مشاهده نسخه کامل : فروش 2000 مگابایت هاست لینوکس
با سلام خدمت دوستان
باید عرض کنم که بنده قصد فروش 2000 مگابایت هاست لینوکس رو دارم و امکانات هاست هم در سایت شبکه فناوری و اطلاعات سایه موجود هست.(www.prohosting.ir ) و امکاناتی همچون باز بودن پورت 2086 و امکان استفاده از Whm .قیمت پایه 100000 هزار تومان.
منتظر پیشنهاد قیمت های شما هستم .
با تشکر
با سلام
دوستان 20 هزار تومان از قیمت اولیه کم میکنم و 80 هزارتومان میفروشم
با سلام
کاهش قیمت میدم و این فضا رو 40 هزار تومان میدم در واقع یک دیوانگی محض این فضا رو خود خدمات دهنده 110 الی115 میده تا اونجا که میدونم ، در واقع هرکسی که بخره داره پول 500 مگابایت رو میده و این آخرین کاهش قیمت بود
و خدمات
30 گیگابایت پهنای باند ماهیانه
اکانت Sub Domain نامحدود
اکانت ایمیل نامحدود
اکانت FTP نامحدود
بانک اطلاعاتی نامحدود
پشتیبانی 24 ساعته
به روز رسانی کلیه نرم افزار های سرور به صورت هفتگی.
پشتیبانی 24 ساعته شما جهت رفع مشکلات احتمالی (حتی در ایام تعطیل).
فعال سازی سفارش شما در کمتر از 1 ساعت (در هر زمان از شبانه روز).
راه اندازی مجدد هاست ، در صورتی که بخواهید هاست خود را حذف و مجددا راه اندازی نمایید (رایگان).
پشتیبان گیری از اطلاعات شما به صورت FTP Backup بر روی سرور دیگر : هر 10 گیگابایت 15000 تومان.
متصل کردن دامنه دیگر به وب سایت شما: هر عدد 1000 تومان ، قیمت به صورت نامحدود : 10000 تومان.
نصب و راه اندازی CMS های عمومی بر روی هاست شما : هر سرویس 8000 تومان.
دارای پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته و به صورت آنلاین و خدمات فنی متفاوت میباشد. کلیه سرور های ما از نظر نرم افزار و سخت افزار از آخرین تکنولوژی روز بهره مند میباشند.
مجموعه های ارائه کننده بر روی قویترین و پرسرعت ترین سرورهای مستقر در دیتاسنتر های هلند ، آمریکا ، کانادا نصب و راه اندازی شده که با مستندات کامل و آنلاین می باشند. پشتیبانی سرویس ها از طریق ایمیل ، Chat ، SMS ، تلفن (خط ثابت و همراه ) حتی در ایام تعطیل امکان پذیر است.
البته این نوشته مربوط به خدمات این سایت هست و من فقط میخوام این 2000 مگابایت هاست لینوکس رو بفروشم همین و این تبلیغ نیست .
لطفا با این ایمیل درخواست بدین و اینجا مطرح کنید
iriali2007@yahoo.com
با تشکر
چند تا Domain رو میشه Add-on کرد؟
با سلام
دوست گرامی ببخشید که دیر جواب دادم چون از خود ارائه کننده پرسوجو کردم طول کشید اما جواب شما
در مورد تعداد دامین نامحدود هست. کلیه امکانات نامحدود هست و دامین هم به همین شکل هست.
همون طور که قبلا هم گفتم فروش این هاست با این قیمت دیوانگی محض هست شما فکر کن که 8800gtx خودتون رو که یه زمانی میخواستید بفروشید که البته نمیدونم فروختید یا نه میخواستین 200 بفروشین ولی من این هاست رو 40 میفروشم
با تشکر
AMD>INTEL
05-03-2008, 23:18
هاست با 50 مگ سراغ داري ؟
با سلام
دوست گرامی AMD>INTEL ، عزیز من فقط همین رو دارم .
با تشکر
AMD>INTEL
06-03-2008, 03:02
با تخفيف براي من چقدر ميشه براي كسي ميخوام
با سلام
دوست گرامی AMD>INTEL این هاست اصلا قابل شما رو نداره ولی اگر خود هاست بفهمه من با این قیمت دادم سرم از بدنم جدا میکنه . اون کسایی که هاست میدن و نه امکاناتی دارند و نه پشتیبانی درستی و با سرعت دیزلشون اگر نگاه به قیمتهاشون بندازی میبینی که این هاست واقعا زیر قیمت که چه عرض کنم دارم میزنم تو سر مال و اینکه آخه دیگه چقدر تخفیف بدم .
با تشکر
دوستان اگر فروخته بشه در همین جا اعلام میکنم
این فضا رو هم به صورت خورد خورد هم میفروشم
red_waves
18-03-2008, 06:40
دوست من واقعا درک می کنم که شما چقدر قیمت رو پایین آورده اید من خودم یک هاست 500 مگ سالیانه 50 میدم
و فکر نکنم در این سایت کسی باشه که هاست 2 گیگ لازم داشته باشه
4 تا 500 مگ به قیمت تنها 10 هزار تومان برای هر 500 مگ فروخته میشود .
masoud123
18-03-2008, 20:02
500 ميگ 10 هزار تومن واقعا مفته تازه با اين همه امكانات :rolleyes:
چکار کنم برادر ملت نمیدونم چشون شده ما هرچقدر اومدیم پایین کسی نخرید گفتیم تیکه تیکه کنیم بفروشیم حالا هرچی بادا باد . قیمت هم درسته
با تشکر
internet
23-03-2008, 16:56
چکار کنم برادر ملت نمیدونم چشون شده ما هرچقدر اومدیم پایین کسی نخرید گفتیم تیکه تیکه کنیم بفروشیم حالا هرچی بادا باد . قیمت هم درسته
با تشکر
من فكر مي كنم در تابستان بهتر بتونيد بفروشيد
با سلام
دوستان به این پست توجه کنید که مدیر این هاست دادن البته توی یک فورم دیگه که یک خریدار اطلعات خواسته بودن و ایشان هم محبت کردن و اطلعاتی دادن
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
من مدیر Prohosting هستم. باید ببخشید اینجا رو دیر دیدم.
این دوست ما همون طور که گفتن این هاستو در مسابقه برنده شده اند.
مهم نیست قیمت فروش ما چقدره؟ هر قیمتی که گفتند میتونن بفروشن و ما پشتیبانی کامل شما رو به عهده میگیریم. لازم به ذکره اگر کل 2 گیگابات رو خریداری کنین ، امکان ریسیلر بودن هم به شما تعلق میگیره.
کلیه امکانات هم نامحدود و لیستش تو سایت هست.
اگر سوالی بود با info [at] prohosting.ir تماس بگیرید. من وقت نمیکنم سر بزنم به همه جا
جناب iriali اگر کوتاهی در تایید شما کردیم ببخشید. اگر جایی نیاز بود که ما وارد صحبت بشیم به من ایمیل بزنین انجام وظیفه میشه.
آقای irancms از این که مشکلی پیش اومد این وسط من رو ببخشید. خرید شما یک ساله هست و میتونید با ما تماس بگیرید در این مورد و اگه سوالی دارید. در مورد حواله زدن مبلغ و ... با این دوست عزیزمون تماس بگیرید.
موفق و پیروز باشید.
جاوید باقرزاده
www.Prohosting.ir
ketetefid
28-04-2008, 13:30
با سلام
بنده خریدار این 2G host هستم منتها لطف بفرمایید جواب سئوال های منو بدهید، هر چند که شاید سئوالات کلی باشند، با تشکر
1. من لینوکس فقط کار می کنم و برای خودم سایت هم دارم فقط نام domain میخواهم. به هر حال آیا امکان دارد که تمامی اطلاعات خودم رو منتقل به این سایت کنم؟
2. این مقدار هزینه که پرداخت شد برای همیشه این هاست باز خواهد بود؟ یا باید سالیانه پرداخت کنم؟
3. امکان منتسب کردن هر نامی به این هاست وجود دارد؟
با تشکر
با سلام
همه چیز غیر محدود هست فقط سالیانه باید شارژ کنید
*آیا امکان دارد که تمامی اطلاعات خودم رو منتقل به این سایت کنم؟*
تا دو گیگ
*. این مقدار هزینه که پرداخت شد برای همیشه این هاست باز خواهد بود؟ یا باید سالیانه پرداخت کنم؟*
سالیانه باید شارژ کنید
*. امکان منتسب کردن هر نامی به این هاست وجود دارد؟*
هر چند تا که بخواهی میتونی
سوالی بود در خدمتم
با تشکر
ketetefid
03-05-2008, 13:19
با سلام
از جواب شما متشکرم.
فرض بفرمایید من این میزان 2 گیگ را خریداری کردم. اطلاعاتی دارید که به من بگه هر سال چقدر باید پول شارژ بدهم؟
با تشکر
با سلام.
دوست عزیز برای خود مدیر هاست پیغام گزاشتم تا جواب شما رو بدن اگر ندادن خودم پیگیری میکنم .
با تشکر
prohosting
04-05-2008, 06:10
با سلام
مبلغ قابل شارژ سالیانه در حال حاضر 79000 تومان میباشد.
اما به زودی کل تعرفه های میزبانی کاهش پیدا میکند.
اگر سوال فنی دارید با info /at/ prohosting.ir تماس بگیرید.
با تشکر
ketetefid
05-05-2008, 13:32
بسیار متشکرم
با این وضعیت از خرید این مقدار منصرف شدم. همانطور که گفتم من خودم سایت دارم و فقط نام دامین می خواهم که آنرا با قیمت بسیار پایین تر می توانم خریداری کنم. هر چند که استفاده از سرور های خارجی که همیشه فعال هستند خیلی بهتر است.
ولی از آنجا که شما قیمت بسیار عالی پیشنهاد کرده اید، این مورد را با دوستانم هم درمیان خواهم گذاشت تا اگر نیاز داشتند از شما خریداری کنند. در ضمن احتمال دارد که یک چهارم این میزان را خودم خریداری کنم و فقط لینک به اطلاعات اصلی را در این هاست 500 مگابایتی قرار دهم.
در هر صورت از طریق همین انجمن با شما در تماس خواهم بود.
بسیار ممنونم
ali_gamer
23-07-2008, 10:01
اگه هنوز مي فروشي من مي خرم
بله دوست من هنوز فروشنده هستم
با قیمت 20 هزار تومان
آخرین قیمت تنها 10 هزار تومان
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.