مشاهده نسخه کامل : Razer Products
سلام
من تصور میکنم، اگه قرار باشه در مورد محصولات مختص Game صحبت بشه بايد به سراغ شرکتهايی ر?ت که اصلا توليداتشون برای اين منظور هست.
شما دوستان تا حالا در مورد نام Razer يا توليدات اون چيزی ديدين يا شنيدين.
www.Razerzone.com
اول اين سايت رو يه نگاهی بکنيد تا بعد بيشتر براتون بگم...
راستی اگه سوال خصوصی و تخصصی در مورد سخت ا?زار داشتين من در خدمتم، اين هم آدرس Email من هست:
Ahmadieng@gmail.com
تا بعد...:)
سلام آقای احمدی، به انجمن سخت ا?زار ایران خوش آمدید.
خوشحال میشیم اگه بیشتر توضیح بدید.
راستی من قبلا با شما برای همکاری درجمع نویسندگان سایت تماس گر?ته بودم اگه یادتون باشه
سلام سعيد جان
يقينا آشنايی با شما از طريق تماس تل?نی رو يادم هست و از اين بابت به خودم می بالم. ;)
البته قبل از هر چيز اين رو خدمتتون عرض کنم، بنده مدت 3 ه?ته ای است که از مديريت ?نی و ?روش شرکت گلسان استع?ا دادم و در واقع از اون مجموعه جدا شدم البته خوشحال هستم که ماحصل کار من در اونجا حضور برندهايی خوبی در بازار ايران بود که اگه تعري?ی نباشه و ?قط جنبه اطلاع شما، تلاشها و تماسهای بنده باعث حضور اين محصولات در ايران بود اون هم به خاطر کانالها و دوستيهای خوبی که با خيلی از شرکتهای توليد کننده قطعات داشته و دارم.
در هر حال اين رو بايد عرض کنم مطالبی روکه اينجا ذکر می کنم صر?ا به سبب اطلاع رسانی صحيح بوده و قصدی در اون نيست
در اواخر سال 1997 ميلادی شرکت ری زر RAZER با هد? ترويج و است?اده از تکنولوژی در ارائه ابزار های بازی تاسيس گرديد.
اين شرکت به عنوان اولين و مشهورترين توليدکننده قطعات کامپيوتری تخصصي برای بازيهای رايانه ای در جهان شناخته ميشود و در حال حاضر با توجه به شعبات متعدد خود در کشورهای آمريکايي ، اروپايي و آسيايي از ?روش بسيار بالايي برخوردار است.
ری زر طراحي و توليد بالاترين کي?يت قطعات سخت ا?زاری بازيهای رايانه ای را در جهان دارا ميباشد. "تکنولوژی همراه با اختراع يعني مو?قيت" شعار اين شرکت بوده که حقيقتاً به واقعيت پيوسته است.
جالب توجه است که اکثريت طراحان و کارکنان اين شرکت خود از بازيکنان حر?ه ای هستند و در واقع جزء اولين ا?رادی هستند که جديدترين بازيهای رايانه ای حتي قبل از اينکه بدست مديران تهيه و توزيع بازيها برسد توسط اين گروه اجرا ميشود تا اجازه و خلاقيت توليد محصولات مختص اين بازيها به ری زر تعلق يابد. هر قطعه توليد شده توسط اين شرکت توسط مجرب ترين و کارآزموده ترين مهندسين که ساعتها وقت خود را صر? تحقيق و طراحي مينمايند ساخته شده و در واقع اوج لذت را به تمامي بازيکنان آماتور و حر?ه ای ميبخشد.
اگه اجازه بدين معر?ی محصولاتش رو بعدآ ادامه بدم...
راستی اگه سوال خصوصی و تخصصی در مورد سخت ا?زار داشتين من در خدمتم، اين هم آدرس Email من هست:
Ahmadieng@gmail.com
تا بعد...:cool:
شما لط? دارید، آشنایی با شما برای من هم ا?تخار بزرگی بود.
به هرحال اگه ?رصتی برای همکاری هرچند دارید یقیننا برای ما بسیار خوشحال کننده خواهد بود همینطور حضور شما در انجمن سایت. ایشاله با شما توسط ایمیل تماس میگیرم.
سایر دوستان هم حتما از حضور شما و دانشتون است?اده خواهند کرد.
مو?ق باشید.
vbigdeli
26-01-2007, 14:30
چه شرکتی در ایران وارد کنندش هستش؟
تا کنون چندين ?رد يا شرکت به صورت مت?رقه، بخشی از محصولات شرکت Razer رو وارد ايران کردندو اقدام به توزيع نمودند. آما يک خبر تازه و دست اول به شما بدم که به احتمال خيلی زياد اين شرکت ظر? چند ماه آينده ( به احتمال زياد از اوايل سال 1387) د?تری در تهران ا?تتاح ميکنه و خودش مستقيما اقدام به ?روش کالاهای Razer ميکنه...(خوبيش اينه که چون ?روش مستقيم هست خوب هم قيمتاش و هم خدماتش قابا اعتماد هست).
پس دوست عزيز اگه عجله نداری يک مقداری صبر کن....:cool:
Ahmadieng@gmail.com
تا بعد...
قيمت اين كارت صداي razer چنده اونوقت ؟
دوستان سلام
از اينکه قدری با تاخير خدمت رسيدم معذرت ميخوام، حقيقتش برای چند روزی ر?ته بودم مالزی و در اونجا از شانس خوبم يک روز هم مهمون شرکت MUSHKIN بودم. نميدونم اين شرکت رو چه قدر ميناسيد ولی برای اطلاع بايد بگو شرکت Mushkin جزء 5 برند مطرح دنيا در زمينه رمهای حر?ه ای است <Very Perfect> ...
بگذريم اگه عمری باقی موند و شما تمايل داشتيد در مورد اين شرکت هم يه چيزايی ميگم...
نميدونم تا چه قدر اين موضوع رو ميدونيد که شرکت مايکروسا?ت يکی از توليدکنندگان حر?ه ای موس و کيبرد در دنيا است، اين شرکت چند ما پيش توليد اين بخش ار محصولاتش را بر اساس توا?قی به شرکت Razer محول نمود تا بر اساس کي?يت توليدات ريزر و با نام مايکروسا?ت توليد گردد.
يکی از جديدترين اين محصولات کيبرد ?وق حر?ه ای Reclusa (دوستدار خلوت نشينی) ميباشد که برای شما عزيزان بخشی ازاطلاعات اون رو ميتونيد در لينک زير پيدا کنيد:
http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Keyboard/Microsoft-Reclusa-Gaming-Keyboard/
vbigdeli
03-02-2007, 21:53
آقا شما از بچه های شرکت گلسان هستید؟مادربرد های DFI Nf590 رسیده دستتون؟
vbigdeli
03-02-2007, 22:01
قيمت اين كارت صداي razer چنده اونوقت ؟
?ک نکنم دیگه کارت صوتش به XFI برسه،چون ازش review زیاد دیدم و CPU usage این مدل بالاتر از ADI 1988b که روی مادربورد های ایسوس میذارن بود!!
آقا شما از بچه های شرکت گلسان هستید؟مادربرد های DFI Nf590 رسیده دستتون؟
تا اونجا که من اطلاع دارم آقای احمدی از شرکت گلسان بیرون اومده.
vbigdeli
03-02-2007, 22:32
تا اونجا که من اطلاع دارم آقای احمدی از شرکت گلسان بیرون اومده.
احتمالا تازه اومدن بیرون،چون در نوامبر 2006 به نام گلسان عضو شدن;)
با سلامی دوباره:
از اينکه میبینم دوستان اينقدر به من لط? دارندو واقعا سپاسگزارم،
حقيقتش خيلی سخت هست که در مورد گلسان بخوام صحبت کنم، چون در واقع يه جورايی به هش وابستگی عاط?ی دارم. به من هم حق بديد چون در واقع و اگه بخواهيد راستشو بدونيد سنگ بنا و موسس واقعيش اگه تعري?ی نباشه خود بنده بودم، که در هر حال بنا به يکسری عدم همکاری و اختلا?ات نظر از اونجا جدا شدم.
الان هم که در خدمت شما عزيزان هستم، به عنوان مشاور Marketing & selleing چند تا از شرکتهايی توليد کننده در ايران مشغول هستم.
بگذريم، ?کرکنم مدل DFI LP UT NF590 SLI رو شرکت گلسان تازه آورده باشه. ميتونيد تهيه کنيد...
در مورد کارت صدای Barracuda بايد اذعان کنم شما دوستان حق داريد چون از نزديک با اون آشنا نشديد خوب مقداری بيان بحث کي?يت اون مشکل هست :
http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Audio/Razer-Barracuda-HP1-Gaming-Headphones
Technical Specifications
8 Discrete Drivers: 6 for Mid-High Frequency, 2 for Bass.
Individual Channel Volume Control / 1 Master Volume Control.
Detachable Microphone.
6 Channel Analog Inputs.
Eight Amplifiers contained within its volume control units.
Output power of 330mW.
Razer HD-DAI™ (High Definition-Dedicated Audio Interface).
99% Oxygen-Free Cable.
تا حالا وارد بازار ايران نشده و قيمتش هم اگه بياد ?کر نکنم کمتر از 150000 تومان باشه. البته اگه با ست هدست ?وق العادش تهيه کنيد که ديگه آخرش هست. اونجوری حدود 220000 تومان ميشه...
من حقيقتش دارم زير بنای حضور مستقيمRazer در ايران رو آماده ميکنم. اگه همه چيز به خوبی پيش بره و مديران Razer با طرحهای بازاريابی بنده موا?ق باشند از اوايل سال آينده به اميد خدا اين شرکت مستقيما محصولات خودش رو در ايران و بدون واسطه به ?روش ميرسونه...
اگه عمری بود باز هم در خدمتتون خواهم بود...:cool:
باز هم سلام
دوستان ببخشيد در قسمت بالا اطلاعات ?نی مربوط به Headset Barracuda را قرار دادم که در اينجا اطلاغات ?نی Sound card Barracuda را برای شما عزيزان قرار ميدهم:
http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Audio/Razer-Barracuda-AC1-Gaming-Sound-Card/
Razer Enhanced Sonic Perception™ (ESP) enhances positional audio in gaming to allow competitive gamers to take advantage of the expanded dynamic soundstage in-game
Dolby® Pro-Logic IIx surround processor splits stereo audio into 7.1 channel surround sound
Dolby® Headphone technology conveys 5.1 surround or 3D gaming sounds over stereo headphones
Independent Dolby® Digital Live (AC-3) 5.1 real-time encoding bit-stream to facilitate connection with CE AV receiver
Dolby® Virtual Speaker solution brings amazing virtual surround sound fields via general two speakers
DTS® Interactive Real-time 5.1 encoder that takes any 2 or more channels and encodes it into DTS bit stream
DTS® NeoPC An upmixing matrix that turns any 2 channel audio into 7.1 surround sound
Supports 7.1 CH digital audio playback for WinXP 64, WinXP ,Win2000 (Microsoft® DirectX V.9.0 above is required) and most industrial standards of PC 3D sound for gaming, including EAX™ 1.0&2.0, A3D™ 1.0, and DirectSound™
PCI 2.2 interface (Burst Modes and Bus Mastering)
4 synchronous I2S input/output pairs
Integrated 192k/24-bit S/PDIF receiver/transmitter Multi-channel AC-link (supports up to 2 AC97 codecs)
S/PDIF IN supports digital loop back path for transforming between optical and RCA connection
Serial bus to communicate with micro control unit (MCU)lMPU-401 MIDI UART port support
All I2S I/O pairs support 32-bit high-definition PCM data transfer and adjustable sample rate up to 192KHz
مخلص شما...
vbigdeli
05-02-2007, 23:33
آقا من از همین الان خریدار هدستش هستم،اگه داری دمت گرم آمار بده بیاییم بخریم.
آقا سلام
من مخلصم، ولی شرمنده در دسترسم نيست که به شما هدست يا کارت صداش يا حتی Bunddlesh رو بدم.
يک مقداری صبر کنيد ببينم ميشه نظر اين شرکت جلب کرد که تو ايران يک د?تر مستقل داير کنه...
بازم مخلصم....;)
من که خودم بی صبرانه منتظر محصولاتش در ایران به صورت رسمی هستم :دی اگر بشه که عالی هست
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.