مشاهده نسخه کامل : چرا این صدا رو می ده!؟
__IRTABLIGH__
04-02-2007, 00:01
سلام به دوستان عزیز.من جدیدا وقتی با سیستم کار می کنم زمانی که کار سنگینی از سیستم می خواهم ، یک صدای مثل تق هست که انگار 2 تا ?لز همدیگر رو می گیرن و ول می کنن ، در اینترنت بیشرتره!!!!.
شرکتی که سیستم گر?تم ، می گه این صدا ماله هارد دیسک هست و زمانی ات?اق می ا?ته که کار سنگین از سیستم بخواهد.
حالا نظر ?نی شما چیست و برای ر?ع آن چه راهی را پیشنهاد می کنید!؟
AMD>INTEL
04-02-2007, 00:22
خوب در كيس رو باز كنيد و گوشتون رو نزديك ببريد ببينيد صدا از چه قطعه اي هست. براي هارد هم ميتونيد از ?ن مخصوص هارد است?اده كنيد كه باعث ميشه هاردتون كمتر داغ كنه . ولي در كل صداي هارد رو ?قط ميشه با يك روش كم كرد .بايد ببينيد هارد شما قابليت ?عال كردن حالت آكوستيك رو دارد يا نه ؟
.بايد ببينيد هارد شما قابليت ?عال كردن حالت آكوستيك رو دارد يا نه ؟
سلام
یعنی چی ؟میشه بیشتر توضیح بدید:)
ممنون
امید جان ممنون میشم در رابطه با این قابلیت توضیح بدهید...
با تشکر ...
AMD>INTEL
29-09-2007, 23:30
هارد شما چي هست ؟ تو درايوهاي مكستور برنامه Amset اين كار رو انجام ميدهد .
AMD>INTEL
29-09-2007, 23:31
http://www.overclock.net/faqs/12994-info-acoustic-management-maxtor-drives.html
مرسی بابت راهنمایی...
راستی چرا تو انجمن از دکمه تشر خبری نیست ؟!؟؟
AMD>INTEL
29-09-2007, 23:47
http://www.getsmile.com/emoticons/aiw-smileys/help.gif
vigor_engineer
14-11-2007, 07:58
هارد شما چي هست ؟ تو درايوهاي مكستور برنامه Amset اين كار رو انجام ميدهد .
اساتيد عزيز و دوستان بنده به هيچ وجه توصيه نميكنم كه از اين نم ا?زار است?اده كنيد. علت اون رو هم شرح خواهم داد.
vigor_engineer
14-11-2007, 08:01
سلام به دوستان عزیز.من جدیدا وقتی با سیستم کار می کنم زمانی که کار سنگینی از سیستم می خواهم ، یک صدای مثل تق هست که انگار 2 تا ?لز همدیگر رو می گیرن و ول می کنن ، در اینترنت بیشرتره!!!!.
شرکتی که سیستم گر?تم ، می گه این صدا ماله هارد دیسک هست و زمانی ات?اق می ا?ته که کار سنگین از سیستم بخواهد.
حالا نظر ?نی شما چیست و برای ر?ع آن چه راهی را پیشنهاد می کنید!؟
اگر ميتوني اين هارد رو پس بده يا اينكه عوض كن . با اين صدا ممكنه هاردديسك شما عمرش كم بشه
AMD>INTEL
14-11-2007, 13:39
علت عدم است?اده از این برنامه رو بگید ؟
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.