ROYAL
14-12-2007, 10:48
باسلام وخسته نباشيد.
يه مشاوره يا کمک يا حتي راهنمايي واسه خريد سيستم خيلي ?وري.
من تا ?ردا پس ?ردا دارم سيستممو مي ?روشمش(همين سيستم که تو پرو?ايلم هست) 550تومان همون قيمتي که خريده بودم البته 50تومن ?قط اسپيکر خريده بودم يعني خود سيستم 500تومن تموم شده.
قصددارم سيتم جديدي جمع کنم .ميخوام بيگدار به اب نزنم .بودجمم همينه نهايت600 بشه .ديگه چاره نيست بچه پايين شهريمو ...
حالا موندم بااين بودجه چي جمع کنم.سئوالات من اينه :1-amdياintel-2
گرا?يک انبورد يا نه.:minasu sيا giga
البته من از سيتم خيلي سر در ميارم .ولي هميشه مشورت يه چيزه ديگس.نظر ودمن اين دو سيستم خواهش مکنم منو بيشر راهنمايي کنيد تا بتونم با حداقل بودجه بهترين سيستمو جمع کنم.
ديشب که يه سري به سايت رايان صبا زدم قيمت رم شديدا پايين اوه بود رم 1گيگ کينک 26تومن ولي رم 512
پاتريوت 21تومن اين ت?اوت کم بين 1گيگ با512 توچيه .کدوم بهتره 1گيگ کينگ يا 512 پاتريوت؟
هارد هم يه 5تومني گرون شده بود.مادر بوردها نسبت به دو سه ماه پيش ارزون تر بود.
ولي از همه بيشتر تو انتخاب گرا?يک مشکل دارم .متاس?انه هيچ اطلاتي درمورد گرا?يک ندارم.چقدر توسيستم تاثير گذاره
من زياد اهل بازي نيستم .ولي با يوليد -?توشاپ-کلا مولتي مديا گاهي اوقات کپچر يا کارت رسيور-word
cpu:3/4intel 2mb cach
min:giga pl_s3 965
ram:1gig ;king
hard:160 hitache
dvdrom :liton20x
سيستم دوم
cpu :4/2 amd
min:asusمدل نميدونم چون تو گرا?يک مشکل دارم.
ram:512\patriot
''''''''''''''''-powere :ya golden ya perfect
خوب ديکه ?کر کنم يه خورده زياد شد ولي به خدا مجبورم.چون بودجه خوبي که نيست ولي همينم اگه مشکلي پيش بياد ديگه...
خواهش ميکنم ?قط کامل صريح خيلي ?وري .
يه مشاوره يا کمک يا حتي راهنمايي واسه خريد سيستم خيلي ?وري.
من تا ?ردا پس ?ردا دارم سيستممو مي ?روشمش(همين سيستم که تو پرو?ايلم هست) 550تومان همون قيمتي که خريده بودم البته 50تومن ?قط اسپيکر خريده بودم يعني خود سيستم 500تومن تموم شده.
قصددارم سيتم جديدي جمع کنم .ميخوام بيگدار به اب نزنم .بودجمم همينه نهايت600 بشه .ديگه چاره نيست بچه پايين شهريمو ...
حالا موندم بااين بودجه چي جمع کنم.سئوالات من اينه :1-amdياintel-2
گرا?يک انبورد يا نه.:minasu sيا giga
البته من از سيتم خيلي سر در ميارم .ولي هميشه مشورت يه چيزه ديگس.نظر ودمن اين دو سيستم خواهش مکنم منو بيشر راهنمايي کنيد تا بتونم با حداقل بودجه بهترين سيستمو جمع کنم.
ديشب که يه سري به سايت رايان صبا زدم قيمت رم شديدا پايين اوه بود رم 1گيگ کينک 26تومن ولي رم 512
پاتريوت 21تومن اين ت?اوت کم بين 1گيگ با512 توچيه .کدوم بهتره 1گيگ کينگ يا 512 پاتريوت؟
هارد هم يه 5تومني گرون شده بود.مادر بوردها نسبت به دو سه ماه پيش ارزون تر بود.
ولي از همه بيشتر تو انتخاب گرا?يک مشکل دارم .متاس?انه هيچ اطلاتي درمورد گرا?يک ندارم.چقدر توسيستم تاثير گذاره
من زياد اهل بازي نيستم .ولي با يوليد -?توشاپ-کلا مولتي مديا گاهي اوقات کپچر يا کارت رسيور-word
cpu:3/4intel 2mb cach
min:giga pl_s3 965
ram:1gig ;king
hard:160 hitache
dvdrom :liton20x
سيستم دوم
cpu :4/2 amd
min:asusمدل نميدونم چون تو گرا?يک مشکل دارم.
ram:512\patriot
''''''''''''''''-powere :ya golden ya perfect
خوب ديکه ?کر کنم يه خورده زياد شد ولي به خدا مجبورم.چون بودجه خوبي که نيست ولي همينم اگه مشکلي پيش بياد ديگه...
خواهش ميکنم ?قط کامل صريح خيلي ?وري .