مشاهده نسخه کامل : چرا پاور من اينگونه است؟
سلام
با تشكر ?راوان از توجه شما
من پاور گرين ۳۸۰ ورژن ۲ دارم. اص?هان (داده ورز جويا)
مادربورد من ايسوس ولتاژ زير را در بايوس به شرح زير اعلام كرده
۳ ولت ۳.۳۸ ولت
۵ولت ۴.۹۹ ولت
۱۲ولت ۱۲.۷۴ ولت
۵ولت استند باي ۶.۴۲ ولت
حالا چرا ۱۲ ولت اينقدر بالاست؟ من يك هارد مكستور ۱۶۰ ساتا ۲ و يك دي وي دي رايتر ال جي دارم .
ماردبورد از نوع M2n8-vmx كه كارت گرا?يك از نوع آن بورد جي?ورس ۶۱۰۰ است و مجموع كل مصر? احتمالا كمتر از ۲۰۰ وات است.
براي ۵ ولت استند باي چرا ولتاژ وحشتناكي نشون ميده،وقتي من به حالت استندباي ميرم كامپيوتر خاموش ميشه وبعد اگر روشن كنم بعد از مدتي ۲ دقيقه ق?ل ميكنه.تنها با ريست كردن درست مي شود.
من اين پاور يك ه?ته قبل خريدم.با اين ولتاژ بالا چكار كنم؟
دوست عزیز شما با پاور قبلی هم ولتاژ های درست میگر?تید یا خیر؟
مشکل استند بای احتمال زیاد از درایور ها بخصوص گرا?یک هست اونها رو بروز کنید.
آپدیت بایاس مادربرد هم ممکنه مشکل گزارش ولتاژ های مشکل دار رو حل کنه.
نهایتا سیستم رو با یک پاور دیگه تست بزنید و صحت ولتاژ ها رو چک کنید. همینطور پاور خودتون رو روی یک مینبرد دیگه تست کنید.
سلام
۳ ولت ۳.۳۸ ولت
۵ولت ۴.۹۹ ولت
۱۲ولت ۱۲.۷۴ ولت
۵ولت استند باي ۶.۴۲ ولت
حالا چرا ۱۲ ولت اينقدر بالاست؟ من يك هارد مكستور ۱۶۰ ساتا ۲ و يك دي وي دي رايتر ال جي دارم .
ماردبورد از نوع M2n8-vmx كه كارت گرا?يك از نوع آن بورد جي?ورس ۶۱۰۰ است و مجموع كل مصر? احتمالا كمتر از ۲۰۰ وات است.
براي ۵ ولت استند باي چرا ولتاژ وحشتناكي نشون ميده،وقتي من به حالت استندباي ميرم كامپيوتر خاموش ميشه وبعد اگر روشن كنم بعد از مدتي ۲ دقيقه ق?ل ميكنه.تنها با ريست كردن درست مي شود.
هیچ مشکلی نیست
مطمئن باش
J.Omrani
11-12-2007, 10:12
سلام
۳ ولت ۳.۳۸ ولت
۵ولت ۴.۹۹ ولت
۱۲ولت ۱۲.۷۴ ولت
۵ولت استند باي ۶.۴۲ ولت
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
همانطور که آقا سعید و جناب mhaf ?رمودند، این مشکل مربوط به خروجی پاور نمی باشد. برای اطمینان، شما می توانید در هنگان روشن بودن سیستم خود، با یک ولت متر ، میزان خروجی های پاورتان را چک ?رمایید.
ضمنا در نظر داشته باشید که پاور گرین دارای پروتکشن های مختل? مانند OVP است که اگر خروجی +5V/SB شما از مرز 5.25+ عبور نماید، پاور به صورت خودکار خاموش خواهد شد.
نگران نباشید...
با تقدیم احترام
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.