مشاهده نسخه کامل : هارد 250 يا 320 به ترتيب اولويت بهترين برند راهنمايي کنيد
internet
20-02-2008, 00:18
سلام
مي خواهم هارد 320 يا 250 بگيرم به ترتيب اولويت بهترين برند ها رو به ترتيب برام بنويسيد که اگه يک مدل گيرم نيومد برم روي برند ديگه اونو بگيرم
با تشکر
western
hitachi
samsung
maxtor
segate
AMD>INTEL
20-02-2008, 00:42
western
hitachi
samsung
وسترن هارد کاملی هست هم سرعتش هم سازگاری هم کیفیت و هم عمرش
Actros 1860
20-02-2008, 01:02
منم ,western رو توصیه میکنم
AMD>INTEL
20-02-2008, 01:09
در طول 10 سال سابقه کاریم کمترین هارد معیوبی که دیدم وسترن دیجیتال بود . در عوض مکستور بیشترین خرابی داشت . سیگیت مکستور رو خرید ولی به دلیل نداشتن ظراحی منحصر به فرد حتی از هیتاچی و ازسامشونگ عقب تر هست
toot_farangi
20-02-2008, 10:26
WD
Samsung
Hitachi
Sigate
Maxtor
AMD>INTEL
20-02-2008, 11:05
Wd سرعت کیفیت طول عمر
Hitachi تمام موارد بالا فقط با بعضی از کنترلر ها سازگاری نداره
سامسونگ ظرفیت اسمیش کمتر از واقعی مقدار واقعی هست و صدای زیاد
سیگیت مکستور هاردی متوسط کاملا نمیشه اطمینان کرد
با سلام
دوست عزیز من گفته های جناب بهادر رو رد نمی کنم ایشون با تجربه تر از من هستن ولی به نظر من هیتاچی بگیری بهتر هست.البته نه به خاطر اینکه من خودم هم از این برند استفاده میکنم ، بلکه تجربه کردم.قبلا یه هارد وسترن داشتم بعد مدتی صداش کمی بیشتر شد و واقعا اذیت می کرد؛ولی این هیتاچی رو مدتهاست استفاده میکنم و صداش همونی هست که اول بود.باز هم با جناب امید مشور کنید اگه نمیخوایید سیستم پیچیده ای ببندید شاید بهترین گزینه هیتاچی باشه.
آقا منم میتونم یه چیزی بگم
هیتاچی و وسترن جفتشون خوبن
سامسونگ هم خیلی خوبه
به نظر من فقط مکستور نخرین
از نظر صدا هم من همین دیروز داشتم تست میگرفتم
هیتاچی واقعا بی صداست
ولی سامسونگ یه کم صدا داره
عوضش مکستور در مقابل اینا مثل موتور دیزل میمونه در مقابل فن پاور
راستی یه چیز دیگه
هر هاردی خریدی حواست یاشه اگر از 250 گیگ بیشتر خریدی حتما 16 مگ بافر باشه
هارد های بالای 250 8 مگ بافر خیلی سرعت پایینی دارن
سلام
لطفا براي سنجش تماي مدلهاي هارد آدرس زير كليك كنيد.
http://www23.tomshardware.com/storage.html
بچه ها اگه انقدر به صدا حساسید.
خوب گوشی های نوکیا اکثراً یک sound meter دارند که البته دقیق نیست ولی خوب میشه db صدا رو با اون اندازه گرفت.
روی گوشی های دیگه هم نصب میشه احتمالاً!
البته من فقط روی 3250 خودم که 3rd edition هست برنامه هاش دیدم.و به نظر می آد عدد های منطقی باشه.
internet
20-02-2008, 21:27
با سلام
دوست عزیز من گفته های جناب بهادر رو رد نمی کنم ایشون با تجربه تر از من هستن ولی به نظر من هیتاچی بگیری بهتر هست.البته نه به خاطر اینکه من خودم هم از این برند استفاده میکنم ، بلکه تجربه کردم.قبلا یه هارد وسترن داشتم بعد مدتی صداش کمی بیشتر شد و واقعا اذیت می کرد؛ولی این هیتاچی رو مدتهاست استفاده میکنم و صداش همونی هست که اول بود.باز هم با جناب امید مشور کنید اگه نمیخوایید سیستم پیچیده ای ببندید شاید بهترین گزینه هیتاچی باشه.
سلام
دوست عزيز
اتفاقاً صحبتي که فرموديد من دقيقاً تجربه کردم هارد ساتا 160 وسترن ساتا سال گذشته خريداري کردم و همزمان هم يک هارد هيتاچي 160 ساتا براي داداش خودم ولي الان هارد وسترن خودم هيچ مشکلي نداره صداش هم خوبه ولي بعضي وقت ها فکر مي کني توي کيس دارند تخمه آفتابگردون بو مي دهند ولي هارد هيتاچي هيچ صدايي ازش خارج نمي شه
با تشکر
وسترن خوبه و seek time هم کمتره
ولی من خودم چند وقت پیش یک سیستم برای شخصی جمع کردم که هاردش وسترن بوده ولی معیوب بود
بردم گارانتی وسترن نداشت مکستور داد
احتمال ضربهی دیدن در حمل و نقل از راه های دور بالاست
سلام دوست عزيز ...
من خودم Samsung دارم و اون هم 3 تا ولي صداي قابل توجهي نداره ....!!! ولي اول WD را ئر نظر داشته باش بعد Hitachi بعد هم سامسونگ رو.
موفق باشي
toot_farangi
22-02-2008, 00:04
I Accept...
Actros 1860
22-02-2008, 02:22
مکستور سری دیاموند مکس 21 واقعا خیلی صدا میده
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.