مشاهده نسخه کامل : پیشنهادی که شاید شما هم به ان اندیشیده باشید
سلام.
من برای خرید سیستم جدیدم نزدیک به 60 ساعت بله 60 ساعت در این ?روم گشت و گذار کردم.
به نظر شما بهتر نیست تا سیستمی در این ?روم یا پلت ?رمی مربوط به این ?روم تهیه شود تا به صورت چت راه نمایی از سوی کاربران صورت گیرد و سپس ایجاد کننده تاپیک نتیجه آن را به ?روم انتقال دهد؟
سلام.
من برای خرید سیستم جدیدم نزدیک به 60 ساعت بله 60 ساعت در این ?روم گشت و گذار کردم.
به نظر شما بهتر نیست تا سیستمی در این ?روم یا پلت ?رمی مربوط به این ?روم تهیه شود تا به صورت چت راه نمایی از سوی کاربران صورت گیرد و سپس ایجاد کننده تاپیک نتیجه آن را به ?روم انتقال دهد؟
ما وقتی نظر میدیم دونه دونه کسی گوش نمیکنه حالا اگه سیستم کلی باشه که ....
شايد شما اين پيشنهاد را با مدير انجمن آقاي مهندس يزداني مطرح ميکرديد بهتر يود چون بالاخره امکانات اين کار رو ايشون بايد بسنجند که شدني است يا نه.
به نظر من اصلا عملی نیست...
عزیزان من عملی بودنش که میشه.شاید رو خود ?روم نشه ولی روی یه پلت ?رم میشه طراحی کرد.مثل مسنجر.
تازه کاربرایی که جواب درست میدند هم میتونند امتیاز بگیرند تا اعتبار ان ها نزد کاربران بالا لره
دوست عزیز 60 ساعت که مطمنا اغراغ هست.
متاس?انه امکان ایجاد چت در محیط ?وروم به دلایل زیادی نیست. کنترل همین پست ها هم به سختی انجام میگیره.
به هرحال آمار خوشحال کننده ای هست که همه سوالات در کمتر از 6 ساعت اینجا پاسخ داده میشه این کار به لط? وجود دوستان خوبی مثل خود شما و دیگر اعضای تالار هست.
میدانم.در ?روم نمی شود ولی یکی از بچه های نرم ا?زار میتواند برنامه ای بنویسد تا امکان پذیر شود.
شاید هم من اشتباه کردم.
ولی من حاضرم کارت های تمام شده ام را برای شما ب?رستم.:d
از لحاظ امکان پذیر بودنش هیچ مشکلی نیست. مهم کنترل همچین بخشی هست که نیروی زیادی می طلبه و از عهده خارج!
یه پیشنهاد بهتر این پستو پاک کن دوست عزیز .به دردسرش نیندیشیده بودم!
شما اگر از کاری سر رشته ندارید لزومی ندارد که با صر? 60 ساعت وقت بتوانید به تجربه ی چندین و چند ساله مدیران این ?روم برسید
بهتر بود با امید تماس می گر?تی و می گ?تی برات یک سیستم خوب جمع کنه
(یا حالا هر عزیز دیگه ای که همه ی ما از آنها است?اده می کنیم )
سلام دوست خوب
من تجربه ندارم 100% درست.
آیا این که میخوام اطلاعاتم زیاد شه بده؟
اگر این طور بود 3 خط تل?ن بود و دیگر هیچ!
شما اگر از کاری سر رشته ندارید لزومی ندارد که با صر? 60 ساعت وقت بتوانید به تجربه ی چندین و چند ساله مدیران این ?روم برسید
بهتر بود با امید تماس می گر?تی و می گ?تی برات یک سیستم خوب جمع کنه
(یا حالا هر عزیز دیگه ای که همه ی ما از آنها است?اده می کنیم )
دوست عزیز!خوب این که شما میگی درسته اما مثلا خود منم قبل از خرید سیستمم برای مشورت کلی تو این ?روم گشتم!چون نمی خواستم نطر یه ن?ر رو بدونم!از چنیدن ن?ر پرسیدم!شاید اگه ر?ته بودم پیش یه بنده خدای دیگه واسه مشاوره هم یه پولی میدادم از پولی که دادم و اینهمه این ?روم و اون ?روم رو گشتم کمتر مشد ولی لا قل یه چیزی به دونسته هام اضا?ه شدن!ولی اونجوری آماده خوری مشد:D
همونطور که در امضای من هست سایت سخت ا?زار ?روش قطعه و سیستم و حتی مشاوره پولی برای اعضای "حقیقی" انجام نمیده. اما برای اعضای "حقوقی" چرا.
اعضای تالار میتونن سوالاتشون رو مطرح کنن در چاچوب قوانین سایت و هیچ محدودیتی وجود نداره. اگر هم مایل به گر?تن مشاوره هستید این تصمیم خود شماست و از هر شخصی که صلاح دونستید میتونید مشاوره بگیرید و بابت اون هزینه پرداخت کنید.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.