مشاهده نسخه کامل : ریسیت شدن مداوم و ناگهانی کامپیوتر
سلام به همه
من تازه عضو این گروه شدم امیدوارم منم بپذیرین
من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که سیستمم یه د?عه ریسیت میشه
خودم ?کر کردم از هاردمه پس اونو کامل ?رمت کردم ولی جواب نداد
حالا اگه دوستی هست که علت رو می دونه ممنون میشم راهنماییم کنه
سلام،
راستش اطلاعات بیشتری لازمه تا بشه دلیل ریست شدن سیستم شما رو پیدا کرد... از اول که سیستم رو خریدی این مشکل رو داشته یا این اواخر اینطوری شده؟ بعد از ریست شدن و بالااومدن دوباره ویندوز پیام خطایی مشاهده میشه؟
احتمالا مشکل باید از رم یا منبع تغذیه باشه...
n_bayaty
05-02-2007, 14:53
یکی از علل ریست شدن سیستم از کار ا?تادگی یا درست کار نکردن ?ن پردازنده ( یا حتی خاک گر?تگی شدید آن ) است . در برخی موارد هم بدلیل عدم نصب صحیح ?ن بر روی پردازنده ، حرارت به درستی تهویه نشده و بعد از داغ شدن موجب ریست شدن می شود .
الان یه 5 ماهی میشه که ریسیت میشه
cpu intei 2600
mb 8vt800-c
ram 256 kingston
راستش گرا?یک قبلیم رادون 9200 بود چون سوخت یه گرا?یک رادون 7000 تو خونه داشتم اونو رنداختم روش
دوست عزیز ?ن سیستم درست کار میکنه
AMD>INTEL
06-02-2007, 00:59
پاور سيستم رو هم چك كنيد. يعني با يك پاور ديگه تست كنيد. رم هم با برنامه memtest تست كنيد .
اگر سی پی یو داغ نیست . یک مشکل بزرگ در این مورد رم است . و در بعضی مواقع مودم. روی روم خیلی تاکید دارم . حتما را رم امتحان کن
:cool: اگر سی پی یو داغ نیست . یک مشکل بزرگ در این مورد رم است . و در بعضی مواقع مودم. روی روم خیلی تاکید دارم . حتما را رم امتحان کن
سلام
خوب چون شما يه رم KingSton داري و اين رم يه مدت تقلبي وارد بازار شد ممكنه از رم باشه.
به نظرم به ترتيب اولويت كاراي زير رو انجام بده :
1- رم رو رو يه اسلات ديگه امتحان كن
2- رم رو با يه رم ديگه عوض كن و اونو رو يه سيستم ديگه تست كن
3-به محض ريست شدن برو به Setup و حرارت CPU رو چك كن. اگه بالا بود برو سراغ ?ن ( نصب صحيح - عملكرد درست )
4- و در آخر هم بايد بري سراغ منبع تغذيه ( اگه منبع تغذيه دم دست نداري اول يه سري از قطعات مثل DVD Rom , Writer و حتي مودم رو از سيستم بردار و بدون اونا سيستم رو امتحان كن. شايد منبع تغذيه ضعي? باشه- يادت باشه مودم هم ممكنه يكي از علل باشه كه يكي از استادا هم در بالا بهش اشاره كرده)
مو?ق باشي.
AMD>INTEL
29-08-2007, 13:10
نرم ا?زار تست رم ميكرو سا?ت از همه بهتر هست .
http://www.softpedia.com/get/Tweak/Memory-Tweak/Microsoft-Windows-Memory-Diagnostic.shtml
Kernel-F
30-08-2007, 12:33
مدتی پیش من هم این مشکلو داشتم،عیب از پاور بود. با مولتیمتر که بررسی کردم دیدم بعد چند دقیقه پاور دچار ا?ت ولتاژ میشد.
امیدوارم مشکلتون هر چه سریع تر حل بشه
نظرات بالا همگی مورد تائید است حتما توجه کن
البته موارد نرم ا?زاری رو هم قبل از هر چیزی امتحان کنی بد نیست
البته متاس?انه کلیه قطعات شما مشکوک است
و اصلا کان?یگوریشن خوبی ندارید ... روم به دیوار.........
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.