مشاهده نسخه کامل : Dual Channel Ram
Amiri Fard
10-09-2006, 02:19
سلام:)
اول از همه بگم كه از باز شدن ?روم این سایت بی نهایت خوش*الم .
دوم هم باز شدن این ?روم رو به همه تبریك می گم .
خوب بریم سر اصل مطلب :
من 2 تا رم kingston 256MB دارم كه dual هستند و در یك پك و به صورت كاملا استاندارد و اصل هستند .
وقتی اونها رو به صورت dual بر روی مادربردم ( Chaintech VnForce4Ultra ) نصب می كنم ، كامپیوتر بعد از مدتی ( از 1 دقیقه تا چندین ساعت بعد ) به صورت ناگهانی هنگ می كنه .:( البته یكی دوبار هم Blue Screen of Death رو دیده ام .
اما وقتی رم ها رو به صورت Single می گذارم هیچ مشكلی به وجود نمیاد .:confused:
كامپیوتر نه مشكل نرم ا?زاری داره و نه سخت ا?زاری ، از ل*اظ ویروس و نرم ا?زارهای مخرب هم كاملا پاك هست ( Norton System Works 2006 + Norton Internet Security 2006 "Updated" ) و Setup كامپیوتر هم به صورت Default هست و این مشكل رو روی ویندوز XP Professional Service Pack 2 دارم . مادرببورد هم رم های dual رو ساپورت می كنه .
*الا باید چیكار كنم كه مشكلم *ل بشه ؟
اطلاعات تكمیلی سخت ا?زار سیستم :
CPU : AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000
Graphic Card : GeForce 6200 256MB PCI-Ex16
خب شما اگه به صورت تكي مشكلي نداري مطمعن باش يكي از رمات مشكل دارم سيستم قبلي منم اينطوري ميشد ولي عوضش كردم *ل شد
اگه هم ?ك ميكنه ويندوزت مشكل داره ويندوز اگوست 2006 رو بگير ;)
Amiri Fard
10-09-2006, 13:42
من هر ج?ت رم ها رو تست كردم ولی مشكلی نداشتند .
خوب اگه شما رم هارو یکی یکی تست کردی و مشکلی نداشتی، چند دلیل ممکنه داشته باشه :
1 - رم ها با هم سازگار نیستن (این مورد قبلا هم دیده شده رم های یک پک دوتایی با هم یکسان یا به قول معرو? مچ نبودن)
2 - ایراد از نحوه قرار گیری در سوکت رم هاست ( معمولا رم هارو اگه 2 تا باشه برای دوال چنل کردن یکی رو در اسلات 1 و دیگری رو در اسلات 3 قرار میدن. شما این رو امتحان کن، همینطور در اسلات 2 و 4 هم امتحان کن. در آخر اسلات های 1و2 و همینطور 3و4 هم امتحان کن)
3 - ممکنه ایراد از کنترلر حا?ظه پردازنده باشه ( احتمالش ضعی?ه اما بعید نیست)
4 - همینطور ممکنه ایراد از مادربرد باشه
Amiri Fard
10-09-2006, 19:48
در رابطه با گزینه 1 كه چیزی نمیدونم .
گزینه 2 هم مشكلی نداره و درست قرار گر?ته و گزینه 3 رو هم نمیدونم ولی می دونم كه مادربورد مشكلی نداره .
:cool:
خوب شما باید رم هارو با یه سیستم دیگه چک کنی...همینطور دوات رم که روی سیستم دیگری بدون مشکل کار میکنند رو باید رو سیستم خودت امتحان کنی. در هرصورت ایراد از هر قطعه ای بود باید برای گارانتی و تعویض اقدام کنی.
AMD>INTEL
11-09-2006, 00:26
رم ها رو با برنامه memtest تستشون كن. به نظرم ممكنه با گذاشتن رم هاي رو 333 به جاي 400 . مشگلت حل ميشه .
معمولا تو 939 این طبیعیه..مخصوصا با استپینگ های قدیمی پردازنده...
یه نکته..رو پک( نه خود رم ?قط رو پکش.) رمهات گوشه پایین سمت چپ یه کلمه 3-4 حر?ی نوشته..اونو میخونی؟؟
AMD>INTEL
11-09-2006, 10:58
ممكنه اپ ديت بايوس مشگلت رو تا حدي حل كنه. ولي اگر اون چيزي كه وحيد گ?ت باشه مشگل از كنترلر حا?ظه كه داخل cpu هست. با برنامه cpu-z 1.35 چك كن ببين code name cpu شما چي هست .
Amiri Fard
11-09-2006, 13:01
ممكنه اپ ديت بايوس مشگلت رو تا حدي حل كنه. ولي اگر اون چيزي كه وحيد گ?ت باشه مشگل از كنترلر حا?ظه كه داخل cpu هست. با برنامه cpu-z 1.35 چك كن ببين code name cpu شما چي هست .
http://amirifard.persiangig.com/image/CPU-Z.jpg
معمولا تو 939 این طبیعیه..مخصوصا با استپینگ های قدیمی پردازنده...
یه نکته..رو پک( نه خود رم ?قط رو پکش.) رمهات گوشه پایین سمت چپ یه کلمه 3-4 حر?ی نوشته..اونو میخونی؟؟
http://amirifard.persiangig.com/image/RAM%20Pack.JPG
خوب..چیپ رمت موسل ویاتک هستش..با این ریویژن ممکنه مشگل داشته باشه...الان رم خوب قیمتش بالاست..ب?روش 2 تا ماژول رم هاینیکس D43 گارانتی ساقی بخر..
قبلش واسه اطمینان مم تست رو هم اجرا کن تا مطمئن بشی رمت مشگل داره..
Amiri Fard
11-09-2006, 22:38
قبلا تست كردم و مشكلی نداشت ....
AMD>INTEL
11-09-2006, 23:40
بايوس رو اپ ديت كردي ؟
Amiri Fard
12-09-2006, 01:46
یه ?ایل با پسوند bin رو دانلود كردم ولی نمی دونم چطوری بایوس رو آپ دیت كنم ...
AMD>INTEL
12-09-2006, 01:56
تو آخر د?ترچه مادربردت براي اپ ديت بايوس راهنمائي كرده . شما يك ?ايل exe براي اجرا كردن برنامه ?لش لازم داري
كه احتمال زياد تو همون سايت مادربردت يا تو cd مادربرد هست .
Amiri Fard
12-09-2006, 02:06
متاس?انه توی د?ترچه چیزی ننوشته . توی سایت مادربورد هم یه ?ایل كه روش آپ دیت كردن هست داره كه خرابه !!! ...:eek:
Amiri Fard
12-09-2006, 02:18
مشكلم برای آپ دیت حل شد . همین الآن به سایتش نگاه كردم . اون ?یله درست شده .
ممنون . می رم تست می كنم ...
Amiri Fard
12-09-2006, 13:34
ممنون از همگی الآن دیگه مشكلم به كلی حل شد .
arash rashno
20-09-2006, 10:46
چطوری مشکلتون حل شد چون منم همین مشکل رو دارم ؟ یکم در موردش توضیح دهید
Amiri Fard
22-09-2006, 15:53
توضیحش كه م?صله ، البته اگر بخوام از اول داستان رو بگم .
ولی ?قط این رو بدونید كه در آخر Bios رو از طریق Dos ( یه چیزی توی این مایه ها ، چون مادربوردم یه جا داره مخصوص همین ) آپ دیت كردم و مشكل حل شد . توجه كنید كه از طریق ویندوز هم آپ دیت كردم ولی نشد ... :)
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.