مشاهده نسخه کامل : نظر سنجی در مورد ویستا
Axl Rose
11-12-2007, 21:58
با توجه به این نکته که سیستم عامل ویستا به عنوان جایگزینی برای ایکس پی به بازار امد 1. ایا بنظر شما ویستا مزیت خاصی نسبت به ایکس پی دارد ؟(بدون در نظر گر?تن امکانات گرا?یکی مثل Dirext 10 )و 2. دوم اینکه لط?ا با ذکر دلیل ب?رمایید که کدام ویندوز را ترجیح میدهید؟
Axl Rose
14-12-2007, 15:21
دوستان خواهشا تو این نظر خواهی شرکت کنید چونکه من میخو ام ویستا بریزم و احتیاج به راهنمایی دارم
Mr_Peyman5623
14-12-2007, 17:06
دوستان خواهشا تو این نظر خواهی شرکت کنید چونکه من میخو ام ویستا بریزم و احتیاج به راهنمایی دارم
خوب آقا بریز خودت تست کن ببین نسبت به xp چطوره؟ نیازاتو برطر? میکنه یانه!
اونوقت شما مرجع ما میشی برای ت?اوت این دو;)
Babak_Aria
14-12-2007, 17:22
ريختن و پاك كردن ويستا اين اندازه سخت نيست كه بخواي كلي منتظر جواب نظر سنجي باشي.
به نظر من ويستا به خاطر جلوه ها و امكانات گرا?يكيش هم كه شده ارزش نصب كردن داره.
masoud123
14-12-2007, 20:41
اول از لحاظ سرعت ويستا از Xp سرعتش كمتره و متاس?انه Sp1 ويستا هم نتونست براي سرعتش كاري انجام بده در مقابل Xp با Sp3 سرعتش نسبت به قبل بالاتر ر?ته.
از لحاظ گرا?يك و مخصوصا Dx10 ويستا يك گام جلوتره.
اينا چيزهايي بود كه من بين اين 2تا ديدم.
ّببین ویستا خیلی قشنگه و خیلی امکانات با حال داره. ?قط یه کم تو بازی ها کنده.
نصب ویستا خیلی راحته! خودت نصب کن ببین!
من خودم واسه بازی ها از Xp است?اده میکنم واسه بقیه کارا از ویستا
من یه چیزه جدید کش? کردم تو ویستا که شاید شما قبلا میدونستید ......
اینکاری بود که من توی ویست دیده بودم وینمیتونستم اجرا کنم ...
منظورم اینه تو نت میدیدم و امروز سر یک اشتباه بهش برخوردم اون هم اینه که وقتی پنجره و Tab رو با هم میزنید میتونید به صورت 3D بین پنجره ها بچرخید .... :D
سلام
ببين امكانات گرا?يكي و... رو بي خيال;)
ما مي دونيم كه 65 % نرم ا?زار ها براي Xp است.
در ضمن ويستا هنوز با نسخه هاي آزمايشي نرم ا?زاد ها دست و پنجه نرم ميكند.
از نظر سخت ا?زار هم داراي مشكلاتي با درايور قطعات دارد.
اين درحالي است كه بهترين درايورها و نرم ا?زار ها براي Xp طراحي شده.:)
من خودم هم از ویستا است?اده میکنم هم از ایکس پی
در کل ایکس پی خیلی بهتر از ویستای الانه
اما اگه دو سال صبر کنید میشه ماجرای 98 و ایکس پی
راستی بنی چند وقته که تشکر نمی کنی؟
چی شده از دست ما ناراحتی؟
حالا تشکر میکنم ...
چند وقته نمیتونم سرمو بخارونم ...
حالا تشکر میکنم ...
چند وقته نمیتونم سرمو بخارونم ...
پس پشت کنکوری هستی که سرت خیلی شلوغه؟نه؟
نه بابا خدا نکنه .... پشت کنکور بمونم ...
دس زیاده باید برسم ولی نمیرسم .... :d
salar2007
20-12-2007, 14:22
ویستا سیستم عامل خوبی هست ولی با توجه به شرایط موجود مثل نبود درایور و نرم ا?زار که اونهم به دلیل جوان و نو بودن ویستا هست ?علا نصبش خالی از مشکل نیست من بشخصه باسیستم بازی میکنم و با نرم ا?زارهای مثل 3D Studio max و ?توشاپ CS2 کار میکنم و حقیقتا با بازی ها و برنامه های تخصصی خوب کار نمیکنه
ناگ?ته نمونه که خود ویستا و برنامه هایی که همراهش هست مثل انینترنت اکسپلور و ... به نظر من خیلی خوب و قدرتمند عمل می کنند گرا?یکش هم بشرط داشتن کارت گرا?یکی مناسب خیلی زیبا هست و خیلی خوب روش کار شده.
البته باید یه مدت بگذره تا درایورهای مناسب و وبرنامه های سازگار نوشته بشه که اونم حداقل تا 6 ماه یا یک سال دیگه طول می کشه اما مطمئنا ویستا جایگذین اکس پی خواهد شد.
ویستا 64 bit با 32 چه ?رقی داره؟
ویستا 64 bit با 32 چه ?رقی داره؟
64 بیت مخصوص سی پی یو های 64 بیت طراحی شده و 32 بیت هم مخصوص سی پی یو های 32 بیت
Dev_CSharp
22-12-2007, 20:02
اگه رم بالاي 3 گيگ داشته باشي و پيشنهاد من 6 گيگ است
لذتي كه از نسخه 64 بيت و پر?ورمنسش ميبري قابل مقايسه نيست
تمام Cpu هاي نسل جديد اينتل از جمله E6850 در اصل 64 بيتي هستند
اما ممكنه با بعضي برنامه هاي 32 بيت به مشكل برخوري.
بازیها خیلی روی ویستا 64 بیتی مو?ق نبودند. هم به خود بازیساز ها برمی گرده هم به درایورهای ATi و nVIDIA ...
من چی کنم؟
64 dvd جدا داره یا تو ستاپ؟
معمولا تو ستاپ داره ولی بعضی ها ?قط 32 بیتی هستند ولی 64 جدا من ندیدم ....
من هم 64 نصب کردم خوشم نیومد پر?ورمنس خوبی داشت ولی تو نرم ا?زار ها مشکل داشت اون موقع که سیستمو تازه گر?ته بودم ولی الان نمیدونم وضع رو با نرم ا?زار های جدید ...
من چی کنم؟
64 dvd جدا داره یا تو ستاپ؟
نه DVD ها کاملا جدا هستند. اگه هم توی یک DVD باشند موقع بوت اولیه باید مشخص کنید 32 یا 64 ...
ولی من یکی دارم که Dvd کلی هست و هنگام نصب مالتی مدیا باید مشخص کرد .... همونجا که سریالو نمیدی و ورژن رو انتخاب میکنی ....
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.