مشاهده نسخه کامل : Dell با گارانتی Green ، نظر شما چیست؟
J.Omrani
09-01-2007, 11:49
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز ؛
سلام،
شرکت تولیدی سیستمهای آینده سیما(GREEN) ، در حال رایزنی با شرکت معظم Dell جهت اخذ نمایندگی خدمات پس از ?روش متمرکز و اصلی لپ تاپ با برند Dell در ایران می باشد، که در این راه توا?قات اولیه نیز حاصل گردیده است. خواهشمند است پیشنهادات خود را در این زمینه مطرح ?رمایید. بدیهی است که این پیشنهادات به ما در شروع و ادامه این مسیر جدید ، کمک شایانی خواهد نمود .
با تقدیم احترام
عمرانی
خوب خيلي خوبه كه نظر اين جمع براي شما مهمه .
ميشه راجب نوع دقيق گارانتي يه توضيحي بديد . من زياد از گارانتي لپتاپ سررشته ندارم .
AMD>INTEL
09-01-2007, 12:13
دل يك شركت آمريكائي هست به شركت هاي ايراني نمايندگي ميده ؟ . واي در كل طي? كامل محصولاتش ?كر كنم بهتر باشه شامل مونيتور و چاپگر
J.Omrani
09-01-2007, 12:57
دوستان عزیز ؛
سلام،
ما در زمینه ارائه خدمات پس از ?روش لپ تاپ ، صر?ا شرکتهای داخلی را بررسی کرده ایم . منتظر ارائه پیشنهاد بهتر از طر? شماییم. چرا که سابقه ای در این مورد نداریم . مثلا اگر کاربر لپ تاپش نیاز به سرویس داشت ، آیا بهتره که یک نمونه جایگزین تا زمان ر?ع عیب دریا?ت کند ، یا نه ؟ یا موارد و شرایط تعویض قطعه ( مثل هارد، رم ، ...)، چگونه باید باشد؟
در ضمن ، ما از طریق ایرلند اقدام کرده ایم .
با تقدیم احترام
عمرانی
خوب اگه نظر من رو صر?ا به عنوان مصر? کننده بخواید،مسلما شرایط ایده آل برای مصر? کنندگان داخلی، برخوردار بودن از تمامی امتیازیاتی هست که یک مصر? کننده مثلا آمریکایی از محصولات DELL بدست میاره که در کل شامل نحوه ?روش و گارانتی هست.
سیستم ?روش Dell چه نقدی و چه اقساط بسیار مقرون به صر?ه و راحت هست که به نظر پیاده کردن این سیستم ?روش در ایران غیر ممکنه، مگر اینکه خود dell به کمک شرکتهای ایرانی بیاد که این هم شرایطش به این سادگی ها نیست.
نکته ای که وجود داره اینه که نوت بوک ها و محصولات DELL با شرکت های معتبر دیگه از لحاظ کی?یت و کارایی تقریبا برابر هست یعنی نمیتونیم بگیم ?لان نوت بوک چون مارکش DELL هست از نوت بوک با مارک دیگه سر تره، شاید تو بعضی محصولات و مدل ها بهتر و در بعضی مدل ها حتی کی?یتش پایین تر باشه.
پس مو?قیت DELL برمیگرده به شرایط ?روش و گارانتی که داره، اجرای شرایط ?روش در ایران رو نمیدونم قابل اجرا باشه یا نه اما دست کم اگر مصر? کننده ایرانی مطمن باشه که با خرید یک محصول مارک DELL از گارانتی اون که در سطح جهان شاید شماره 1 باشه برخوردار میشه، حتما به خرید محصول DELL علاقه نشان خواهد داد. البته بحث گارانتی نوت بوک نسبت به گارانتی محصولاتی مثل مانیتور و چاپگر مهم تر هست.
http://www.dell.com/content/topics/global.aspx/policy/en/policy?c=us&l=en&s=gen&~section=010
J.Omrani
09-01-2007, 15:17
مدیریت محترم؛
با سلام،
از راهنمایی کلی شما سپاسگزارم . اگر امکانش هست ب?رمایید شرایط ایده آل بازار ایران ( با توجه به شرایط ایرانی بودنش! ) چه مواردی را در بر می گیرد؟
می دانم ?رصت زیادی ندارید . اگر امکانش هست ، تیتر وار هم ب?رمایید، است?اده می کنیم. در ضمن ?کر می کنید نقاط قابل بهبود Dell در بخش لپ تاپ چه چیزهایی می باشد؟ ما به هم?کری شما نیازمندیم .
با تقدیم احترامات ویژه
عمرانی
خواهش میکنم آقای عمرانی عزیز، شما هم به ما لط? دارید که از ما نظر خواستید. یه نکته کوچیک بگم که ما بر خلا? تالار های گ?تمان دیگه هد?مون انتخاب اسامی بزرگی مثل مدیر کل و ادمینیستراتور و ... نیست و عنوان "مدیر انجمن" هم صر?ا برای اجرای نوعی نظارت از طر? این گروه به شیوه درست ?عالیت سایر اعضا هست. در این جمع دوستانه من از همه دوستان دانش ?نیم کمتر هست اما همیشه از صحبت هاشون نکته های جدید یاد میگیرم. بگذریم!
به خاطر آشنایی دوستان بهتره که اول م?هوم کلی گارانتی شرح داده بشه :
گارانتی به معنای تعهد داده شده به خریدار یک محصول از طر? تولید کننده/?روشنده/نماینده آن محصول است که اولا تضمین کننده صحت کارکرد محصول از ابتدای خرید تا مدت زمان تعیین شده گارانتی و دوما در صورت وجود/پیدایش هر گونه مشکل در محصول که در قرار داد گارانتی ذکر شده، مسئولیت ر?ع/تعویض آن بدون دریا?ت هزینه به عهده ?روشنده خواهد بود.
معیار برتری گارانتی داده شده از طر? یک شرکت با شرکت های دیگر هم قطعا شرایط ذکر شده در قرار داد گارانتی هست، بعضی از شرکت ها شرایط سهل تر و مشتری مدار تری نسبت به سایر شرکت ها دارند.
در مورد شرایط گارانتی DELL هم تا اونجا که من میدونم شامل موارد زیر هست :
1 - مدت قرار داد گارانتی به عهده مشتری ( از یک تا 4 سال) البته به اضای هر سال گارانتی هزینه ای دریا?ت خواهد شد
2 - تعویض ?وری نوت بوکی که در هنگام تحویل به مشتری که به این سرویس Dead On Arrival میگن.
3 - تعمیر و یا تعویض بی چون و چرای قطعات نوت بوکی که صر?ا بدون مشکل ?یزیکی هستند ( ضربه و آتش سوزی موارد دیگه که خودتون بهتر میدونید)
4 - پشتیبانی با تل?ن، ایمیل و چت به صورت 24x7x365
5 - سرویس در محل پس از مو?ق نبودن ر?ع مشکل به صورت تل?ن/ایمیل/چت در ساعت های متعار?
البته DELL کلاس های مختل?ی از قرارداد گارانتی رو به مشتریاش ارائه میده که با نظر خود مشتری و پرداخت مابه الت?اوت اون کلاس با کلاس استاندارد هست. بعضی از این کلاس ها شامل عوارض ?یزیکی مثل ضربه، سرقت و .. هم هست! اطلاعات بیشتر در لینک زیر :
http://www.dell.com/content/topics/segtopic.aspx/services/warranty_comparison?c=us&cs=19&l=en&s=dhs
امیدوارم این اطلاعات براتون م?ید بوده باشه
J.Omrani
09-01-2007, 18:50
دوست خوب من ؛
سلام،
از راهنمایی و هدایت صحیح شما ، سپاسگزاریم.
مو?ق باشید
عمرانی
Abolfazl-R
09-01-2007, 22:06
راجع به مانيتور چي؟
J.Omrani
10-01-2007, 08:25
دوست خوب من؛
سلام،
?علا ?قط در مورد لپ تاپ مذاکره نمودیم . قطعا در صورت بازخورد خوب از طر? بازار ، در ادامه می توان همکاری را گسترده نمود.
با تقدیم احترام
عمرانی
pesarkhale
11-01-2007, 00:08
با سلام .اول از همه اینکه امیدوارم که در کار پیش رو مو?ق باشید .
?کر میکنم پر?روش ترین برند داخل ایران رو انتخاب کردید .
اما چند تا پیشنهاد کلی :
1- سعی کنید سبد محصولاتتون کامل باشه و تقریبا همه انواع لپتاپهای دل رو شامل بشه که مشتری حق انتخاب داشته باشه
2- در بخش ?روش سعی کنید ازا?راد مطلع و آگاه به تکنو لوژی روز است?اده کنید ا?رادی که پویا باشند .
3- سعی کنید حتی الامکان ?روشگاهی با همین نام گارانتی در جایی مناسب داشته باشید تا به طور مستقیم با خریدار در تماس باشید .
4-سعی کنید بهترین و کاملترین اطلاع رسانی رو به مشتری داشته باشید تا متقاعد بشه شما میشناسید جنسی که می?روشید( به چشم خودم دیدم که توی پایتخت 2 ن?ر که با هاشون ر?تم لپ تاپ بخرم به خاطر اینکه احساس کردند ?روشنده و گارانتی کننده اطلاعات زیادی ندارند حاضر شدند 100000 تومان لپ تاپ رو گرونتر بخرند (همون لپ تاپ ) از ?روشگاهی که مشخص بود پشتوانه خوبی داره .)
5-هولوگرام مرکز خدمات ان?ورماتیک رو بگیرید .چون میتونه یه تضمین کی?یت باشه برای شرکت شما در بین خریداران عام
6- یه جوری باید تضمین بدید که مثلا اگه 4 سال گارانتی میکنید .هنوز سال دوم نشده شرکتی به این اسم وجود نداشته باشه و کارت گارانتی دیگه به درد نخوره(ات?اقی که در ایران کم پیش نمیاد )
7-پاسخگوی مشکلات نرم ا?زاری خریداران باشید که اغلب با ویندوز ایجاد میشه و دیدم که اکثر گارانتی ها بابت این کار مبالغی در حد 10-15 هزار تومان میگیرند.
8-به نحوی ارتباط خودتون رو بعد از ?روش با خریدار ح?ظ کنید (ایمیل -وب سایت -نامه -کارت تبریک -بن خرید مثلا نرم ا?زار ارجینال و ....) که خریدار حضور شما رو در کنار خودش حس کنه .(شرکت هاکوپیان میتونه الگوی خوبی باشه گرچه ارتباط زیادی با این صن? نداره!!)
9-سیستم جایگزین میتونه برای خیلی از کاربران م?ید باشه .چون ممکنه تعمیر زمان بر باشه .
J.Omrani
11-01-2007, 14:26
دوست خوب من؛
سلام،
از اینکه وقت گذاشید و ما را راهنمایی ?رمودید ، بینهایت سپاسگزارم.;) ;) ;) نظرات شما را هم منتقل کردم . انشاءا.. مو?ق باشید.
کماکان منتظر نظرات سایر عزیزان هستیم.
با تقدیم احترام
عمرانی
J.Omrani
11-01-2007, 16:49
دوست عزیزم؛
سلام،
طبق جدیدترین تحقیقات همکاران ما در واحد طرح و برنامه ، که هم اکنون در اختیار من قرار داده شد، پر ?روشترین لپ تاپها در ایران اول Toshiba دوم Sony وسوم Dell می باشد. البته صلاحیت این آمار را نمی توانم تایید کنم ( تحقیق یک ماهه ایشان از بازار و نظر سنجی از 1350 ?روشگاه و مصر? کننده ، کا?ی به نظر نمی رسد).
باتقدیم احترام
عمرانی
pesarkhale
21-01-2007, 13:27
دوست عزیزم؛
سلام،
طبق جدیدترین تحقیقات همکاران ما در واحد طرح و برنامه ، که هم اکنون در اختیار من قرار داده شد، پر ?روشترین لپ تاپها در ایران اول Toshiba دوم Sony وسوم Dell می باشد. البته صلاحیت این آمار را نمی توانم تایید کنم ( تحقیق یک ماهه ایشان از بازار و نظر سنجی از 1350 ?روشگاه و مصر? کننده ، کا?ی به نظر نمی رسد).
باتقدیم احترام
عمرانی
عجب1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من واقعا تعجب كردم!! چون حداقل چيزي كه ما توي دانشگاه ميبينيم خيلي با اين امار ?رق داره .تقريبا دل با ?اصله زياد در صدر قرار داره(تازگي كه ديگه به خاطر لپتاپ ?وقالعاده 6400 هم كه خيلي بيشتر شده !)
mohammad reza shafaii
16-08-2007, 13:12
خوب خيلي خوبه كه نظر اين جمع براي شما مهمه .
ميشه راجب نوع دقيق گارانتي يه توضيحي بديد . من زياد از گارانتي لپتاپ سررشته ندارم .
سلام من در ابتدای عرایضم باید بگم که خوشحالم که عضو جدید این سایت هستم:) گارانتی بسیار ابزار مناسبی است جهت ا?زایش ?روش و ر?اه مشتری اما کسانی که مایلند گارانتی ارایه دهند باید تعری? گارانتی را بدانند که امیدوارم شما بدانید;) با این حال شما ?کر میکنید با تحریم ها علیه ایران شما میتوانید نمایندگی خدمات پس از ?روش دایر کنید؟:rolleyes:
AMD>INTEL
16-08-2007, 13:23
شركت آينده سيما تو قسمت گارانتي كيس و پاور يكي از شركتهائي هست كه به مشتري احترام ميذارد. قصد تبليغ يا تعري? ندارم ولي هر روز رو به پيشر?ت هستند .
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.