مشاهده نسخه کامل : اين مادربورد آنبورد گرافيک رو خريدم به در خور هست ؟ نظرتون رو لطفاً بفرمائيد
internet
03-02-2008, 20:57
سلام
دو نمونه مادر بورد amd ساپورت مد نظرم بود که به پيشنهاد دوستان بگيرم يکي Asus M2a-vm و ديگر هم مادربرد گيگابايت مدل GA-MA69G-S3H
مادربرد گيگابايت مدل GA-MA69G-S3H را که قيمت 95000 داشت خوشم نيومد چون کسي که مادربورد گرافيک انبورد مي خره به نظر من اگه بخواهد بودجه بزاره که نمي ياد انبورد گرافيک بخره مي ره يک مادر بورد مناسب تر و يک گرافيک جداگانه مي زاره روي سيستم اش
مادربرد ايسوز هم ديدم چيز خاصي نداره که بخواهم هزينه اضافي بدهم
اين مادر بورد را انتخاب کردم حال دعوام نکنيد نگيد اين چيه رفتي خريدي :
abit NF-M2SV
از اين که اين مادربرد را نتخاب کردم ديدم هم قيمت اش مناسب هست و هم اين که کارايي خودش رو هم داره و ديگه اين که فکر کنم برند خوبي هم باشه و يک رم crosess 667 1G هم قيمت 27000 تومان گرفتم گذاشتم روش و cpu 3500 amd am2 گذاشتم
دو تا ورودي هارد ساتا داره که کافي هست
دو تا اسلت رم داره که خوب کافي است گرافيک هم که 256 gforce
حالا به نظرتون من اشتباه کردم و نبايد اين رو مي خريدم موندم مي گم شايد چيز بدي خريده باشم؟؟؟:confused:
مشخصات:
http://www2.abit.com.tw/page/ir/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20AM2&pMODEL_NAME=NF-M2SV
نه مین خوبیه با قیمت مناسب . باید بدونی نیاز خودت چیه نسبت به نیاز و بودجت هست که میشه گفت بد خریدی یا خوب.
internet
03-02-2008, 21:57
نه مین خوبیه با قیمت مناسب . باید بدونی نیاز خودت چیه نسبت به نیاز و بودجت هست که میشه گفت بد خریدی یا خوب.
سعيد جان
ديدم اگه بخواهم مين بورد Asus M2a-vm که 72000 تومان قيمت داره بگيرم همه چيزش مثل همين هست يعني اسلت هاي pci express و از اين دست اسلت ها يکي هست فقط اون چهار تا ماژول رم داره اين دو تا که به نظر من همين دو تا ماژول رم برام کافي هست و الان يک گيگ گذاشتم بعد هم فوق اش يک گيگ مي زارم کنارش که اصلا نيازي نيست
صداش که هر دو مادربورد يک مدل هست از لحاظ خروجي هاي 5 کاناله اگه اشتباه نکرده باشم
فقط مادر بورد Asus M2a-vm يک خروجي dvi براي lcd داره که اون هم با يک کابل رابط قابل حل هست
فکر مي کنم اين مادربورد abit در کل برند خوبي باشه فقط توي شيراز همين يکي اون هم همين فروشگاه فافا رايانه داشت و بيشتر در شيراز به اسم نيگاه مي کنند تا به کيفيت قطعات
با تشکر و سپاس
تازه
m2a-vm
pci-e16xداره
ولی اونی که خریدی 8x
البته تاثیر نداره
ASUS m2a-vm از قابلیت ارتقای بهتری بهره مند است که بنظر من به بیست هزار تومان بیشتر می ارزید.یک نمونه اش پشتیبانی از پردازنده های +AM2 است که مادربرد فعلیت از آن بی بهره است.
الان صرفه جویی کردی. ولی بعدها برای ارتقا مجبور به صرف هزینه بیشتری خواهی بود.
خوش قیمت ترین مادربرد AM2 ,بنظر من , همین Asus m2a است.
internet
04-02-2008, 10:55
ASUS m2a-vm از قابلیت ارتقای بهتری بهره مند است که بنظر من به بیست هزار تومان بیشتر می ارزید.یک نمونه اش پشتیبانی از پردازنده های +AM2 است که مادربرد فعلیت از آن بی بهره است.
سلام
دوست عزيز
انبورد گرافيک ارزش گذاشتن cpu که شما مد نظرتون هست نداره
من الان 3500 am2 گذاشتم که دو هسته اي هم نيست تا اين مقدار هم مي تونم ارتقاء بدهم :
http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/mb/nv_gforce6100_nf-m2sv.htm
به نظر من ما از مادربورد ها و سيستم هامون هيچ وقت حداکثر استفاده که چه عرض کنم حداقل استفاده هم نمي کنيم
cpu هم تا جايي که من تا بحال ديدم در کار پردازش دخيل هست و فقط ما سرعت اون رو به عينه مي بينيم حالا مي خواهد am2+ باشه يا هر چيز ديگه اي
البته فرمايش شما متين هست علت اين که ايسوز رو نخريدم ديدم صداش که همون شش کاناله هست
اسلت اضافه تري هم نداره فقط براي رم و هارد هر کدوم دو تا اسلت اضافه تر داره که هيچ وقت هم ما چهار تا هارد ساتا روي سيستم نمي گذاريم و هيچ وقت چهار ماژول رم ما پر نمي شه
با تشکر
alireza_roosta
04-02-2008, 12:30
سلام
دوست عزيز
انبورد گرافيک ارزش گذاشتن cpu که شما مد نظرتون هست نداره
من الان 3500 am2 گذاشتم که دو هسته اي هم نيست تا اين مقدار هم مي تونم ارتقاء بدهم :
http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/mb/nv_gforce6100_nf-m2sv.htm
به نظر من ما از مادربورد ها و سيستم هامون هيچ وقت حداکثر استفاده که چه عرض کنم حداقل استفاده هم نمي کنيم
cpu هم تا جايي که من تا بحال ديدم در کار پردازش دخيل هست و فقط ما سرعت اون رو به عينه مي بينيم حالا مي خواهد am2+ باشه يا هر چيز ديگه اي
البته فرمايش شما متين هست علت اين که ايسوز رو نخريدم ديدم صداش که همون شش کاناله هست
اسلت اضافه تري هم نداره فقط براي رم و هارد هر کدوم دو تا اسلت اضافه تر داره که هيچ وقت هم ما چهار تا هارد ساتا روي سيستم نمي گذاريم و هيچ وقت چهار ماژول رم ما پر نمي شه
براي فروش اين سيستم در آينده هم ضرر زيادي نمي کنم
با تشکر
دوست عزیز مادربوردی که تهیه کردی مبارکت باشه.
قبل از هر سخنی ، اینو بگم که اصلا قصد ندارم با توضیحاتی که در ادامه خدمتت عرض می کنم نظرت رو نسبت به خریدی که کردی تغییر بدم. اول صحبتام هم گفتم که ایشاله مبارکت باشه. اما لازم می دونم به جهت اطلاع رسانی، مطالبی رو برای اون دسته از دوستانی که قصد اینگونه خریدایی رو دارند عرض کنم تا حواسشون رو بیشتر به تفاوتها جمع کنن. که یه وقت بعدا خدایه نکرده باعث پشیمانی نشه.
دوستان و اساتید عزیز اکثر تفاوت ها رو بیان کردن اما دو تفاوت عمده دیگه هم وجود داره :
1- بر روی مادربورد Asus M2A_VM چیپ ست AMD690G نصب شده در حالیکه مادربورد مورد نظر شما دارای چیپ NVIDIA® GeForce®6100 هست. شما به احتمال فراوان با جستجو در اینترنت می تونین بنچمارکی که بشه قدرت این دو چیپ رو با هم مقایسه کرد ، پیدا کنین. البته منظورم بیشتر در مورد قدرت پردازش گرافیکیه. همونطور که شاید شما هم اطلاع داشته باشید چیپ AMD690G حاوی چیپ ست Radeon x1250 ست. که به نظر حقیر در بین چیپ های گرافیک آنبورد رقیب نداره (دلیل نظرم اینه که خودم سیستمی که این مادربورد روش نصب بود رو چند روز امتحان کردم . من حتی بدون استفاده از کارت گرافیک جداگانه تونستم بازی CallOFDuty4 رو با رزولوشن 800*600 و تنظیمات Medium و همچنین بدون aa و پروسسور AMD 4400+ X2 و 2 گیگ رم patriot، روش اجرا کنم و بالای 30 فریم بگیرم. البته اینو فقط به عنوان نمونه خدمتتون عرض کردم.) گرچه اگه مورد استفاده شما نرم افزارهایی که به قدرت پردازش گرافیکی نیاز دارند نباشه که خوب به نظر نمی رسه که مشکل چندانی براتون پیش بیاد. اما دوستانی که قصد تهیه اینگونه مادربوردها رو دارن باید حواسشون رو جمع کنن.
2- مورد بعدی که دوستان بهش اشاره نکردن تفاوت در چیپ مربوط به کارت شبکه ست. کارت شبکه موجود بر روی مادربورد خریداری شده توسط شما 100/10 هست در حالیکه برای مادربورد اسوس 1000/100/10 . البته با توجه به زیر ساختهای شبکه ای ضعیف در کشورمون شاید هیچ وقت شما به این سرعت انتقال احتیاجی نداشته باشین. در نتیجه این مورد دوم اهمیت زیادی نداره.
البته تفاوتهای کوچیک دیگه ای هم هستن که گاهی مواقع و بر حسب ضرورت خودشون رو نشون میدن مثل وجود پورت USB کمتر و همچنین عدم وجود Raid 10 در مادربورد مورد نظر شما در مقایسه با مادربورد اسوس.
اما به نظر حقیر گذشتن از مورد اول تنها در صورتی توصیه می شه که بخواین ازش بیشتر برای استفاده در یک دفتر کار بهره ببرید.
در آخر هم باید عرض کنم که اگه شما تمام تفاوت های مطرح شده در این تاپیک رو با هم جمع کنین مطمئنا تفاوت ارزش ریالی بیش از 20000 تومان برای شما خواهد داشت.
همواره پیروز و سربلند باشید.
internet
04-02-2008, 12:50
دوستان گرافيک اين m2a vm asus چقدر است: 256 يا 512؟
ضمناً اين مين بورد abit ويستا ساپورت هست اين ايسوز هم ويستا ساپورت هست ؟
دوستان گرافيک اين m2a vm asus چقدر است: 256 يا 512؟
ضمناً اين مين بورد abit ويستا ساپورت هست اين ايسوز هم ويستا ساپورت هست ؟
256 است.ویستا ساپورت هم هست.
internet
04-02-2008, 19:01
به نظرتون ارزش داره که برم ضرر کنم و بفروشمش و اين ايسوز رو بگيرم موندم که بخرم بعد ببينم با اين ابيت خودم فرقي نمي کنه
با تشکر
به نظرتون ارزش داره که برم ضرر کنم و بفروشمش و اين ايسوز رو بگيرم موندم که بخرم بعد ببينم با اين ابيت خودم فرقي نمي کنه
با تشکر
حالا که خریدیش , با همین بساز. هر وقت نیاز شد , عوضش کن.
internet
04-02-2008, 20:41
تقريبا نيم ساعت براتون توضيح دادم و پاسخي قانع کننده داشتم مرورگرم هنگ کرد
اين هم از شانس من
internet
04-02-2008, 20:51
اين سه مين بورد يعني گيگابايت GA-MA69G-S3H و ايسوز m2a v و همين ابيت m2sv که بنده خريداري کردم هيچ کدام با اين هم امکانات و خروجي و ورودي داراي خروجي بسيار خوب s-video نيستند
اگر يکي از اين سه مين بورد نتونند يک بازي رو اجرا کنند به احتمال قريب به يقين هر سه تا نمي تونند اجرا کنند گر همه با اکراه شايد يکي اش اجرا کنه
براي مين بورد انبورد گرافيک هزينه کردن مبلغ زياد 71500 تومان براي ايسوز و 99500 تومان براي گيگابايت به صرفه نيست
من مي تونم با چهل تومان يک گرافيک به نسبت خوب بگذارم روي اين مين بورد که ديگه هم خروجي s video دارم هم خروجي مستقيم از گرافيک هم گرافيک بسيار خوب که موقع تعويض مين بورد هم مي تونم گرافيکم رو روي يک مين جديدتر استفاده کنم و به هر حال قيمت خودش رو داره و ديگه اين که بعد کارايي و گرافيک اين abit به احتمال زياد بسيار بهتر از اون دو مدل فوق خواهد شد
در مورد cpu هم به عرضتون برسونم اگه اين ايسوزر يا همون گيگابايت amd + ساپورت هست که من اصلا نمي دونم توي بازار هست نيست به نظر من اصلا مهم نيست چرا ؟ چون cpu مثل رم نيست که شما شش ماه يک بار يکي بزاري کنارش و عوضش کني cpu amd شما خيلي که بخواي عوض کني هر دو سال يک cpu که اون هم دليل نداره که حتما بخواي اخرين مدل بگذاري مطمئن باش اون موقع هم ديگه انقدر مادربورد و cpu هاي جديد اومده
به هر حال به نظر من خريد اين مين بورد به صرفه هست خريد يک کارت گرافيک خوب براي اين که هم خروجي svideo داره و هم من کارت dvb دارم و مي خواهم خروجي بگيرم براي tv ولي شما با اين دو نمونه asus و گيگابايت که هر کدام 71500 و 99500 قيمت داره با خريد يک گرافيک 40 هزار توماني پاتون مي افته : به ترتيب 111500 و 139000 تومان
که براي من با همين گرافيک چهل توماني مي شه : 91500 تومان
با تشکر و سپاس
alireza_roosta
05-02-2008, 11:55
256 است.ویستا ساپورت هم هست.
دوست عزیزم هومن جان ، اگه شما روی سیستم 2 گیگ رم داشته باشی ، در ویندوز xp مادربورد اسوس می تونه تا 700 مگ رو از رم share کنه. (چون خودم روی کامپیوتر یکی از مشتریام عینا دیدم)
همیشه شاد و پیروز باشید.
alireza_roosta
05-02-2008, 12:00
به هر حال به نظر من خريد اين مين بورد به صرفه هست خريد يک کارت گرافيک خوب براي اين که هم خروجي svideo داره و هم من کارت dvb دارم و مي خواهم خروجي بگيرم براي tv ولي شما با اين دو نمونه asus و گيگابايت که هر کدام 71500 و 99500 قيمت داره با خريد يک گرافيک 40 هزار توماني پاتون مي افته : به ترتيب 111500 و 139000 تومان
با تشکر و سپاس
دوست خوبم اگه شما می خواین از قدرت متوسطی برای پردازش گرافیک بهره ببرین حتما همون جور که خودتون هم گفتین یه کارت گرافیک تهیه کنید که با این بودجه به نظرم یا geforce 7300 GT رو بگیر و یا اگه بتونی 15000 تومان روش بزاری یه دونه geforce 8400 GS .
موفق باشی.
internet
05-02-2008, 14:38
دوست خوبم اگه شما می خواین از قدرت متوسطی برای پردازش گرافیک بهره ببرین حتما همون جور که خودتون هم گفتین یه کارت گرافیک تهیه کنید که با این بودجه به نظرم یا geforce 7300 GT رو بگیر و یا اگه بتونی 15000 تومان روش بزاری یه دونه geforce 8400 GS .
موفق باشی.
سلام
ممنون از راهنماييتون
ولي يه چيز جالب ديدم توي اين توضيحاتي که فرموديد :) اين که من هنوز نمي دونم و شما هم نگفتيد اين گرافيک 7300 gt چه قيمت هست که من 15000 تومن بزارم روش برم اون 8400 gs رو بگيرم البته مي شه به راحتي قيمت اش رو پيدا کرد
با تشکر و سپاس
alireza_roosta
05-02-2008, 15:45
سلام
ممنون از راهنماييتون
ولي يه چيز جالب ديدم توي اين توضيحاتي که فرموديد :) اين که من هنوز نمي دونم و شما هم نگفتيد اين گرافيک 7300 gt چه قيمت هست که من 15000 تومن بزارم روش برم اون 8400 gs رو بگيرم البته مي شه به راحتي قيمت اش رو پيدا کرد
با تشکر و سپاس
دوست خوبم شما در یه قسمت از صحبتاتون در پست قبلی به مبلغی که قصد دارید برای گرافیک هزینه کنید اشاره کرده بودید :
مطمئنا منظور حقیر هم همون مبلغ 40000 تومان مورد اشاره شما بوده نه چیز دیگه ای. اگر چه بسته به نوع برند انتخابی، قیمت از 40000 تا 50000 تومان برای geforce 7300 GT متغییر است.
internet
05-02-2008, 16:28
دوست خوبم شما در یه قسمت از صحبتاتون در پست قبلی به مبلغی که قصد دارید برای گرافیک هزینه کنید اشاره کرده بودید :
مطمئنا منظور حقیر هم همون مبلغ 40000 تومان مورد اشاره شما بوده نه چیز دیگه ای. اگر چه بسته به نوع برند انتخابی، قیمت از 40000 تا 50000 تومان برای geforce 7300 GT متغییر است.
دوست عزيز
برندهاي مختلف و جديدي هم به بازار اومده چه برندهايي بهتر هست و من چي بگيرم
با تشکر
internet
05-02-2008, 16:58
اين قابليت پردازنده AM2+http://www.asus.com/999/images/mb_icons/ht1.gif که فرموديد در مين بورد asus m2a vm وجود داره اين نوع cpu در بازار هست؟ و اگه نيست نکته اي که اينجا هست الان براي مين بوردي که گرفتم تا الان چهار نوع ورژن بايوس از زمان معرفي اين مدل ايجاد شده است حالا ممکنه با يک ارتقاء نرم افزاري ميان افزار يا همان بايوس سيستم اين امکان براي اين مين بورد هم به راحتي ايجاد بشه ؟
چون اين مين بوردهاي amd انبورد تا جايي که من ديدم همشون از يک نوع سوکت cpu برخوردار هستند حالا ساپورتش هم اگه به عهده بايوس هست ايا با ارتقآء اون مي شه از اين cpu در آينده استفاده کرد؟
اين هم لينک ورژن بايوس هايي که تا بحال ارتقاء پيدا کردن و من آخرين ورژن رو نصب کردم روي مين بورد:
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF-M2SV&fMTYPE=Socket%20AM2&pPRODINFO=BIOS
با تشکر
دوست عزیزم هومن جان ، اگه شما روی سیستم 2 گیگ رم داشته باشی ، در ویندوز xp مادربورد اسوس می تونه تا 700 مگ رو از رم share کنه. (چون خودم روی کامپیوتر یکی از مشتریام عینا دیدم)
همیشه شاد و پیروز باشید.
من شخصا با این مادر برد کار نکرده ام.اما در دفترچه راهنمایش , این مقدار ذکر شده است .البته شاید موردی که شما دیده اید , نسخه جدیدی از این چیپ باشد.اما مقدار 700 مگابایت بنظر من کمی عجیب است.چون معمولا میزان حافظه تخصیص یافته را, برابر توانی از عدد2 در نظر می گیرند.
اینهم تصویر بخشی از دفترچه راهنمای این مادربرد:
http://i30.tinypic.com/2vn0s3c.gif
موفق باشید.
internet
05-02-2008, 19:07
دوست عزيز فرمايش شما متين به پست زير توجه کنيد ببيند من کاري که کردم درست هست و فکر مي کنم در رابطه با همين مسئله اي که شما فرموديد روي مين برود abti NF m2sv لطفاً نقل قول زير رو بخونيد و نظرتون رو بفرمائيد
با تشکر
اگه امکان داره در تصوير اول که از بايوس گرفتم يک آيتم هست که bufer fram 64 زده و موقع روشن کردن سيستم در ابتداي امر که اطلاعات بايوس و سخت افزار رو نشون مي ده مي نويسه :
shayr memory 64 mb
http://img.majidonline.com/pic/139283/aa.jpg
من اين عدد رو به 256mb که نهايت اش بود افزايش دادم در همين بايوس که در تصوير هم مشاهده مي کنيد بعد که سيستم بالا امد در ويندوز مشاهده کردم که رم سيستم که crossair 1 Gig بود عدد 760 همين حدود نمايش داده شده حالا مي خواستم ببينم اين به اشتراک گذاري حافظه چي هست
نکته مهم اين که مادربورد گرافيک انبورد هست اگه اين آيتم تأثير به سزايي در سيستم داره تا روي همين 256 mb بگذاريم
ضمناً کارت گرافيک انبورد رو در display 256 mb نشون ميداد ولي همانطوري که در تصوير زير ملاحظه مي کنيد الان 512 mb نشوم مي ده يعني الان واقعاً گرافيک من 512 هست؟
http://img.majidonline.com/pic/139288/ss.JPG
با تشکر
Alexilver
05-02-2008, 19:21
شما 256MB از Ram سیستم خودتون را به کارت گرافیک اختصاص دادین. برای همین هم مقدار حافظه رو 760MB نشون میده که 256 تا از 1 گیگ کمتره.
احتمالا 256MB هم خود چیپ آنبورد حافظه داشته که سر جمع شده 512MB.
ولی این کارت شما قطعا به این مقدار حافظه نیاز نداره و در واقع این مقدار براش زیاده.
internet
05-02-2008, 20:02
شما 256MB از Ram سیستم خودتون را به کارت گرافیک اختصاص دادین. برای همین هم مقدار حافظه رو 760MB نشون میده که 256 تا از 1 گیگ کمتره.
احتمالا 256MB هم خود چیپ آنبورد حافظه داشته که سر جمع شده 512MB.
ولی این کارت شما قطعا به این مقدار حافظه نیاز نداره و در واقع این مقدار براش زیاده.
دوست عزيز
اين قسمت اش رو متوجه نشدم :
متوجه نشدم گرافيک من با اين به اشتراک گذاشتن گرافيک اش 512 شده؟
بعد اگه رم رو به دو گيگابايت ارتقاء بدهم اعداد و ارقام بايوس که در تصاوير بالا گذاشتم تغيير مي کنه ؟ يعني مقدار بيشتري به گرافيک اختصاص دارد يا خير؟
با تشکر
اين قابليت پردازنده AM2+http://www.asus.com/999/images/mb_icons/ht1.gif که فرموديد در مين بورد asus m2a vm وجود داره اين نوع cpu در بازار هست؟ و اگه نيست نکته اي که اينجا هست الان براي مين بوردي که گرفتم تا الان چهار نوع ورژن بايوس از زمان معرفي اين مدل ايجاد شده است حالا ممکنه با يک ارتقاء نرم افزاري ميان افزار يا همان بايوس سيستم اين امکان براي اين مين بورد هم به راحتي ايجاد بشه ؟
چون اين مين بوردهاي amd انبورد تا جايي که من ديدم همشون از يک نوع سوکت cpu برخوردار هستند حالا ساپورتش هم اگه به عهده بايوس هست ايا با ارتقآء اون مي شه از اين cpu در آينده استفاده کرد؟
اين هم لينک ورژن بايوس هايي که تا بحال ارتقاء پيدا کردن و من آخرين ورژن رو نصب کردم روي مين بورد:
http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=NF-M2SV&fMTYPE=Socket%20AM2&pPRODINFO=BIOS
با تشکر
در حال حال حاضر دو مدل سی پی یوی +AM2 در بازار وجود دارد که Phenom 9500-9600می باشد.
بعضی از مادربرهای AM2 فاقد برخی ویژگیهای سخت افزاری لازم برای +AM2 می باشند.بنابراین آپدیت بایوس دردی را در این مورد دوا نخواهد کرد.مشابه این وضع برای سوکت LGA775 نیز وجود دارد بطوری که هر سی پی یوی LGA را نمی توان روی هر مادربرد LGA قرار داد.
این مادربردی که شما انتخاب کرده اید نیز ظاهرا فاقد پشتیبانی سخت افزاری از +AM2 می باشد.تا جایی که من می دانم ,اکثرچیپستهای AM2 از Nvidia , خصوصا قدیمیترها , این مشکل را دارند.
Alexilver
05-02-2008, 21:28
طبق پست بالایی که آقا هومن گذاشتند بیشتر از 256mb از رم سیستم رو نمیشه در اختیار گرافیک گذاشت.
برای همین با ارتقای رم به 2 گیگ باز هم همون مقدار 256mb حد نهایی خواهد بود.
در مورد سوال اولتون هم باید بگم که بله با استفاده از رم سیستم گرافیک شما 512 شده.
در ضمن کارت گرافیک آنبورد شما با توجه به قدرت کمی که داره نیاز زیادی هم به حافظه گرافیکی نداره و 256mb قطعا کافی خواهد بود.
internet
05-02-2008, 22:57
طبق پست بالایی که آقا هومن گذاشتند بیشتر از 256mb از رم سیستم رو نمیشه در اختیار گرافیک گذاشت.
برای همین با ارتقای رم به 2 گیگ باز هم همون مقدار 256mb حد نهایی خواهد بود.
در مورد سوال اولتون هم باید بگم که بله با استفاده از رم سیستم گرافیک شما 512 شده.
در ضمن کارت گرافیک آنبورد شما با توجه به قدرت کمی که داره نیاز زیادی هم به حافظه گرافیکی نداره و 256mb قطعا کافی خواهد بود.
دوست عزيز
اگه امکان داره بفرمائيد کارت گرافيک که روي اين مين بورد abit انبورد هست که در صفحه قبل هم تصوير مشخصات گرافيک رو گذاشتم در حالت معمولي يعني 256 مگابايت اگه بخواهيم يک گرافيک غير انبورد مقايسه کنيم برابر با کدوم کارت گرافيک هست يک مدل ذکر کنيد تا بنده ببينم گرافيک انبورد من در حال حاضر دقيقا چقدر کارايي داره در حد کدوم گرافيک خارجي
با تشکر
Alexilver
05-02-2008, 23:19
راستش اینکه در حدود چه گرافیکی هست دقیق نمی دونم ولی لینک زیر تا حدودی اوضاع رو نشون میده:
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1718&cid=6&pg=1
به صفحه آخر مراجعه کنید تا نتایج تست رو ببینید. اون نوشته های زیرش هم مقایسه ای رو انجام داده که جالبه.
راستی گرافیک شما GeForce 6100 هست که فقط به صورت آنبورد و روی چیپستهای انویدیا موجوده. در کل باید از Radeon 9600 و Geforce FX 5600 هم ضعیف تر باشه. در حدود Geforce 5500 شاید.
البته خب شما باید در نظر داشته باشید که با 50 تومان کاملا محصول خوبی خریدید.
internet
05-02-2008, 23:36
راستش اینکه در حدود چه گرافیکی هست دقیق نمی دونم ولی لینک زیر تا حدودی اوضاع رو نشون میده:
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1718&cid=6&pg=1
به صفحه آخر مراجعه کنید تا نتایج تست رو ببینید. اون نوشته های زیرش هم مقایسه ای رو انجام داده که جالبه.
راستی گرافیک شما GeForce 6100 هست که فقط به صورت آنبورد و روی چیپستهای انویدیا موجوده. در کل باید از Radeon 9600 و Geforce FX 5600 هم ضعیف تر باشه. در حدود Geforce 5500 شاید.
البته خب شما باید در نظر داشته باشید که با 50 تومان کاملا محصول خوبی خریدید.
بله من هم دقيقاً راضي هستم ازش چون هم کارت tv و هم DVB که دارم روش به خوبي کار مي کنه
و حداکثر استفاده رو ازش مي کنم فقط ديگه جايي براي مودم ديال آپ ندارم البته من adsl دارم ولي خوب مي گم شايد يه وقت لازم بشه و فکر کنم مودم اکسترنال هم خريدش به صرفه نباشه
با تشکر و سپاس
internet
06-02-2008, 00:18
مشخصات کامل گرافيک اين مين بورد انبورد گرافيک رو گذاشتم :
General Information :
Manufacturer : Nvidia Corp (Abit Computer Corp)
Model : NVIDIA GeForce 6100 nForce 405
Bus Type : PCI
Total Memory : 512 MB
Texture Memory : 531 MB
Processor : GeForce 6100 nForce 405
Converter : Integrated RAMDAC
Refresh Rate (min/max) : 56/150 Hz
Codename : C51
Revision : A2
Bus : 128-bit
Memory Type : DDR
GPU Frequency : 425 MHz - [initial : 425 MHz]
Memory Frequency GPU : 666 MHz
Pixel Pipelines : 4
Vertex Pipelines : 1
Pixel Shader Version : 3.0
GPU Configuration :
Technology SLi : No
AA Mode : OFF
Frame Buffered : 3
Video Bios Information :
Date : 08/21/06
Version : Version 5.61.32.20.01
ID : Version 5.61.32.20.01
Bios SignOn : MCP61 VGA BIOS
Forceware : 6.14.11.6344
i2C Bus Information :
Number of Bus : 3
General Features :
Width : 330 mm
Height : 247 mm
Pixel per inch : 96x96 dpi
bits per pixel : 32
Colour Bits/Planes : 1
Brushes : 4294967295
Pens : 4294967295
Markers : 0
Device Fonts : 0
Device Colours : 4294967295
Clip Output to Rectangle : Yes
Hardware Acceleration : Yes
Blend and Shade Capabilities :
GradientFill Rectangle : No
GradientFill Traingle : No
Per Pixel AlphaBlend : Yes
Premultiplied Alpha : No
Raster Capabilities :
Banding : No
Transfer Bitmaps : Yes
Bitmap >64 KB : Yes
Fonts larger than 64 K : Yes
DIBs : Yes
DIBTODEV : Yes
Flood Fills : Yes
Scaling : No
StretchBlt : Yes
StretchDIB : Yes
Curves Capabilities :
Chord Arcs : Yes
Circles : Yes
Elipses : Yes
Interiors : Yes
Pie Wedges : Yes
Rounded Rectangles : Yes
Styled Borders : Yes
Wide Borders : Yes
Wide, Styled Borders : Yes
Lines Capabilities :
Markers : Yes
Polylines : Yes
Polymarkers : Yes
Styled : Yes
Wide : Yes
Wide, Styled : Yes
Polygonal Capabilities :
Alternate Fill Polygons : Yes
Winding Fill Polygons : Yes
Rectangles : Yes
Scan Lines : Yes
Styled Borders : Yes
Wide Borders : Yes
Wide, Styled Borders : Yes
Text Capabilities :
Stroke Precision : Yes
Stroke Clip Precision : Yes
90° Character Rotation : No
Any Angle Character Rotation : No
Independent X-Y Scaling : No
Double Weighted Characters : No
Italic : No
Underline : Yes
Strikeout : Yes
Raster Fonts : Yes
Vector Fonts : Yes
Color Management Capabilities :
CMYK : No
Gamma Ramp : Yes
ICM Device : No
دوست عزيز فرمايش شما متين به پست زير توجه کنيد ببيند من کاري که کردم درست هست و فکر مي کنم در رابطه با همين مسئله اي که شما فرموديد روي مين برود abti NF m2sv لطفاً نقل قول زير رو بخونيد و نظرتون رو بفرمائيد
با تشکر
با توجه به اینکه رم شما 1 گیگابایت بوده و هم اکنون حدود 760 مگابایت نشان داده می شود , مابه التفاوت این دو مقدار که 256 است , به IGP تخصیص یافته است .یعنی همان مقداری که در بایوس تنظیم شده است. اما چرا درایور کارت مقدار 512 را نشان می دهد؟
یک چیپ گرافیک می تواند در مواقع نیاز مقدار بیشتری از حافظه را مورد استفاده قرار دهد.در واقع مقداری که درایور نشان می دهد , حداکثر مقدار حافظه ایست که چیپ می تواند استفاده نماید , نه مقدار تخصیص یافته کنونی.
مشابه این حالت در سایر چیپهای گرافیکی نیز وجود دارد.بعنوان مثال خودم در مورد یک IGP از اینتل دیده بودم که صراحتا به این نکته اشاره شده بود که در صورت نیاز قادر به استفاده از حافظه بیشتری است.احتمالا X1250 نیز چنین قابلیتی دارد.همانطور که جناب alireza_roosta فرمودند که دیده اند که حدود 700 مگابایت توسط این چیپ استفاده شده است.
internet
06-02-2008, 11:11
با توجه به اینکه رم شما 1 گیگابایت بوده و هم اکنون حدود 760 مگابایت نشان داده می شود , مابه التفاوت این دو مقدار که 256 است , به IGP تخصیص یافته است .یعنی همان مقداری که در بایوس تنظیم شده است. اما چرا درایور کارت مقدار 512 را نشان می دهد؟
یک چیپ گرافیک می تواند در مواقع نیاز مقدار بیشتری از حافظه را مورد استفاده قرار دهد.در واقع مقداری که درایور نشان می دهد , حداکثر مقدار حافظه ایست که چیپ می تواند استفاده نماید , نه مقدار تخصیص یافته کنونی.
مشابه این حالت در سایر چیپهای گرافیکی نیز وجود دارد.بعنوان مثال خودم در مورد یک IGP از اینتل دیده بودم که صراحتا به این نکته اشاره شده بود که در صورت نیاز قادر به استفاده از حافظه بیشتری است.احتمالا X1250 نیز چنین قابلیتی دارد.همانطور که جناب alireza_roosta فرمودند که دیده اند که حدود 700 مگابایت توسط این چیپ استفاده شده است.
سوالي که اينجا پيش مي ياد اين که اين گرافيک آنبورد از چه نوعي هست يعني مين هاي گرافيک انبورد مانند سيستم هاي قديمي از نوع agp پشتيبني مي کنند يا اين که از نوع گرافيک pci express براشون تعبيه شده است ؟
منظورم گرافيک انبوردشون هست نه گرافيکي که جانبي روي برد نصب مي شه؟
با تشکر
سوالي که اينجا پيش مي ياد اين که اين گرافيک آنبورد از چه نوعي هست يعني مين هاي گرافيک انبورد مانند سيستم هاي قديمي از نوع agp پشتيبني مي کنند يا اين که از نوع گرافيک pci express براشون تعبيه شده است ؟
منظورم گرافيک انبوردشون هست نه گرافيکي که جانبي روي برد نصب مي شه؟
با تشکر
فکر کنم شما IGP را با AGP اشتباه گرفته اید.
IGP مخفف Integrated Graphic Processor به معنای "پردازشگر گرافیکی مجتمع" است.نام دیگر همان "گرافیک آنبورد" خودمان.
drmaster
02-08-2008, 14:40
:eek:در مورد مادربورد m2a-vm باید بگم در داخل setup میتوانید مقدار شیرینگ کارت گرافیک خود رو تا 1024 افزایش بدین البته اگر رم شما 2 گیگ باشه و من هر بازی رو که بگین رو این مادر بورد تست کردم همشون جواب میدن فقط کافی تنظیمات گرافیک خود ati نه در بازی رو کمی دستکاری کنید
اگر شیرینگ گرافیک رو روی 512 بزارین اونوقت تو قسمت تنظیمات ویندوز 700 نشون میده ولی همون طور که گفتم تا 1024 هم شیر میکنه اینو مطمئن باشین چون نه جایی دیدم نه از کسی شنیدم بلکه خودم اینو دارم.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.