مشاهده نسخه کامل : پیرزن 75 ساله رکورددار سریعترین سرعت اتصال به اینترنت !40 Gig !!!!!
mehran.x86
13-02-2008, 15:18
با سلام خدمت دوستان . این خبر واقعآ تکان دهنده و حیرت انگیزه !(واسه من که اینجوری بوده):eek::eek:
پیر زن 75 ساله سوئدی موفق شد با 40 گیگا بایت بر ثانیه رکورد سرعت جستجوی در اینترنت را بشکند.
بنا به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران، از خبرگزاری مهر، سیگبریت لاثبرگ 75 ساله اهل "کارلستاد" سوئد توانست تنها با استفاده از یک رایانه شخصی خانگی با سرعت 40 گیگابایت برثانیه بیش از هزار و 500 کانال تلویزیون را از راه اینترنت روی "دی وی دی" بارگذاری کند.
براساس گزارش روزنامه سوئدی "لوکال"، پیتر لاثبرگ پسر این زن سالمند براساس توافقی که با شرکت "سیسکو سیستم" با هدف نشان دادن پتانسیل های خاص فیبرهای دیداری انجام داده بود، این سرعت بالا را برای استفاده مادرش گرفته است.
به این ترتیب این زن توانست نام خود را به عنوان تنها فرد 75 ساله تکنولوژیکی دنیا در تاریخ انفورماتیک به ثبت برساند.
*
پ . ن : به نظرتون با این سرعت میشه آهنگ دانلود کرد؟ !!!! :D
Alexilver
13-02-2008, 18:31
اگر ما اونجا بودیم دیگه خرید هارد بالای 80 توجیه اقتصادی نداشت!
همه چیز Online!
.....
ول کنید این جا نمی شه سرعت رو تجربه کرد.
مگر با معجزه.....
با سلام خدمت دوستان . این خبر واقعآ تکان دهنده و حیرت انگیزه !(واسه من که اینجوری بوده):eek::eek:
پیر زن 75 ساله سوئدی موفق شد با 40 گیگا بایت بر ثانیه رکورد سرعت جستجوی در اینترنت را بشکند.
بنا به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران، از خبرگزاری مهر، سیگبریت لاثبرگ 75 ساله اهل "کارلستاد" سوئد توانست تنها با استفاده از یک رایانه شخصی خانگی با سرعت 40 گیگابایت برثانیه بیش از هزار و 500 کانال تلویزیون را از راه اینترنت روی "دی وی دی" بارگذاری کند.
براساس گزارش روزنامه سوئدی "لوکال"، پیتر لاثبرگ پسر این زن سالمند براساس توافقی که با شرکت "سیسکو سیستم" با هدف نشان دادن پتانسیل های خاص فیبرهای دیداری انجام داده بود، این سرعت بالا را برای استفاده مادرش گرفته است.
به این ترتیب این زن توانست نام خود را به عنوان تنها فرد 75 ساله تکنولوژیکی دنیا در تاریخ انفورماتیک به ثبت برساند.
*
پ . ن : به نظرتون با این سرعت میشه آهنگ دانلود کرد؟ !!!! :D
سلام
هارد و سی پی یو این سرعت رو چه طور ساپورت میکنن ؟
اگه ما این سرعت رو داشتیم بی مزه میشد ... ;)
AMD>INTEL
13-02-2008, 22:33
فعلا به خاطذ قطع کابل در زیر دریا مشکلات زیادی داریم . راه حلش استفاده از ماهواره هست که ..........
من سرعتم 52 کیلوبایت بر ثانیه هست ...
دیال اپ به این توپی دیده بودید :d:d:d:d
Babak_Aria
13-02-2008, 22:57
.....
ول کنید این جا نمی شه سرعت رو تجربه کرد.
مگر با معجزه.....
:D من اگه بتونم سرعت 1 گیگش رو تجربه کنم باید برم تیمارستان بستری!
البته dial up من از این سریع تره :eek: :p
Alexilver
13-02-2008, 23:11
خوش به حال من پس!
1 مگا بایتش رو تجربه کردم البته برای لحظاتی!
فقط در اون لحظات آدم نمی دونم چی کار بکنه! :d
toot_farangi
13-02-2008, 23:37
من هم لحظاتی رو adsl یک مگابایت رو تجربه کردم در ایران ، البته قبلا در اینجا با dvb کانکت می شدم تا 17 مگابایت بر ثانیه هم تونستم ریسیو بکنم !
من در آلمان به پول ایران ماهانه 45 هزار تومان به خاطر اینترنت پرداخت می کردم
این اینترنتی من حد اقل 10 مگابایت بر ثانیه سرعت و نهایتا تا 65 مگابایت می رفت !
برای اتصال به اینترنت کافی بود ابتدا این کارت اینترنت ماهانه رو می خریدم ، سپس از طریق سیم آنتن به نت متصل می شدم !
البته این جز اینترنت های نه سطح ظیف بود بلکه یک رتبه بالا تر ولی تا 15 برابر هم می تونستم تهیه کنم !
45 هزار تومان در آلمان می شد حقوق یک ساعت تدریس خصوصی
mehran.x86
14-02-2008, 00:11
جالب اینجاست این سرعت اصلا غیر قابل باوره !:eek: آدم با ADSL 1MB صفا می کنه :p حساب کنین این 40.000 مگ هستش !! ااااا ! اصلآ فکرشم نمی شه کرد:confused: یعنی اگر با ADSL 128KB حساب کنین میشه صیصد و بیست هزار برابر ما سرعت داره !! یا حضرت عباس !!
reza+paul
14-02-2008, 02:14
سوتفاهم شده فکر کنم 512 کیلو بیت هست نه کیلو بایت ! یکی از دوستان گفت که اینترنت 1 مگا بایت رو تجربه کرده فکر کنم منظور ایشون هم 1 مگابیت بوده !
در ضمن در مورد کسانی که پست زدن فرضا ADSL 128KB این اشتباهه ! شما باید بنویسی : ADSL 128Kb
وقتی حرف B رو بزرگ تایپ میکنی معنی بایت میده و وقتی کوچیک تایپ کنی معنی بیت !
Alexilver
14-02-2008, 09:36
سوتفاهم شده فکر کنم 512 کیلو بیت هست نه کیلو بایت ! یکی از دوستان گفت که اینترنت 1 مگا بایت رو تجربه کرده فکر کنم منظور ایشون هم 1 مگابیت بوده !
در ضمن در مورد کسانی که پست زدن فرضا ADSL 128KB این اشتباهه ! شما باید بنویسی : ADSL 128Kb
وقتی حرف B رو بزرگ تایپ میکنی معنی بایت میده و وقتی کوچیک تایپ کنی معنی بیت !
سلام
بله دوست عزیز از فرق بزرگ و کوچک نوشتن B اطلاع دارم.
ولی من منظورم از 1 مگابایت، سرعت دانلود به کیلو بایت بود که البته فقط برای لحظاتی بود. اون هم تو دانشگاه نه خونه.
البته دوستان ، اين پيرزن خودش اين كار رو انجام نداده بلكه پسر اين خانوم كه يكي از مهندسين شركت سيسكو هست اين امكان رو براي مادرش فراهم كرده.
ولي اينجا نكاتي هست كه بايد بهش توجه كنيد ، سرعت 40 گيگا بيت بر ثانيه تقريبآ ميشه 5 گيگا بايت بر ثانيه و همين طور كه ميدونيد هيچ هارد ديسك و يا دي وي دي ويا دستگاه ذخيره سازي ديگه اي نميتونه اين سرعت رو تحمل كنه ( حد اكثر 150 مگابايت بر ثانيه ).
در ضمن اكثر سرور هاي اينترنتي به علت ترافيك زياد و يا هر دليل ديگه اي نميتونن بيشتر از چند مگابايت بر ثانيه سرويس بدن و سرعت شما از يه حدي بالا تر كه بره ، اين دفعه شما بايد معتل سرور بشيد ( به جاي اينكه اون معتل شما بشه ). :D
فعلآ كه توي ايران ما بايد با 56 Kbits/s و يا Kbits/s 128 ADSL بسازيم ( ADSL قابليت انتقال 25 مگابيت بر ثانيه رو داره ولي ما فقط اجازه استفاده از 128 Kbits/s از 25 Mbits/s رو داريم ). :mad:
البته دوستان ، اين پيرزن خودش اين كار رو انجام نداده بلكه پسر اين خانوم كه يكي از مهندسين شركت سيسكو هست اين امكان رو براي مادرش فراهم كرده.
ولي اينجا نكاتي هست كه بايد بهش توجه كنيد ، سرعت 40 گيگا بيت بر ثانيه تقريبآ ميشه 5 گيگا بايت بر ثانيه و همين طور كه ميدونيد هيچ هارد ديسك و يا دي وي دي ويا دستگاه ذخيره سازي ديگه اي نميتونه اين سرعت رو تحمل كنه ( حد اكثر 150 مگابايت بر ثانيه ).
در ضمن اكثر سرور هاي اينترنتي به علت ترافيك زياد و يا هر دليل ديگه اي نميتونن بيشتر از چند مگابايت بر ثانيه سرويس بدن و سرعت شما از يه حدي بالا تر كه بره ، اين دفعه شما بايد معتل سرور بشيد ( به جاي اينكه اون معتل شما بشه ). :D
فعلآ كه توي ايران ما بايد با 56 Kbits/s و يا Kbits/s 128 ADSL بسازيم ( ADSL قابليت انتقال 25 مگابيت بر ثانيه رو داره ولي ما فقط اجازه استفاده از 128 Kbits/s از 25 Mbits/s رو داريم ). :mad:
از شفاف سازیتون ممنون دوست عزیز ...
راستی برای وصل شدن یه نت دانشگاه ها حتما اکانتی لازمه یا راحت با وایرلس لپتاپ میشه وصل شد ؟
Alexilver
14-02-2008, 16:19
از شفاف سازیتون ممنون دوست عزیز ...
راستی برای وصل شدن یه نت دانشگاه ها حتما اکانتی لازمه یا راحت با وایرلس لپتاپ میشه وصل شد ؟
نه برای ما که لازم نیست حداقل و با وایرلس میشه وصل شد.
وایرلس هم نداشته باشن، کابل شبکه که هست! با اجازه میشه ازش استفاده کرد.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.