مشاهده نسخه کامل : اختصاص page rank 3 به انجمن سخت ا?زار ايران
internet
10-01-2007, 01:36
سلام
همونطوري که شما هم خوب مي دونيد هر سايتي که در ايندکس شدن در وب سايت گوگل برتري داشته باشه از نظر رتبه نيز در گوگل بالاتر قرار خواهد داشت
اين رتبه از عدد 1 شروع و به 10 ختم مي شه
Page rank گوگل عدد 10 هست
Page rank ياهو عدد 9 هست
و اين رتبه براي انجمن سخت ا?زار ايران با اين که تقريباً هم تازه تأسيس هست بسيار رنک خوبي هست
http://www.googleprr.com/3.gif
مي تونيد خودتون اينجا هر سايتي رو خواستيد page rank اون رو جستجو کنيد:
http://www.googleprr.com/Google_Indicator.php
ممنون از اطلاعت.
حالا منظورت خود سایته یا ?وروم؟ سایت که مدت زیادیه رنکش 3 شده اما ?وروم مثل اینکه هنوز 1 هستش
internet
10-01-2007, 15:34
دوست عزيز
مهم Domin شما هست ديگه اين که شما نمي خواد که هر لينکي که داشتي بزاري ببيني رنکينگ شما چقدر هست مثلاً همين لينکي که بالا من گذاشتم شما مراجعه کني ?قط به شما مکاني جهت نوشتن Domin داده است و شما احتياجي نيست که ديگه لينک هاي ديگه رو هم بزاريد و سرچ کنيد به هر حال Domin شما يعني :
sakhtafzar.com در رنکينگ گوگل در رتبه 3 رو داره که انشاالله بهتر بشه و مهمترين چيز هم در رنکينگ گذاشتن لينک سايت در سايت هاي ديگه هست هر چه لينک شما در سايت هاي معرو? بيشتر باشه رنکينگ شما خيلي سريع بالا مي ره البته در سايت هاي پر بازديد و داراي رنکينگ بالا
شما هم یاد گر?تیا :)
میدونم اینارو ، البته چون انجمن ها یک ساب دومین و به عبارتی ص?حه از سایت حساب میشه، البته حتما میدونید که گوگل برای هر ص?حه یک پیج رنک اخنصاص میده برای همین اسمش PAGE rank هست.
بنا بر این خوبه که همه ص?حات سایت رنک بالایی داشته باشند مخصوصا ص?حات اصلی سایت و انجمن ها برای ما خیلی مهم هست که با همون روش هایی که شما گ?تی باید سعی در بهبودش داشت. ولی خوب ظر? چند ماه از ص?ر به 3 رسوندن و از همه مهمتر رسوندن کلمه "سخت ا?زار" در سرچ گوگل از ص?حه ه?تم به ص?حه اول و مکان اول اینم خودش ا?تخار بزرگیه!:cool:
پس لازمه که تبریک بگیم:)
امیدوارم به زودی بیشتر بشه;)
خوشحالم این خبر رو بدم که PageRank سایت از 3 به 4 و همینطور PageRank تالار گ?تمان از ص?ر به 3 بالاتر ر?تند
من هم به همه دوستان و کاربران سایت تبریک میگم و امیدوارم روز به روز پیشر?ت بهتری داشته باشیم
J.Omrani
25-08-2007, 20:13
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز؛
سلام،
برای عوض شدن ?ضای این بخش ، الان وضعیت Page Rank سایت و ?روم در چه حالی است؟!
با تقدیم احترام
masoud123
25-08-2007, 20:41
الان Page Rank ?روم 4 هست و Page Rank سايت هم 4 هست، ايشالا به اميد Page Rank 7
masoud123
25-08-2007, 20:45
سعيد جان كاش هم در داخل سايت و هم در زير ?روم اين Page Rank رو اضا?ه كني مثل همه سايتها ، براي اطلاع رساني مي تونه م?يد باشه.
سعيد جان كاش هم در داخل سايت و هم در زير ?روم اين Page Rank رو اضا?ه كني مثل همه سايتها ، براي اطلاع رساني مي تونه م?يد باشه.
سعيد الان در کما به سر ميبره :) ?کر کنم يکي دو سه روزي نتونه بياد اين ورا ٬ ديدينش سلام من رو بهش برسونيد :D
خوب سیستم مین یه مشکلی داره الان برای آخرین بار مین رو بستم رو سیستم که آخرین تلاش رو برای درست کردنش بکنم متاس?انه جواب نگر?تم ?ردا میدم بره گارانتی ببینیم گارانتی آواژنگ چجوریاست.
چی شده سعید؟
من ?کر می کردم از این مشکلات ?قط نصیب من میشه! مثل اینکه شما هم بی نصیب نموندی!
مشکل خیلی عجیب بود به خاطر شل شدن کابل Dvi پشت مونیتور صدای سیستم تیک مینداخت که خوشبختانه حل شد. هستیم در خدمت دوستان!
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.