مشاهده نسخه کامل : یک پاور، مخصوص هیولای ATi R600, nVIDIA 8800GTX
J.Omrani
10-01-2007, 15:05
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوستان عزیز ؛
سلام،
آیا می دانید چه پاوری برای کارکرد هیولاهای گرا?یکی جدید مناسبه؟
علاوه بر توان خروجی بالا ، ویرایش جدید مدار و متناسب با سخت ا?زار 2007 ، پروتکشن های ایمنی کامل ، نویز خروجی حداقل ، بالانس صحیح قدرت در شاخه های 12 ولت و .... پاور شما نیاز به وجود کانکتورهای خروجی جدید و متناسب با این کارتها دارند. این نوع پاورها علاوه برداشتن 2 خروجی 8 پین EATX مخصوص مادربردهای جدید ، دارای 2 خروجی 8 پین PCI Express در کنار 4 خروجی 6 پین PCI Express خود دارند.
http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP1030B (http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP1030B)
یک ابتکار جالب:
با توجه به این مسئله که همگی خروجی های 8 پین و 6 پین PCI Express در یک سیستم واحد ، قابل مصر? نمی باشند ، GREEN در مدل 1030 واتی خود اقدام به قراردادن 4 خروجی 6 پین نموده که دو خروجی 6 پین آن دارای قابلیت 8 پین شدن می باشند. ( 2+6 پین ) همانند کانکتورهای 24 پینی (4+20 پین ). این مسئله از ازدیاد کانکتورهای خروجی در این مدل جلوگیری نموده و یکی از راهکارهای بهینه سازی ( کاهش قیمت محصول بدون کاهش کی?یت ) می باشد.
به نمونه عکس ذیل توجه ?رمایید و آنرا به خاطر بسپارید.
http://forum.sakhtafzar.com/attachment.php?attachmentid=100&d=1168423727
با تقدیم احترام
عمرانی
J.Omrani
10-01-2007, 16:12
آقا کیوان عزیز؛
سلام،
شما لط? دارید.مو?قیت شما آرزوی قلبی ماست.
باتقدیم احترام
عمرانی
طبق صحبتهای قبلی ، نیاز به پاورهای ویرایش 2007 از رده EPS دارد. امیدوارم لذت ببرید.
من وقتی لذت میبرم که اینا رو رو سیستمم داشته باشم :D
من وقتی لذت میبرم که اینا رو رو سیستمم داشته باشم :D
منم همين طور :)
AMD>INTEL
10-01-2007, 23:40
:cool: من كلا از داشتن پاور لذت ميبرم
پس این جور که همه لذت میبرید اینم یه نگاهی بکنید http://qsmile.com/qsimages/283.gif
2000W power supplies appear (http://www.theinq.com/default.aspx?article=36825)
عجب هیولاییه این!
ولی باید خوشحال بود که در ایران میشه با یه هزینه معقول پاوری رو که این کارت هارو راه بندازه تهیه کرد.
J.Omrani
11-01-2007, 12:46
دوستان عزیز،
سلام،
یکی از قابلیت های ویژه پاور 1030 واتی GREEN ، حرارت داخلی پایین می باشد. اگر توجه ?رموده باشید ، این پاور ?قط و ?قط یک ?ن 8 سانتی متری دارد!!! درست است که راندمان مدل پاور مورد اشاره شما ( 1000 واتی) همانند مدل ما 85 درصد اعلام شده !!!، ولی این راندمان در چه شرایطی اعلام شده؟ شما توجه داشته باشید این مسئله ( وجود دو ?ن 8 و 12 سانتی ) موید آن است که در صورت ا?ت ولتاژ ورودی ( که رابطه مستقیم با راندمان دارد ) در مدل 1000 واتی مورد اشاره شما ، راندمان آن حداقل ا?ت 10 درصدی پیدا می کند ( 10 درصد ا?ت تقریبا معادل100 وات اتلا? گرمایی بیشتر است ) و تولیدکننده مجبور است شرایط سخت را در نظر گر?ته و برای آن راهکار ارائه دهد ( اضا?ه نمودن یک ?ن 12 سانتی دیگر).
در مورد راهکارهای 2000 واتها ( هردومدل) بهتر است دوستان هم نظر دهند. به نظر من راهکار اول که خیلی پر درد سر به نظر می رسید. در مورد دومی هم با توجه به نمونه های قبلی این کارخانه ( که موجود است ) ، به نظر نمی رسد اعتبار چندانی داشته باشد و احتمالا به دنبال کسب وجهه از دست ر?ته می باشد ( این یک نظر کاملا شخصی می باشد). شاید رقم 2000 وات تحریک کننده باشد ولی با یک نظر که داخل آنرا دیدم ، مشکلات کریپیج دیستنس (CREEPAGE DISTANCE ) بیداد می کرد ( خروجی های قرمز (5ولت) با ?اصله 3 سانتی ورودی برق !!!!!!! (بدون در نظر گر?تن عایق مناسب) . اصولا طول کابلهای خروجی پاور در قسمتی که داخل پاور می باشند باید حداقل باشد و در ثانی در طراحی مدار بیشترین ?اصله بین مبدا ولتاژ AC و خروجی ولتاژDC در نظر گر?ته شود. به نظر من برخلا? بحثهای قبلی که گ?ته شده بود طراحی آن شباهت زیادی به ...PCP دارد ، اصلا و عبدا به آن شباهت ندارد که هیچ بلکه قیاس این دو منجربه زیر سوال بردن اعتبار ... PCP می گردد . ( مانند مقایسه ?رش دستبا? و ماشینی!!!! )
شما به ما مشورت دهید.....
- به نظر شما زود نیست که در مورد پاورهای 2000 واتی ( که آینده ای نامعلوم دارند) اظهار نظر کنیم ؟ ( باتوجه به بحث تک لاین بودن و نامعلوم بودن نتیجه عملی آن و اینکه آیا چنین سیستمی واقعا وجود خواهد داشت یا اینکه صر?ا جهت تبلیغات و به رخ کشیدن تکنولوژی در دید بازار می باشد)
- آیا واقعا به چنیین توانی در ایران نیاز داریم؟ اگر جواب مثبت است در صورت س?ارش ، چه تعدادی لازم است ؟
- آیا مصر? کننده ایرانی چنین رقمی را پرداخت می کند؟ ( نزدیک 500 هزار تومان)
-
یک خبرجالب هم برایتان دارم . نمونه 1500 واتی ما ، دارای یک ?ن 8 سانتی با سیستم ?ن دیلای می باشد!!!!!!!!!! راندمان 90 درصدی آن معجزه ای در پاورساپلای سوئیچینگ می باشد . منتظر خبرهای جالبتر باشید. به نظر شما قیمت پایه 350 هزارتومانی مناسبه؟
باتقدیم احترام
عمرانی
AMD>INTEL
11-01-2007, 15:48
سیستم ?ن دیلای :
آقاي عمراني در تاپيك پاور در مورد اين سيستم توضيح ميدهيد. اين ?ن 8 دورش ثابت هست يا در صورت گرم شدن تغيير ميكند.
vbigdeli
19-01-2007, 11:04
راستی ?قط مدل 1500 واتی میخواهد پر?ومنس 90% داشته باشد یا اینکه به مرور زمان مدل های 500 واتی نیز شامل این اصلاحات می شود؟
J.Omrani
06-03-2007, 19:23
وحید جان؛
سلام،
این راندمان به واسطه بهینه سازی مدار و است?اده از بهترین نوع کامپوننت ها به دست آمده. طبیعتا اجرای آن در مورد پاورهای با توان پایین(در حالت قیاس) هزینه های بسیار گزا?ی بر دست تولیدکننده می گذارد. مثلا شما ?رض نمایید یک پاور 400 واتی با راندمان 90 درصد را باید 100 هزار تومان خریداری نمود! این راندمان ت?اوت مصر?ش در توانهای مصر?ی بالای 1000 وات ، بیشتر نمایان می گردد.
ببخشید که من جواب شما را دیر دادم، چون قرار بود مطالبی را که مرتبط با این بخش نمی باشد، به قسمت دیگری منتقل ?رمایند و این حقیر پیگیر این قسمت از تالار نبودم.
با تقدیم احترام
عمرانی
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.