PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد n2200p

tabatabaey
18-01-2007, 07:05
سلام دوستان
جدیدا من یکدستگاه مانیتور ?لترون مدل n2200p خریدم اما در تصویرش مشکلی وجود داره که نه توضیحی براش دارم نه میتونم حلش کنم مشکل اینه که بطور ا?قی دو خط تیره رنگ بسیار باریک در ص?حه وجود داره که در هر شرایطی هستن یکی به ?اصله 7-8 سانت از پایین یکی به ?اصله 7-8 سانت از بالای تصویر !
لط?ا منو راهنمایی کنید تا اگر مشکل اساسی هست این مانیتور نسبتا گرون قیمت رو پس بدم
در ضمن سخت ا?زار من سی پیو دو آل کور و کارت گرا?یک جی?ورس 7300 512 هستش و این رو هم اضا?ه کنم که مانیتور رو با سیستم دیگه و همچنین در محیط ویستا هم آزمایش کردم اما همچنان مشکل باقی است.
منتظر پاسختون هتسم
متشکرم

Saeed
18-01-2007, 13:07
سلام،

اگه مانیتور رو با سیستم دیگه ای تست کردی و مشکل بازهم حل نشده پس احتمال وجود مشکل از کارت گرا?یک منت?یه و مشکل حتما از مانیتور هست. بهتره مانیتور رو برای تعویض یا تعمیر به نمایندگی ببری (البته اگه تماس بگیری خودشون باید بیان)

مو?ق باشی

tabatabaey
19-01-2007, 01:17
سعید جان از پاسخت ممنونم

Axl Rose
25-11-2007, 23:25
بنده قبلا یه مانیتور smart flat داشتم که دارای تنظیماتی بود که میشد اندازه تصویر رو تغییر داد مثلا میتونستم ص?حه رو عریض تر بکنم شاید این مشکل شما از تنظیمات باشه البته در مورد دستگاه شما مطمئن نیستم که این قابلیت رو داشته باشه ?قط این نکته رو عرض کردم که شما شاید بتونید تنظیمات رو دستکاری کنید و مشکلتون حل بشه