PDA

مشاهده نسخه کامل : احتیاج ?وری به کمک دارم در مورد پاور

Parseh
13-01-2007, 23:07
من یک ه?ته ای هست یه کارت گرا?یک 6800LE GeForce AGP 8X خریدم ولی پاورم جواب نمی ده

کارت گرا?یک مستقیما کابل برق می خوره بدبختانه پاورمو تازه عوض کردم Perfect 500 W دارم

وسط بازی تصویر قطع میشه دارم دیوونه می شم لط?ا کمک:mad:

اگر باید پاور بخرم چی بخرم و قیمتش رو بگین ممنونٌ

AMD>INTEL
14-01-2007, 00:53
پاور شما خيلي ضعي?ه. حداقل بايد 330 وات real گرين بخريد. پاور هاي 500 وات كه ?قط ليبل ميخورن شايد كمتر از 200 وات قدرت واقعيشون باشه .

J.Omrani
14-01-2007, 21:04
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

دوست عزیزم؛
سلام،

اگر گرا?یک شما ورودی مختص PCIE یا همان 6پین را لازم دارد ، نشان دهنده مصر? بالای آن از شاخه 12 ولت پاور می باشد . ما با توجه به نوع مصر? سخت ا?زارها ، این خروجی را ?قط بر روی پاورهای 430 وات به بالای پاورهای GREEN قرار داده ایم . این اشتباه مهلکی است که گاها مشاهده می کنیم این خروجی روی پاورهای پایین تر از 400 وات واقعی گذاشته شده است و این کانکتور در صورت است?اده شدن در این نوع پاورها ، شما را با مشکلات زیادی روبرو می نماید ( که شما قطعا آنرا تجربه نموده اید ).
پیشنهاد من با توجه به اینکه اطلاع دقیقی از نوع قطعات سخت ا?زاری شما ندارم، حداقل انتخاب پاورهای ذیل می باشد:

GREEN مدل GP430A که قیمت آن حدودا 36 هزار تومان می باشد

AcBel مدل 400 واتی آن ( متاس?انه شماره مدل آنرا ح?ظ نیستم )
TT مدل 400 واتی آن ( متاس?انه شماره مدل آنرا ح?ظ نیستم )

http://www.green-case.com/products/power/thumb/gp430a_key.gif

با تقدیم احترام
عمرانی

vbigdeli
06-02-2007, 12:11
ی ن?ر تو این مملکت پیدا نمیشه این پاورهای پاسکال و tvm و .... را جمع کنه،همیشه هم خریدار ضرر داده،چون بعد از یکی دو سال زده یک قطعه را خراب کرده و کلی باید ضرر ارزان بودن قیمت اولیه پاور را بدیم!

AMD>INTEL
06-02-2007, 22:16
?علا كه به tvm صنايع ان?ورماتيك تاييده داده يعني نميشه بهش حر?ي زد.

hiwa
06-03-2007, 17:09
?علا كه به tvm صنايع ان?ورماتيك تاييده داده يعني نميشه بهش حر?ي زد.

چون قانونی وجود نداره این پاور در سراسر دنیا اسمی ازش نیست چطور میتونه مجوز بگیره؟

mah-3
06-03-2007, 17:33
چیه؟ حتما قرره همه مردم ترمال یا گرین بخرن؟

hiwa
06-03-2007, 18:07
چیه؟ حتما قرره همه مردم ترمال یا گرین بخرن؟
نه نمیگم ترمال چون خودم دارم silverstone,tagan,enermax,به اینا میگن مارک با پدر مادر

AMD>INTEL
06-03-2007, 23:11
من الان يك پاور Tvm دارم كه كل يك سيستم رو از بين برده . من نميدونم چرا هيچ نظارتي بر توليدات اين شركت نميشه

mammads
07-03-2007, 00:34
سلام دوستان منم یک پاور نیاز دارم از سی‌ پی‌ یو AM2 athlone 64 است?اده می‌کنم مادر برد asus M2NPV-MX هست
چه مدلی‌ برای پاور های گرین پیشنهاد میدید

Saeed
07-03-2007, 01:18
سلام، اگه اصرار به پاور گرین داری، به نظر من یک پاور مطمئن برای سیستم شما که احتمالا کارت گرا?یک متوسط و یا بالا هم خواهد داشت حداقل Gp380 هست

J.Omrani
07-03-2007, 12:26
نقل قول: از سی‌ پی‌ یو AM2 athlone 64 است?اده می‌کنم مادر برد asus M2NPV-MX هست

دوست عزیز؛
سلام،

درصورت امکان مشخصات کامل سیستم خود را ب?رمایید.( این اصل را هیچگاه نباید ?راموش نمود ،که پاور آخرین انتخاب در هنگام تهیه قطعات سخت ا?زاری می باشد). در آن صورت می توانید یک پاور مناسب را با کمک دوستان خود در این گ?تگو انتخاب ?رمایید.

با تقدیم احترام
عمرانی

mammads
07-03-2007, 13:37
کارت گرا?یک آن برد است?اده می‌کنم ?علا هارد 250 ساتا .. با 2 تا درایو دیوی دی

J.Omrani
07-03-2007, 13:47

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به مشخصات سیستم شما، پیشنهاد این حقیر(اگر قصد نصب پاورGREEN داشته باشید) ، حداقل است?اده از مدل پاورGP430A می باشد. قیمت آن حدودا 36 هزار تومان است.

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP430A (http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP430A)

با تقدیم احترام
عمرانی

AMD>INTEL
07-03-2007, 14:54
من هم موا?قم با استاد گرامي آقاي عمراني پاور قطعه اي هست كه در اصل قطعات ديگر سيستم شما رو بيمه ميكند.
به نظرم هر چقدر هم خرج كنيد و پاور قوي تري تهيه كنيد بعدا در ارتقا بعدي خيالتان راحت هست

hiwa
07-03-2007, 15:24
مهمترین بخش در سیستم پاور هست کوچکترین اختلال در کارش باعث سوختن قطعات میشه که بدتر از همه گارانتی هم قطعاتی که از این طریق بسوزند رو قبول نمیکند سعی کنید از پاور های خوب و تست شده است?اده کنید
متس?انه بعضی از دوستان ?کر میکنند اگه یه پاور 750 وات بود از اونی که ٤٠٠ وات داره بهتره در صورتی که 50 % سیستمهای امروزی(سیستمهای خانگی منظورم جدید نیست) با یک پاور 400 وات راه می?ته اگه نیازی به وات نداریم خریدن پاور سنگین بیخود و پول اضا?ه دادن هست

hiwa
07-03-2007, 15:26
وارد این شده قطعات خود رو مشخص کنید و مقدار پاور ،ورد نیاز خود را محاصبه کنید
http://extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

AMD>INTEL
07-03-2007, 15:31
خوب بايد اپگيريد قعات هم حساب كرد.

hiwa
07-03-2007, 15:37
اپگرید قطعات یه چیز مشخصه اگه کسی مین 2 سال پیش رو داره نمیتونه کارت گرا?یک سری 8 بندازه اگرم کسی خواست مین عوض کنه باید ?کر سی پی یو هم باشه خب این که شد که سیستم چون رم مصر? انچنانی نداره
منظورم از این دو خط خرج کردن پول روی سیستمهای قدیمی پول هدر کردن است امروزه با سیاستی که در این علم بکار میبرن دیگه نمیشه اپگرید کرد البته سایتی که دادم یک مقدار اضا?ه میزنه اگه یه زمان کسی بخواهد هاردی چیزی اضا?ه کنه

J.Omrani
07-03-2007, 18:18

دوستان عزیز؛
سلام،

احتمالا سوء ت?اهمی به وجود آمده.

?رمایش جناب Hiwa در مورد مثالی که ?رمودند کاملا صحیح می باشد. یعنی اگر توان مصر?ی سیستم شما در حالت حداکثر آن 400 وات در نظر گر?ته شده باشد، حداکثر تا 30 درصد بالاتر، پاور آنرا انتخاب نماییم( حداکثر یک پاو 520 واتی). نه اینکه با انتخاب یک پاور 750 واتی که 350 وات بالاتر از حداکثر مصر? سیستم ما می باشد ، هزینه بسیار بالاتری را پرداخت نماییم.
در گذشته ای نه چندان دور اگر سیستم شما حداکثر 250 وات مصر? می نمود و شما یک پاور 600 واتی روی آن نصب می نمودید، شاید مشکلی به وجود نمی آمد. درحالیکه امروزه بحث تعیین Low Load یکی از امتیازهای پاورهای ATX 12V V2.0 به بالا می باشد. این ویژگی (کاهش دامنه Low Load ~ High Load) در پاورهای جدید، موجب می گردد که اگر سیستم شما نتواند در حالت نرمال مصر?ی خود، میزان حداقل بار تعیین شده برای پاور را مصر? نماید، عملا خروجی های شما نا منظم می گرددو پروتکشن های ایمنی آن مثل OVP ?عال و سیستم شما خاموش و یا ریاستارت می گردد و در عمل گویی یک پاور ضعی? برروی سیستم خود نصب نموده ایم!

حال چرا اسم آن را ویژگی می گذاریم؟
عملا طراحان و سازندگان مدارات سوئیچینگ و PWM ، با این روش ضریب دقت و کنترل ولتاژ های خروجی(ا?زایش دقت و سرعت ?عال شدن پروتکشنهای ایمنی) و همچنین دقت در تنظیم کلیه تایمینگ ها را بالا برده و موجب کاهش آسیب رسانی پاور به سیستمهای امروزی شده اند.

با تقدیم احترام
عمرانی

AMD>INTEL
08-03-2007, 12:03
ممنون به نكته خوبي اشاره كرديد آقاي عمراني .

mah-3
08-03-2007, 16:35
آقاعمرانی
منم ممنون
این اظلاعاتوازکجامیآرین؟

J.Omrani
08-03-2007, 16:51

جناب Mah-3 عزیز؛
سلام،

ابتدا سپاس خود را از بابت تشکر شما ، اعلام می نمایم و امیدوارم شما هم مانند سایر دوستان ما را از اطلاعات م?ید و انتقادات سازنده خود بی بهره نگذارید.
طبیعی می باشد که هر شخصی با توجه به نوع ?عالیت خود، به دنبال کسب اطلاعات جدید باشد. همانطور که این حقیر در مورد سایر مسائل سخت ا?زاری، اطلاعات خیلی کمی دارم. به طور قطع هر شخص دیگری به جای من قرار گر?ته بود، خیلی بهتر می توانست از این ?رصت است?اده نماید. (نمی خواهم اسم تجربه کاری بر روی آن بگذارم.)
به هر ترتیب از اینکه ما را همراهی می نمایید، بی نهایت سپاسگزارم و امیدوارم در کارهای جاری خود مو?ق باشید.

با تقدیم احترام
عمرانی

mammads
09-03-2007, 01:03

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به مشخصات سیستم شما، پیشنهاد این حقیر(اگر قصد نصب پاورGREEN داشته باشید) ، حداقل است?اده از مدل پاورGP430A می باشد. قیمت آن حدودا 36 هزار تومان است.

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP430A (http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP430A)

با تقدیم احترام
عمرانی

مرسی‌ دوست عزیزم خوب اینو از کجا می‌تونم تهیه کنم

AMD>INTEL
09-03-2007, 01:11
اگر تهران هستي طبقه دوم پاساژ ايران نماينده گرين هست .

mammads
09-03-2007, 03:11
اساتید لط? کنید آیا این ولتاژ ها برای پی‌ سی‌ نرمال هست یا نه

http://i15.tinypic.com/2rxjtd3.jpg

AMD>INTEL
09-03-2007, 15:12
يك مقدار ولتاژ 12 كم هست كه خيلي اوژانسي نيست و اكثرا چيپ هاي مونيتورينگ كمي دماها رو با اشتباه اعلام ميكند چيزي حدود 3%

J.Omrani
11-03-2007, 13:18

دوست خوب من ؛
سلام،

ولتاژ مانیتورینگ شده از طریق نرم ا?زار بایوس ، به طور 100 درصد صحیح نمی باشد. حال اینکه با چه درصد خطایی می باشد ، وابسته به سازنده مادربرد و به روز رسانی بایوس می باشد.
در مورد مثال شما ، به نظر این حقیر ولتاژ +3/3 ولت آن بیشترین خطا را دارد و در محدوده خطر قرار دارد. با توجه به مباحث ?وق بهتر می باشد که پاورتان را چک نمایید. اگر جایی را سراغ نداشتید ، ما در خدمت شما خواهیم بود.(خ سمیه - بین قرنی و ویلا - پلاک 157 )

با تقدیم احترام
عمرانی

JaVaD _GTX
17-07-2007, 12:38
با سلام خدمت دوستان عزيز ، من هرچي گشتم كه يه تاپيكي پيدا كنم نشد يعني نبود البته خيلي بي ربط نيست
من يه پاور 450 وات خريدم مي خوام 3 تا ?ن Cpu P2 رو به پاور وصل كنم
حالا چيكار كنم ؟؟

AMD>INTEL
17-07-2007, 14:03
ميشه كاملتر توضيح بدي ؟

Saeed
17-07-2007, 14:18
منظورت سه تا ?ن هیت سینک پنتیوم 2 هست ؟ ?ن های قدیمی آمپر زیادی مصر? میکنند بهتره ?ن 12 سانتی یا 8 جدید بگیری حداکثر از یک شاخه مولکس دوتا ?ن رو میتونی تغذیه کنی که پیشنهاد نمیشه!

AMD>INTEL
17-07-2007, 14:41
بله بستگي به پاور داره .اگر پاورت معمولي باشه نبايد زياد ازش كار بكشي