترانس 220 ولت خودمون هستش که بسته به مدل و قیمتش ولتاژ های بین 140 تا 260 ولت رو تص?یه میکنه و 220 ولت بیرون میده.
انواع مختل? داره، مثلا نوعی از این دستگاه که به شکل سه راهی عادی هست، طبعا به علت است?اده از قطعات قدرتی، در مداری کوچک دارای عمر نسبتا کمتری نسبت به انواع ترانس دار (سیم پیچی) هست.
مارک هم که تا دلتون بخواهد هست، قیمت هم من از معمولی 6 هزار تومن سراغ دارم تا 12 کیلووات برای منزل به قیمت 200 هزار!
Dev_CSharp
03-12-2007, 23:00
دوست عزيز
من ?اراتل مدل FARATEL - SM1250 و توضيحات كليشم در آدرس زير
http://www.faratel.com/products/eups.cfm?name=sm
را توصيه ميكنم، چون خودم دارمش، هم عالي جواب ميده و از نظر كي?يت قابل رقابت با محصولات
خارجي است و هم خدمات پس از ?روش خوبي دارد.
نرم ا?زار مديريتي قوي هم همراهش است و تا 25 دقيقه ميتونه يه سيستم معمولي را روشن
نگه دارد، در ضمن قيمتش حدود 190 هزار تومن است.
Rostamiani
04-12-2007, 14:01
دوست عزیز کلمه Surge Protection شما رو به اشتباه ننداره، این همون ترانس 220 ولت خودمون هستش که بسته به مدل و قیمتش ولتاژ های بین 140 تا 260 ولت رو تص?یه میکنه و 220 ولت بیرون میده.
انواع مختل? داره، مثلا نوعی از این دستگاه که به شکل سه راهی عادی هست، طبعا به علت است?اده از قطعات قدرتی، در مداری کوچک دارای عمر نسبتا کمتری نسبت به انواع ترانس دار (سیم پیچی) هست.
مارک هم که تا دلتون بخواهد هست، قیمت هم من از معمولی 6 هزار تومن سراغ دارم تا 12 کیلووات برای منزل به قیمت 200 هزار!
Surge Protection ولتاژ رو تنظیم نمی کنه!
اینم تعری? Surge در سایت APC:
The surges could be classified in two: surges could be external the building and could be internal the building. Frequently external surges are caused by storms and / or by power company switching operations. When equipment within the building is turning on and off Internal surges could occur.
Generally external surges could be more severe than internal surges while internal surges could occur more frequently, around 80% of all surges are internal.
در ضمن قیمتش هم خیلی کمتر از UPS هست.Surge Protection های APC قیمتشون زیر 30 دلاره!
اینی که شما میگی برای کار احتیاج به اتصال زمین داره.
AMD>INTEL
04-12-2007, 21:38
?قط ?اراتل
Rostamiani
20-12-2007, 08:32
ایا Faratel استبلایزر هم داره؟
Dev_CSharp
20-12-2007, 10:02
بله
عزيز، يه سر برو سايتش همه چيو دسته بندي شده و مرتب همراه توضيحات كامل گذاشته.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.