PDA

مشاهده نسخه کامل : CM Stacker 830 NVIDIA Edition

delusive1
30-01-2008, 16:07
سلام:

میخواستم نظرتون رو کامل در مورد این محصول بدید!

دیگه خودتون میدونین دیگه جا گیری قطعات و نویز و کیفیت بدنه و ....

CoolMaster
CM Stacker 830 NVIDIA Edition
(NV-830)

اینم لینکش (http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=15)

J.Omrani
31-01-2008, 16:41
سلام:

میخواستم نظرتون رو کامل در مورد این محصول بدید!

دیگه خودتون میدونین دیگه جا گیری قطعات و نویز و کیفیت بدنه و ....

CoolMaster
CM Stacker 830 NVIDIA Edition
(NV-830)

اینم لینکش (http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=15)

به نام انکه جانشین همه نداشتن هاست

دوست خوب من؛
سلام،

کیس فوق العاده ای انتخاب فرموده اید. در مورد جایگیری قطعات هم فکر نمی کنم فضای پشتیبانی از مادربردهای E-ATX فضای کمی به حساب بیاید و به قول آقا وحید بیگدلی ، تریلی با یک فرمان درونش دور خواهد زد!
فقط به نظر من ضخامت 1.0 میلیمتری جنس آلومینیوم برای این ابعاد کمی نامناسب به حساب می آید. همچنین در نظر داشته باشید که فقط 2 فن 12 سانتی متری به صورت نصب شده بر روی این کیس قرار دارد و مابقی را خودتان می بایست تهیه فرمایید.

سوال؛
آیا این مدل کیس در ایران موجود است؟ اگر اینچنین است با چه امکاناتی و به چه قیمتی عرضه می شود؟

با تقدیم احترام

delusive1
02-02-2008, 16:44
به نام انکه جانشین همه نداشتن هاست

دوست خوب من؛
سلام،

کیس فوق العاده ای انتخاب فرموده اید. در مورد جایگیری قطعات هم فکر نمی کنم فضای پشتیبانی از مادربردهای E-ATX فضای کمی به حساب بیاید و به قول آقا وحید بیگدلی ، تریلی با یک فرمان درونش دور خواهد زد!
فقط به نظر من ضخامت 1.0 میلیمتری جنس آلومینیوم برای این ابعاد کمی نامناسب به حساب می آید. همچنین در نظر داشته باشید که فقط 2 فن 12 سانتی متری به صورت نصب شده بر روی این کیس قرار دارد و مابقی را خودتان می بایست تهیه فرمایید.

سوال؛
آیا این مدل کیس در ایران موجود است؟ اگر اینچنین است با چه امکاناتی و به چه قیمتی عرضه می شود؟

با تقدیم احترام

سلام
بله
شرکت دریا کامپوتر
207 تومان
تا اونجا که من پرسیدم 6تا فن داره! 2تا 12 سانتی و 4تا هم روی درب کیس قرار داره! برای خنک کردن گرافیک کارت!
وحید