مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در خرید Lcd
من قصد خرید یک LCD رو دارم
مدل LG L1760TR به نظرتون چطوره؟ با این مشخصات :
contrast : 5000:1
veiwing angle : 170-170
response time : 2ms
از کسانیکه در این زمینه تجربه دارن و یا با این مانیتور کار کردند خواهشمندم راهنمایی کنند که این مدل چطوره؟
Actros 1860
04-02-2008, 21:33
من قصد خرید یک LCD رو دارم
مدل LG L1760TR به نظرتون چطوره؟ با این مشخصات :
contrast : 5000:1
veiwing angle : 170-170
از کسانیکه در این زمینه تجربه دارن و یا با این مانیتور کار کردند خواهشمندم راهنمایی کنند که این مدل چطوره؟
این مدل ساخت مادیران هست
کنتراست هم 1:2000 باید باشه مادریران زده 5000
Alexilver
04-02-2008, 22:48
معلوم نیست این DFC چیه که مادیران عدد 5000 رو براش ادعا می کنه!
تازه 2000 هم باید کنتراست Dynamic باشه.
معلوم نیست این DFC چیه که مادیران عدد 5000 رو براش ادعا می کنه!
تازه 2000 هم باید کنتراست Dynamic باشه.
منم نمیدونم جریان چیه ؟ یه مقدارم آدمو به شک میندازه. به هر حال من امروز رفتم نمایشگاه دائمی مادیران و مدل 19 اینچ همین مدل رو روشن دیدم کیفیت خوب و قایل قبولی داشت.
قبلا توی کاتولگ مادیران کنتراست رو زده بود 3000 ولی این دفعه که کاتولگ رو از فروشنده گرفتم زده بود 5000
شاید این سری جدیدش با قبلی ها فرق کرده و کنتراستشو بهبود داده.
Actros 1860
05-02-2008, 15:28
آقا هادی قیمتشو داری ؟
delusive1
05-02-2008, 15:46
من واسه خودم یه ال سی دی الجی 19 اینج واید خریدم که مشکی رنگ بود و ساخت اندونزی و بدون گارانتی!
الان مادیران اونو زده با رنگ فقط نقره ای و کنتراست 5000 که اصلش 2000 بوده و بقول خودش بهبود بخشیده کردتش 5000 و به نظر من کیفیت افت کرده! از کنار که نگاه می کنی تصاویر رنگ سبز رو بنفش میبینی و رنگای دیگه هم همینطور! ولی ماله من که کنتراستش 2000 هست تصاویر محو میشه ولی با همون رنگ! مادیران افتضاحه فقط محصولایی که وارد میکنه خوبه اونایی که خودش دست میبره توش مزخرفه به نظر من!
وحید
آقا هادی قیمتشو داری ؟
قیمتش حدود 275 هست.
من واسه خودم یه ال سی دی الجی 19 اینج واید خریدم که مشکی رنگ بود و ساخت اندونزی و بدون گارانتی!
الان مادیران اونو زده با رنگ فقط نقره ای و کنتراست 5000 که اصلش 2000 بوده و بقول خودش بهبود بخشیده کردتش 5000 و به نظر من کیفیت افت کرده! از کنار که نگاه می کنی تصاویر رنگ سبز رو بنفش میبینی و رنگای دیگه هم همینطور! ولی ماله من که کنتراستش 2000 هست تصاویر محو میشه ولی با همون رنگ! مادیران افتضاحه فقط محصولایی که وارد میکنه خوبه اونایی که خودش دست میبره توش مزخرفه به نظر من!
وحید
حرف شما متین. ولی تو سایت خارجی ال جی هم مانیتور هایی با این کنتراست ها به چشم می خوره.
حالا شما از مانیتورت که ساخت اندونزی هست راضی هستی؟ کار طولانی با اون چشماتو اذیت نمیکنه؟
کیفیتش چی کیفیتش خوبه؟
من یه گزینه دیگه هم برای انتخاب دارم که ساخت اندونزی هست : LG L1770HR با مشخصات :
contrast 3000:1
response time :2ms
viewing angle: 160-160
tco03
ولی مادیران این مدل رو موجود نداره.
delusive1
06-02-2008, 12:08
حرف شما متین. ولی تو سایت خارجی ال جی هم مانیتور هایی با این کنتراست ها به چشم می خوره.
حالا شما از مانیتورت که ساخت اندونزی هست راضی هستی؟ کار طولانی با اون چشماتو اذیت نمیکنه؟
کیفیتش چی کیفیتش خوبه؟
من یه گزینه دیگه هم برای انتخاب دارم که ساخت اندونزی هست : LG L1770HR با مشخصات :
contrast 3000:1
response time :2ms
viewing angle: 160-160
tco03
ولی مادیران این مدل رو موجود نداره.
هادی جان بحث من سر این نیست که کنتراست بالای الجی به درد نمیخوره!
بحث من سر این هست که مانیتورهایی که مادیران میاد کنتراست اصلیش رو که الجی تو همه دنیا با یه عدد مخصوصی ارائه داده رو میاد دستکاری میکنه به درد نمیخوره! حتما یه چیزی بوده که مثلا کنتراست همین ال سی دی ای که من دارم 2000 گذاشته دیگه الجی وگرنه میومد میکرد 5000 که مادیران زحمتشو نکشه بعدشم بگه بهینه کردیمش! شما 19 اینچ واید ال جی رو سرچ کن تو همه جای اینترنت همه جا زده 1:2000 اونوقت مادیران اومده اضافه کرده کردش 1:5000 منظور من اینه که یعنی همه شرکت ها و کشورها بی عرضه هستن فقط مادیران به مغزش رسیده که بهینه سازی کنه!؟
وحید
هادی جان بحث من سر این نیست که کنتراست بالای الجی به درد نمیخوره!
بحث من سر این هست که مانیتورهایی که مادیران میاد کنتراست اصلیش رو که الجی تو همه دنیا با یه عدد مخصوصی ارائه داده رو میاد دستکاری میکنه به درد نمیخوره! حتما یه چیزی بوده که مثلا کنتراست همین ال سی دی ای که من دارم 2000 گذاشته دیگه الجی وگرنه میومد میکرد 5000 که مادیران زحمتشو نکشه بعدشم بگه بهینه کردیمش! شما 19 اینچ واید ال جی رو سرچ کن تو همه جای اینترنت همه جا زده 1:2000 اونوقت مادیران اومده اضافه کرده کردش 1:5000 منظور من اینه که یعنی همه شرکت ها و کشورها بی عرضه هستن فقط مادیران به مغزش رسیده که بهینه سازی کنه!؟
وحید
آقا وحید اتفاقا همین موضوعی که شما میگید من هم قبول دارم ولی به شرطی که تو سایتای خارجی(غیر از مادیران) چنین کنتراستی وجود نداشته باشه شما این آدرس که سایت انگلیسی الجی هست رو نگاه کن
http://uk.lge.com/products/model/detail/premiumandstylelcdmonitor_l1760tr.jhtml
یا همین مانیتور با پسوند L1760SR در سایت جهانی الجی
http://www.lge.com/products/model/detail/l1760sr_1_6.jhtml
Alexilver
06-02-2008, 14:40
آقا وحید اتفاقا همین موضوعی که شما میگید من هم قبول دارم ولی به شرطی که تو سایتای خارجی(غیر از مادیران) چنین کنتراستی وجود نداشته باشه شما این آدرس که سایت انگلیسی الجی هست رو نگاه کن
سلام
خب معلوم شد این DFC که سرواژه های Digital Fine Contrast هست چیه!
این تکنولوژی جدید LG هست که ادعا می کنه تونسته با استفاده از اون به کنتراست های واقعی 1400:1 و 1600:1 برسه. دقت کنید واقعی نه Dynamic.
مانیتورهای فعلی معمولا کنتراستی در حدود 700:1 تا 1000:1 دارند. البته کنتراست واقعی.
پس مدل مورد نظر شما قاعدتا باید کنتراست واقعی بالای 1000:1 داشته باشه.
اینم هم لینک در مورد این تکنولوژی LG: DFC
http://www.lge.com/about/press_release/detail/PRO%7CNEWS%5EPRE%7CMENU_20075_PRE%7CMENU.jhtml#
البته ممکنهSR که در سایت LG هست تفاوتهای کیفی با TR ساخت مادیران داشته باشه.
تجربیات دوستان اینجا مهم میشه!
delusive1
06-02-2008, 14:42
حرف تو درسته هادی جان! و جالب! ولی به نظر من کنتراست چیزی نیست که خیلی راحت بخواد بهینه بشه!
و اگه بهینه شده چرا با زیاد شدنش این اتفاق در تصویر می افته! تصویر از حالت واضحی کمی در اومده! راستیتش من وقتی LG خودم رو با اونی که مادیران زده مقایسه کردم احساس کردم کنتراست زورکی اضافه شده و همین هم باعث شده که رنگ ها کمی با هم تداخل پیدا کنند! و نتیجه ش میشه تصویر تار!!!!! شارپ بودن تصویر توی مانیتور من که کنتراستش 2000 هست بیشتر جلوه می کنه تا اونی که کنتراستش 5000 هست! مثل اینه که یه کارت گرافیک رو اورکلاک کنی و سیستم خنک کننده قوی روش نذاری! چی میشه؟! هیچی کارت گرافیک به پر پر میفته! اما اگه خنک کننده تقویت بشه درست میشه! به نظر من موقعی کنتراست باید بالا بره که سخت افزار LCD رو هم تعویض کنند! امیدوارم منظورم رو خب فهمونده باشم خوشحال میشم منو Add کنی که با هم بهتر بحث کنیم :)
وحید
کسانی که با این دو LCD کار کردند لطفا راهنمایی کنن که کدوم بهترن؟
LG L1760TR
contrast 5000:1
viewing angle: 170-170
samsung BF1731
contrast 2000:1
viewing angle :160-160
حرف تو درسته هادی جان! و جالب! ولی به نظر من کنتراست چیزی نیست که خیلی راحت بخواد بهینه بشه!
و اگه بهینه شده چرا با زیاد شدنش این اتفاق در تصویر می افته! تصویر از حالت واضحی کمی در اومده! راستیتش من وقتی LG خودم رو با اونی که مادیران زده مقایسه کردم احساس کردم کنتراست زورکی اضافه شده و همین هم باعث شده که رنگ ها کمی با هم تداخل پیدا کنند! و نتیجه ش میشه تصویر تار!!!!! شارپ بودن تصویر توی مانیتور من که کنتراستش 2000 هست بیشتر جلوه می کنه تا اونی که کنتراستش 5000 هست! مثل اینه که یه کارت گرافیک رو اورکلاک کنی و سیستم خنک کننده قوی روش نذاری! چی میشه؟! هیچی کارت گرافیک به پر پر میفته! اما اگه خنک کننده تقویت بشه درست میشه! به نظر من موقعی کنتراست باید بالا بره که سخت افزار LCD رو هم تعویض کنند! امیدوارم منظورم رو خب فهمونده باشم خوشحال میشم منو Add کنی که با هم بهتر بحث کنیم :)
وحید
من با مادیران صحبت کردم گفت این مدل رو کلا ماژولش رو تغییر دادن و به این کنتراست رسیدن
به هر حال تا این مانیتور ها رو روشن از نزدیک نبینیم نمیشه چیزی گفت.
delusive1
07-02-2008, 08:06
من با مادیران صحبت کردم گفت این مدل رو کلا ماژولش رو تغییر دادن و به این کنتراست رسیدن
به هر حال تا این مانیتور ها رو روشن از نزدیک نبینیم نمیشه چیزی گفت.
امیدوارم:)
ولی فکر نمی کنم این کار رو اعمال کرده باشند! چون قیمت LCD با اونی که من خریدم خیلی متفاوت هست و ارزون! در کل من با کارهای اعجاب آور مادیران زیاد حال نمی کنم...
اگه این الجی خودم هم ضمانت مادیران بود مطمئنا نمی خریدمش :)
Actros 1860
09-02-2008, 14:34
آقا هر کاری میکنی جنس ایرانی نخر
من به سرم اومده اینو میگم. مادریران بلایی سر مانیتور crt lg f700p اورده که یه زمانی بهرتین مانیتور بازار بود
من این مدل رو دارم و ساخت مادیران طرف چپش 5 ثانیه تار میشه
اگه 17 معمولی میخوای فقط این LG 1770HR یا 1970HR
سامسونگها که معلوم نیست کجاین
آقا هر کاری میکنی جنس ایرانی نخر
من به سرم اومده اینو میگم. مادریران بلایی سر مانیتور crt lg f700p اورده که یه زمانی بهرتین مانیتور بازار بود
من این مدل رو دارم و ساخت مادیران طرف چپش 5 ثانیه تار میشه
اگه 17 معمولی میخوای فقط این LG 1770HR یا 1970HR
سامسونگها که معلوم نیست کجاین
من از طرفداران این مدل هستم ولی مثل اینکه همه جا ندارن. چون وارداتی هست شما اگه جایی رو میشناسی که داره بگو.
Actros 1860
10-02-2008, 22:14
من از طرفداران این مدل هستم ولی مثل اینکه همه جا ندارن. چون وارداتی هست شما اگه جایی رو میشناسی که داره بگو.
نمیدونم .اگه دوباره وارد بازار میشه به نظر من صبر کن
Dev_CSharp
10-02-2008, 23:28
به نظر من Samsung 1931bw Plus با توجه به قيمت 260 تومني آن كيفيتش از تمام مدل هاي الجي بالا
بهتر است.
يكيشو خريدم و بايد بگم بينظير است، اما الجي بيشتر قيافه دارد و يشمت چيزهاي فريبنده.
delusive1
13-02-2008, 11:41
به نظر من Samsung 1931bw Plus با توجه به قيمت 260 تومني آن كيفيتش از تمام مدل هاي الجي بالا
بهتر است.
يكيشو خريدم و بايد بگم بينظير است، اما الجي بيشتر قيافه دارد و يشمت چيزهاي فريبنده.
البته ال جی من اصلا هم قیافه نداره:))
ولی من فکر می کنم توی 19 الجی بهتر زده! ولی بزرگتر سامسونگ
این رو هم بگم که من توی CRT ها هم ارادت خاصی به سامسونگ دارم! الجی ها همگی بعد یه مدتی ویبره میگیره تصویرش!
در هر صورت من مانیتور رو توی برند های زیر می بینم :
1. ViewSonic
2. Sony
3. Philips
4. Samsung
5. LG
از نظر من این ترتیبشونه!
البته شکی نیست که سامسونگ توی LCD TV ها محشره ولی روی LCD PC ها کمی بی تفاوت نسبت به دیگران داره محصولاتشو ارزه میکنه!
وحید
و ViewSonic VA2226W با قیمت 300 تومن در بازار تهران عرضه شده ؛ (پیشنهاد من برای خرید) ؛
یکی از مراکز فروش :
88773335
مشخصات :
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824116092
Actros 1860
14-02-2008, 13:06
بهتر است.
اتفاقا سامسونگ قیافه داره
عزیز این مدل دیگه ساخت سام سرویس هست . و............
Alexilver
16-02-2008, 22:09
سلام
کسی می دونه فرق Samsung BW1931 (http://www.samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=3&pr_id=449&level2_id=17) با CW1931 (http://www.samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=3&pr_id=454&level2_id=17) در چیه؟
من که هر چی نگاه می کنم مشخصاتشون مثل هم هست! حتی ظاهرشون هم مثل همه.
من باالاخره ال سی دی خریدم
Lg L1770hr
DX10 killer
17-02-2008, 02:39
سلام
کسی می دونه فرق Samsung BW1931 (http://www.samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=3&pr_id=449&level2_id=17) با CW1931 (http://www.samservice.com/products_full_fa.php?level1_id=3&pr_id=454&level2_id=17) در چیه؟
من که هر چی نگاه می کنم مشخصاتشون مثل هم هست! حتی ظاهرشون هم مثل همه.
فرقشون توی کنتراست هستش cw کنتراستش 3000 هست
Actros 1860
18-02-2008, 15:15
من باالاخره ال سی دی خریدم
Lg L1770hr
مبارکه اخرش گیر اوردی
چند گرفتی
چه طوره؟
Alexilver
19-02-2008, 19:49
فرقشون توی کنتراست هستش cw کنتراستش 3000 هست
یعنی به نظرتون برم CW رو بخرم؟
به هر حال بین این دو تا موندم فعلا!
راستی قیمتاش رو کسی داره؟ هم CW هم BW.
طبق ادعای خودشون پنل CW از نوع tn نیست. فرقش اینه که طیف زنگ رو دقیقتر بازسازی می کنه و در یک کلمه پنل بهتری توش استفاده شده طبق ادعای سام سرویس.
Alexilver
19-02-2008, 21:59
من توی سایت خود سامسونگ گشتم و مشخصات رو مقایسه کردم.
جالبه که Bw مشخصات بهتری داره( کمی کنتراست بیشتر و رنگهای بیشتر)
با این حساب من نمی دونم این همه تبلیغات روی مدل جدید یعنی CW برای چیه.
تصمیم گرفتم همون BW که امتحانش رو پس داده رو انتخاب کنم.
از همه هم ممنونم.
http://www.samsung.com/ca/consumer/detail/spec.do?group=computersaccessories&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS19MEWSF/XAA&fullspec=F
http://www.samsung.com/ca/consumer/detail/spec.do?group=computersaccessories&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS19MEXSFV/XAA&fullspec=F
Actros 1860
20-02-2008, 01:04
من از یه فروشنده شنیدم که cw رنگاهارو طبیعیتر نشون میده:):)
البته حرف فروشندس ها
Alexilver
20-02-2008, 01:42
من از یه فروشنده شنیدم که cw رنگاهارو طبیعیتر نشون میده:):)
البته حرف فروشندس ها
شاید اون هم تحت تاثیر همون تبلیغات بوده!
البته من چند تا فروم خارجی رو خوندم که بین 226BW و 226CW مقایسه کرده بودن. این دو مدل هم تفاوتی مثل همین 1931BW و CW دارن. اونجا اشاره شده بود که اینقدرها فرقی بینشون نیست.
فقط مساله پانل بود که می گفتن CW فقط با پانل اصلی ساخته میشه ولی BW پانلهای متفاوت داره!
تو ایران که در هیچ موردش اطمینانی وجود نداره!
مبارکه اخرش گیر اوردی
چند گرفتی
چه طوره؟
309 تومن خریدم. ساخت کره هست. کیفیت خیلی خوبی داره. تو بازی و فیلم هم عالی بود.
Alexilver
28-02-2008, 14:55
سلام دوستان
من در آخر یک Samsung 1931BW خریدم.
این هم عکس از برچسب پشتش:
http://alexsilver.persiangig.com/IMG_4761.JPG
نظری در مورد پانلش ندارین؟
mohammad66
28-02-2008, 16:48
من یه LCD می خوام بخرم
بودجه من هم تا سقف -260 تومنه (هر چه پایین تر بهتر) هست
مدل های زیادی وجود داره.. بهترین مدل با این رنج قیمت چی می تونه باشه
چنتا مدل هست که به نظرم خوبه
ولی با تجریه ها در این زمنیه مدل های پیشنهادی خودشون را بگن::
SAMSUNG - 17" - 720N
SAMSUNG - 17" - N1732
SAMSUNG - 19" - BW1931 ***
این مدل های انتخابی منه .. به جز مدل آخری که خیلی خوبه (ولی گرونه) مدل های دیگه با قیمتی مناسب پیدا میشه
یا برم همین bw1931 را بخرم
Alexilver::
از این ال سی دی راضی هستی؟ ارزش پول خرج کردن را داره؟؟
Alexilver
28-02-2008, 23:42
من یه LCD می خوام بخرم
بودجه من هم تا سقف -260 تومنه (هر چه پایین تر بهتر) هست
مدل های زیادی وجود داره.. بهترین مدل با این رنج قیمت چی می تونه باشه
چنتا مدل هست که به نظرم خوبه
ولی با تجریه ها در این زمنیه مدل های پیشنهادی خودشون را بگن::
SAMSUNG - 17" - 720N
SAMSUNG - 17" - N1732
SAMSUNG - 19" - BW1931 ***
این مدل های انتخابی منه .. به جز مدل آخری که خیلی خوبه (ولی گرونه) مدل های دیگه با قیمتی مناسب پیدا میشه
یا برم همین bw1931 را بخرم
Alexilver::
از این ال سی دی راضی هستی؟ ارزش پول خرج کردن را داره؟؟
سلام
راضی که بله خیلی راضی هستم.
راستی دوست عزیز خیلی هم لازم نیست پول خرج کنی! من خریدم 250 تومان این مانیتور رو!
البته قیمتها قبل از عید ظاهرا داره میره بالا... اگه می تونی بعد عید بخر. البته من تضمین نمی کنم که بهتر بشه ولی نماینده ش می گفت که این مدل کم شده وقاعدتا خب باید گرون بشه.
البته شما اگر با مدلهای واید راحتی این رو انتخاب کن! ;)
rouzbeh_ziafati
02-03-2008, 22:22
سلام . در مورد lcd samsung دنبال يه مدلي ميگردم که قيمتش حدود 250 تومان باشه 17 اینچ یا اگر بشه 19 اینچ (البته قيمت بازار تهران) حالا قیمت 10 تومان بالا پايين عيبي نداره . و بهترين نوع ممکن در اين رنج قيمت باشه . برای بازی می خوام .
نمي دونم در lcd چه فاکتورهايي مهم هست . فقط ميدونم زاويه ديد خيلي مهمه و conterast البته نميدونم conterast چيه و چرا مهمه ؟ البته زمان پاسخگويي هم مهمه که اونهم نمي دونم چرا مهمه . در مورد زاویه دید هم نمیدونم چه زاویه دیدی قابل قبول هست نمی خوام وقتی از زاویه های مختلف نگاه میکنیم تصویر تغییر رنگ بدهد .
اگر کسي هست که اين اطلاعات رو داشته باشه ممنون ميشم کمکم کنه البته به طور کامل
ضمنا من بازي rainbow six vegas رو امروز رو سيستمم نصب کردم متاسفانه تصوير واضح نبود . انگار بنظر ميرسيد يه مه خيلي رقيق اونجا وجود داره که نميگذاره اجسام رو واضح و به رنگ واقعيشون ببينيم . ميخوام بدونم اين مشکل از چيه ؟ بازي انطوريه يا اينکه مربوط به مانيتورم هست ؟
سيستم من اينه
Cpu core 2 due 6550
Ram 2*1 gb OCZ 667
VGA 8500 GT 512 mb
Monitor CRT LG F700P
آیا اصلا LCD توی کیفیت پخش بازی ها تاثیر گذار هست نسبت به CRT ؟
Actros 1860
02-03-2008, 22:58
سلام . در مورد lcd samsung دنبال يه مدلي ميگردم که قيمتش حدود 250 تومان باشه 17 اینچ یا اگر بشه 19 اینچ (البته قيمت بازار تهران) حالا قیمت 10 تومان بالا پايين عيبي نداره . و بهترين نوع ممکن در اين رنج قيمت باشه . برای بازی می خوام .
نمي دونم در lcd چه فاکتورهايي مهم هست . فقط ميدونم زاويه ديد خيلي مهمه و conterast البته نميدونم conterast چيه و چرا مهمه ؟ البته زمان پاسخگويي هم مهمه که اونهم نمي دونم چرا مهمه . در مورد زاویه دید هم نمیدونم چه زاویه دیدی قابل قبول هست نمی خوام وقتی از زاویه های مختلف نگاه میکنیم تصویر تغییر رنگ بدهد .
اگر کسي هست که اين اطلاعات رو داشته باشه ممنون ميشم کمکم کنه البته به طور کامل
ضمنا من بازي rainbow six vegas رو امروز رو سيستمم نصب کردم متاسفانه تصوير واضح نبود . انگار بنظر ميرسيد يه مه خيلي رقيق اونجا وجود داره که نميگذاره اجسام رو واضح و به رنگ واقعيشون ببينيم . ميخوام بدونم اين مشکل از چيه ؟ بازي انطوريه يا اينکه مربوط به مانيتورم هست ؟
سيستم من اينه
Cpu core 2 due 6550
Ram 2*1 gb OCZ 667
VGA 8500 GT 512 mb
Monitor CRT LG F700P
آیا اصلا LCD توی کیفیت پخش بازی ها تاثیر گذار هست نسبت به CRT ؟
کنتراست. مثلا کنترست 1:700 یعنی تضاد روشنایی تا 700
زمان پاسخگویی هر چی سرعتر باشه بهتره مثلا 2 میلی ثانیه! که میگن. برای صحنه های سریع مثلا صحنه انفجار تو یه بازی . اون موقع به کار میاد.
زاویه دید هم الان اکثر مانیتورا 160 تا 170 درجه هست که خوبه
مانیتور سامسونگ با این قیمت میشه samsung bw 1931
Alexilver
03-03-2008, 00:15
دوستمون کامل راهنمایی کردن، فقط بنده اضافه کنم که:
این ایراد اگر فقط توی یک بازی باشه که ایراد از مانیتور نمی تونه باشه.
در ضمن این Samsung 1931BW با توجه به واید بودنش والبته مشخصات و کیفیت خوبش در این قیمت بهترین انتخاب می تونه باشه.
rouzbeh_ziafati
03-03-2008, 01:47
ممنون از پاسخ ها .
نه مانیتور که مشکل نداره . اما احساس میکنم در بازی های جدید ( سنگین) اون شفافیت رو نداره . می خوام بدونم آیا بخاطر اینکه ورودی مانیتور DVI نیست این مشکل وجود داره و در بازی های سنگین خودش رو نشون میده ؟ در عکس ها و فیلم و بازی ها 2005 به قبل این مشکل رو احساس نمیکنم .
آیا اصلا ارزش داره یعنی انقدر تاثیر داره که من مانیتورم رو عوض کنم ؟
ضمنا برای بازی ماینتور wide بهتره یا معمولی ؟
پس شما کنتراست رو 700 به بالا رو تایید مکنید . زمان پاسخگویی هم که بطبع 2 میلی ثانیه .
این روزلوشن چی ؟
الان مانیتور من رزولوشنش خیلی بشتر از 1400 هست با اینکه Crt هست . چرا اینطوریه ؟ ماینتور من f700p هست.
ممنون از پاسخ ها .
نه مانیتور که مشکل نداره . اما احساس میکنم در بازی های جدید ( سنگین) اون شفافیت رو نداره . می خوام بدونم آیا بخاطر اینکه ورودی مانیتور DVI نیست این مشکل وجود داره و در بازی های سنگین خودش رو نشون میده ؟ در عکس ها و فیلم و بازی ها 2005 به قبل این مشکل رو احساس نمیکنم .
آیا اصلا ارزش داره یعنی انقدر تاثیر داره که من مانیتورم رو عوض کنم ؟
ضمنا برای بازی ماینتور wide بهتره یا معمولی ؟
پس شما کنتراست رو 700 به بالا رو تایید مکنید . زمان پاسخگویی هم که بطبع 2 میلی ثانیه .
این روزلوشن چی ؟
الان مانیتور من رزولوشنش خیلی بشتر از 1400 هست با اینکه Crt هست . چرا اینطوریه ؟ ماینتور من f700p هست.
این به خاطر directx10 و کیفیت hd بودن بعضی فیلم ها و بازی هاست.اگه کارتتون ساپورت نکنه خوب دیگه نمیشه که....
و رزلوشن هم wide ها مخصوص خودشونه و crt ها هم همین طور و قابل مقایسه نیستند!
برای بازی من واید ترجیح میدم.
ارزش تعویض هم بسته به جیب شما و حساسیت شماست.من بودم پولامو جمع میکردم عید هم که نزدیکه و....
Alexilver
04-03-2008, 00:37
نه از پورت مانیتور نیست، دیگه از کرایسیس که سنگینتر نیست این بازی شما! من با Crt بازی کردم و مشکلی نبود. همون تنظیمات رنگ در اونجا که گفتم رو دست بزنید و Gama رو در بازی کم و زیاد کنید.
در ضمن مانیتور شما یکی از بهترین هاCRT هست که من دیدم! LG F700P دیگه الان تولید نمیشه ولی مانیتور خوبیه. تا اونجا که یادمه تا 1920 *1440 ساپورت می کرد.
در ضمن برای بازی بله واید بهتره، همین طور برای تماشای فیلم.
rouzbeh_ziafati
05-03-2008, 20:48
Samsung 1931BW ساخت ایران هست یا کره ؟ الان قیمت دقیق بازار تهرانش چنده ؟
Alexilver
05-03-2008, 22:30
Samsung 1931BW ساخت ایران هست یا کره ؟ الان قیمت دقیق بازار تهرانش چنده ؟
سلام
اگر یک صفحه به عقب برگردین برچسب پشت این مانیتور رو می بینین که نوشته: " ساخت شرکت سام الکتریک ایران"!
در مورد قیمتش چون روز به روز تغییر می کنه نمی دونم. فقط توصیه بنده این هست که در صورت امکان بعد از عید تهیه بفرمایید.
delusive1
29-04-2008, 14:42
سلام:
نظر دوستان در این موارد چیه؟!
http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89
http://www.asus.com/products.aspx?l1...20&modelmenu=1
http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356
راستی کسی میدونه اینا توی ایران هست؟! قیمت چطوریاست؟! مزنه چقدره؟!
راستی این دو مدل با هم چه فرقی دارن؟؟
SAMSUNG - 22" - 2232 BW
SAMSUNG - 22" - 226 BW
وحید
delusive1
12-05-2008, 12:16
استفاده از این LCD به عنوان مانیتور چطوره!؟
http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?products_id=33
وحید
در ضمن این Samsung 1931BW با توجه به واید بودنش والبته مشخصات و کیفیت خوبش در این قیمت بهترین انتخاب می تونه باشه.
دوست عزیز 1931 که واید نیست.هست؟
Alexilver
24-05-2008, 21:32
دوست عزیز 1931 که واید نیست.هست؟
1931BW واید هست؛
و 1931BF هم عادی هست.
:cool:
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.