مشاهده نسخه کامل : درایور مودم zoltrix conexant 3chips Faxmodem
khosro_parviz2
04-02-2008, 17:36
درود دوستان. من به دنبال درایور این مودم هستم و هنگامی که در اینترنت سرچ کردم چیزی پیدا نشد. 2 پرسش داشتم:
1_ از کجا نام دقیق مودمم را به دست آورم؟
2_ از کجا درایور آن را به دست آورم؟ جون سایت www.zoltrix.com هم سر زدم و نبود.
3_ مودم پیشین من که 6 سال پیش آن را خریده بودم با همین خط تفن همیشه سرعت بالای 45-kb می رفت ولی این مودم اگر خیلی خوب وصل شود با سرعت 32 وصل می شود. ممکن است ایراد از درایور آن باشد؟
Alexilver
04-02-2008, 18:57
من یادمه که همین مودم رو خریده بودم و همین سوال سوم شما رو از پشتیبانی پرسیدم.
ادعا کردند که این سرعت مهم نیست و شما ببینید که سرعت واقعیتون چقدره(مثلا با چه سرعتی دانلود می تونید بکنید)
به هر حال به سایت http://www.conexant.com هم مراجعه کنید. اونجا ممکنه درایور مورد نظرتون رو پیدا کنید.
یکنوع مودم سه چیپ با نام زولتریکس در بازار وجود دارد که با نمونه اصلی متفاوت است.اگر مودم زولتریکس سه چیپ شما دارای رله و ترانس است , به احتمال زیاد تقلبی است.چون در نمونه اصلی که تصویرش در سایت زولتریکس است , این قصعات وجود ندارند.
شرکت وارد کننده این مودمها , حتی سایت یک سایت جعلی بنام www.Zoltrix.ir ایجاد کرده بود.
AMD>INTEL
04-02-2008, 20:26
زولتریکس یک مودم v90 هست اکثرا isp ها v92 هستند احتمالا به خاطر همین هست
toot_farangi
04-02-2008, 23:24
در سایت http://www.conexant.com/ درایوری برای ویستا گذتشته نشده !
من یک سری مودم alfex دارم که همشون رو ویستا نصب نمی شن
شرکت هم پس نمی گیره ! از دوستان کسی می تونه کمک کنه؟
akbar10670
05-02-2008, 00:35
با سلام
تا 6 هفت ماه پیش منم همین مشکل درایور برای ویستا رو داشتم ولی با سر زدن به سایت خودش پیداش کردم و الانم راحت تو ویستا کار می کنه . حالا ممکنه کارت شما البته جسارت نباشه ولی خوب ممکنه اصل نباشه که اونوقت مشکلت می شه 2 تا . اگر هم با ایکس پی کار می کنی خوب مسلما خودت هم بهتر می دونی خودش اتومات می شناسش و نیازی به نصب درایور نیست .
در کل من خودم حالم از هرچی زولتریکس چه اصل و چه تقلبی به هم می خوره ولی خوب چاره چیه نسبت به بقیه از همه سرتره . ورپن های مختلف ویندوز رو هم اگه حالشو داشتی تست کن ممکنه افاقه کنه
اين رو امتحان كن ببين چي ميشه :
http://www.ifolder.ir/956DRIVER.rar
masoud123
05-02-2008, 02:56
با سلام
در کل من خودم حالم از هرچی زولتریکس چه اصل و چه تقلبی به هم می خوره ولی خوب چاره چیه نسبت به بقیه از همه سرتره .
كساني كه با مودم هاي Creative كار كرده باشند مي دونند كه مودم خوب يعني چي، كيفيت عالي در كاننكت شدن و بدون كوچيكترين نويز ، بدون درايور از ويندوز 98 تا ويستا روي تمام ويندوزها خودش شناخته ميشه چه اون مدلهاي قديمي مال 10 سال پيش كه هنوز خودم دارمش و چه مدلهاي امروزيش
:D
toot_farangi
05-02-2008, 09:12
عزیزم این درایور بهش نخورد
دوست عزیز که فرمودین خودش می شناسه بله درسته زولتریکس می شناسه ! ولی من مودم الفکس با چیپ کانگزنگ دارم ...
khosro_parviz2
06-02-2008, 08:23
من یادمه که همین مودم رو خریده بودم و همین سوال سوم شما رو از پشتیبانی پرسیدم.
ادعا کردند که این سرعت مهم نیست و شما ببینید که سرعت واقعیتون چقدره(مثلا با چه سرعتی دانلود می تونید بکنید)
به هر حال به سایت http://www.conexant.com هم مراجعه کنید. اونجا ممکنه درایور مورد نظرتون رو پیدا کنید.
سپاس از پاسخ شما. ولی من با همان مودم قبلی سرعت دانلودم با برنامه ی DAP تا 6 کیلوبات در ثانیه بود ولی اکنون شده 3 کیلو بات در ثانیه.پس سرعت واقعی کاهش یافته است.
یکنوع مودم سه چیپ با نام زولتریکس در بازار وجود دارد که با نمونه اصلی متفاوت است.اگر مودم زولتریکس سه چیپ شما دارای رله و ترانس است , به احتمال زیاد تقلبی است.چون در نمونه اصلی که تصویرش در سایت زولتریکس است , این قصعات وجود ندارند.
شرکت وارد کننده این مودمها , حتی سایت یک سایت جعلی بنام www.Zoltrix.ir ایجاد کرده بود.
سپاس از پاسخ شما. ولی من نمی دانم رله و ترانس چیست؟
زولتریکس یک مودم v90 هست اکثرا isp ها v92 هستند احتمالا به خاطر همین هست
سپاس از پاسختان. ولی روی جلد مودم من نوشته: V.92 supported svd il fi در قسمت Device Manager نام مودم را اینطور می نویسد: Zoltrix Conexant 3Chips Faxmodem
Alexilver
06-02-2008, 12:45
سلام
با این توضیحات ممکن است بگویید شرکت گارانتی کننده مودم شما چیست؟
toot_farangi
06-02-2008, 13:48
تکوین رایانه ایرانیان
http://www.alfexint.com/
Alexilver
06-02-2008, 14:31
تکوین رایانه ایرانیان
http://www.alfexint.com/
نمی دونم والا! من برای Alfex چیزی پیدا نکردم.
راستی من با اون دوست دیگمون بودم: آقا خسرو - پرویز!:D
http://i27.tinypic.com/15cn4ti.jpg
http://i30.tinypic.com/2mcl90.jpg
Alexilver
06-02-2008, 19:58
دوست عزیز سلام!
من یک مودم گیگابایت با گارانتی آواژنگ دارم که هم رله داره هم ترانس... حالا این قضیه که بالا گفتید در مورد زولتریکس فقط صادقه یا نه؟
در ضمن چیپش هم Conexant هست.
دوست عزیز سلام!
من یک مودم گیگابایت با گارانتی آواژنگ دارم که هم رله داره هم ترانس... حالا این قضیه که بالا گفتید در مورد زولتریکس فقط صادقه یا نه؟
در ضمن چیپش هم Conexant هست.
من هم يه نمونه از مودم زولتريكس ( مثل عكس بالايي ) دارم ، به حال تقلبي يا غير تقلبي چند سالي هست كه دارم باهاش كار ميكنم و مشكلي هم نداره و الان هم با سرعت 50.6 Kbit/s متصل هستم قطع ارتباط هم پيش نمياد ( حتي بعد از 11 ساعت !! ).
در ضمن در ويندوزهاي xp و بعد از xp ، نيازي به نصب هم نداره و خود ويندوز شناساييش ميكنه.
اينكه ميگن سرعت واقعي دانلود به سرعت اتصال ربطي نداره و مثلآ سرعت Download Accelerator سرعت واقعي رو نشون ميده حرف كاملآ درستي نيست ، چون وقتي مثلآ با سرعت 33 متصل ميشويد ، حد اكثر سرعت دريافت شما به 4.2 Kbyte/s محدود ميشه و با حداكثر Compression به 5 كيلو بايت در ثانيه ممكنه برسه و بيشتر از اين سرعت رو اگر DAP هم نشون بده داره اشتباه ميكنه ! چون غير ممكنه.
وقتي هم ميبينيد كه با سرعت ظاهري بالايي متصل هستيد ولي در يافتي شما پايينه ، اين بيشتر مربوط به ISP است كه ازش سرويس ميگيريد ( چون اكثر ISP ها در ايران 2 برابر ظرفيت پهناي باندشون كاربر دارند و به همين دليل سرعت بين كاربر ها تقسيم ميشه ! نامردا :mad: ) . به همين دليل با اينكه سرعت اتصال ظاهري بالاست ولي پهناي باند كافي نيست و كابر ها با قطعي هنگام دانلود و يا كاهش سرعت مواجه ميشن كه اين ربط زيادي به مودم نداره.
يه جايي خوندم مودمهاي تقلبي زولتريكس مثل مودمهاي اصلي زولتريكس هستند و تنها تفاوتشون در چيپ هاشونه به اين صورت كه در مودم هاي تقلبي ، پايه هاي دو تا چيپ كوچيكتر همشون به مدار لحيم نيستند و مثلآ نصفشون لحيم هستند ، ولي در مودمهاي اصلي تمام پايه ها لحيم هستند.
اين مطلب رو تو يه پوستر از شركت raghy خوندم كه تو كار گارانتي محصولات زولتريكس هست و مكانش هم در دبي واقع هست.
اتفاقآ توي عكس اون پوستر هر دو مودم ( اصلي و تقلبي ) بود كه هر دو هم ترانس داشتند و هم رله !
به هر حال دوستان بهتون توصيه ميكنم زياد حرص و جوش نخوريد چون كيفيت سرويس دهي آنقدر افتضاحه كه مودم اصلي در مقابل مودم تقلبي باعث نميشه كه تفاوت چنداني در سرعت احساس كنيد. :D
Alexilver
07-02-2008, 01:36
من هم يه نمونه از مودم زولتريكس ( مثل عكس بالايي ) دارم ، به حال تقلبي يا غير تقلبي چند سالي هست كه دارم باهاش كار ميكنم و مشكلي هم نداره و الان هم با سرعت 50.6 Kbit/s متصل هستم قطع ارتباط هم پيش نمياد ( حتي بعد از 11 ساعت !! ).
در ضمن در ويندوزهاي xp و بعد از xp ، نيازي به نصب هم نداره و خود ويندوز شناساييش ميكنه.
اينكه ميگن سرعت واقعي دانلود به سرعت اتصال ربطي نداره و مثلآ سرعت Download Accelerator سرعت واقعي رو نشون ميده حرف كاملآ درستي نيست ، چون وقتي مثلآ با سرعت 33 متصل ميشويد ، حد اكثر سرعت دريافت شما به 4.2 Kbyte/s محدود ميشه و با حداكثر Compression به 5 كيلو بايت در ثانيه ممكنه برسه و بيشتر از اين سرعت رو اگر DAP هم نشون بده داره اشتباه ميكنه ! چون غير ممكنه.
وقتي هم ميبينيد كه با سرعت ظاهري بالايي متصل هستيد ولي در يافتي شما پايينه ، اين بيشتر مربوط به ISP است كه ازش سرويس ميگيريد ( چون اكثر ISP ها در ايران 2 برابر ظرفيت پهناي باندشون كاربر دارند و به همين دليل سرعت بين كاربر ها تقسيم ميشه ! نامردا :mad: ) . به همين دليل با اينكه سرعت اتصال ظاهري بالاست ولي پهناي باند كافي نيست و كابر ها با قطعي هنگام دانلود و يا كاهش سرعت مواجه ميشن كه اين ربط زيادي به مودم نداره.
يه جايي خوندم مودمهاي تقلبي زولتريكس مثل مودمهاي اصلي زولتريكس هستند و تنها تفاوتشون در چيپ هاشونه به اين صورت كه در مودم هاي تقلبي ، پايه هاي دو تا چيپ كوچيكتر همشون به مدار لحيم نيستند و مثلآ نصفشون لحيم هستند ، ولي در مودمهاي اصلي تمام پايه ها لحيم هستند.
اين مطلب رو تو يه پوستر از شركت raghy خوندم كه تو كار گارانتي محصولات زولتريكس هست و مكانش هم در دبي واقع هست.
اتفاقآ توي عكس اون پوستر هر دو مودم ( اصلي و تقلبي ) بود كه هر دو هم ترانس داشتند و هم رله !
به هر حال دوستان بهتون توصيه ميكنم زياد حرص و جوش نخوريد چون كيفيت سرويس دهي آنقدر افتضاحه كه مودم اصلي در مقابل مودم تقلبي باعث نميشه كه تفاوت چنداني در سرعت احساس كنيد. :D
بله ISP ها از این کارها زیاد می کنند. تازگی ها هم مد شده زنگ می زنن تلفنی مشتری جذب کنن!
در مورد رله موافقم. چون هر مودمی که من تا حالا دیدم رله داشته حتی تو عکس پایینی(پستهای بالا) هم که می بینید فکر کنم اون قطعه سیاه که روش نوشته MIDCOM رله باشه. در ضمن اون صدای قطع و وصل مال همین رله هست دیگه.
و یک مورد دیگه هم اینکه فکر کنم Smart Spirit های Zoltrix توشون تقلب زیاده. Night Angle ها به نظر مطمئن تر هستند. کسی داشته از این نوع مودم؟
AMD>INTEL
07-02-2008, 03:15
چیپست یا در اصل سه چیپ hcf از طرف خود کانکسانت disconteniue شدن . فقط چیپ hsfi ساپورت میشه که تو ویستا به راحتی توسط خود ویندوز شناخته میشه . وجود رله دلیل بر تقلبی بودن مودم های دیگه نیست . زولتریکس مودم آنچنان ارجینانی نیست
دوستان زود قضاوت نکنید.من نگفتم هر مودمی که رله و ترانس داشته باشد , تقلبی است.حرف من فقط در مورد مودمهای سه چیپ زولتریکس بود.مودمهای سه چیپ زولتریکس (دقت کنید فقط سه چیپ زولتریکس - نه دو چیپ یا تک چیپ یا غیر زولتریکس) فاقد رله وترانس از نوعی که در تصویر دیده می شود هستند.نمونه های قدیمی این مودم با برد سبزرنگ و بنام SmartSpirit و نمونه های کنونی با برد سیاه رنگ و نام Zling HCF عرضه می شوند.
همین کمپانی زولتریکس مودم دیگری بنام Smart Cobra LITE دارد که رله و ترانس دارد ولی تک چیپ است که البته در نگاه اول ممکن است کمی شبیه نمونه تقلبی بنظر برسد.ولی اگر دقت کنید , متوجه تفاوتها خواهید شد.
کمپانی زولتریکس تا کنون فقط دو مدل فکس مودم اینترنال عرضه نموده که در آدرس زیر قابل مشاهده هستند و هر مودمی غیر ازاین دو که ادعای زولتریکس بودن داشته باشد , تقلبی است.
http://www.z-cyber.net/modem.htm
من خودم چند سال پیش همین نمونه تقلبی را خریدم . آنزمان نمی دانستم که نوع تقلبی این مودم نیز وجود دارد.ولی بمرور زمان متوجه اشکالاتی در آن شدم.خواستم که از اینترنت درایورش را آپدیت نمایم.فهمیدم که سایت www.zoltrix.ir که در برگه گارانتی ذکر شده جعلی است.بالاخره سایت اصلی زولتریکس را پیدا کردم و متوجه تقلبی بودن مودم خودم شدم.رفتم و پسش دادم.
من دو اشکال در این مودم کشف نمودم.
1-هیچوقت بیش از 40kbps کانکت نمی کرد.در حالی که با یک مودم CNR اکثر مواقع بیش از 50kbps کانکت می شدم.
2-قادر به تشخیص سیگنال زنگ خط تلفن نبود.در نتیجه نرم افزارهای منشی تلفنی و فکس درست کار نمی کردند.
AMD>INTEL
07-02-2008, 22:50
این نشان دادن سرعت بیش از چیزی که هست یک ترفند رجیستری هست که تو درایور قابل جاسازی هست . مودم زولتریکس خوب یا بد قدیمی شده قیمتش نسبتا بالاست . ساپورت از caller id نداره به خاطر v90 بودن
Alexilver
07-02-2008, 23:53
دوستان زود قضاوت نکنید.من نگفتم هر مودمی که رله و ترانس داشته باشد , تقلبی است.حرف من فقط در مورد مودمهای سه چیپ زولتریکس بود.مودمهای سه چیپ زولتریکس (دقت کنید فقط سه چیپ زولتریکس - نه دو چیپ یا تک چیپ یا غیر زولتریکس) فاقد رله وترانس از نوعی که در تصویر دیده می شود هستند.نمونه های قدیمی این مودم با برد سبزرنگ و بنام SmartSpirit و نمونه های کنونی با برد سیاه رنگ و نام Zling HCF عرضه می شوند.
همین کمپانی زولتریکس مودم دیگری بنام Smart Cobra LITE دارد که رله و ترانس دارد ولی تک چیپ است که البته در نگاه اول ممکن است کمی شبیه نمونه تقلبی بنظر برسد.ولی اگر دقت کنید , متوجه تفاوتها خواهید شد.
کمپانی زولتریکس تا کنون فقط دو مدل فکس مودم اینترنال عرضه نموده که در آدرس زیر قابل مشاهده هستند و هر مودمی غیر ازاین دو که ادعای زولتریکس بودن داشته باشد , تقلبی است.
http://www.z-cyber.net/modem.htm
من خودم چند سال پیش همین نمونه تقلبی را خریدم . آنزمان نمی دانستم که نوع تقلبی این مودم نیز وجود دارد.ولی بمرور زمان متوجه اشکالاتی در آن شدم.خواستم که از اینترنت درایورش را آپدیت نمایم.فهمیدم که سایت www.zoltrix.ir که در برگه گارانتی ذکر شده جعلی است.بالاخره سایت اصلی زولتریکس را پیدا کردم و متوجه تقلبی بودن مودم خودم شدم.رفتم و پسش دادم.
من دو اشکال در این مودم کشف نمودم.
1-هیچوقت بیش از 40kbps کانکت نمی کرد.در حالی که با یک مودم CNR اکثر مواقع بیش از 50kbps کانکت می شدم.
2-قادر به تشخیص سیگنال زنگ خط تلفن نبود.در نتیجه نرم افزارهای منشی تلفنی و فکس درست کار نمی کردند.
نه من فقط سوال کردم دوست عزیز!
در ضمن من هم از این نمونه مودم تقلبی داشتم و جالبه بدونید که رو سیستم من و البته برادرم کانکت می شد ولی با حداکثر 12! اون هم اصلا دریافتی نداشت. البته من پاشنه گارانتیش در گارانتیش رو دراوردم ولی اونجا که تست می کرد با 38 کانکت می شد و مشکلی هم نداشت.
بعدا البته با تعویض پاور سیستم اون مودم هم کار می کرد ولی افتضاح و همون طور که شما گفتید.
در مجموع باید بگم مودم Rockwell رو که داشتم و پنج سال برام کار کرده بود و رله ش هم مشکل داشت رو به اون ترجیح می دادم!
در ضمن به دوستان بگم که این مودم تقلبی با گارانتی شرکت "زولتریکس کیش" بود. 5 سال هم گارانتی داشت! البته واقعا تعویض می کردن ولی چه فایده!
راستی در مورد سایت هم بگم که من هم به این مورد شک کرده بودم. ولی پی ش رو نگرفتم.
به هر حال ممنون از جواب کاملتون.
يه نكته جالب : به مسير
Device Manager > Modems > Properties
بريد و در تب Advanced در قسمت Extra Settings عبارت :
AT&FX
را تايپ كنيد و OK كنيد. سپس Connect كنيد.
حالا سرعت ظاهري متصل شدن با سرعتي كه در قسمت Maximum Port Speed در تب Modem مشخص شده ، تعيين ميشه يعني مثلآ "115.2 Kbits/s".
البته هميشه جواب نميده !!
internet
11-02-2008, 11:52
من سال 83 بود مودم زولتريکس گرفتم 15000 تومن و با اون که کانکت مي شدم بالاترين عددي که بهم مي داد طي اين سه سال 36 - 40 همين حدود بود سال گذشته براي يکي از اشناها يک مودم Aopen هفت- هشت هزار تومني بستم با کمال تعجب ديدم سرعت ام به 52 کيلوبايت رسيده و الان با اين که اشتراک اينترنت ما از يک جاي مشخص هست ولي هميشه اونها سرعتشون بالا بود و تا 55 - 56 هم مي رسيد به نظر من اين ها همش تبليغات هست که مي کنند فلان مودم و هيچ چيز گران و با تبليغاتي نمي تونه قطعاً بهترين باشه با اين که زولتريکسي که خريدم اصل بود
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.