مشاهده نسخه کامل : ایرادات پاور530ab
با سلام بر جناب عمرانی!آقای مهندس من یه پاور 530 وات از نمایندگیتون تو شیراز گر?تم بعد نصب کردم رو سیستم
ولی حالا هر وقت که سیستمم رو استند بای می کنم ویندوز خاموش میشه!من از شرکتی که قطعاتم رو گر?تم پرسیدم میگن احتمال داره از پاور باشه!بعد به همون نمایندگیتون زنگ زدم گ? میتونی بیاری تست کنم اگه مشکلی داشت ب?رستم تهران!اما 2 ه?ته طول میکشه!حالا به نظر شما چی کار کنم؟چقد احتمال داره از پاور باشه؟
لسیت قطعات سیستم من
cpu:AMD 4800+ dual core x2
main:MSI k9n ultra
ram:2*1024mg patriot 800
HDD:WD 320 8+Maxtor IDE 80+
CDRW
VGA:Gainward gforce 8500 DDR3 256
+کلی ?ن!:دی
AMD>INTEL
04-12-2007, 21:26
شما بایوس بردت رو اپ دیت کن . پاور احتمالش کم هست
شما بایوس بردت رو اپ دیت کن . پاور احتمالش کم هست
آپدیت بایوس چقدر طول میکشه؟آخه من موقعی که مین رو خریدم گ?تن بایوسش آپدیت شده!
حداکثر 5 دقیقه.بهترین و مطمعن ترین راهش این هست که شما آخرین ورژن بایوست را از سایت Msi دانلود کنی سپس ?لش کنید تا آپگرید بشه .البته قبلش باید وارد ص?حه بایوستون بشین و ورژنی را که روش هست چک کنید اگر پایینتر از اونی بود که توی سایت هست دانلود کنید و اگرنه هم که احتیاجی به دانلود نیست.
با سلام بر جناب عمرانی!آقای مهندس من یه پاور 530 وات از نمایندگیتون تو شیراز گر?تم بعد نصب کردم رو سیستم
ولی حالا هر وقت که سیستمم رو استند بای می کنم ویندوز خاموش میشه!من از شرکتی که قطعاتم رو گر?تم پرسیدم میگن احتمال داره از پاور باشه!بعد به همون نمایندگیتون زنگ زدم گ? میتونی بیاری تست کنم اگه مشکلی داشت ب?رستم تهران!اما 2 ه?ته طول میکشه!حالا به نظر شما چی کار کنم؟چقد احتمال داره از پاور باشه؟
لسیت قطعات سیستم من
cpu:AMD 4800+ dual core x2
main:MSI k9n ultra
ram:2*1024mg patriot 800
HDD:WD 320 8+Maxtor IDE 80+
CDRW
VGA:Gainward gforce 8500 DDR3 256
+کلی ?ن!:دی
سلام
قبل از این که بخواهید کار دیگه ای بکنید ×توی تنظیمات بایاس نگاه کنید ببینید قسمت acpi روی S1 ست شده باشه و نه روی S3 . احتمالا این هست که قطعات برای مود S3 ناسازگار باشن که احتمالش کم هم نیست .
سلام
قبل از این که بخواهید کار دیگه ای بکنید ×توی تنظیمات بایاس نگاه کنید ببینید قسمت acpi روی S1 ست شده باشه و نه روی S3 . احتمالا این هست که قطعات برای مود S3 ناسازگار باشن که احتمالش کم هم نیست .
سلام دوست عزیز!
تنظیمات بایوس همون پیش?رضش هست!حالا اینها که گ?تید چه ?رقی می کنن هر کدوم؟اگه یه کم توضیح بدید ممنون میشم دوست عزیز!
S3 به معنای suspend to ram هست که موقع sleep شدن سیستم خاموش میشه ولی اطلاعات در رم هست.
s1 هم همون کار رو میکنه اما سیستم خاموش نمیشه ولی قطعات به حالت کم مصر? میرن.
S3 به معنای suspend to ram هست که موقع sleep شدن سیستم خاموش میشه ولی اطلاعات در رم هست.
s1 هم همون کار رو میکنه اما سیستم خاموش نمیشه ولی قطعات به حالت کم مصر? میرن.
آقا سعید من چک کردم!پیش ?رضش که همون S1 بود!من کردمش S3!اما دیگه سیستم استندبای تنمی شد و مستقیما خاموش می شد اما وقتی روشنش می کردم تازه ویندوزdown میشد!حلا شما می?رمایید چی کار کنم؟
ببخشید خود آقای عمرانی دیگه تشری? نمی آرند به این ?روم؟
J.Omrani
11-12-2007, 12:57
آقا سعید من چک کردم!پیش ?رضش که همون S1 بود!من کردمش S3!اما دیگه سیستم استندبای تنمی شد و مستقیما خاموش می شد اما وقتی روشنش می کردم تازه ویندوزdown میشد!حلا شما می?رمایید چی کار کنم؟
ببخشید خود آقای عمرانی دیگه تشری? نمی آرند به این ?روم؟
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
من هم بعید می دانم مشکل مربوط به پاورتان باشد. ولی برای اطمینان خاطر شما، اگر آدرستان را برایم به صورت پیغام خصوصی قرار دهید، یک عدد پاور مشابه دیگر، برایتان ارسال خواهم نمود تا به محظ رسیدن، پاور خودتان را برایم ارسال نموده و ما را از نتیجه کار با خبر ?رمایید.
با تقدیم احترام
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
من هم بعید می دانم مشکل مربوط به پاورتان باشد. ولی برای اطمینان خاطر شما، اگر آدرستان را برایم به صورت پیغام خصوصی قرار دهید، یک عدد پاور مشابه دیگر، برایتان ارسال خواهم نمود تا به محظ رسیدن، پاور خودتان را برایم ارسال نموده و ما را از نتیجه کار با خبر ?رمایید.
با تقدیم احترام
جناب عمرانی من واقعا از پشتیبانی شرکتتون ممنونم اما من می خوام اول مطمئن شم که مشکل از کجاست بعدا اقدام کنم!شاید واقعا مشکل از پاور نباشه،من یه جا دیدم نوشته بود مشکل با استندبای در بیشتر موارد ناشی از خرابی خازنهای مین بورد میتونه باشه!شما چه می?رمایید؟اگه به این حال بازم صلاح میبینید که من پاور رو براتون ارسال کنم چشم!ولی منم بعید میدونم از پاور باشه!
با تشکر
J.Omrani
11-12-2007, 18:51
جناب عمرانی من واقعا از پشتیبانی شرکتتون ممنونم اما من می خوام اول مطمئن شم که مشکل از کجاست بعدا اقدام کنم!شاید واقعا مشکل از پاور نباشه،من یه جا دیدم نوشته بود مشکل با استندبای در بیشتر موارد ناشی از خرابی خازنهای مین بورد میتونه باشه!شما چه می?رمایید؟اگه به این حال بازم صلاح میبینید که من پاور رو براتون ارسال کنم چشم!ولی منم بعید میدونم از پاور باشه!
با تشکر
به نام آنکه جانشیبن همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
من در مورد سایر قطعات سخت ا?زاری ، شناخت آنچنانی ندارم و قطعا دوستان در این مورد صاحب نظر می باشند. ولی تا جایی که به پاور مربوط است ، ولتاژ SB اگر اشکالی داشته باشد، به هیچ عنوان پاور در حالت معمول نیز کار نخواهد نمود. چرا که این ولتاژ مدار PS-ON پاور را آماده دریا?ت دستور از مادربرد می نماید و اگر اشکالی در آن وجود داشته باشد ، حتی در لحظه ابتدایی روشن نمودن سیستم نیز شما با مشکل مواجه خواهید شد.
به هر ترتیب ، بنده با کمال میل آماده دستورات شما هستم تا اگر صلاح بدانید یک پاور دیگر برایتان ارسال نمایم.
با تقدیم احترام
به نام آنکه جانشیبن همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
من در مورد سایر قطعات سخت ا?زاری ، شناخت آنچنانی ندارم و قطعا دوستان در این مورد صاحب نظر می باشند. ولی تا جایی که به پاور مربوط است ، ولتاژ SB اگر اشکالی داشته باشد، به هیچ عنوان پاور در حالت معمول نیز کار نخواهد نمود. چرا که این ولتاژ مدار PS-ON پاور را آماده دریا?ت دستور از مادربرد می نماید و اگر اشکالی در آن وجود داشته باشد ، حتی در لحظه ابتدایی روشن نمودن سیستم نیز شما با مشکل مواجه خواهید شد.
به هر ترتیب ، بنده با کمال میل آماده دستورات شما هستم تا اگر صلاح بدانید یک پاور دیگر برایتان ارسال نمایم.
با تقدیم احترام
جناب عمرانی!با تشکر از شما!
من متعقبا بهتون نتیجه کار رو اعلام می کنم!
مو?ق باشید
دوست عزیز درایور ها هم میتونن باعث مشکل شما شده باشن.. بخصوص گرا?یک بهتره همه رو آپدیت کنید.
دوست عزیز درایور ها هم میتونن باعث مشکل شما شده باشن.. بخصوص گرا?یک بهتره همه رو آپدیت کنید.
آقا سعید،دوست من نشد متاس?انه!بایوس رو آپدیت کردم!درایور ها رو هم که آپدیت کردم اما نشد!حالا میشه از مین بورد باشه؟
با تشکر!
دروود!
آقای مهندس و آقا سعید ممنون که کمکم کردید!مشکل من با ویندوز ایکس پی بودش که با ارتقا ان به ویستا مشکل حل شد!اما چرا همچشن مشکلی با ایکس پی پیش اومده بود؟
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.