مشاهده نسخه کامل : رهنمايي خريد پرينتر cd
ashubgar
20-02-2008, 23:20
سلام دوستان
من نياز به خريداري چاپگري دارم که روي cd چاپ بزنه. البته چاپي که پاک نشه. کسي اطلاعاتي داره. از بچه هاي تهران کسي مي تونه اطلاعات شرکت فروشنده رو برام بگيره. اميد جان شما مي توني برام گير بياري ؟ يخورده هم اطلاعات بدين ممنون مي شم.
سلام دوست عزيز ....
راستيتش من خودم مدل R270 اپسون را دارم كه قابليت چاپ بر روي Cd رو نيز داره ... قيمتش الآن تو بازار يكمي بالا رفته و دليلش هم R290 هستش كه به جاي اون اومده ولي تو بازار مي گن 270 بهتره چون 290 قابليت نصب تانكر رنگ رو نداره .... به هر حال من از اين پرينتر خيلي راضي هستم تا حالا مشكلي برام پيش نيومده.
موفق باشي
internet
22-02-2008, 00:08
سلام دوست عزيز ....
راستيتش من خودم مدل R270 اپسون را دارم كه قابليت چاپ بر روي Cd رو نيز داره ... قيمتش الآن تو بازار يكمي بالا رفته و دليلش هم R290 هستش كه به جاي اون اومده ولي تو بازار مي گن 270 بهتره چون 290 قابليت نصب تانكر رنگ رو نداره .... به هر حال من از اين پرينتر خيلي راضي هستم تا حالا مشكلي برام پيش نيومده.
موفق باشي
سلام
مي شه بيشتر توضيح بدهيد يعني روي خود سي دي چاپ مي کنه يا روي کاغذ سي دي من نمي دونم اين فناوري چي هست مي شه توضيح بفرمائيد يا يک عکس از کارش
با تشکر
AMD>INTEL
22-02-2008, 00:18
با من در تماس باش باید کامل تحقیق کنم تا مدلی که کمترین مشکلات رو داشته باشه بگیریم .
javadshahvand
01-03-2008, 17:20
سلام دوست عزيز ....
موفق باشي
موافقم r270 خوبه منم دارم از کیفیتش راضی ام
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.